DANNIN TARINA

Mitä Dannille on tapahtunut Klaani sarjassa

Yksinäisestä taistelijasta koko kaupungin johtajaksi

Dannista tulee nopeasti Ostarinrottien ja koko kaupungin johtohahmo, joka jakaa viruksen vastalääkettä, järjestää klaanien johtajien kokouksia, suunnittelee kaupungille oman sääntölistan, alkaa seurustella Brayn kanssa, osallistuu juhliin ja auttaa kidnapattujen Ostarinrottien etsinnöissä. Danni arvostaa ihmisten historiaa kuten taidetta ja lääketiedettä, tukee ongelmia kohtaavia Ostarinrottia ja joutuu syytetyksi Tai-Sanin murhayrityksestä. Hän avaa ostarin yhteyteen vaihtokaupan ja kehittelee sille rahan. Danni tunnustaa, että hänen isänsä on syyllinen siihen, että maailma kohtasi viruksen, sillä hänen isänsä työskenteli Pandorax yhtiössä tutkien ihmisen geenejä ja vanhenemista, minkä tuloksena virus syntyi vahingossa. Danni toimii tuomarina ja kokoaa lääkkeen avulla kaupungin ihmiset työskentelemään yhdessä. Hän luulee, että Ebony on kaupunkilaisten kidnappausten takana ja järjestää sen vuoksi klaanien johtajien kokouksen. Valitut vangitsevat Dannin ja muut klaanien johtajat, jolloin totuus oikeasta syyllisestä paljastuu liian myöhään. Danni pelastetaan hetkeksi, mutta hän joutuu uudelleen vangiksi. Dannin lopulliseksi kohtaloksi tulee todennäköisesti kuolema muiden klaanien johtajien tapaan. Tältä sivulta voit lukea koko Dannin tarinan.


Toinen tuotantokausi

Danni tutkii rakennusta ja puolustautuu ase kädessään, kun Bray saapuu yhtäkkiä paikalle. Bray kertoo Dannille itsestään ja ehdottaa, että Danni liittyisi Ostarinrottiin. Danni saa tietää, että Amber on kuollut. Danni menee ostarille Brayn kanssa. Danni auttaa Ostarinrottia pakkaamaan viruksen vastaista lääkettä pulloihin. Hän ei halua myydä sitä ihmisille, vaan jakaa sitä ilmaiseksi Brayn kanssa.

Danni pyytää Brayn kanssa, että Jack tutkisi lääkenäytettä, jotta he saisivat tietää, mitä se sisältää. Bray esittelee Dannille ostaria. Danni ottaa osaa Brayn suruun. Danni yrittää tervehtiä kohteliaasti Trudya ja Bradya, mutta Trudy vastaa tylysti mustasukkaisuuden vuoksi. Ostarinrotat luultavasti arvelevat, että Bray on ottanut Dannin Amberin tilalle.

Dannin ja Brayn suunnitelma menee pieleen, kun Lex juo lääkenäytteen. Danni näkee, kuinka Ostarinrotat jakavat väärennettyä lääkettä, minkä vuoksi ihmiset ovat vihaisia ja Ostarinrottien pitäisi lähteä ostarilta. Hän kerää yrttejä lääkettä varten, sillä Tai-San on keksinyt, kuinka lääkettä tehdään. Danni näkee, kuinka Ebony ottaa joukkoja ostarin suojelemista varten. Hän lähtee Ebonyn ja Lexin mukaan pelastamaan kidnapattua Tai-Sania, koska hän ei luota Ebonyyn. Danni osallistuu ostarilla juhlaan, kun Tai-San saadaan takaisin ostarille Alicen ja Ellien kanssa.

Danni auttaa lääkkeen jaossa. Hän haluaa kutsua kaikki klaanien johtajat koolle ja määrää Ebonyn ja Lexin turvamiehiksi, vaikka Lex ei pidä siitä, kuinka Dannilla on liikaa valtaa. Myöhemmin Lex yrittää lähennellä Dannia, joka torjuu Lexin läimäisemällä häntä poskelle. Klaanien johtajien kokouksessa päätetään, että kaikki pyrkivät aseettomuuteen. Kokous keskeytyy, kun Valitut saapuvat paikalle. Danni ojentaa yhdelle heistä lääkettä, mutta poika ei ota sitä vastaan.

