NELJÄS TUOTANTOKAUSI

Neljäs tuotantokausi kokonaisuudessaan

TARINA LYHYESTI:


Uusi klaani saapuu kaupunkiin: teknot. Valitut lähtevät pois. Ihmisiä katoaa. Amber synnyttää ladossa Trudy apunaan. Jack kidnapataan. Ebony haluaa yhteistyötä teknojen kanssa. Dee ja Lex toimivat sheriffeinä. Kansa on nälkäinen. Ebonylla, Javalla ja Sivalla ilmenee olevan yhteinen menneisyys. Joku asettaa pommin ja tutkimukset alkavat. Jack saadaan kiinni teosta. Ram antaa sähkön kansalle. Uusia pareja muodostuu: Ved ja Cloe, Jay ja Ebony sekä Siva ja Lex. Ram kosii Ebonya. Teknoilla paljastuu olevan laboratorio täynnä ihmiskoekaniineja. Lex on teknojen vankina. CityNet ilmaantuu kaupungin tietokoneisiin ja Lex ja Java käyvät siellä gladiaattoritaistelun ja Lex ja Siva nyrkkeilevät. Salene valitaan kaupungin johtajaksi Ebonyn tilalle. Ram ja Ebony menevät naimisiin. Ram laittaa Priden virtuaalimaailmaan ja sekoittaa Priden pään. Kaupungin lapset alkavat olla koukussa uuten virtuaalipeliin. Ram antaa kansalle juoksevan veden ja sairaalan. Ram kaksintaistelee Vediä vastaan ja Ved loukkaantuu. Cloe on kadonnut virtuaalipeliin. Siva liittyy ostarin rottiin. Ram haluaa muuttaa virtuaalimaailmaan. Lääkkeiden kanssa on ongelmia. Jayta jahdataan vihollisena pelin lumoissa, mutta hän karkaa kaupungista Ebonyn kanssa. He kohtaavat ekot ja palaavat Amberin kanssa takaisin kaupunkiin. Ram aikoo muuttaa pysyvästi virtuaalimaailmaan. Ved on kadonnut Ramin toimesta. Mega tekee omia suunnitelmiaan sekä Ramin että Jayn kanssa. Trudy saapuu ostarille, sillä Brady on siepattu. Brady saadaan takaisin. Tai-San osoittautuu olevan teknoissa mukana. Ostarin rotat hyökkäävät teknoja vastaan. Mega saa aikaiseksi Ramin katoamisen. Ramin suunnitelmat eivät onnistu. Teknot kukistetaan.


TARINA KOKONAAN:


Kolmas tuotantokausi loppui siihen, kun Valitut lähtevät Valvojan kanssa veneellä pois kaupungista. Luke on heidän mukanaan. Mutta minne he menevät? Ja onko Valvojalla jotain tekemistä tämän uuden klaanin kanssa? Palaavatko Valitut enää koskaan? Entä ketä ovat nämä teknot? Heillä on ihmeellisiä kykyjä. Mistä he oikein tulivat? Juoru leviää, että he olisivat aikuisia. Mitä he haluavat? Mitä Ram, teknojen johtaja, suunnittelee? Kuka Jay on? Huhujen mukaan hän on Ramin kenraali, taktikoija. Entä Ved? Ostarin rotat kuvittelivat kaiken olevan vihdoin ohi, kun Valitut lähtivät.... He kuvittelivat voivansa nyt vihdoin luoda rauhallisen ja harmonisen yhteisön. Teknojen ilmestyminen paikalle muutti kaiken. Mutta selviääkö Amber synnytyksestä? Entä vauva? Miten Brayn ja Amber suhteen käy? Hurjien ex-kuningatar Ebony näyttää hallitsevan jälleen kerran kaupunkia. Syntyykö Ebonyn ja teknojen välille rauha vai sota? Mitä Ellie päättää tehdä? Pride oli Ekojen toinen johtaja, mutta jos Amber päättää palata Ostarin rottiin niin onko hän sitten johtaja? Mitä hän aikoo tehdä? Auttaa kaupunkia vai lähteä takaisin maaseudulle? Onko Pridella vielä tunteita Amberia kohtaan?


Teknot saapuvat kaupunkiin. Amberin synnytys on alkamassa. Bray ei ole paikalla... KC lähtee tutkimaan asioita. Ellie tekee jutun lehteen teknojen lentokoneen laskeutumisesta. Ebony tutkii tilannetta moskiitot apunaan. Moz on kadoksissa. Dee, moskiitto, kertoo Ebonylle, että Moz meni tutkimaan asioita yksin. Moskiitot kapinoivat Ebonya vastaan. Pride ja Trudy löytävät Brayn ja Amberin jäljet. Maskiin pukeutunut tekno saapuu Amberin luokse. Cloe toivoo näkevänsä jälleen aikuisia. Ebony ja Lex keskustelevat heidän mahdollisuuksistaan uutta klaania vastaan. Cloe tajuaa, että ostari on tyhjä, kunnes huomaa maskiin pukeutuneita tunkeilijoita.


Dee ja moskiitot menevät teknojen luokse ottamaan selvää, että ovatko he aikuisia vai eivät. Ved, eräs tekno, paljastaa, että he eivät ole aikuisia ja että ainoat ihmiset, ketä he aikovat auttaa, ovat he itse. Jack ja Ellie näkevät, kuinka teknot hyökkäävät moskiittojen kimppuun. He pelastavat Deen ja vievät hänet ostarille.


Jay, Vedin vanhempi veli ja vastuuntuntoisempi heistä kahdesta...


Ostari on tyhjä, kun Jack ja Ellie palaavat sinne Dee mukanaan. Minne kaikki ovat menneet? Räjähdysten äänet kantautuvat kaupungilla. Lex ja Pride palaavat peloissaan Tai-Sanin ja Mayn sekä muiden puolesta. Trudy ja Brady jatkavat matkaansa yksin. Trudy löytää Amberin ladosta tuskissaan. Trudy lupaa auttaa Amberia parhaansa mukaan, Brayn avulla tai ilman. Trudy on peloissaan löytäessään maasta Brayn kaulaketjun, jossa roikkuu Amberin sormus. Amber kertoo Trudylle nähneensä maskiin pukeutuneen teknon. Onko hänellä jotain tekemistä Brayn katoamisen kanssa?


Ved ja teknojen kulkuneuvot ajavat pitkin kaupungin katuja. Äänet kuuluvat kauas kaiuttimista. Ostarin rotat surevat osan ystäviensä menettämistä. Cloe löydetään vahingoittumattomana. Ebony vannoo, ettei tämä uusi vihollinen tuhoa heitä. Pride on nähnyt, kuinka lapsia on lastattu vaunuihin. Onko näin tapahtunut myös kadonneille ostarin rotillekin? Lex haluaa toimintaa, mutta Ebony haluaa tehdä selväksi, että kuka oikein on pomo. Ebony haluaa mennä teknojen päämajalle. Jay ja Ved katselevat, kuinka Ostarin rotat saapuvat. Jay yrittää selittää, etteivät teknot aio satuttaa ketään. Lexille ja Vedille tulee riitaa ja Lex joutuu kärsimään.


Ellie vannoo, ettei tarvitse miestä elämäänsä varsinkin Luken jälkeen. Hän on kuitenkin iloinen siitä, että Jack on hänen lähellään. Jack on vaikuttunut teknojen voimasta ja osaamisesta.


Salene palaa ostarille. Missä kaikki ovat? Ostarin rotat palaavat kotiin loukkaantunut Lex mukanaan. Cloe on iloinen nähdessään Salenen. Mutta kenelle nämä lapset kuuluvat?


Teknojen johtaja saapuu kaupunkiin kahden naamioon pukeutuneen kaunottaren kanssa. Jay tekee raportin Ramille: vaihe yksi on ohitse ja vaihe kaksi voidaan aloittaa.


Jack menee Ellien kanssa farmille etsimään Alicea, mutta Alice ei ole siellä. Jack myöntää aikovansa myös lähteä pian.


Pride vannoo, ettei auta Ebonya. Cloe haluaisi Priden olevan heidän johtajansa. Dee etsii Ebonya. Klaanien johtajat on kutsuttu kokoukseen. Klaanien johtajat haluavat Ebonyn luopuvan vallastaan. He haluavat taistella tunkeutujia vastaan. Ebonyn mielestä heidän pitäisi ensin tietää enemmän uudesta klaanista. Ostarin rotat eivät ole hyvillään.


Ved flirttailee Javan kanssa. Java on toinen Ramin kumppaneista. Jay aloittaa kakkosvaiheen. Ved huomaa Deen kasinolla. Java ja Siva estävät Vedin yrityksen kidnapata Dee. Ved käsketään palaamaan tukikohtaan. Dee ryöstetään kuitenkin ensin. Dee kertoo asian Ebonylle. Joko hän nyt uskoo, että millainen klaani heitä on vastassa? Jay on raivoissaan Vedille, joka on hukannut kommunikaattorinsa. Kiitos Deen, se on nyt Ebonyn ja Jackin hallussa. Java yrittää saada Jaylta tietoja. Jay on mystinen mies, joka kiinnostaa Javaa. Jay ei kuitenkaan avaudu Javalle. Ram antaa Jayn valita veljelleen Vedille rangaistuksen. Ram jäljittää kadonneen kommunikaattorin ostarille. Bingo!


Lex ei oikein pidä Salenen mukanaan tuomista muukalaisista.


Amber synnyttää ja antaa lapselleen nimen. Amberilla on nyt poikalapsi ja Trudylla tyttö. He tekevät suojan yöksi. Amber päättää palata omiensa eli ekojen luokse.


Pride ei tajua ollenkaan, että Cloesta on kasvamassa jo nainen. Lex huomaa asian kyllä. Salene suunnittelee seremoniaa heidän kadonneiden ystäviensä muistoksi. Cloe on kateudesta vihreä, kun hän näkee Priden ja Salenen leikkimässä onnellista perhettä. Salenen seremonia alkaa.


Ved on aidan luona. Ebony katselee ja odottaa. Ebony palaa ostarille. Häntä syytetään siitä, että tämä suunnitteli Jackista eroon pääsemisen. Ram näkee videokuvaa Jackista. Ram käskee Jayn etsiä vielä yhden rotan. Ved tietää kenestä on kyse. Ellie syyttää itseään Jackin kidnappauksesta. Miksei hän käskenyt Jackia pysymään ostarilla? Salene toivoo, ettei Ellie luovu toivosta. Jack voi ihan hyvin olla vielä kaupungissa. Salene ja Pride puhuvat intohimoisesti kaupungin tulevaisuudesta ja Ebonyn käytöksestä. Cloe ryntää paikalle. Keskeyttikö hän jotain tärkeää?


Villit lapset tuhoavat Lexin tekemän pyhätön Tai-Sanille. Hän kyllä opettaa mokomat tavoille!! Pride selittää lapsille, että heidän tekonsa ei ollut suotavaa. Heidän pitää lähteä, jos he vielä käyttäytyvät samalla lailla.


