Kartan otsikkokuva

HOTELLI HORTON & BAILEY

Tiedot hotellista

Hotelli Horton & Bailey oli ennen virusta suosittu yöpymiskohde kaupungissa vieraileville turisteille. Hotellilla oli hyvä maine ja se tarjosi laadukkaita palveluja. Kaupungin yritykset pitivät hotellilla kokouksia. Paikalliset hyödynsivät hotellia ruokapaikkana tai viettäessään juhlia.

Viruksen tulon jälkeen Ebony kiinnostui hotellista Hurjat klaanin tukikohtana. Hurjilla oli monia muitakin vallattuja kohteita kaupungissa, kuten rautatieaseman rautatiepiha. Hotellissa oli paljon luksustavaraa. Hotellihuoneista löytyi tauluja, huonekaluja ja hopeaesineitä. Hotellin varastoista löytyi myös paljon ruokaa ja juomaa.

Zootin kuoltua Ebony teki hotellista Hurjien päätukikohdan. Ebony nautti uima-altaalla oleskelusta. Osa hotellin huoneista toimi selleinä. Niissä Hurjien sieppaamat vangit joutuivat virumaan. Huonekalut poistettiin ja ikkunat pimennettiin. Ebony riitaantui Hurjien ja Spiken kanssa ja hänet karkotettiin hotellilta.

Kolmannella tuotantokaudella Ebony valittiin kaupunginjohtajaksi. Hän muutti hotellille asumaan ja pystytti hotellin julkisivuun kyltin, jossa luki Ebonyn palatsi. Ebony teki Moskiitot klaanista ja Lexistä henkivartijoitaan.

Neljännellä tuotantokaudella Teknot valtasivat hotellin asunnokseen. Hotellin julkisivussa luki edelleen Ebonyn palatsi, mutta aikaa myöten Ram vaihtoi sen Ramin palatsi kyltiksi.

Kartta on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.