Danni neuvoo Brayta, että hänen pitäisi palauttaa lääkettä vastaan saamansa lahjan tai antaa se jollekin erityiselle ihmiselle. Danni katselee surullisena, kun Jack tutkii löytämäänsä videonauhaa. Hän auttaa huolehtimaan Tai-Sanista, joka menettää muistinsa räjähdyksessä. Salene kertoo Dannille, että Trudy oli hänellekin mustasukkainen Braysta, vaikka he olivat vain ystäviä. Danni näkee muiden Ostarinrottien kanssa videon, jolla kerrotaan, että virus tuli maailmaan komeetasta. Bray kertoo Dannille, että hän haluaa tietää lääkkeen teko-ohjeen, jonka Tai-San haluaa kertoa hänelle, koska hän on sen velkaa Amberille. Danni haluaisi keskustella Brayn kanssa, mutta Bray on liian kiireinen työskennellessään Tai-Sanin kanssa.

Danni on vihainen Braylle, joka ei jaksa työskennellä hänen kanssaan sääntöluettelon kanssa, vaikka hän on odottanut Brayta koko päivän. Hän huutaa Tai-Sanille, jonka mielestä lääke on tärkeämpi kuin säännöt. Lex kiusaa Dannia puheillaan Braysta ja Tai-Sanista. Danni haluaisi auttaa kidnapatun Bradyn etsinnöissä, sillä hän ei luota Ebonyyn. Danni ei pidä Lexin huonosta käytöksestä. Jack saa tietää, että videonauhan viesti on väärennös, mutta Danni ei halua uskoa häntä. Danni uskoo, että laki ja säännöt pelastavat heidät Valitut klaanilta, mutta Bray ei ehdi auttaa häntä, jolloin Danni repii sääntöluettelon.

Lex jatkaa Dannin kiusaamista. Danni haluaa auttaa Trudyn ja Ebonyn etsinnöissä, sillä he ovat kadonneet, ja menee yksin ulos, mutta Bray on asiasta vihainen. Lopulta Bray pyytää Dannilta anteeksi. Danni näkee, että Patsy ja Cloe ovat saaneet käsiinsä suunnattoman arvokkaita tauluja.

Ebony palaa ostarille ja väittää, että ei tiedä mitään Trudysta, mutta Danni ei usko Ebonya, vaikka Bray uskoo. Danni järkyttyy, kun KC vaihtaa arvokkaat taulut julistekasaan. Bray purkaa Dannille tunteitaan, kun Trudy katoaa merelle Valitut klaanin kanssa. Danni neuvoo, että Bray ei menisi Lexin lähelle, koska Bray haluaisi tappaa Lexin, mutta Bray ei kuuntele, vaan tappelee Lexin kanssa. Danni auttaa hoitamaan Brayn mustelmia ja saa tietää, että Brayn ja Ebonyn välillä ei ole mitään. Tai-San pilkkaa Dannin voiteen, jolloin Danni poistuu paikalta. Ostarinrotat äänestävät Ebonysta johtajan. Danni äänestää vastaan eikä ymmärrä Brayn kantaa.

Danni murjottaa, jolloin Lex kannustaa häntä toimimaan. Hän näyttää Braylle lappua, joka pitäisi näyttää kaupunkilaisille, mutta alkaa taas riidellä Brayn kanssa. Danni ja Tai-San huutavat toisilleen. Klaanien johtajat kokoontuvat ostarille, jotta he voivat allekirjoittaa Dannin tekemän sääntölistan, johon on listattu kaupunkilaisten oikeudet. Kokouksen jälkeen on juhlat, joita Lex häiritsee ryyppäämällä ja huutamalla, että hän on Ostarinrottien johtaja. Danni haluaisi yrittää auttaa Lexiä, jolla on ongelmia.