Jay päättää, että on aika käydä vierailulla Ebonyn luona. Hän saapuu keskellä yötä. Asia ei jää huomaamatta Deeltä. Ostarin rotat pyytävät Ebonya johtamaan heidät sotaan teknoja vastaan. Ovatko he järjiltään? Ellie haluaa tehdä sen Jackin vuoksi. Ebony on kahden tulen välissä. Ebony kertoo Jaylle, että Jay tarvitsee häntä rauhan ylläpitämiseksi. Jay on tyytyväinen. Java kihisee kiukusta nähdessään Jayn ja Ebonyn juttelevan. Kunpa hän vain kuulisi, mitä he puhuvat. Dee ei pysty unohtamaan sitä, että näki Jayn poistumassa Ebonyn luota. Mitä Ebony oikein aikoo? Ebony katkaisee sopimuksensa Jayn kanssa.


Amber, Trudy, Brady ja pikku Bray saapuvat ekojen entisen leirin paikalle...se on tyhjä... Amber on väsynyt ja shokissa.


Kateellinen Cloe ei suostu katsomaan lasten perään sillä välin kun Salene ja Pride ovat poissa. Mutta Pride saa hänen mielensä muuttumaan. Cloe kirjoittaa Pridelle runon ja jättää sen tämän huoneeseen. Lapset leikkivät Priden huoneessa ja löytävät paperin tehdäkseen siitä jotain.


Kadoksissa näyttävät siis olevan ainakin Bray, Danni, Alice, May, Patsy, Tai-San, Ryan, KC, Tally ja Andy..... Ja Amber ja Trudy ovat myös poissa ostarilta.


Ebony joukkoineen kävelee suoraan ansaan. Jay uhkaa satuttaa Ebonya, mutta asia ei tuota vaikeuksia Ebonylle. Ostarin rotat näyttävät vaikuttuneilta. Ellie on paniikissa. Tämä on hänen ainoa keinonsa löytää Jack. Ram katselee tapahtumaa kameroidensa välityksellä. Ram laittaa Javan ja Sivan asialle. Heidän pitää saada tietoja Ebonysta.


Markkinat ovat jälleen käynnissä kaupungissa. Lexillä on vanhat kujeet mielessään. Pride ja Salene ovat huolissaan siitä, että Ebonysta tulee aina sankari. Onko Ebony tehnyt sopimuksen teknojen kanssa? Ebony ei aio paljastaa tunteitaan Jaylle, mutta Dee aikoo! Java ja Siva päättävät hankkiutua Ebonysta eroon. Mutta Ram on kiinnostunut tietämään Ebonysta enemmän. Ebony ja Jay tapaavat sinetöidäkseen sopimuksensa. Ebony pitää puheen kaupungille siitä, että heidän pitäisi tehdä yhteistyötä teknojen kanssa tai kaikki tuhoutuvat. Kaupunki myöntyy. Ebony nimeää Deen Lexin apulaiseksi. Ensimmäisellä vahtikierroksellaan Lex joutuu melkein kahden teknot tainnuttamaksi. Siva vakoilee Ebonya ja antaa tälle viestin.


Cloe on ymmällään kirjeensä kohtalosta. Lasten juostessa ympäriinsä kirje mukanaan, Pride huomaa Cloen viestin hänelle ja saa tietää Cloen todelliset tunteet häntä kohtaan. Pride kertoo Cloelle omista tunteistaan. Cloe tuhoaa runonsa. Salene yrittää lohduttaa Ellietä, joka haluaa vain olla yksin. Ellie on masentunut.


Java ja Siva suunnittelevat hyökkäävänsä Ebonyn kimppuun. Dee raportoi Ebonylle Lexin haluttomuudesta työskennellä yhteistyössä teknojen kanssa. Mutta Ebonylla näyttää olevan jotain muuta mielessään. Treffit? Java ja Siva kertovat Jaylle, että Ram on lepäämässä. He lähtevät ulos. Jay löytää Ramin hereillä. Mitä Java ja Siva oikein aikovat? Jayn ja Ramin täytyy puhua....


Salene hyökkää Lexin kimppuun. Ostarin rotat tarvitsevat enemmän ruokaa!! Salene pyytää Cloea viemään Ellielle ruokaa. Ellie tarvitsisi seuraa, mutta ei halua sitä. Cloe menee ulos Salenen kielloista huolimatta. Ei Salene ole hänen äitinsä! Ellie katoaa huoneestaan. Lapset löytävät hänet katolta. Ellie saa tietää, että he osaavat puhua.


Ved tapaa Cloen kasinolla. Näyttää siltä kuin Vedin asenne olisi muuttunut. He juovat yhdessä ja jakavat intohimoisen suudelman keskenään. Cloe kokee alkoholin huonot puolet.


Java ja Siva näyttäytyvät Ebonylle. Näkeekö hän aaveita? Jay keskeyttää heidät. Ram haluaa tavata heidät kaikki. Dee kertoo Lexille Ebonyn salaisesta tapaamisesta teknojen kanssa. Mitä Ebony aikoo?


Lapset pyytävät lisää ruokaa. He siis todella osaavat puhua? Ensin luultiin, etteivät he osaa.


Ebonyn uudet henkivartijat vartioivat häntä läpi nälkäisen joukon, joka on hotellin edustalla. Jay menee tapaamaan haavoittunutta joukkoaan. Ram haluaa nähdä Javan ja Sivan. Lex ja Dee taistelevat ilkeän ruokakauppiaan kanssa. Hänen pitäisi antaa ruokaa ilmaiseksi, mutta vain nyt.


Ellie lupaa Salenelle, että hän puhuu jolle kulle ongelmistaan, kun tuntee olevansa kuilun partaalla. Pride ja Salene yrittävät arvata kahden lapsen nimeä.


Lex saapuu hotellille juuri ajoissa nähdäkseen kissatappelun. Näkeekö hän kahtena? Ram lopettaa tappelun. Hän pitää näkemästään. Vedin ja teknojoukon kimppuun hyökkää vihainen ja nälkäinen lasten joukko. Mutta teknot piirittävät heidät. Java kertoo Jaylle siskosten historian Ebonyn ja Zootin kanssa. Jay kutsutaan muualle. Ongelmia. Ved on juuri ampumassa Priden, kun Jay ja Ebony saapuvat. Jos Ebony käskee väkensä pois, kukaan ei loukkaannu. Pride haastaa sheriffi Lexin: mitä lakia tämä kannattaa? Ebonyn lakia vai teknojen lakia? Pride tuntee itsensä tarpeettomaksi taistelussa teknoja vastaan.


Hotellissa on tunkeutuja, joka laittaa kellon tikittämään... Ebony herää, mutta ei tikittävään pommiin vaan vieraiden kirjautuessa hotelliin. Java ja Siva viettävän illan pitäen hauskaa kasinolla pelaten pokeria rottien kanssa. Java pelaa voittaakseen ja pitääkseen Sivan erossa teknoista sen illan. Ram on muuttanut hotelliin. Nyt hänellä on kolme sisarusta saman katon alla. Java unelmoi oikeasta poikaystävästä, Jaysta. Kenestä Siva unelmoi? Ved saapuu viemään heidät hotellille. Pommi jatkaa tikittämistään kunnes se löydetään. Jay ja Java saavat pommin hiljenemään. Ram olisi voinut kuolla. Pommin asentaja on löydettävä! Ebony kiittää Jayta henkensä pelastamisesta. Hänellä saattaa olla idea siitä, kuka pommin asensi. Sivaa huolestuttaa se, että Java on voinut olla se, joka asensi pommin. Ebonylle annetaan 24 tuntia aikaa tutkia tapausta. Siva vakuuttaa olevansa syytön. Ebony määrää Lexin tutkimusten johtajaksi.


Lex kertoo muillekin, että Ebonylla on sisaruksia. Dee taas kertoo pommista ja teknojen uudesta tukikohdasta. Dee antaa Cloelle tämän haluamat tarvikkeet, jotta Cloe voi kostaa Vedille kasinolla vietetyn illan. Hienosti pukeutunut Cloe tapaa Vedin kasinolla ja ostaa pojalle drinkin.


Pridella on päätettävänään: lähteäkö vai jäädä.


Sophie ja Hiiri haluavat eräät kaksi ihmistä menevän naimisiin. He ottavat Priden paidan ja hotellin avain tippuu sen taskusta. He vievät paidan Salenelle siitä hyvästä, että he kertovat tälle heidän nimensä. Lapset kertovat Ellielle, että mistä he tulevat. Ellie näyttää kadottaneen innostuksensa kirjoittamiseen.


Ellie arvelee pommin asentajan olevan joku Ebonyn sisaruksista! Nälkä ajaa kaupungin lapset väkivaltaan. Deellä on kova työ pitää rauha maassa, kun Lex leikkii etsivää. Teknot esittävät viatonta. Miksi ihmeessä he haluaisivat tuhota itse itsensä? Pridella on salainen tapaaminen klaanien johtajien kanssa. Ram haluaa vaihtaa Lexin Javaan. Ved menee ostarille tapaamaan Cloea ja pyytää tätä oikeille treffeille. Pride on vihainen Vedin käynnistä ostarilla. He ovat vieneet jo hotellin! He eivät tule saamaan myös ostaria! Ram sallii Lexin kuulustella teknoja. Pride kieltäytyy kuulustelluksi tulemisesta. Lex kysyy Salenelta, että oliko Pride huoneessaan silloin, kun pommi asennettiin. Salene on puolustuskannalla. Cloe myöntää, että Ved pyysi häntä treffeille. Ellien mielestä kenenkään ei pitäisi olla teknojen ystävä. Ebony saa toisen uhkauksen: seuraavalla kerralla hän ei olisi niin onnekas. Dee löytää hotellin avaimen Priden huoneesta. Todisteet puhuvat puolestaan, mutta ne eivät vakuuta Ebonya, joka on varma, että syyllinen on Java. Ved on hyvillään, että joku rotista oli syyllinen. Ellie on raivoissaan Priden vangitsemisesta. Kukaan ei ole vielä kysynyt häneltä mitään! Ellie sanoisi Priden olleen ostarilla sinä yönä, kun pommi asennettiin. Salene tietää, ettei Pride ollut. Ebony löytää teknojen "unihuoneen". Ellie muistaa Jackin, joka ei enää palaa.


Ram ehdottaa, että hän voisi tehdä valheenpaljastuskokeen syytetyille. Pride paljastaa Salenelle olleensa suunnittelemassa toimenpiteitä klaanien johtajien kanssa teknojen tuhoamiseksi. Siksi hän on ollut niin salaperäinen. Salene vakuuttaa Priden syyttömyyttä Ebonylle. Mutta hän ei aio vapauttaa Pridea vielä. Ei ole todisteita. Java laitetaan ensimmäisenä valheenpaljastustestiin. Pride tuntee olevansa kuin häkkiin laitettu eläin. Hän haluaa ulos! Ved on toisena testissä. Siva pelastaa Lexin. Dee ei ole vaikuttunut. Java väittää Jayn suojelleen häntä, koska Jay pitää hänestä niin paljon. Java ei tiedä enää, että kehen hän voi luottaa. Missä Siva on? Cloe on huolissaan Pridesta, joka joutuu viettämään vielä toisenkin yön vankilassa. Salene myöntää, että hän ja Pride ovat vain ystäviä.


