JAKSO 51

Neljännen tuotantokauden 51.jakso

Hahmot: Ram, Mega, Jay, Ebony, Lex, Siva, Dee, Patch, Salene, Pride, May, Hiiri, Sammy, Amber, Trudy, Brady, Hawk, Tai-San


Parit: Siva ja Lex. Salene ja Pride. Jay ja Ebony. Dee ja Patch.


Tapahtumapaikat: Ostari, hotelli, kaupunki ja virtuaalimaailma


Lyhyesti: Kaupunkilaiset työskentelevät voimalaitoksella ja käyttävät paratiisiohjelmaa. Lex ja Sammy myyvät levyjä, mutta joutuvat lopettamaan myynnin Sivan saapuessa paikalle. Dee polttaa levyt. Patch ja Dee ovat läheisiä. May haaveilee Pridesta paratiisiohjelman avulla. Salene kokeilee ohjelmaa ja rikkoo kypärän nähtyään Brayn. Hiiri ei pidä siitä, että Sammy haluaa käyttää ohjelmaa. Ebony on mustasukkainen Amberille Jaysta. Hän uhkaa tappaa Amberin, jos Jaylle tapahtuu jotain. Trudy karkaa hotellille etsimään Bradya. Hän kohtaa siellä Tai-Sanin. Tai-San ja Mega etsivät Bradyn Trudylle. Jay tekee Megan kanssa suunnitelmia Ramin syöksemiseksi vallasta. Mega keskustelee tilanteesta Ramin kanssa. Kenen puolella Mega on?


JAKSOSELOSTUS:


Kaupungin kadut ovat tyhjät. Kaupunkilaiset tekevät töitä voimalaitoksella ja käyttävät paratiisiohjelmaa.

Trudy juoksee hysteerisenä ostarin oviaukolle. Salene ja Pride juoksevat hänen peräänsä. Salene pyytää, että Trudy kuuntelee häntä. Trudy ei halua kuunnella ketään. Hän haluaa lapsensa takaisin. Hawk seuraa tilannetta taustalla. Trudy huutaa, että hän näki, kuinka Teknot veivät Bradyn. Hän vaatii, että Brady haetaan takaisin. Deen mielestä heidän ei kannata näyttää, että Brady merkitsee heille niin paljon. Trudyn mielestä Ostarin rotat vain yrittävät estää häntä etsimästä lastaan. Pride ja Salene uskovat, että Bradya käytetään hyväksi, jos Ram saa kuulla, että Brady on tärkeä Ostarin rotille. Trudy tuijottaa kaikkia. Hän toteaa, että Brady on pieni ja avuton.

Amber ilmestyy paikalle ja koskettaa Trudyn kasvoja. Trudy pyytää, että Amber kertoo muille. Amber sanoo, että muut ovat oikeassa. Hän lupaa, että he löytävät Bradyn, mutta heidän täytyy tehdä se varovaisesti. Amber kertoo, että Siva on joukkoineen etsimässä Bradya. Amber lupaa, että he löytävät Bradyn. Trudy halaa Amberia itkien. Hän menee Hawkin luokse. Hawk asettaa kätensä Trudyn hartioille ja johdattaa hänet pois paikalta. Amber uskoo, että Trudy yrittää karata uudestaan. Salene sanoo, että Trudya pitää vahtia. Pride sanoo, että Jay käyttää kontaktejaan. Hän uskoo, että Brady löytyy. Hiiri ryntää paikalle. Hän kysyy Salenelta, löytävätkö he lapsen. Salene lupaa ja halaa Hiirtä.

Kaupungilla kaikuu torven soittoa sen merkiksi, että työpäivä on päättynyt. Lex ja Sammy odottavat oven takana, kun kaupunkilaiset tulevat ulos. He alkavat myydä levyjään. Jay tapaa Megan kadulla. Jay haluaa löytää Vedin. Mega kertoo, että Ram luottaa häneen. Hän sanoo, että hän pitää Javaa silmällä. Hän uskoo, että Javalla on jotain mielessään. Megalla on suunnitelma. Jay sanoo, että heidän ongelmanaan on se, että Ostarin rotat eivät luota Megaan. Hän ehdottaa, että Mega etsii tietoa kadonneesta lapsesta. Mega suostuu ja poistuu paikalta. Jay laittaa hupun päähänsä.