Danni osallistuu Bob-koiran hautajaisiin, sillä Bob joi myrkkyä, joka oli tarkoitettu Tai-Sanille. Jack ja Ellie alkavat tehdä sanomalehtisiä, mutta Danni ei kannata niiden jakamista. Alice löytää Dannin huoneesta myrkkyä, jolloin Danni laitetaan häkkiin. Häntä vastaan on todisteita: hän on eri mieltä Tai-Sanin kanssa ja hän ilmestyi paikalle samaan aikaan kuin Valitut. Ebony uhoaa Dannille, jolloin hän arvaa, että Ebony on oikea syyllinen. Bray lupaa puolustaa Dannia. Oikeudenkäynnissä puhutaan sekä puolesta että vastaan. Danni tunnustaa, että hän saapui ostarille, koska hänen entinen klaaninsa ei toiminut, jolloin hän jäi yksin. Hän kertoo, että tapasi Brayn rakennuksessa, koska hän oli itsekin etsimässä lääkettä.

Danni tunnustaa Braylle, että hänen isänsä johti laitosta, joka kehitti viruksen, joka tappoi kaikki aikuiset. Hänen isänsä tutki ihmisen geenejä ja löysi keinon, millä ikääntymisen voisi pysäyttää, mutta koe meni pieleen, minkä tuloksena virus syntyi. Danni kertoo, että hän näki isänsä vanhenevan yhdessä yössä. Bray tunnustaa, että Ebonykin tietää lääkkeen teko-ohjeen, jotta hän voisi pelastaa Dannin ja jolloin Ebonylla on motiivi murhaan. Danni julistetaan syyttömäksi, jolloin Bray halaa Dannia. Jack tutkii papereita, jolloin Danni pelkää, että Jack löytää liikaa tietoja aiheesta. Danni on hermostunut ja itkuinen, sillä hän ei halua olla massamurhaajan tytär tai että kukaan saa tietää hänen isästään. Danni kauhistuu, kun hän näkee, että Elliellä on Pandorax yhtiön raportti.

Danni on iloinen, kun Jack ja Ellie eivät löytäneet mitään tietoja hänestä. Hän on kuitenkin parille vihainen, sillä hän ei halua, että pari tutkii menneisyyttä. Danni kokoaa vaihtokauppaa (trading market) muiden Ostarinrottien kanssa ja tukee Brayta, joka on masentunut menneisyytensä kokemuksista. Danni antaa suukon Brayn poskelle, sillä hän on kiitollinen siitä, että Bray uskoi häneen.

Danni avaa vaihtokaupan yhdessä Brayn kanssa. Hän kiittää ja ylistää Brayta puheessaan. Onnistuneen päivän jälkeen juhlitaan, mutta juhlat menevät Dannin osalta pilalle, kun Ellie saapuu paikalle paljastava artikkeli mukanaan. Artikkeli kertoo juhlista, johon Pandorax yhtiön huipputiedemiehet osallistuivat.

Danni tunnustaa Ostarinrotille, että hänen isänsä työskenteli genetiikan parissa Pandorax yhtiössä, josta virus sai vahingossa alkunsa. Dannin isä halusi julkistaa asian, kun muutama virustapaus ilmeni, mutta isää uhkailtiin, että jos hän kertoo viruksesta niin Danni tapetaan. Bray tukee Dannia. Ebony ei ymmärrä, kuinka Dannin isä antoi kaikkien muiden kuolla Dannin vuoksi. Danni lähtee pois ostarilta, sillä hän ei usko, että muut voivat antaa hänelle anteeksi. Bray seuraa häntä ja yrittää saada hänet palaamaan ostarille ylistämällä häntä.