Yön pimeydessä Java ja Siva kävelevät pitkin hotellin aulaa. Ebony saa odottamattoman ja ei-toivotun vieraan.


Ved joukkoineen tekee ratsian ostarille tietokoneiden vuoksi. Tunkeilija tunnustaa laittaneensa pommin hotellille. Teknot saavat selville, että tietokoneen omistaa Jack. Lexiltä ei heru sympatiaa tunkeilijalle.


Jay tutkii Ebonyn menneisyyttä. Ebony saa tietää, että Ram käytti häntä hyväkseen saadakseen tunkeilijan kiinni. Ebony on Ramille hyödyllisempi elävänä kuin kuolleena. Java ja Siva ehdottavat sopimusta Ebonyn kanssa: he pysyvät erossa Ebonysta ja Ebony heistä. Salene tekee aterian viedäkseen sen tunkeilijalle. Cloen täytyy katsoa Charlien ja Hiiren perään, mutta lapset karkaavat etsimään ruokaa. Lapset saavat omenia vaihtaessaan ne Tai-Sanin koruun.


Ellie kirjoittaa Jackille kirjeen sen varalta, että hän ei näe Jackia enää koskaan. Ellie arvelee, että jos teknot antavat Ebonylle tarpeeksi aikaa, Ebony tuhoaa heidät kaikki.


Lex menee Sivan luokse pyytääkseen anteeksi sanomiaa kommentteja tutkimusten aikana. Vedin saapuessa paikalle Siva pelastaa Lexin toistamiseen. Heidän välillään tuntuu olevan jotain.


Salene pyytää Jayta ja Ebonya olemaan vahingoittamatta ystäväänsä. Ebony saa käskyn deletoida tunkeilija. Ved ja teknot ovat kiireisiä työskennellessään Ramin tietokoneilla. Ram palkitsee Vedin hyvästä työstä vapaapäivällä. Sillä välin hän tekee koneilla omia juttujaan. Ved käyttää vapaapäivänsä pyytämällä Cloea kanssaan rannalle. Hän paljastaa, että Jay järjestää Ellielle mahdollisuuden mennä sinne, missä Jack on. Ehkä teknot eivät olekaan niin pahoja? Pari suutelee toisiaan.


Salene ja Pride näyttävät todellisen minänsä. Mutta pian tuntuu siltä, että heidän välinen intohimonsa on kadonnut jonnekin.


Siva hiipii ulos hotellista ja etsii itselleen uudet vaatteet. Lex esittelee Sivalle oman huoneensa. Siva kertoo hieman Ramin historiasta.


Dee ei löydä Lexiä mistään, joten Ebony tulee hänen mukaansa torille. Kaupungin nälkäiset lapset alkavat käydä yhä väkivaltaisemmiksi. Ebony tajuaa asian saadessaan "viestin" päin naamaansa. Ebony vaatii ruokaa teknoilta, mutta Jay ei halua olla mukana asiassa. Teknot antavat ruokaa kaupungin lapsille. Cloen tekee mieli pizzaa, mutat teknojen ruoka näyttää aivan suklaalta. Ebony ei ole vaikuttunut. Pride ei suostu syömään suklaapatukoita. Lex suostuu, mutta hänen hampaansa on kipeä. Pride kerää yrttejä Lexin hammasta varten. Salene auttaa Pridea. Lex pimittää pari suklaapatukkapakettia omia tarkoitusperiään varten. Salene ja Pride flirttailevat.


Ram on innoissaan Vedin uudesta tietokoneohjelmasta ja pyytää Javan ja Sivan koeajelulle! Java houkuttelee Jayta kokeilemaan myös. Siva ja Lex jakavat yhteisiä hetkiä omassa sopessaan. Ram vaatii tavata Javan ja Sivan, mutta Sivaa ei löydy mistään. Sivan palatessa tämä väittää olleensa hotellin kuntosalilla, mutta Java tietää, että Siva valehtelee.


Hiiri löytää uuden ystävän, kalan. Pride keskustelee Hiiren kanssa uuden ystävän vapauttamisesta takaisin luontoon. Vain jos Pride tulee mukaan. Hiiri on loukkaantunut, kun Pride menee maalle ilman häntä.


Cloe kysyy Deeltä henkilökohtaisia kysymyksiä.


Jay ja Ebony vierailevat maatilalla pyytäen heiltä ruokaa kaupungille. Ram ei pidä yhtään siitä ja käskee Ebonya pitämään Jayhin yhteyttä niin vähän kuin mahdollista. Ramia alkaa epäilyttää Sivan oudot katoamiset. Ved pilaa Ramin vierailun cyper-paratiisissa. Jayn mielestä pelit ovat vain pakoa todellisuudesta.


Dee pääsee selville Lexin bisneksistä ja haluaa mukaan. Dee leikkii hammaslääkäriä ja pyytää Ebonylta lääkettä Lexille. Lexin ongelma hampaansa kanssa pahenee pahenemistaan. Siva etsii Lexiä ja kuulustelee Deetä Lexin puuhista. Salene antaa Lexille asperiinia ja pyytää Ebonya kysymään teknoilta lääkkeitä Lexille. Ebony ei voi luvata mitään varmaksi.


Pride seuraa teknoja voimakeskukseen ja saa selville tärkeitä tietoja ja kertoo niistä muillekin. Pride kertoo huolensa Jaylle. Mutta mitä Pride yrittää hyötyä tästä? Jay paljastaa, että miksi hän on teknoissa. Hän menetti erittäin hyvän ystävänsä. Vastoin Ramin määräyksiä Ebony menee tapaamaan Jayta voimakeskukseen ja kutsuu hänet illalliselle. Ram ottaa digitaalisen valokuvan kolmesta sisaresta. Ram ei aio auttaa lääkeasiassa, mutta Siva ehkä. Jay ja Ebony nauttivat illallisesta kunnes kuokkavieras saapuu paikalle. Java on kateellinen ja Salenea ällöttää. Ebony vierailee Lexin luona keskellä yötä antaakseen tälle lääkkeet. Lex paranee. Salene ja Dee huomaavat lääkepurkin, mutta eivät ymmärrä, mistä Lex on saanut sen. Ram haluaa tietää, kuka varasti hänen antibioottinsa. Ebony tunnustaa. Lex antaa Sivalle lahjaksi kristallin, joka kuului ennen Tai-Sanille.


Ved toimittaa paketin Cloelle, joka avaa sen: rannerengas. He sopivat tapaamisesta. Ved pukeutuu uudenlaisiin vaatteisiin. Tapaaminen sujuu mukavasti, mutta Cloen on painettava jarrua Vedin odotuksille.


Ram on mielissään, sillä hänen suunnitelmansa toteutuvat aikataulussa. Kansa kokoontuu kuuntelemaan Ramin tärkeää tiedotusta. Ram painaa on-nappia Jayn pyynnöistä huolimatta. Cloe iloitsee ilotulituksesta. Ved sanoo järjestäneensä sen juuri Cloea varten. Niin varmaan.


Pride yrittää sabotoida voimakeskuksessa, mutta liian myöhään. Pride on vaarassa. Hän ja Jay makaavat aidan alla. Pride pelastaa Jayn. Sähkö miellyttää kaupungin lapsia. Ebony auttaa loukkaantunutta Jayta. Hän jopa tarjoaa tälle paikkaa yöksi. Pride myöntää Salenelle pelastaneensa Jayn.


Salene, Dee, Hiiri ja Sammy saavat todistaa kaaosta ostarilla.


Ram pyytää Sivaa kanssaan cyberavaruuteen, jossa Ram kuitenkin katoaa ja Siva jää sinne eikä pääse sovittuun tapaamiseensa Lexin kanssa. Lex odottaa Sivaa hotellilla. Siva on hämmentynyt ja sekaisin kokemuksestaan virtuaalimaailmassa.


Tuli leviää ja Dee laukaisee hälyttimen. Savun läpi näkyy tuttu hahmo. Trudy kertoo, että teknot kidnappasivat Amberin. Cloe tietää, missä Amberia ehkä pidetään.


Ved toimittaa paketin Cloelle, joka avaa sen: rannerengas. He sopivat tapaamisesta. Ved pukeutuu uudenlaisiin vaatteisiin. Tapaaminen sujuu mukavasti, mutta Cloen on painettava jarrua Vedin odotuksille.


Ram on mielissään, sillä hänen suunnitelmansa toteutuvat aikataulussa. Kansa kokoontuu kuuntelemaan Ramin tärkeää tiedotusta. Ram painaa on-nappia Jayn pyynnöistä huolimatta. Cloe iloitsee ilotulituksesta. Ved sanoo järjestäneensä sen juuri Cloea varten. Niin varmaan.


Pride yrittää sabotoida voimakeskuksessa, mutta liian myöhään. Pride on vaarassa. Hän ja Jay makaavat aidan alla. Pride pelastaa Jayn. Sähkö miellyttää kaupungin lapsia. Ebony auttaa loukkaantunutta Jayta. Hän jopa tarjoaa tälle paikkaa yöksi. Pride myöntää Salenelle pelastaneensa Jayn.


Jay vierailee Ebonyn huoneessa. Ebony vaihtaa Jayn siteet jo toisen kerran eivätkä he voi pitää tunteitaan enää kauemmin salassa vaan suutelevat. Jay kiittää Pridea pelastamisestaan ja kertoo, etteivät he pysty pysäyttämään teknojen suunnitelmia, joten heidän ei kannata edes yrittää. Ram kutsuu Ebonyn kanssaan virtuaalimaailmaan.


Ved katselee lasten iloa, jonka sähkön saaminen sai aikaan.


Hiiri ja Sammy löytävät nauhurin ja päättävät nauhoittaa sillä romanttisen keskustelun. Salene yrittää saada Pridea paljastamaan todelliset tunteensa Amberille. He löytävät lasten nauhurin. Hiiri ja Sammy eivät pidä siitä, mitä he kuulevat nauhuristaan. Ihmiset, jotka kuuntelevat salaa toisten keskusteluja eivät koskaan kuule mitään hyvää itsestään.


Java näkee Lexin ja Sivan kiihkeässä syleilyssä Sivan huoneessa. Siva odottelee Lexiä lemmenpesässä tietämättä, että häntä tarkkaillaan. Lex löytää Javan lemmenpesästään: "Pysy erossa siskostani".


