JOULUHAASTE 2012

Fanien tekemiä töitä joulukalenteriin

Haaste on päättynyt ja valmiit työt näet täältä!

Foorumilla on käynnistynyt jouluhaaste, jossa aiheena on tietenkin Klaani ja joulu. Tee hahmo paperista, savesta, taikinasta, kankaasta... Piirrä, kirjoita, muotoile tms. Ihan mitä vain! Haaste on todella vapaamuotoinen, eli materiaalina on mikä vaan, kunhan aihe pysyy joulussa ja Klaanissa.

Haasteeseen voi osallistua foorumin kautta, mutta myös foorumin ulkopuolisilla faneilla on mahdollisuus osallistua! Oman työsi voit lähettää sähköpostiimme yllapito at thetribeklaani.arkku.net. Liitä mukaan kuva työstäsi ja mielellään myös jokin pieni kertomus siitä. Lisäämme töyt joulukalenteriimme! Eli kun lähetät meille työsi, annat luvan käyttää sitä joulukalenterissamme. Ilmoitamme jokaisen työn kohdalla sen tekijän nimen/nimimerkin. (Kerro viestissäsi, mitä nimeä tai nimimerkkiä haluat käytettävän.)

Haaste avautuu tänään ja päättyy 16. joulukuuta. Kaikki osallistuneet saavat halutessaan "palkinnoksi" yhden vapaavalintaisen postikortin Klaanin hahmosta, jonka takaa löytyy Klaanin luojan Raymond Thompsonin nimikirjoitus! Jos haluat palkinnon, liitä sähköpostiin mukaan nimesi ja osoitteesi, johon postikortin voi lähettää! Postikortit on lahjoittanut Raymond Thompson ja Tribeworldin ylläpito, joten kiitos siitä heille!