Danni palaa ostarille. Ostarinrotat hyväksyvät hänet takaisin klaaniin. Danni pyytää anteeksi ja alkaa itkeä. Salene halaa Dannia. Lex kertoo uutisen siitä, kuinka lääkettä ei enää tarvita, jolloin Danni huolestuu, sillä kukaan ei voi olla enää vallassa lääkkeen avulla. Danni alkaa toimia tuomarina ostarin oikeussalissa. Hän myöntää lapsille avioeron. Danni todistaa, kuinka varkaudet lisääntyvät vaihtokaupassa ja kuinka Lex nimitetään järjestyksenvalvojaksi. Bray kehuu Dannia, joka pelasti hänen mielestään sekä hänet että kaupungin. Danni on huolissaan siitä, että Ostarinrotat tunnetaan kohta huijareina, koska he eivät paljasta muille, että lääkettä ei enää tarvita. Hän on sitä mieltä, että Ostarinrotat ovat saaneet kaikki toimimaan yhdessä lääkkeen avulla ja kaikki muuttuu, jos heillä ei ole enää valtaa. Danni menee Jackin tietokoneelle. Ellie suuttuu Dannille, joka kirjoitti salaa artikkelin siitä, että juorut lääkkeen tarpeettomuudesta eivät ole totta.

Danni saa tietää, että osa kaupunkilaisista tietää jo, että lääkettä ei enää tarvita. Hän uskoo, että kaikki on ohi. Kaupunkilaiset tappelevat ja kapinoivat. Danni yrittää puhua heille Brayn kanssa, mutta heitä syytetään valehtelijoiksi. Hän tukee Brayta, jonka takaraivoon heitetään esine, ja katsoo, kuinka Ebony saa kaupunkilaiset rauhoittumaan. Danni pyytää Brayn kanssa Ebonya avukseen rauhan luomisessa maailmaan. Salene puhuu Dannille salaperäisesti siitä, kuinka Brayn kanssa kaikki luulevat olevansa ensin suhteessa ja sitten... Danni ei ymmärrä Salenen puheita.

Danni ja Bray kehittelevät vaihtokauppaan maksuvälineeksi vaihtomerkit, jotka ovat samanlaisia kuin casinolla. Hän antaa ne Lexin vastuulle. Danni kiittää Ellietä ja toivoo, että kaikki selviää viimein, jolloin Ellie repii artikkelin, jonka avulla hän aikoi kertoa Dannin isästä. Danni jakaa kutsuja juhliin.

Bray pyytää Dannia treffeille kanssaan. Danni ja Bray tanssivat hitaita. Danni ei halua osallistua tanssikilpailuun, koska hän on mielestään huono tanssija, ja ehdottaa Brayn pariksi Ebonya. Danni poistuu juhlista, kun Ebony ja Bray julistetaan tanssikilpailun voittajiksi ja kun Ebony suutelee Brayta poskelle. Salene neuvoo Dannia olemaan kaukana Braysta, sillä Bray on pelkkä sydänten murskaaja, jolla on aina uusi nainen.

Danni itkee vuoteessaan. Hän yrittää neuvoa kaupunkilaisia toimimaan yhteiseksi hyväksi ja välttelee samalla Brayta. Danni ja Bray riitelevät. Bray vakuuttaa, että hän ei halua Ebonya vaan Dannin. Pari suutelee.

Danni ja Bray viettävät yön yhdessä, jolloin Danni kokee ekan kertansa. He yrittävät kehitellä uusia suunnitelmia, mutta heidän on vaikea keskittyä mihinkään muuhun kuin toisiinsa. Pari suutelee taas. Danni näkee, kuinka Trudy palaa takaisin ostarille, minkä seurauksena Ostarinrotat panostavat entistä enemmän puolustukseen. Danni ei pidä Ebonyn hyökkäävästä tyylistä, mutta Ebony uhoaa takaisin.

Danni ja Bray suutelevat ja puhuttelevat sitten Lexiä. Danni haluaa järjestää klaanien johtajien kokouksen. Danni ja Bray viettävät jälleen yön yhdessä. Danni on mustasukkainen Trudysta, mutta Bray hukuttaa tunteen suudelmin. Ebony on mustasukkainen Dannille Braysta.