Salene, Dee, Lex, Pride ja Trudy panevat täytäntöön suunnitelmansa tunkeutua teknojen yksityisalueelle. He löytävät laboratorion, jossa nuoria on kytketty tietokoneisiin. Nuorten joukossa on myös yksi heidän ystävänsä. Amber ja muut nuoret pelastetaan ja tuodaan ostarille. Ram on raivoissaan tapahtuneesta. Hiiri ja Sammy haluavat nähdä Amber-zombien. Amber käyttäytyy kuin olisi vieläkin kiinni pelissä. Suklaat kuljetetaan Ebonylle. Romanttinen lahjako? Jay asettuu Ramia vastatusten ja vaatii tietää, että miksi hänelle ei ole kerrottu laboratoriosta. Ostarin rotat keskustelevat tapahtuneesta. Pitäisikö heidän vaihtaa pelastetut nuoret heidän kadonneisiin ystäviinsä? Teknot, jotka olivat vartioimassa laboratoriota, saavat uralleen nopean lopun. Jay harkitsee vaihtoehtojaan. Ram pyytää anteeksi Jaylta laboratorioasiaa. Sairaala, jonka Jay haluaa rakennettavan, tullaan rakentamaan.


Hiiri ja Sammy löytävät aarteen ostarilta ja huijaavat Deetä, jotta voisivat katsoa löytämäänsä videokasettia. Kauhuelokuvan äänet saavat Amberiin toimintaa. Hän luulee olevansa yhä pelissä. Lapset saavat viimein tavata zombien.


Lex etsii Sivaa, mutta löytääkin Ebonyn. Lex paljastaa, että Trudy ja Amber ovat taas ostarilla. Ebony lohduttaa vanhaa kilpailijaansa. Paljastaako Ebony tietonsa muille? Paljastaako Java muille tietonsa Sivasta ja Lexistä? Jay etsii laboratoriota. Ved suojelee Ramia. Siva laittaa välinsä Lexiin poikki. Ram on liian vaarallinen. Siva kertoo Javalle, etteivät hän ja Lex ole enää yhdessä.


Salenea huolestuttaa Cloen kiinnostus Vediin ja Priden kiinnostus Amberiin. Amber yrittää toipua kokemuksistaan. Hän luulee nähneensä Brayn pelissä. Vai oliko se uni? Hiiri vie ruokaa Amberille. Salene kertoo muille olevansa huolissaan Amberin lapsesta.


Ram kosii Ebonya ja haluaa vastauksen pian.


Ebony paljastaa Jaylle, että ostarin rotat olivat vastuussa hyökkäyksestä laboratorioon ja että Amber oli myös mukana pelastettavien joukossa. Jay ja Ebony vierailevat laboratoriossa, mutta Ved saa heidät näkemään jotain muuta kuin totuuden. Rotat näyttävät olevan onnellisia koneisiin kytkettyinä. Jay kertoo Ebonylle, että Ved on tietokonenero. Ved ja Cloe viettävät aikaa rannalla. Ved tukee yhä enemmän ja enemmän Ramia.


Lex tapaa Sivan hotellilla. Heidän suhteensa ei ole vielä ohi. Mutta Java näkee Lexin lähtevän. Java raportoi, että teknojen tietokoneet on varastettu. Lex löytää tietokoneita lemmenpesästään. Mistä ne sinne ilmestyivät? Java ja teknovartijat saapuvat vierailulle. Lex on vangittuna hotellissa. Java haluaa tehdä sopimuksen Lexin kanssa. Ebony löytää Deen, joka ylireagoi Lexin pidätyksen johdosta. Siva pyytää Javalta lupaa puhua Ramille Lexistä. Java ei ole vakuuttunut.


Jay menee ostarille tapaamaan Amberia. Hän tarvitsee tietoja pelistä.


Hiiri ja Sammy kertovat Pridelle, että he kierrättävät rojua ostarilta. He vaihtavat "rojun" muuhun tavaraan. Hiiren yritykset laistaa tiskaamisesta epäonnistuvat.


Amber ja Trudy päättävät palata lastensa luokse ekojen klaaniin. Mutta ensin Pride haluaa Amberin tapaavan klaanien johtajat. Tapaamisen jälkeen Amber päättää jäädä ja taistella. Salene voi huonosti ja Trudylla on ehkä vastaus asiaan.


Ram alkaa epäillä, että Ebonyn elämässä on joku toinenkin mies. Mitä Jay on mieltä asiasta? Teknoilta alkaa loppua rotat laboratoriostaan. Ved ehdottaa, että Lex voisi olla täydellinen koekaniini. Jay kertoo Ebonylle huonot uutiset. Ram ei koskaan unohda. Ved ilmoittaa iloisesti Lexille, että he aloittavat sittenkin läheisen yhteistyön keskenään.


Torikauppiaat yrittävät pomottaa Deetä sillä välin, kun Lex on poissa. Mutta Dee näyttää heille, kuka oikein on pomo ja kuka ei. Deen ehdotus pelastaa Lex kaikuu kuuroille korville.


Ebony itkee kadotettua rakkauttaan.


Jayn uteliaisuus herää koskien Vedin tekemää ohjelmaa. He menevät virtuaalimaailmaan. Jay saa shokin nähdessään Amberin siellä jakelemassa juomia. Ved esittelee Cloelle uuden pelin. Hiiri tutkii Cloen vaatekaappia. Cloella on fani. Jay ja Amber keskustelevat siitä, mitä Jay näki virtuaalimaailmassa. He päättelevät, että Ramilla täytyy olla digitaalinen kuva Amberista tallennettuna tietokoneelle. Lex valmistautuu menemään uuteen tekno-ohjelmaan sisään. Sheriffi Lex huomaa joutuneensa villiin länteen. Kaksi revolverisankaria selättävät Lexin.


Ebony saa tietää, että Jay on käynyt tapaamassa Amberia, ja on kiukkuinen.


Hiiri ja Sammy pelaavat Cloen kanssa tämän peliä. Dee on kauhuissaan Cloen antamasta esimerkistä. Cloe ei voisi vähempää välittää.


Lex kuljeskelee ympäri selliään. Teknot mainostavat uutta CityNetiä ympäri kaupunkia.


Hiiri ja Sammy hankkivat tietokoneen ostarille, jotta voivat katsoa sitä. Siva kertoo kiitolliselle Deelle, mitä tietää Lexistä. Ved antaa Cloelle kortin, jolla voi pelata niin paljon kuin haluaa. Cloe ei voi niin hyvin. Ostarin rotat epäröivät CityNetin suhteen. Hiiri on innoissaan. Dee on hermostunut Lexin kohtalosta. Amber sanoo, ettei voi auttaa. Klaanien johtajat kääntävät selkänsä Pridelle. He näkevät nyt, että teknoista on hyötyä. Lopulta Amber päättää auttaa Lexiä. Trudy ei ole hyvillään. Hän haluaisi olla lapsensa Bradyn luona. Jay ei voi tai ei halua auttaa Amberia pelastamaan Lexiä. Lopulta Jay, Ebony ja Dee aikovat pelastaa Lexin. Ramin mielestä Lex nauttii olostaan, vaikka Lex ei todellakaan nauti. Lex harjoittelee virtuaalimaailmassa tulevan päivän taistelua varten. Java on hänen harjoittelukumppaninsa. Lexistä tulisi vielä parempi, jos hänellä olisi aikaa, mutta kun sitä ei ole.


Cloe luulee olevansa raskaana ja kertoo asiasta Trudylle. Cloe kertoo asiasta myös Vedille ja toivoo, ettei olisi kuunnellut Trudyn neuvoja. Cloe saa tietää, ettei olekaan raskaana. Dee tarjoaa olkapäätään ja tivaa Vediltä, miksi tämä satutti Cloea. Ved menettää uuden mahdollisuutensa seurustella Cloen kanssa.


Ebony ja Jay riitelevät. Ebony uhkaa kertoa Ramille, että Jay on tapaillut salaa Amberia.


Teknot järjestävät virtuaalikahviloita kaupunkiin. Jay kysyy Vediltä, että miksi tämä ei kertonut veljelleen laboratoriosta. Lexin täytyy taistella virtuaalikolosseumissa. Ram on Caesar ja yleisö äänestää häviäjän kohtalosta.


Hiiri katsoo lähetystä, mutta Salene laittaa hänet nukkumaan. Pride ihailee Salenen huolehtivaa luonnetta. He paljastavat vihdoin todelliset tunteensa toisiaan kohtaan.


CityNet julkistaa Lexin tulevan gladiaattoritaistelun. Siva pyytää, ettei Java ole liian kova Lexille. Lex saa tietää, että jos hän häviää, hän ei pääse enää takaisin todelliseen maailmaan. Lex taistelee. Koko kaupunki katsoo taistelua CityNetin kautta. Lex voittaa...mutta vain lämmittelyottelun. Java on todellinen vastustaja. Lexin kohtalo näyttää olevan äänestävän kansan käsissä, mutta Ramilla on muita suunnitelmia.


Ostarin rotat järjestävät kokouksen. Heidän pitää saada todisteita teknojen ihmiskokeista. Jay on epäilevä Vedin yhä suuremmasta ja suuremmasta osallisuudesta Ramin salaisissa suunnitelmissa. Cloe toteuttaa suunnitelman juottaen Vedin humalaan kasinolla. Ved vie Cloen hotellille ja näyttää Cloelle huoneen, jossa ihmiskokeita tehdään. Cloe saa myös tietää salasanan.


Lex tapaa ihailijajoukkonsa. Lex on julkkis! Hän on vapaa lähtemään, mutta tekee sopimuksen luvaten otella uudelleenkin. Lex sopii tapaamisesta Sivan kanssa. Hiiri ja Sammy ovat Lexin fanien joukossa ja saavat idean. Lex antaa nimikirjoituksen Sammylle. Hiiri ottaa Lexistä valokuvan. Hiiri ja Sammy myyvät Lex tuotteensa Lexin faneille. Lexillä on ongelmia mennä tapaamaan Sivaa fanien seasta. Lex tapaa fanejaan kasinolla, kun Siva saapuu paikalle.


Ebony haluaisi olla Jayn kanssa, mutta Ram haluaa naimisiin Ebonyn kanssa.


Sammy suostuu auttamaan saamaan todisteita teknoja vastaan. Sammy ryömii hotelliin videokameran kanssa. Sammy saa todisteita ihmiskokeista. Amber on kauhuissaan Sammyn ottamista videokuvista. Heidän pitää julkistaa asia koko kaupungille. Amber pyytää Pridea etsimään apua taholta, jonka tämä tuntee. Priden kontakti, Patch, toivotetaan tervetulleeksi mukaan. Patch hakkeroi teknojen koneille. Amber ja Patch harjoittelevat lähetystään varten.


Ram vaatii muutoksia seuraavaan lähetykseen. Ved on kadoksissa. Jay vaatii tietää, milloin lääkkeet ja koulu, jotka Ram lupasi, toimitetaan.


Ebony lähetetään rauhoittamaan Javan mieliala. Sinä yönä Ebony saa vieraan. Lex saa fanipostia sekä uuden superstaralookin. Cloe käy tapaamassa Vediä. Ved on loukkaantunut taisteltuaan Lexiä vastaan. Onko Cloella sittenkin vielä syviä tunteita häntä kohtaan? Lexin haastattelu näkyy koko kaupungissa.


