Kartan otsikkokuva

HOPE ISLAND

Saari merellä.

Tämä pieni saari sijaitsee noin puolentoista mailin päässä rannikosta. Saarella on kokoa noin maili kertaa kaksi mailia.

Ennen virusta oli melkein jopa turistikohde. Saari oli hyvin luonnontilainen ja ihmiset tulivatkin saarelle pakoon kaupungin vilskettä ja vilinää. Saaren kaunis luonto, rannikko ja kasvusto olivat näkemisen arvoisia. Saari oli täydellinen kohde päivän kestävää vierailua varten ja siellä vierailikin paljon mm. kuolulaisryhmiä.

Saarella on kuitenkin hieman synkempi historia, kuin aluksi voisi kuvitella. Satoja vuosia sitten saari oli karanteenipaikka maahanmuuttajille, jotka halusivat päästä kaupunkiin asumaan. Monet maahanmuuttajat sairastuivat erilaisiin tauteihin matkustaessaan pitkiä matkoja laivoilla ja heidät toimitettiin saarelle paranemaan ennen kuin heidä voitiin päästää maihin. Jotkut eivät parantuneet sairaukistaan ja heidät lähetettiin takaisin sinne, mistä he tulivat. Monet sairaat joutuivat virumaan saarella pitkiäkin aikoja huonoissa olosuhteissa.

1950-luvulla saarella oli tieteellinen laboratorio, joka oli eristetty kaikilta vierailijoilta. hallitus vartioi, ettei laboratorioon päässyt ilman hallituksen myöntämää lupaa. Saarella asuivat tällöin vain tiedemiehet ja heillä oli turvanaan erittäin kehittynyt turvajärjestelmä. Saarella tapahtuvat kokeet olivat huippu salaisia ja liittyivät kansalliseen turvallisuuteen. Joitakin huhuja liikkui siitä, mitä saarella todella tehtiin, mutta kukaan ei oikeasti tiennyt totuutta.

Viruksen tulon jälkeen saari on hylätty, eikä siellä asu ketään. Saaren kasvillisuus on villiintynyt, eikä siellä käy enää vierailijoita. Laboratorio on edelleen paikallaan ja kätkee mahdollisesti salaisuuksia sisäänsä...

Kartta on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.