Klaanien johtajat kokoontuvat huvimajaan. Danni pyytää, että Trudy kertoo heille Valitut klaanista. Danni tukee Trudya, joka itkee muistellessaan kipeää aihetta. Myöhemmin Danni suuttuu, kun hän näkee, kuinka Bray halaa Salenea. Danni puhuu Braylle ja Salenelle ilkeään sävyyn, kun hän näkee parin uudelleen läheisissä väleissä. Hän ei tiedä, että Bray yrittää tukea Salenea, koska hän on murheellinen suhteestaan Ryaniin. Danni antaa rikolliselle tuomion, mutta Ebony pilkkaa Dannin tuomioita. Ebony paljastaa Dannille, että hänellä ja Braylla on yhteinen menneisyys. Danni on vihainen Braylle, joka ei kertonut hänelle Ebonysta, ja pohtii, mitä muuta Bray on jättänyt kertomatta.

Danni ja Bray sopivat riitansa, kun Bray kertoo, että Danni on parasta, mitä hänelle on tapahtunut pitkään aikaan ja että hän rakastaa Dannia. Pari halaa ja suutelee. Ostarinrotat pohtivat, että heidän pitäisi toimia Valitut klaania vastaan. Bray antaa Dannille kuuntelulaitteen, jonka Danni toimittaa Jackille, jonka tehtävä on viedä se hotellille, jonne Ebony muuttaa. He eivät luota Ebonyyn. Danni ja Bray haluavat, että kaikkien klaanien johtajat otetaan mukaan päättämään yhteisistä asioista. Bray on ylpeä Dannista, kun hän saa rauhoiteltua Ellien, joka on huolissaan Jackin tehtävästä. Pari suutelee. Danni tuntee olevansa ylpeä Braysta.

Ellie tapaa Wolfin, joka kertoo, että Valitut klaani on kukistettu. Danni ja Bray kertovat uutiset Trudylle. Danni halaa Trudya, joka kehuu paria, sillä he ovat luoneet uuden maailman. Danni katselee rottakilpailua, jonka voittaa Cloen rotta. Hän ulkoiluttaa Cloudy koiraa ja huomaa, että ostarin viemärin aukko on auki. Hän ei pidä siitä, että Ostarinrotat ovat liian huolimattomia ja että Bray näyttää huonoa esimerkkiä. Danni komentaa Patsya ja Cloea, kun he riitelevät. Ellie kertoo Dannille, että hän tapasi pojan, joka kertoi, että kannibaalit ovat saapuneet kaupunkiin mustilla autoilla.

Trudy puhuu Dannille ilkeästi Salenesta, mutta Danni ei usko, että kukaan voi tulla hänen ja Brayn väliin. Ellie kertoo Dannille, että Jack kuuli salakuuntelulaitteen avulla, kuinka Ebony puhui siitä, että hän ei usko, että Valitut klaani on kukistettu. Danni ja Bray riitelevät jälleen. Danni menee tapaamaan Ebonya, sillä hänen mielestään Ebony on syyllinen kaikkeen pahaan, mitä kaupungilla tällä hetkellä tapahtuu. Bray pyytää Dannilta anteeksi. Pari suutelee.

Danni huolestuu, kun hän kuulee, että Salene on kadonnut. Bray tunnustaa Dannille, että Salene yritti vietellä hänet. Dannin mielestä kaikki ostarin tytöt ovat rakastuneita Brayhin. Hänen mielestään Brayn pitäisi etsiä Salene. Hän saattaa ja suutelee Brayta. Danni pyytää, että Trudy yrittää tulla toimeen Cloen kanssa. Bray kertoo Dannille, että Spike on murhattu.

Danni on iloinen, kun Salene palaa takaisin ostarille. Kaupunkilaiset syyttävät Ostarinrottia klaanien johtajien kaappauksista, mikä huolestuttaa Dannia. Hän haluaa koota kaikki klaanien johtajat koolle, jotta he voivat puhua asiasta ja päättää, mitä Ebonylle voisi tehdä. Danni äänestää puolesta, kun May liitetään Ostarinrottiin. Hänen mielestää Salenen ja Ryanin tulisi odottaa häidensä kanssa, sillä he ovat keskellä kriisiä. Danni ei usko, kun Ebony sanoo, että Valitut klaani on kaiken pahan takana.