Ostarin rotat hakkeroivat teknojen lähetykseen ja Amber ilmestyy jokaiselle kuvaruudulle kaupungissa. Hän aikoo kertoa totuuden teknojen salaisista kokeista. Ram tunnistaa Amberin rotaksi, joka oli hänen aiemmassa pelissään virtuaalimaailmassa. Ramilla on Amberin kuva tietokoneella. Hän manipuloi Amberin kuvaa ja laittaa virtuaali-Amberin sanomaan asioita, mitä Ram haluaa sen sanovan. Lex uskoo Amberin ylistäneen oikeasti teknoja.


Java ja Jay piirittävät rotat, mutta he ovat kaikki kadonneet. Java ottaa Sammyn nauhan itselleen ja vie sen hotellille. Pride toimittaa Jaylle Amberin viestin ja kopion todisteista. Aikooko Jay toimia oikein? Jay yrittää todistella ostarin rottien puolesta, eikös Amber kuulukin eko klaaniin?


Ved huomaa hakkeroijan käyttäneen juuri hänen koodiaan päästäkseen teknojen systeemiin sisälle. Cloe oli asialla? Mutta miten?


Jay estää Ebonya karkaamasta. Jay lupasi, että he ovat yhdessä. Pari suutelee.


Dee ja Patch levittelevät anti-tekno julisteita. Dee pyytää Patchia mukaan ostarin rottiin. Pride lupaa auttaa julisteiden ja kopioiden kanssa. Sammy on sulkeutunut laboratoriovierailunsa jälkeen. Hän ei halua puhua.


Ebony kieltäytyy Ramin kosinnasta virtuaalimaailmassa. Ram karkottaa Ebonyn ohjelmasta. Ebony aikoo deletoida Ramin virtuaalimaailmassa.


Lex viihtyy faniensa ympäröimänä kasinolla ja etenkin Kandyn kanssa.


Java ryntää ostarille. Missä Amber ja muut ovat? Hiiri ei halua luovuttaa peliään. Sammy sen sijaan tuijottaa julistetta, jonka Pride kiinnitti seinälle. Java lähettää Sivan etsimään Lexiä, mutta tämä ei olekaan kasinolla. Siva yllättää Lexin ja Kandyn yhdessä sängystä. Lex pyytää anteeksiantoa Sivalta.


Ved huomaa, että osa kaupungin lapsista ei usko virtuaali-Amberin sanoja. Cloe kieltää tietävänsä mitään teknojen koodista. Lapset varastavat Vedin aseen. Ved yllättää Cloen monitorin luota palatessaan hotellille. Cloe saa kokea, että millaista on olla virtuaalimaailmassa ja pitää siitä.


Ebony ja Jay menevät ostarille paeten Ramia. Ebony, Jay sekä ostarin rotat aikovat työskennellä nyt yhdessä. Java vakoilee Ebonya ja Jayta.


Pride, Salene ja Hiiri levittävät kaupungille julisteita, mutta huomaavat pian, että ne on otettu pois ja korvattu teknojulisteilla. Teknojen propaganda on täydessä vauhdissa. Teknotyttö, joka on pukeutunut moskiitoksi, kertoo oman tarinansa CityNetissä. Dee ei usko tytön olevan moskiitto.


Ram saa vihdoin ja viimein selville todellisen syyn siihen, että miksi Ebony ei halua mennä hänen kanssaan naimisiin. Ebony rakastaa Jayta!


Jaylla on suunnitelma. Pystyykö Patch asentamaan viiruksen CityNetiin? Jay tekee kopion Ramin virusohjelmasta Patchille ja huomaa Cloen olevan hotellilla virtuaalimaailmaan kytkettynä. Cloe pyytää Jayta olemaan kertomatta muille. Cloe kertoo kaiken virtuaalimaailmakokemuksestaan Hiirelle. Hiiri on vaikuttunut. Sammy ryntää kertomaan heille, että seuraava taistelu alkaa CityNetissä. Lex taistelee tällä kertaa nyrkkeilyssä vastustajanaan Siva. Kosto elää! Siva voittaa. Ram on raivoissaan. Lexin piti olla voittaja! Lex karkotetaan hotellilta. Sivalla on seliteltävää. Java maksaa Kandylle hyvän työn palkkaa.


Patch onnistuu asentamaan viruksen CityNetiin. Mutta Ram pystyy tekemään vielä yhden lähetyksen, jossa hän syyttää tapahtuneesta aktivisteja. Kaupungin sähkö katkaistaan. Kaupungin lapset ovat vihaisia. Ram syyttää aktivisteja. Jay vaatii vastauksia. Lapset käyvät väkivaltaisiksi. Dee loukkaantuu kiven osuessa häneen. Jay palauttaa rauhan aseensa avulla. Ebony on kiitollinen Jaylle. Java on vaikuttunut Ramin neroudesta. Patch kertoo Deelle lääkeneuvoja yrittäen olla avulias, mutta Dee haluaa olla rauhassa. Patch on aikeissa kysyä jotain tärkeää Deeltä, kun Lex keskeyttää heidät.


Ram erottaa Ebonyn tehtävästään. Ebony aikoi muutenkin erota. Ram haluaa yhä mennä naimisiin Ebonyn kanssa. Ram ilmoittaa CityNetissä, että Ebony ei ole enää kaupungin johtaja. Hän pyytää ehdokkaita ilmoittautumaan. Salene on kiinnostunut.


Cloe harjoittelee aseen käyttöä Vedin kanssa.


Java paljastaa Ramille, että Ebonyn heikoin kohta on kaikki miehet hänen elämässään. Ram muistaa Ebonyn kanssa käymänsä keskustelun. Ebony mainitsi inhoavansa Amberia. Ram saa idean. Ram asettaa virtuaali-Jayn ja virtuaali-Amberin virtuaalimaailman rannalle suutelemaan. Hän tallentaa videon dvd:lle ja näyttää sen Ebonylle, joka uskoo näkemänsä. Ebonyn sydän on murtunut.


Salene päättää ryhtyä kaupungin johtajaksi. Pride tukee häntä. Ehdokaat julkistetaan CityNetissä Salene heidän joukossaan. Kansa äänestää häntä! Vai onko kaikki Ramin tekosia? Salene on innoissaan, mutta Pride ei.


Lex haluaa taistella uudestaan. Java sanoo, etteivät he huoli luusereita.


Ram paljastaa uuden lahjansa kaupungille: juokseva vesi.


Jayta huolestuttaa se, että Ram voi saada tietää hänen suhteestaan Ebonyyn. Mutta Ebony haluaa lopettaa suhteensa Jayhin dvd:ssä olleen kohtauksen vuoksi.


Ram tapaa uuden kaupungin johtajan. Yllätyksekseen Salene ei olekaan sitä, mitä hän odotti. Salenella on vaatimuksia: koulu, sairaala ja uutispalvelut. Salene asettaa toimistonsa ostarille. Pride ei usko Ramin lupauksiin. Ramilla on suunnitelma: hän antaa rottien luulla näiden olevan voitolla. Salene antaa Lexin sheriffin työn Deelle. Lex ei ole iloinen.


Ebony haluaa hiukan neuvoja miesasioissa Sivalta. Siva ei voi antaa Lexille anteeksi, vai voiko?


Siva ja teknovartiat nappaavat kolme kaupungin lasta kasinolta syyttäen heitä aktivisteiksi, jotka kytkivät sähkön pois päältä. Siva huomaa Lexin baarissa ja tuntee vielä jotain tätä kohtaan. Ram laittaa nuo kolme virtuaalimaailmaan. Cloe, Hiiri ja Sammy ajattelevat sen olevan hieno peli.


Ebony harkitsee romanttista historiaansa, mutta kuuleekin sitten Jayn puhuvan Amberista Pridelle. Ebony suostuu Ramin kosintaan. Hänestä tulee Ramin kolmas vaimo. Ram pyytää Jayta bestmanikseen.


Lex ei ilmesty tapaamiseensa Salenen kanssa. Salene pyytää Deetä ja Patchia lukemaan uutiset CityNetissä. Cloe on innoissaan virtuaalikahvilasta ja haluaa kokea virtuaalimaailman uudelleen. Pride on huolissaan teknojen vallasta kaupunkiin. Onko koko kaupunki ajautumassa heidän puolelleen?


Ram julistaa CityNetissä menevänsä Ebonyn kanssa naimisiin. Jay yrittää estää Ebonya menemästä naimisiin Ramin kanssa. Ebony ei kerro oikeaa syytä päätökselleen. Jay päättelee Ebonyn asettavan vallan rakkauden edelle.


Lex pyytää Deetä toimittamaan Sivalle viestin, mutta Siva ei vastaa. Lex viettää yönsä yksin.


Hääpäivä koittaa. Salene toimittaa seremonian. Pride ryntää ulos ostarilta. Virtuaalihäät alkavat. Ram laittaa Ebonyn ylle valkoisen hääpuvun. Ram suutelee morsianta. Jay on murtunut.


Pride näkee tappelun kaupungissa. Kun Pride yrittää mennä väliin, hyökkääjät kääntyvät hänen puoleensa. Jotkut kaupungin lapsista pitävät teknojen teoista. He eivät kunnioita ketään, jotka puhuvat pahaa teknoista. Salene näkee Priden teknomonitoreista. Ram pelastaa Priden. Hänellä on toisenlainen rangaistus odottamassa. Ram laittaa Priden mustaan huoneeseen. Pride kokee virtuaalimaailman lintuna. Pride rakastaa sitä. Jay haluaisi kuulla, että häät olivat vain huijausta, mutta Ebony on toista mieltä.


Siva ryntää ulos hotellista ja kertoo Lexille, ettei halua olla enää tekno. Lex tietää täydellisen paikan piilotella Ramilta. Siva ei ole vaikuttunut turvapaikastaan. Heiniä ja hiiriä. Lex pyytää Ebonylta palvelusta Sivan suhteen. Ebony pyytää Ramia päästämään Sivan vapaaksi.


Dee pakotetaan lukemaan teknojen propaganda pelistä CityNetissä.


Hiiri ja Sammy menevät skannattavaksi voidakseen päästä kokemaan virtuaalimaailman, mutta heidän aikeensa epäonnistuu.


Pride palaa ostarille. Mutta hän ei ole enää entisenlainen. Hän myöntää rakastaneensa virtuaalimaailmassa vierailuaan. Nyt hän uskoo CityNetin olevan juuri sitä, mitä tarvitaan. Jay tunnistaa Priden oireet. Mutta Pride on vahva. Hän aikoo kumota loitsun. Pridella on väkivaltaisia painajaisia. Ved sanoo Jaylle, ettei tämä voi estää skannausta ja uuden pelin leviämistä. Dee yrittää estellä skannausta, mutta Ved osoittaa häntä aseellaan. Kaupungin lapsi yrittää varoittaa toisia lapsia virtuaalimaailman vaaroista. Pride on kadonnut. Hän uskoo osaavansa lentää. Jay pelastaa Priden hyppäämästä katolta alas. Pride kiittää Jayta henkensä pelastamisesta.


Jay yllättyy, kun Ram kertoo lääkkeiden sairaalaa varten saapuneen. Ram haluaa skannata kaikki kaupungin ihmiset. Cloe tulee vapaaehtoiseksi kokeilemaan ensimmäisenä uutta peliä.