Lex ja Sammy myyvät levyjään, kun Siva lähestyy joukkoineen myyntipöytää. Lex käskee Sammyn hylätä tavarat ja juoksee karkuun. Siva kysyy, kuka on vastuussa tästä kaikesta. Lex ja Sammy seisovat nurkan takana piilossa ja poistuvat paikalta.
May juoksee Priden luokse. Hän pyytää, että hän voisi kävellä Priden kanssa. Pride toteaa, että hän on menossa vain huoneeseensa. Hän kysyy, onko Maylla jotain asiaa. May vastaa kieltävästi. Hän kertoo olevansa peloissaan. Hän pohtii, mitä hänelle tapahtuu, jos Ostarin rotat kohtaavat taistelun. Pride kertoo, että May ei ole yksin, sillä Ostarin rotat tukevat toinen toisiaan. May sanoo tietävänsä sen. Hän pyytää anteeksi. Salene saapuu paikalle. Hän kysyy, keskeyttääkö hän jotain. May kertoo, että hän kysyi Pridelta, aikovatko Ostarin rotat hyökätä Teknot klaania vastaan. Salene sanoo, että mitään ei ole päätetty vielä. May pyytää, että muut kertovat hänelle, jos jotain päätetään. Kaikki kolme hymyilevät toisilleen. May sanoo näkemiin ja poistuu paikalta. Pride huokaisee ja halaa Salenea. Hän on iloinen, että Salene tuli paikalle. Pride ja Salene suutelevat toisiaan. May katsoo paria portaiden luona ja jatkaa matkaansa eteenpäin.

Jay ilmoittaa Ostarin rotille, että hän on tavannut kontaktihenkilönsä. Hän kertoo, että henkilö haluaa päästä eroon Ramista. Pride toivoo sen tapahtuvan pian. Amberin ja Sivan mielestä Teknot klaanin aseet ovat liian voimalliset. Lex pohtii, kuinka he pääsevät sisälle hotelliin. Jay sanoo, että Mega voi aiheuttaa jotain sisältä päin. Lex sanoo, että hän ei luota Teknot klaanin jäseniin, joten hän ja Siva eivät osallistu suunnitelmaan. Siva sanoo, että hän päättää itse omasta puolestaan. Lex huudahtaa, että suunnitelma on itsemurha. Hän uskoo, että Mega ja Jay käyttävät Ostarin rottia hyväkseen päästäkseen itse valtaan. Ebony huudahtaa, että Jay on osoittanut arvonsa jo useaan kertaan. Amber on samaa mieltä kuin Ebony. Hän kysyy, kuka tukee Jayta. Kaikki paitsi Lex nostavat käden ilmaan. Lex poistuu paikalta.
Hiiri ja Sammy istuvat sohvalla. Hiiren mielestä Sammyn teot Lexin kanssa ovat pahoja. Hiiri kysyy huutaen, miksi Sammy tekee, mitä hän tekee. Sammyn mielestä Lex on viisas. Hän haluaa olla yhtä viisas kuin Lex. Sammy kertoo, että Lexin mielestä joku muu myisi levyjä, jos he eivät myisi. Hiiren mielestä kaikki eivät tahdo levyjä. Hän toteaa, että Salene oli oikeassa, kun hän sanoi, että virtuaalimaailma sekoittaa pään. Sammy on eri mieltä kuin Hiiri. Hiiri uhkaa kertoa kaiken Salenelle, jos Sammy ei lopeta.

May pohtii, mitä he tekevät aseiden kanssa, vaikka Jayn suunnitelma kontaktihenkilön kanssa onnistuisikin. Ebony kysyy, voisiko Patch keksiä jotain tutkimalla Sivan asetta. Patch vastaa myöntävästi, mutta hän ei usko, että tutkimus pätee kaikkiin Teknot klaanin omistamiin aseisiin. Jay uskoo, että Mega voisi tehdä jotain. Hän kertoo, että aseet on yhteydessä yhteen tietokoneeseen. Amber uskoo, että Mega auttaa heitä, jos hän todella on auttamassa heitä. Jay lupaa kysyä Megalta. Jay hymyilee Amberille, joka vastaa hymyyn. Ebony tuijottaa Amberia ja Jayta.
Lex näkee, kuinka Dee polttaa nuotiolla levyjä, jotka Siva löysi kaupungilta. Lex kysyy, tarvitseeko Dee apua. Dee ojentaa levyt Lexille, joka sanoo, että Dee voi mennä tekemään jotain muuta. Dee poistuu paikalta. Lex käskee kahden paikalla olevan pojan myös lähteä. Lex hymyilee katsellessaan laatikossa olevia levyjä. Siva ilmestyy kuitenkin paikalle ja tiedustelee Lexin teoista. Lex selittelee, että hän pitää kokoista. Siva toteaa, että hän ei tarkoita tulta, vaan haluaa kuulla kokouksesta. Lex sanoo, että hän ei halua tehdä kaikkea, mitä Jay käskee. Siva arvaa, että Lex on kateellinen. Siva jää auttamaan Lexiä levyjen polttamisessa.

