Kartan otsikkokuva

HOPE ISLAND

Saari merellä

Tämä pieni saari sijaitsee noin puolentoista mailin päässä rannikosta. Saarella on kokoa noin maili kertaa kaksi mailia.

Saari oli ennen virusta miltei turistikohde. Se oli luonnontilassa, joten ihmiset menivät sinne pakoon kaupungin vilskettä ja vilinää. Saaren kaunis luonto, rannikko ja kasvusto olivat näkemisen arvoisia. Saari oli täydellinen kohde päivän kestävää vierailua varten. Siellä vieraili paljon muun muassa koululaisryhmiä.

Saarella on hieman synkempi historia kuin aluksi voisi kuvitella. Satoja vuosia sitten saari oli karanteenipaikka maahanmuuttajille, jotka halusivat päästä kaupunkiin asumaan. Monet maahanmuuttajat sairastuivat erilaisiin tauteihin matkustaessaan pitkiä matkoja laivoilla ja heidät toimitettiin saarelle paranemaan ennen kuin heidät voitiin päästää maihin. Jotkut eivät parantuneet sairauksistaan ja heidät lähetettiin takaisin sinne, mistä he tulivat. Monet sairaat joutuivat virumaan saarella pitkiäkin aikoja huonoissa olosuhteissa.

1950-luvulla saarella oli tieteellinen laboratorio, joka oli eristetty kaikilta vierailijoilta. Hallitus piti huolen, ettei laboratorioon päässyt ilman lupaa. Saarella asuivat vain tiedemiehet. Heillä oli turvanaan kehittynyt turvajärjestelmä. Saarella suoritetut kokeet olivat huippusalaisia ja liittyivät kansalliseen turvallisuuteen. Joitakin huhuja liikkui siitä, mitä saarella todella tehtiin, mutta kukaan ei oikeasti tiennyt totuutta.

Viruksen tulon jälkeen saari hylättiin. Saaren kasvillisuus villiintyi eikä siellä käynyt enää vierailijoita. Laboratorio on edelleen paikallaan ja kätkee salaisuuksia sisäänsä.

Kartta on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.