Siva ei halua enää asua ladossa ja pyytää päästä ostarille. Lex suostuu. Hiiri ja Sammy käsketään katsomaan Priden perään. Cloe astuu sisälle peliin. Hiiri ihailee Sivan vaatteita. Siva järjestää Hiiren ja Sammyn palvelijoikseen. Salene saa selville, että Hiiri ja Sammy joutuvat pyykkäämään Sivan puolesta. Salene kertoo Sivalle ostarin säännöt. Salene, Jay ja Dee laittavat vanhan sairaalan kuntoon. Java antaa heille vain osan lääkkeistä. Jay ei ole iloinen. May on koukussa peliin ja saa muutkin innostumaan.


Ram harkitsee antavansa Ebonylle hiukan valtaa. Teknoveljekset alkavat käydä hermoille. Jay haluaa tietää, että mikä meni hänen ja Ebonyn välillä pieleen. Jay menee kasinolle ja juo drinkin Javan kanssa. Hän yrittää saada tietoja Ramin suunnitelmasta. Java yrittää vietellä Jayn. Vedin kärsivällisyys Ramia kohtaan murtuu, mutta Ram saa aina viimeisen sanan. Ved tarvitsee Ramia. Ved katselee, kun May voittaa pelin virtuaalimaailmassa. Mutta mitä tapahtui Cloelle? Ram muistuttaa Vediä siitä, että hän haluaa skannata kaikki kaupunkin asukkaat. Ebony välttelee Ramia teeskentelemällä flunssaa. Ram on fanaattinen puhtaudelle. Lopulta Ebonylla on oikea flunssa.


Siva saa Hiiren ja Sammyn kiinni hänen tavaroidensa tutkimisesta. Lapset ampuvat Sivaa vedellä, kunnes hän itkee. Lex käskee Sivan olla hyödyksi ostarilla tai lähteä.


Hiiri ja Sammy skannataan ja Ved käskee heidän pitää silmänsä auki Cloen varalle. Hiiri ja Sammy menevät peliin sisälle. He saavat pelata punaisessa joukkueessa. Sammy ampuu Hiirtä, mistä Hiiri on vihainen.


Jay tuo sairaan tytön sairaalaan. Java paljastaa hiukan Ramin suunnitelmasta Jaylle. Jotain faaraoista ja pyramideista. Lisää lääkkeitä saapuu sairaalaan. Sairas tyttö muistuttaa Jayta eräästä läheisestä ystävästä, joka hänellä kerran oli ja joka kuoli. Jay paljastaa Patchille syyn, miksi hänen tyttöystävänsä kuoli. Java on vihainen ja paljastaa Jaylle, että Ram juonii Jayta vastaan. Sairaan tytön vointi paranee. Jay on helpottunut. Sairaala tarvitsisi lisää lääkkeitä.


Siva tekee illallisen ostarin rotille. Hiiri ja Sammy tappelevat ruokapöydässä. Salene saa tietää, että he riitelevät pelistä ja että Cloe näyttää yhä pelaavan peliä. Hiiri löytää Sivan aseen mielessään kosto. Hän alkaa jahdata Sammya. Hiiri ampuu kohti Sammya, mutta Siva ehtii rynnätä väliin saaden kivuliaan osuman. Pride on vihainen Hiirelle tämän yrittäessä satuttaa Sammya. Hiiri ja Sammy haluavat pelata uudestaan.


May saapuu ostarille näyttäen siltä kuin voisi pyörtyä minä hetkenä hyvänsä. May luulee olevansa uudessa pelissä, jossa Pridekin on.


Ved haastaa Ramin taisteluun virtuaalimaailmassa. Sairas Ebony on vihainen Ramille asiasta. Ebony tietää Javan viettäneen aikaa Jayn kanssa. Salene pyytää Ebonylta lisää lääkkeitä. Ebony ei auta. Java pyytää, ettei Ram taistelisi Vediä vastaan, mutta Ved taistelee silti Ramia vastaan virtuaalimaailmassa. Ram on voitolla. Ved loukkaantuu, mutta ei kuole. Ram vaatii nähdä Ebonyn tämän sairastelusta huolimatta. Salene vie Vedin sairaalaan. Jay yrittää puhua Vedille, joka kuitenkin valitsee teknot. Salene menee Priden luokse. Tämä ei kuitenkaan ole huoneessaan. Pride on mennyt salaa skannaukseen. Hän haluaa pelata peliä. Pride herää aikaisin ja menee myöhään nukkumaan. Salene on huolissaan.


Ram sanoo, että parhaat asiat elämässä eivät tule ilmaiseksi. Rottien täytyy ostaa pelaamisen tarvittavat kortit. Ram tarvitsee sähköä peleihin. Kortin ansaitsee tekemällä työtä.


Jay yrittää saada Vediä jättämään Ramin varsinkin kaksintaistelun jälkeen. Ved lupaa harkita. Sairaana ollut tyttö Ginny paranee ja pääsee jaloilleen. Hän on kiitollinen Jaylle kaikesta. Ram päättää laittaa Jayn asialla antamaan uuden sopimuksen rotille. Ved vaatii anteeksipyyntöä Ramilta. Ved ilmoittaa Jaylle ja ostarin rotille, että 30 prosenttia kaupungista ei ole skannattu.


Priden kimppuun käy joukko sinistä joukkuetta kannattavia haluten tietää, että millä puolella Pride pelaa pelissä. Kaupungissa käydään joka välissä värien välisiä sotia. Lapset eivät enää erota totta tarusta?


Hiireltä ja Sammylta loppuvat pelin kortit. He menevät skannausasemalle hakemaan lisää, mutta heidät laitetaankin töihin ansaitsemaan niitä. Prideltakin loppuvat kortit. Pride selittää mysteerisen katoamisensa Salenelle. Siva antaa Hiirelle kauneudenhoitovinkkejä. Hiiri joutuu lapioimaan hiiliä työkseen ja inhoaa sitä. Sammy kutsuu Hiirtä itkupilliksi. Salene on huolissaan siitä, että Hiiri on kadoksissa. Pride lupaa etsiä Hiiren, mutta ei etsikään vaan menee pelaamaan peliä. Häneltä loppuvat taas kortit.


Ved tapaa Ramin aikoen erota virastaan, mutta viime minuutilla muuttaa mieltään. Jay tekee eroanomuksen teknoista. Ved päästää Jayn menemään vapaana. Jay harkitsee kaupungin jättämistä. Lex alkaa käydä epäluuloiseksi Jayn ja Sivan hiljaisista keskusteluista.


Lex tekee vaihtokauppaa ja saa itselleen peliin tarvittavia koodeja. Pride vakoilee Lexiä ja ottaa koodit tältä pois väittäen tuhoavansa ne. Pride pelaa koodeilla jälleen peliä.


Sheriffi Dee jää keskelle sinisten ja punaisten tappelua. Hiiri ja Sammy ryöstetään ja heidän kovalla työllä ansaitut koodinsa ovat mennyttä. Patch ja Siva tekevät kakun. Hiiri valehtelee Salenelle siitä, missä hän on ollut koko päivän. Jay päättää jättää ostarin. Siva antaa hänelle kakun matkaevääksi.


Ved esittelee Ebonylle taitojaan. Hän osaa manipuloida kuvia ihmisistä tietokoneella ja saa heidät tekemään, mitä haluaa. Ebonyn sydän hypähtää. Hän löytää roskista "fantasia dvd:n", jonka Ram hänelle näytti. Javalla on uusi ystävä.


Ginny tarjoutuu auttamaan sairaalassa, mutta se ryöstetään.


Ebony pysäyttää Jayn ennen kuin tämä ehtii lähteä. Jayn on nähtävä dvd. Hänen on saatava tietää, että Ebony rakastaa häntä. Jay näkee dvd:n ja pari sopii riitansa. Ebony haluaa tasoittaa välinsä Ramin kanssa.


May asustaa jälleen ostarin rottien kanssa väittäen olevansa kunnossa, vaikka on yhä koukussa peliin.


Ram on vakavasti sairas ja kertoo Javalle lääkkeet, jotka hän tarvitsee. Osa sairaalan lääkkeistä pelastetaan sieltä ja sairaala asetetaan ostarille. Java saa tietää, että Patch ymmärtää jotain lääkkeistä. Dee pyytää lisää lääkkeitä. Java kieltäytyy. Patch katoaa.


Pridelta loppuvat jälleen kerran pelin koodit.


Java ei anna Ebonyn tavata Ramia, mutta Ebony saa tietää, että lääkkeitä ollaan tuomassa pian hotellille. Ehkä Ram on sairas? Loukkaantuneita kaupungin lapsia saapuu ostarille. Salene huomaa, että suurin osa heistä ei kanna mitään väriä. Heidän täytyy siis olla skannaamattomia ja he eivät pelaa peliä.


Voivatko ostarin rotat luottaa Ebonyn neuvoihin? He hyökkäävät, jos lääkeauto ilmestyy. Salene järjestää lapsia mukaan apuun. Ginny tulee myös. Dee saa tietää, mitä tietä auto ajaa ja kertoo asian salakielellä CityNetissä. Ostarin rotat järjestävät harhautuksen. Pride tekee iskun autoa vastaan ennen kuin muut väijyjistä ovat valmiita. Priden väkivaltaisuus järkyttää Salenea. Lex vastustaa Pridea tämän pelikoukussa olemisesta. Pride uhkailee Lexiä.


Teknot ovat kaapanneet Patchin. Java haluaa hänen käyttävän lääketietouttaan Ramin pelastamiseen. Java kertoo teknoille Ramin suunnittelevan yksin suurta projektia. Mutta Ved aavistaa jonkin olevan vialla ja haluaa tavata Ramin. Ebony muistuttaa Javaa siitä, että Ramin pitää olla sen päivän lähetyksessä mukana. Patch yrittää keksiä parannusta Ramille.


Ostarin rotat kätkevät lääkkeet ostarille. May menee mukaan taisteluun punaiset vastaan siniset. Punaisten puolella oleva lapsi pelastetaan.


Siva pesee pyykkejä, kun Salene ja Pride kysyvät häneltä, että voisiko hän harkita skannaamattomien vapaaehtoisten kouluttamista, jotta he voivat suojella ostaria. Siva kuvitteli jo hylänneensä sen asian elämässään. Pride painostaa Sivaa, joka kieltäytyy. Siva haluaa Lexin kertovan Salenelle Pridesta. Pride paljastaa Hiiren työskentelevän ansaitakseen koodeja peliin. Pride tarjoutuu huolehtimaan Hiiren koodeista. Hiirellä on koodeja piilossa ja menee pelaamaan. Hän näkee Priden ja Mayn myös pelaamassa.


Ebony ja Mega kertovat toisilleen epäilyistään. Java kieltää huhut Ramin kuolemasta. Mutta onko Ram pystyvä esiintymään CityNetissä? Ved tapaa tajuttoman Ramin.