May näkee paratiisiohjelmassa kuvia hänestä ja Pridesta rannalla. May kuvittelee, että Pride sanoo rakastavansa häntä ikuisesti. Salene näkee Mayn kypärä päässään. Hän sulkee tietokoneen. May ottaa kypärän pois päästään. Salene kysyy, käyttääkö May paratiisiohjelmaa. May kysyy, mitä sitten. Salene toteaa, että he sopivat, että ohjelmaa ei käytetä ostarilla. Mayn mielestä Salenella ei ole oikeutta estää häntä. Salenen mielestä paratiisiohjelman käyttö osoittaa sen, että Teknot ovat voitolla. May kysyy, mitä hänen sitten pitäisi tehdä, sillä kukaan ostarilla ei välitä hänestä. Salene toteaa, että ainoastaan Mayn omassa päässä. May vastaa, että hän tuntee olevansa kotona omassa päässään. Hän toteaa, että Salenen vuoksi hänellä on ainoastaan muistot jäljellä. Hän kertoo, että hänellä oli jonkun miehen kanssa hauskaa paratiisiohjelmassa. Salene kysyy, tunteeko hän miestä. May uhoaa, että Salene ei voi estää häntä muistamasta asioita tai tapaamasta tuntemiaan ihmisiä, milloin hän haluaa. May poistuu paikalta.

Salene menee tietokoneen ääreen ja kokeilee paratiisiohjelmaa. Hän näkee kuvia muistoistaan: Ostarin rotat pitävät toisiaan kädestä kiinni, Salene auttaa Trudya synnytyksessä, Patsy ja Cloe kehuvat Salenea kauniiksi, Salene ahmii ruokaa, Ryan kosii Salenea ja Salene tunnustaa rakkautensa Braylle. Salene heittää kypärän lattialle. Hän aikoo poistua huoneesta, mutta potkii sitten kypärän rikki.

Jay ilmoittaa Amberille, Pridelle, Ebonylle ja Patchille, että Mega suostui heidän suunnitelmaansa ja hankkii heille aseita. Hawk seisoo taustalla. Ebony ei halua tuhlata aikaa, vaan alkaa toimia. Salene saapuu paikalle, jolloin Jay kysyy, onko hän kunnossa. Salene tokaisee myöntävän vastauksen. Amber kertoo Salenelle uutiset. Salenen mielestä tilanne on liian hyvä ollakseen totta. Hän kysyy, onko Jay varma Megasta. Jay sanoo, että hän luottaa Megaan. Hiiri saapuu paikalle, sillä Trudy on kadonnut.

Trudy ryntää hotellille. Hän vaatii nähdä lapsensa ja Ramin. Teknot klaanin vartija käskee Trudyn rauhoittua. He aikovat viedä Trudyn Javan luokse. Tai-San hiipii vartijoiden perään.
Ostarin rotat pohtivat tilannetta. Salene kysyy, olisiko Trudy mennyt etsimään Bradya hotellilta. Amber toteaa varoittaneensa. Hän kysyy, näkikö kukaan, kun Trudy lähti. Hiiri sanoo, että hän näki Trudyn. Hän kysyy, onko hän tehnyt jotain väärin. Salene pyytää, että Hiiri ei huolehdi asiasta. Lex ja Hawk saapuvat paikalle. Lex kertoo, että he tutkivat alueen. Jay sanoo, että he voivat olettaa, että Trudy on mennyt etsimään Bradya. Lex uskoo, että Trudy kertoo Teknot klaanille kaiken heidän suunnitelmastaan. Amber ei usko sitä. Hawk on samaa mieltä Amberin kanssa. Lex sanoo, että tämä ei olisi ensimmäinen kerta. Hän uskoo, että Trudy tekisi mitä tahansa saadakseen lapsensa takaisin.