Danni osallistuu Salenen ja Ryanin sekä Tai-Sanin ja Lexin kaksoishäihin. Hän tanssii sekä Jackin että Brayn kanssa. Danni ja Bray suunnittelevat klaanien johtajien kokousta. Bray on ylpeä Dannista, jolla on suuri vastuu. Danni pohtii, kuka järjestää kokouksen vartioinnin, mutta Bray lupaa hoitaa asian. Danni on hermostunut ennen kokousta ja menee sisälle rakennukseen.

Valitut saapuvat klaanien johtajien kokoukseen. Danni yrittää puhua johtajille, jotta he eivät kuuntelisi Valvojan puheita. Valvoja haluaa luoda kaupungin Zootin nimissä. Danni haluaa kieltäytyä, sillä hän ei halua elää maailmassa, jossa ei hyväksytä toisinajattelijoita. Klaanien johtajat polvistuvat Valvojan eteen, jolloin Danni ei voi uskoa silmiään. Danni vangitaan ja viedään hotellille. Hän uhoaa Valvojalle, että Valitut eivät voi koskaan voittaa, sillä he eivät voi pakottaa ihmisiä uskomaan johonkin, mihin he eivät halua uskoa.

Danni joutuu istumaan muiden vangittujen Ostarinrottien kanssa hotellihuoneen lattialla. Hän pyytää Cloelta anteeksi, kun hän ei uskonut Cloen puheita Trudyn oudosta käytöksestä. Danni väittelee Valvojan kanssa siitä, mikä on oikein ja mikä väärin. Hän puhuu vapauden puolesta, kun taas Valvoja ylistää Zootia. Valvoja uhoaa, että Dannin täytyy levittää ihmisille sanaa Zootista. Danni joutuu alistumaan, koska kaikki muutkin klaanien johtajat polvistuvat ja ylistävät Zootia.

Vartija johdattaa Dannin puhumaan Trudyn kanssa. Danni ei tunne mitään kohdatessaan Trudyn, joka sanoo, että Danni muistuttaa Amberia. Trudy paljastaa, että Valvoja on ilmoittanut, että Brayn tulee saapua hotellille keskipäivään mennessä tai Danni kuolee. Valvoja halveksii Dannia ja Brayta, jotka toimivat vastalääkkeen avulla kaupungin hallitsijoina. Dannin mielestä Valvoja ei saavuta mitään, jos hänet tapetaan. Bray saapuu paikalle, jolloin Valvoja haluaa vangita sekä Dannin että Brayn.

Jack, Ryan ja Lex harhauttavat Valitut klaania, jolloin Ostarinrotat pääsevät pakenemaan. Ostarinrotat tekevät sen virheen, että he lähtevät Valitut klaanin perään, sillä heidät vangitaan uudelleen rannalla pienen taistelun jälkeen. Lex yrittää pelastaa Brayn, mutta heidän autonsa kaatuu, jolloin Danni jää tuijottamaan autoa kauhuissaan. Trudy saapuu paikalle, jolloin Valvoja pitelee Bradya sylissään ja ylistää Zootia. Danni astuu muutaman askeleen eteenpäin ja sanoo ´älkää´, jolloin vartija lyö häntä aseellaan. Danni kaatuu maahan. Ostarinrotat yrittävät auttaa häntä, mutta he eivät saa siihen tilaisuutta.

Danni ei esiinny enää kolmannella tuotantokaudella, jolloin Ostarinrotat ovat Valitut klaanin vankeina ostarilla. Ostarinrotat pohtivat, onko kukaan nähnyt Dannia ja kerääkö Valitut klaani kaikki klaanien johtajat itselleen. Bray haluaisi etsiä ja pelastaa Dannin, mutta Valvoja ilmoittaa, että Danni on kuollut kuten kaikki muutkin klaanien johtajat.