Kartan otsikkokuva

OSTARI

Phoenix Mall

Ostarille pääsee parkkihallin kautta. Valkoisen käytävän jälkeen tulee sisäänkäynti, jonka päässä on kalteriovet. Niitä voi säätää yläkerrassa olevasta vivusta, niin että kutsumattomat vieraat pysyvät loitolla.

Ostarille voi saapua myös viemäriverkoston kautta. Bray löytää sitä kautta ensimmäisen kerran ostarille, samoin Ebony, sekä KC. Kuvassa näkyy viemärikaivon vieressä olevaa takapihaa, jossa pidettiin Apollo-hevosta aitauksessa (3. kaudella.)

Viemärin sisäänkäynti on alakerrassa markettikojujen välissä lihakauppaa vastapäätä.

Phoenix-ostarilla on erilaisia kauppoja, niinkuin ostareissa yleensä, ja yläkerrassa on kahvio, jossa he ovat tottuneet ruokailemaan. Myös tiskiallas on yläkerrassa ja ruokaa he säilyttävät viereisessä komerossa. Ostarinrotilla on jo ensimmäisellä kaudella käytössä paristoilla toimiva keittolevy, niin että he voivat lämmittää ruokaa, ja Jack kehittää keinon jolla uudelleenladata pattereita, kun ne alkavat vähitellen kulua loppuun. Dal auttaa Jackia rakentamaan turpiinin ostarille voimanlähteeksi.

Neljännellä kaudella ostarista tulee paljon valoisampi paikka, kun Teknot tuovat sinne sähköt. Keittiötila siirretään viidennellä kaudella alakertaan ja siellä on sellaisia mukavuuksia kuin jääkaappi, liesi ja vedenkeitin.

Alakertaan he ovat sisustaneet oleskelutilat. Katolla on sadevesisäiliö, mutta silloin kun siihen tuli vuoto, he valuttivat katolle satavaa vettä Jackin kehittämän sadevesisuodattimen läpi saaden näin puhdasta juomavettä. He joutuvat toisinaan hakemaan vettä myös kauempaa joesta.

Ihan portaiden juuressa alakerrassa on suihkulähdepatsas, joka esittää tarunomaista Phoenix-lintua. Ennen siinä tietysti suihkusi vesi, nyt se on vaan hieno koristepatsas, jonka ympärillä voi istuskella. Tai-san kutsui sitä alttarikseen, ja tykkäsi meditoida sen reunalla klaanin alkuaikoina. Sen äärellä on järjestetty myös hääseremonioita, ja Ebony on käyttänyt sitä korokkeenaan puhuessaan kaupungin muille klaaneille (4. kaudella).

Ostarilla on hissikuilu - hissi ei tietenkään ole toiminnassa, mutta hissikuilu on hyvä lymypaikka, ja siellä saatetaan pitää toisinaan jotain vankia, kunnes klaanissa päätetään yhdessä, mitä rikolliselle tehdään. Joskus vankeina voi olla myös omia klaanin jäseniä (Jack, May).

Ostoskeskuksen monet kaupat toimivat nuorten huoneina.

ALAKERTA

Jack muutti tietokonekauppaan, jotta hän voi sekä nukkua siellä että työskennellä keksintöjensä parissa. Tietokonekauppa on alakerrassa. Se oli hänen isän kauppa ja se on ollut hänen huoneensa läpi sarjan.

Lex ja Ryan menivät asumaan kravaattikauppaan ostarin alakerrassa. Yhteinen huone auttoi heitä turvaamaan ostaria paremmin, sillä he olivat vahdissa vuoronperään.

Alice ja Ellie muuttivat asumaan alakerran makeiskauppaan saapuessaan ostarille.

Viipyessään ostarilla Sasha asui levykaupassa.

Viidennellä kaudella Salene ja May asuivat yhdessä kenkäkaupassa.

YLÄKERTA

Ihan alussa monet nukkuivat yläkerran isossa sänky-kaupassa (Furniture & Bedding), kunnes he hajaantuivat asumaan omiin huoneisiin ympäri ostaria. Siellä nukkuivat Cloe, Patsy, Paul, Salene, Amber ja Dal. Sänkykauppa on yläkerrassa. Myöhemmin kun Valitut valtasivat ostarin, sänkykaupasta tuli Bradyn leikki- ja hoitohuone.

Alusvaatekauppa oli ihan Zandran tyyliä, joten hän muutti sinne asumaan. Lex muutti asumaan sinne hänen kanssa, kun he olivat menneet naimisiin. Toisella kaudella tämä kauppa toimi vaatevarastona.

Bray meni asumaan korukauppaan ja nukkui sängyn sijaan riippumatossa.

Tai-San muutti asumaan aromaterapia- /kylpylätuotekaupaan, joka sijaitsi hissikuilun yläpuolella hieman erillään muista kaupoista. Laboratorio rakennettiin viereiseen huoneeseen, jossa Tai-San alkoi työstää vastalääkettä.

Trudy asui aluksi keittiökaupassa, ja myöhemmin Patsy muutti sinne asumaan.

Danni muutti asumaan taidevälinekauppaan, ja hänen poistuttua sarjasta Luke asui siellä lyhyen aikaa kolmannella kaudella.

Amber ja Bray muuttivat asumaan nahkakauppaan kolmannella kaudella. Oven suussa roikkuu pirteän väriset nauhaverhot.

Voit tutustua ostarin pohjapiirrokseen sekä katsella kuvia ostarin huoneista Tribal Digestissä.

Kartta on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.