Siva pettyy Lexiin, joka ei ole kertonut Salenelle vieläkään Pridesta, koska hän ei halua sotkeutua asiaan. Juuri, kun Lex aikoo kertoa Salenelle totuuden, Hiiri ryntää kertomaan kaikille, mitä on nähnyt. Pride saadaan kiinni. Salene rikkoo kypärän ja tietokoneen. Mutta hän rakastaa yhä Pridea. Pride pyytää käytöstään anteeksi ostarin rotilta ja että kaikki kypärät poistetaan ostarilta.


Virtuaali-Ram esiintyy CityNetissä, mutta uskovatko katsojat näkemäänsä? Ei ainakaan Ebony. Mutta oli miten oli, Ebonyn on palattavat hotellille. Vedillä on suunnitelma Ramin pelastamiseksi -virtuaalimaailmassa. Ved löytää Ramin lepäämästä virtuaalimaailmassa. Ram luulee Vedin olevan bakteeri ohjelmassaan.


Siva lainaa Hiirelle korvakorujaan. Salene ihailee niitä ja kertoo, että hänellä on aivan samanlaiset korvakorut, jotka kuuluivat hänen isoäidilleen. Salenen korvakorut ovat kateissa ja syyttää Hiirtä varkaaksi. Dee murehtii kadonnutta Patchia. Punaisten puolella oleva lapsi palaa ostarille mukanaan lisää loukkaantuneita. Dee kieltäytyy auttamasta häntä enää. Siva kutistaa vahingossa Lexin vaatteet pestessään niitä. Hän myöntää lopulta, ettei kotihommat ole häntä varten. Siva suostuu kouluttamaan lapsia taistelemaan.


Ebony näkee, että Patch on vankina hotellissa. Ebony käy Patchin luona vierailulla ja saa tietoja. Hän kertoo tietonsa Ostarin rotille haluten tehdä asialle jotain. Jay on toista mieltä ja haluaa hoitaa asian toisella tavalla. Ebony ei halua menettää Jayta. Jay saa osan teknoista puolelleen.


Ved löytää Ramin virtuaalimaailmasta, jossa on Ramin lapsuudenkodin maisema. Ram haluaisi asua siellä ikuisuuden. Hän haluaa myös Ebonyn, Javan ja Vedin sinne ja rotat saisivat huolehtia sähkön tuotannosta.


Jay asettuu Javaa vastaan. Ramin puuhat ovat historiaa. Jay vangitaan, mutta Patch pääsee pakoon. Pride on kateissa. Hän vaihtaa Salenen korvakorut Mayn pelikoodeihin.


Dee vakoilee Sivaa lähellä lääkevarastoa. Myöhemmin Ginny raportoi, että lääkkeitä on kadonnut. Siva opettaa ei-skannatut lapset taistelemaan teknoja vastaan. Salene kyselee Sivalta tietoja kadonneista lääkkeistä. Siva pitää sitä syyttelynä. Patch palaa ostarille kertomaan, että Jay on vangittu. Ebony suuntaa kulkunsa hotellille. Pride kieltää osallisuutensa lääkkeiden katoamiseen. Lex tietää Priden heikkoudesta virtuaalipelejä kohtaan ja syyttää tätä lääkkeiden varastamisesta. Ram antaa Jayn Ebonyn huoleksi. Ram näkee kameroistaan Ebonyn, joka näyttelee niin, että Ram luulee, ettei Ebony olekaan pettänyt häntä.


Ostarilla pidetään kokous. Ostarin rottien pitää päättää, että jäädäkö vai lähteä.


Uusi peli ilmoitetaan CityNetissä. Tarkoituksena on jahdata Jayta. Mutta tämä ei olekaan peliä vaan täysin totta. Ved on huolissaan veljestään. Hiiri hälyttää Deen ja Patchin paikalle ja kertoo Jayn olevan pelissä. Pride osuu virtuaali-Jayhin pelissä ja voittaa. Patchin mielestä voittajassa on jotain tuttua, mutta Salene ei huomaa mitään tai ei ole huomaavinaan. Jay on hämmästynyt, kun Ram päästää hänet vapaaksi, mutta saakin pian selville, mitä on tekeillä. Koko kaupunki jahtaa häntä. Ram paljastaa Ebonylle ja Javalle, että hän vapautti Jayn, jotta peli voisi tapahtua aidosti eikä vain virtuaalimaailmassa. Lex on varma, ettei Jayta voida oikeasti jahdata vaan että hän on turvassa. Eivät lapset niin tyhmiä voi olla. Lex on valitettavasti väärässä.... Ram on turhautunut, kun ei näe peliä yhtä hyvin nyt kuin näkisi sen virtuaalimaailman kautta. Siva kokoaa joukkonsa etsiäkseen Jayn. Lapsia kokoontuu ostarin eteen vaatiakseen Jayn itselleen. Dee ja Patch yrittävät vartioida ostaria Hiiren ja Sammyn kanssa, kun muut yrittävät löytää Jayn. Ginny pelastaa Jayn ja vie hänet lepäämään. Ginny pettää Jayn haluten voittaa pelin.


Salene löytää kadonneet lääkkeet Priden taskuista. Siva löytää Priden vaeltelemasta kaduilla. Ved etsii Jayta ja törmääkin Sivaan. Hän kertoo, ettei voi hylätä veljeään. Mutta se ei tarkoita sitä, että hän jättäisi teknot.


Hiiren mielestä Deen pitäisi kertoa Patchille, että hän rakastaa tätä. Patch antaa Sammylle neuvoja naisasioissa, vaikka haluaisi niitä itsekin. Kaupungin lapset tunkeutuvat ostarille. Dee ja Patch lähettävät Hiiren ja Sammyn hakemaan apua jääden itse puolustamaan ostaria.


Jay on huojentunut kohdatessaan Priden, mutta Pride ei olekaan ystävällisellä tuulella. Pride pelastaa Salenen ja Lexin väkivaltaisen joukon kynsistä. Hän kertoo Jayn olevan turvassa. Pride ja Lex sekä May ryhtyvät taisteluun joukkoja vastaan.


Hiiri ja Sammy kertovat Salenelle ja Pridelle, mitä ostarilla tapahtui. Pride sanoo vievänsä Jayn turvaan. Uskooko Salene?


Ebony löytää Jayn ja suutelee häntä webkameran edessä. Ram näkee koko jutun eikä ole ollenkaan hyvillään. Joukot eivät löydä Jayta ja ovat vihaisia. Pride näkee Ebonyn ja Jayn webkamerassa. Java vannoo löytävänsä Jayn ja epäilee Vedin olevan iloinen Jayn päästessä karkuun. Teknojen kaiuttimet kuuluttavat pelin päättymistä. Salene, Lex, Hiiri ja Sammy palaavat ostarille ja päätyvät suoraan ansaan. Siva pelastaa heidät tuoden mukanaan loukkaantuneen Mayn. Pride palaa ostarille pyytäen anteeksi käytöstään.


Pride, Ebony ja Jay löytävät tien ulos kaupungista. Ebony ei halua olla missään muualla kuin Jayn luona. Ram haluaa olla yksin ja palaa virtuaalimaailmaan, jossa tapaa virtuaali-Ebonyn, joka ei kuitenkaan ole täydellinen. Mikään ei ole täydellistä.


Ved aikoo tehdä uuden pelin saadakseen lapset rauhoittumaan etteivät he olisi niin väkivaltaisia. Siva, Lex ja Salene suunnittelevat pelikoneiden tuhoamista. Pride on eri mieltä. Salene hiljentää Priden. Pride saa itselleen elinikäisen pelipassin ja tapaa erään tytön casinolla.


Sammy haluaa pelata uudelleen, mutta Hiiri ei. Hiiri antaa kuvan Salenelle ja Pride vie myös oman lahjansa Salenelle. Ehkä Pride todella on pahoillaan?


Teknot kulkevat kaduilla ja Hiiri piirtelee kukkia seinään. Lääkkeet ovat vähissä. Lex muistuttaa kaikkia syystä: Pride varasti ne. Hiiri on kadoksissa. Pride löytää Hiiren. He piiloutuvat teknoilta. Hiiri haluaa oppia lukemaan. Siva lupaa opettaa.


Java haluaa etsiä Jayn ja Ebonyn, jotka yrittävät löytää suojaa. Ebony vie Jayn vanhalle maatilalle. Jay ja Ebony aikovat jättää kaupungin lopullisesti taakseen. Ram löytää Ebonyn vaatekappaleen ja lähettää koirat etsimään tätä. Jay ja Ebony juoksevat henkensä edestä. He vaihtavat vaatteita linnunpelättimien kanssa, jotta koirat eksyisivät jäljiltä. Suunnitelma toimii. He nukkuvat, mutta heräävät kuulemiinsa ääniin. Löysivätkö teknot heidät? Ei vaan ekot ovat piirittäneet heidät. Trudy ja Amber vievät heidät ekojen leiriin. Siellä he tapaavat Bradyn ja pikku-Brayn.


Mega työskentelee Vedin ohjelman kimpussa. Mega kertoo Javalle juorut Ramin suuresta suunnitelmasta... Java ei halua menettää Ramia, joka aikoo todellakin muuttaa pysyvästi virtuaalimaailmaan. Ram pyytää Javaa mukaansa.


Salene ei saa lääkkeitä hotellilta, koska ketään ei päästetä sinne sisään.


Dee ja Patch juttelevat ja ovat selvästi ihastuneita toisiinsa, mutta kumpikaan ei saa puhuttua suutaan puhtaaksi. Hiiri yrittää lukea, mutta Sammy on kyllästynyt. Hän haluaa pelata. Hiiri ei tiedä, mitä tehdä. Lopulta hän kertoo Sivalle asiasta. Siva haluaa kertoa Salenelle. Pride saa Sammyn kiinni. May valehtelee, kun Salene kysyy, että onko May nähnyt Pridea.


Amber vie Jayn ja Ebonyn kotiinsa. Jay ja Amber hymyilevät toisilleen ja Ebony on kateellinen. Mitä se oikein tarkoitti? Amber ja Jay keskustelevat Ebonysta ja muista asioista.


Pride ja May tapaavat. Heidän täytyy puhua.


Patch kysyy Lexiltä neuvoa naisasioissaan. Lex käskee Patchin tehdä juuri kuten hän sanoo. Patch yrittää toteuttaa neuvoja Deehen ja epäonnistuu totaalisesti. Patch päättää yrittää ihan omin avuin uudelleen.


Java kokeilee paratiisin muotinäytösohjelmaa ja pitää siitä. Ved on kadonnut. Ram kertoo Vedin olevan hänen tiedostoissaan. Javalla on suunnitelma Salenen pään menoksi.


Ekot löytävät Jayn ja Ebonyn vaatteet, mutta teknot saapuvat. Amber ja Ebony juttelevat Jaysta. Trudy ei usko Ebonyn muuttuneen. Amber sanoo, että ekoilla on aina paikka avoinna Jayta ja Ebonya varten. Ebony haluaa mahdollisimman kauas heistä ja aloittaa uuden elämän. Jay on vaikean päätöksen edessä: palatako kaupunkiin pelastamaan Ved Ramin kynsistä vai lähteä muualle? Ebony ei voi uskoa korviaan kuullessaan Jayn päätöksestä palata takaisin kaupunkiin. Amber päättää tulla mukaan. Amber hyvästelee Trudyn ja lapsensa ja lähtee Jayn ja Ebonyn mukana kohti kaupunkia.


