Kartan otsikkokuva

OSTARI

Phoenix Mall

Ostarille pääsee parkkihallin kautta. Valkoisen käytävän jälkeen tulee sisäänkäynti, jonka päässä on kalteriovet. Niitä voi säätää yläkerrassa olevasta vivusta niin, että kutsumattomat vieraat pysyvät loitolla. Ostarille voi saapua myös viemäriverkoston kautta. Viemärin sisäänkäynti on alakerrassa markettikojujen välissä lihakauppaa vastapäätä.

Phoenix nimisellä ostarilla on erilaisia kauppoja. Yläkerrassa sijaitsee kahvio. Ostarinrotilla on jo ensimmäisellä tuotantokaudella käytössään paristoilla toimiva keittolevy, jolla he voivat lämmittää ruokaa. Jack keksii keinon uudelleenladata pattereita. Dal auttaa Jackia rakentamaan turpiinin voimanlähteeksi.

Neljännellä tuotantokaudella ostarista tulee paljon valoisampi paikka, kun Teknot tuovat sinne sähköt. Keittiötila siirretään viidennellä tuotantokaudella alakertaan. Siellä on jääkaappi, liesi ja vedenkeitin.

Alakerrassa sijaitsevat oleskelutilat. Katolla on sadevesisäiliö. Jackin kehittämän sadevesisuodattimen läpi saadaan puhdasta juomavettä.

Portaiden juuressa on toimimaton suihkulähde, joka esittää tarunomaista Phoenix-lintua. Tai San kutsuu sitä alttarikseen. Hän meditoi sen reunalla. Suihkulähteen äärellä järjestetään myös hääseremonioita. Ebony käyttää sitä korokkeenaan puhuessaan kaupungin muille klaaneille.

Ostarilla on hissikuilu, mutta hissi ei tietenkään ole toiminnassa. Se on hyvä lymypaikka, ja siellä saatetaan pitää vankia.

Ostoskeskuksen pienet kaupat toimivat nuorten huoneina.

ALAKERTA

Jack muuttaa tietokonekauppaan, jotta hän voi sekä nukkua että työskennellä siellä keksintöjensä parissa.

Lex ja Ryan asuvat kravaattikaupassa. Yhteinen huone auttaa heitä vartioimaan ostaria paremmin, sillä he ovat vahdissa vuorotellen.

Alice ja Ellie asuvat makeiskaupassa.

Sasha asuu levykaupassa viipyessään hetken ostarilla.

Viidennellä tuotantokaudella Salene ja May asuvat yhdessä kenkäkaupassa.

YLÄKERTA

Ihan alussa monet (Cloe, Patsy, Paul, Salene, Amber ja Dal) nukkuvat yläkerran isossa huonekalukaupassa (Furniture & Bedding), kunnes hajaantuvat asumaan omiin huoneisiin ympäri ostaria. Kaupasta tilee Bradyn leikki- ja hoitohuone, kun Valitut valtaavat ostarin.

Alusvaatekauppa on ihan Zandran tyyliä, joten hän muuttaa sinne asumaan. Lex muuttaa asumaan sinne hänen kanssaan, kun he menevät naimisiin. Toisella tuotantokaudella kauppa toimii vaatevarastona.

Bray asuu korukaupassa ja nukkuu riippumatossa.

Tai San asuu kylpytuotekaupassa, joka sijaitsee hissikuilun yläpuolella hieman erillään muista kaupoista. Laboratorio rakennetaan viereiseen huoneeseen, jossa Tai San työstää vastalääkettä.

Trudy asuu aluksi keittiökaupassa. Patsy muuttaa myöhemmin sinne asumaan.

Danni asuu taidevälinekaupassa. Hänen poistuttua sarjasta Luke asuu siellä lyhyen aikaa.

Amber ja Bray muuttavat asumaan nahkakauppaan kolmannella tuotantokaudella. Oven suussa roikkuu pirteän väriset nauhaverhot.

Voit tutustua ostarin pohjapiirrokseen sekä katsella kuvia ostarin huoneista Tribal Digestissä.

Kartta on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.