Pride ja Salene riitelevät ja eroavat. May ei ole enää epäluuloinen Salenesta ja Pridesta. Salene ja May juttelevat Pridesta. May rakastaa Pridea, mutta Pride ei ole voinut vieläkään kertoa, ettei rakasta Mayta. Sammy haluaa lomalle paratiisiin. Onko hänkin yhtä syvällä virtuaalimaailman lumoissa kuten Pride ja May? Sammyn mielestä paratiisiohjelma on fantastinen, mutta Hiiri on toista mieltä. Sammy näyttää paratiisi cd:nsä Lexille, joka ei ole vaikuttunut. Sammy saa myöhemmin tietää Lexin nähneen Hiiren tyttömäisen cd:n eikä Sammyn cd:tä.


Ram on harmissaan, sillä kaupunki ei ole innostunut uudesta paratiisiohjelmasta. Lex palaa vanhoihin puuhiinsa levittäen salaa paratiisiohjelmia. Lex tapaa Tai-Sanin paratiisissaan. Siva saa cd:n käsiinsä ja näkee, mistä Lex oli unelmoinut. Siva päätyy itkemään. Siva kertoo Lexille ymmärtävänsä tämän tunteet Tai-Sania kohtaan. He tunnustavat rakkauttaan toisiaan kohtaan.


Jay ja Amber tulevat Ebonyn harmiksi hyvin toimeen keskenään. Ebony näyttelee, että hänen jalkansa olisi nyrjähtänyt, jotta saisi Jayn huomion itselleen.


Pride kertoo Salenelle, ettei koskaan ole rakastanut Mayta. Lopulta Pride kertoo myös Maylle, että hän rakastaa Salenea. Pride kertoo myös Salenelle, että on kertonut asian Maylle.


Java ja Mega yrittävät löytää Vedin huonolla menestyksellä. He pelkäävät sitä, että kuinka helposti heistä päästäisiinkään eroon.


Ram selittää Javalle, että miksi hänen on jätettävä ruumiinsa ja muutettava virtuaalimaailmaan. Ram on hyvin vakavasti sairas.


Ebony, Jay ja Amber saapuvat kaupunkiin yrittäen välttää kameroita. Java huomaa tutun hahmon. Onko se Ebony? Java ei usko niin ja deletoi kuvan. Ebony, Jay ja Amber kohtaavat zombiemaisen porukan, joka käyttää paratiisiohjelmaa. Ebony kohtaa Javan. Ebony saa katsoa sivusta, kun Jaylla ja Amberilla on iloinen jälleennäkeminen ostarin porukan kanssa. Lexin mielestä Jayn ja Ebonyn pitäisi lähteä. Ebony ei ole mielissään, kun Jay haluaa Amberin johtavan kaupunkia. Lex on vihainen ja Siva saa tarpeekseen Ebonyn pomottelusta häntä kohtaan. Mutta Ebony itkee.


Lex myy paratiisilevyjä eteenpäin. Lex saa Sammyn kiinni samoista puuhista. He piiloutuvat, kun Jay lähtee ostarilta. Mihin hän menee? Lex ja Sammy myyvät levyjä ja ovat jäädä Sivalle kiinni. He joutuvat lähtemään ilman levyjään.


Ram haluaa tietää, miten Jayn ja Ebonyn etsinnät sujuvat. Mega on päättäväinen etsinnöissä. Jay ja Mega tapaavat salaa. Lex näkee kaiken ja paljastaa asian muille syyttäen Jayn ja Ebonyn olevan teknojen puolella. Hälytin soi... Trudy, Hawk ja ekot saapuvat paikalle. Pikku-Bray on turvassa, mutta teknot ovat kaapanneet Bradyn! Trudy on hysteerinen halutessaan pelastaa lapsensa. Amber, Salene, Pride ja Dee yrittävät rauhoitella häntä.


Dee lukee Patchin viestin ja lankeaa tämän syliin.


Jay ja Mega juonivat yhdessä Ramia vastaan. Jay kysyy Megalta Bradysta. Jay kertoo kaikille, että Mega on heidän puolellaan. Lex on epäilevä, mutta häviää äänestyksen. Lex kauhistuu nähdessään Deen polttavan levyjä, jotka hän oli jättänyt jälkeensä. Lex pääsee eroon Deestä, mutta Siva saapuu paikalle. Levyt täytyy kuitenkin polttaa.


Pride ja Salene suutelevat ja May näkee kaiken. Salene saa Mayn kiinni käyttämästä paratiisiohjelmaa ja ottaa häneltä levyn pois. Salene on utelias ja kokeilee paratiisia itsekin. Hän näkee onnellisia muistoja, jotka ovat kuitenkin liian tuskallisia, jotta ne voisi kokea uudestaan. Hän tuhoaa laitteen.


Jaylla on hyviä uutisia. Mega saa teknojen aseita hyökkäykseen. Hiirellä on huonoja uutisia. Trudy on kadonnut. Trudy ryntää hotellille ja joutuu vangiksi. Teknotyttö saapuu paikalle. Sehän on Tai-San! Tai-San lupaa etsiä Bradyn ja päästää Trudyn vapaaksi. Tai-San löytää Bradyn vankilasta. Mega tuo Bradyn ostarille. Trudy on kiitollinen ja muut ovat vakuuttuneita siitä, että Mega on heidän puolellaan. Paitsi tietysti Lex. Trudy kertoo nähneensä Tai-Sanin, mutta muut eivät usko.


Patch ja Dee vartioivat yhdessä.


Ebony kertoo Amberille, että tämä on vastuussa Jayn hengestä. Jos jotain tapahtuu Jaylle, hän tappaa Amberin. Ram ja Mega keskustelevat voitostaan. Mega on saanut ostarin rottien luottamuksen. Ram ja Mega ovat saaneet rotat sinne minne haluavatkin....


Ebony näkee pahoja unia. Jay lohduttaa häntä.


Ostarin rotat keskustelevat hyökkäyksestä. Lex aavistaa heidän olevan menossa ansaan. Ram, Mega ja Java keskustelevat virittämästään ansasta ostarin rottien varalle. Tai-San saapuu paikalle.


Dee ja Patch vaihtavat onnenkaluja. Ebony uskoo nähneensä Zootin. Amber tunnustaa tunteensa Jayta kohtaan. Lex tulee sittenkin muiden mukaan hyökkäykseen.


May, Salene ja ekot menevät hotellin nurkille. Ostarin rottien armeija etenee. Salene joutuu vangiksi. Tai-San tulee esiin ja saa tietää, että Java haluaa tehdä sopimuksen. Ram on vihainen, kun hänen hauskuutensa aiotaan pilata. Salene päästetään vapaaksi. Salene käskee joukon hyökätä. starin rotat ryntäävät hotelliin ja kaadetaan aseilla maahan. Java käskee deletoida heidät.


May ja Salene odottavat. On hiljaista. Liian hiljaista.


Mega kytkee Ramin koneeseen. Ostarin rotat nousevat ja sitovat vartijat ja Javan. Lex ja Tai-San tapaavat jälleen. Ram petetään oman teknologiansa avulla. Hän ei pääsekään paratiisiinsa vaan joutuu kaatopaikalle. Mega ei ollutkaan Ramin puolella.


Joku kutsuu Ebonyn nimeä...


Mitä tapahtuu seuraavaksi?


Ostarin rotat: Ostarin rotat auttoivat kukistamaan teknot. Tuotantokauden neljä lopussa jäljelle jääneet teknot vangittiin. Mutta mitä seuraavaksi? Jääkö Amber kaupunkiin vai lähteekö takaisin ekojen luokse kaiken tämän ollessa nyt ohi? Löytääkö Amber enää koskaan Brayta? Vai onko hänen elämässään nyt uusi mies, ex-tekno Jay? Entä miten käy hänen lapsensa? Salene ja Pride näyttävät löytäneen tosi rakkauden. Mutta Salene on ollut aina ihastunut Brayhin. Entä Pride sitten? Saako May hänet itselleen? Haluaako Pride luonnonmukaisen elämänsä takaisin vai palaako hän takaisin teknologian pariin? Onko Pride tosiaan toipunut koettelemuksestaan virtuaalimaailmassa? Trudy näyttää löytäneen vakaan elämän ja rauhan sen jälkeen, mitä tapahtui Hurjien ja Valittujen kanssa. Mutta voiko Zootin rakastajatar ja tämän lapsen äiti saada koskaan rauhaa? Jack on teknojen vankina ja hänen sydämensä särkyi Ellien vuoksi. Löytävätkö he toisensa jälleen? Lex on onnellinen Tai-Sanin paluusta. Mutta entä Siva? Ketä Lex rakastaa? Jay ja Ebony ovat löytäneet todellisen rakkauden. Mutta Jayn suurin rakkaus on ollut rakentaa uusi maailma. Sama unelma on Amberillakin, joka on Ebonyn ikuinen vihamies. Mitä Ebony aikoo tehdä? Onko Ebony luopunut vallanhalustaan Jayn vuoksi?


Teknot: Heillä oli kaikki ja he menettivät myös kaiken. Kaupunki, voima, kaikki oli heidän. Ramin visio ikuisesta elämästä virtuaalimaailmassa, paratiisi, kaikki oli niin lähellä toteutua kunnes ostarin rotat pilasivat kaiken. Missä Ram oikein on? Mihin Mega laittoi hänet? Java todella rakasti Ramia. Vai näyttelikö hän vain todella hyvin? Tietääkö hän jotain, mitä me emme? Huolimatta tunteistaan Ramia kohtaan hän on aina rakastanut Jayta. Onko hän luopunut miehestä kokonaan? Vai aikooko hän saattaa Jayn takaisin elämäänsä? Ebonyn kanssa vai ilman? Mega pelaa kummallakin puolella ja ei kenenkään puolella. Mitä hän todella juonii? Kun Ram on poissa, onko Mega nyt johtaja? Haluaako hän demokratiaa? Vai diktatuuria?


Zoot: Onko Zoot palannut takaisin? Takaisin kuolleista? Vai kuuliko Ebony vain harhoja, jotka Ram oli luonut? Jokin virtuaalimaailman temppu ehkä? Jos Zoot on todella palannut niin ehkä hänen ennustuksensa vallasta ja kaaoksesta on todella toteutumassa. Vai johtuiko kaikki vain Ebonyn kokemuksista viime aikoina?


Yllätyksiä: Tulemmeko näkemään jatkossa jonkun virtuaalimaailmaan kadonneen henkilön (Ved, Cloe)? Tai kenties oikeaan maailmaan vangeiksi otetut (Ellie, Alice, Bray)?


Totuus:Ainoa keino saada tämä kaikki selville on katsoa tai lukea, mitä tapahtuu seuraavalla tuotantokaudella.