Tai-San kysyy, mitä Trudy tekee hotellilla. Vartija kertoo, että Trudy ryntäsi sisälle, joten he vievät hänet Javan luokse. Tai-San kysyy, kuka Trudy on ja mitä hän haluaa. Trudy kertoo, että hän on kaupunkilainen, joka etsii lastaan. Tai-San työntää Trudyn tyhjään huoneeseen. Tai-San toteaa, että hän ei usko Trudya. Hän pyytää, että vartijat antavat hänelle hetken aikaa ja sulkee oven vartijoiden nenän edestä. Vartijat koputtavat oveen. Tai-San ottaa naamion kasvoiltaan. Trudy kysyy, mitä Tai-San tekee hotellilla. Tai-San kertoo aikoneensa kysyä Trudylta saman kysymyksen. Trudy kysyy, missä Tai-San on ollut. Tai-San toteaa, että heillä ei ole aikaa kysymyksille ja että Trudy tapattaa pian itsensä. Trudy kertoo, että Teknot klaanilla on Brady, joten hänen täytyy yrittää pelastaa tyttö. Tai-San pyytää, että Trudy näyttelee hänen mukaansa. Hän lupaa, että hän yrittää saada Bradyn takaisin niin pian kuin hän voi. Hän kysyy, luottaako Trudy häneen. Trudy vastaa myöntävästi. Tai-San johdattaa Trudyn ulos huoneesta. Hän käskee Trudyn lähteä. Vartijat toteavat, että Trudy pitää viedä Javan luokse. Tai-San sanoo, että Java on kiireinen, joten hän ei olisi tyytyväinen, kun vartijat tuovat hänen eteensä virtin. Hän huutaa, että Trudy on vietävä ulos. Vartijat johdattavat Trudya pois paikalta.

Ebony näkee lattialla kypärän, joka on rikki. Hän ottaa paratiisiohjelman levyn käteensä, kun hän kuulee yllättäin itkua. Trudy itkee ostarin oviaukolla. Ebony avaa ristikon ja ryömii Trudyn luokse. Trudy itkee ja lausuu Bradyn nimen. Hän huomaa Ebonyn vierellään, lausuu itkunsa keskeltä Ebonyn nimen ja halaa Ebonya. Ebony kertoo, että se on hän, ja vakuuttaa kaiken kääntyvän hyväksi. Hän pitää Trudysta halauksenomaisesti kiinni. Trudy kertoo, että hän näki Tai-Sanin. Ebony ei vaikuta uskovan asiaa, sillä hän toteaa, että varmasti Trudy näki.

Patch auttaa Deetä, joka vakuuttaa, että hän selviytyisi hyvin yksin. Patchia ei väsytä. Hän ei olisi missään muualla mieluiten. Dee kysyy, tarkoittaako Patch sanojaan. Patch vastaa myöntävästi. Hän haluaa viettää aikaa ihmisten kanssa, joiden kanssa hän haluaa olla. Deen mielestä Patch on suloinen. Patchin mielestä on helppoa olla suloinen, kun on joku, jolle olla suloinen. Patch laittaa kätensä Deen hartioille. Dee kietoo kätensä Patchin selän ympäri. He kävelevät yhdessä.

Tai-San katselee vankeja. Brady kävelee yllättäin hänen luokseen. Hän lausuu Bradyn nimen. Salene ja Pride makaavat sängyllä pitäen toisistaan kiinni. Jay ja Ebony makaavat valveilla. Ebony toteaa, että uusi peli vapauttaa mielen. Jay sanoo, että Ebonyn pitäisi kokeilla sitä itse. Ebony toteaa, että hän ei kokeile sitä, koska hän pitää todellisesti elämästä. Siva makaa sängyllä. Lex istuu sängyn laidalla ja ajattelee tilannetta, jolloin Siva totesi haluavansa päättää itse omasta puolestaan. Patch ja Dee istuvat portailla toisiinsa nojaten, kun hälytin alkaa soida. Mega ilmestyy oviaukolle. Dee ja Patch huutavat, että Teknot ovat saapuneet paikalle.
Ostarin rotat ryntäävät paikalle. Mega kävelee oviaukolle Bradyn kanssa. Trudy lausuu hämmentyneenä Bradyn nimen. Hän ottaa Bradyn syliinsä kiittäen. Mega kertoo, että reitti on selvä seuraavana päivänä. Hän pyytää, että kaikki ovat ajoissa. Mega poistuu paikalta. Amber uskoo, että kaikki onnistuu. Lex toteaa, että Teknot ovat vanginneet Tai-Sanin, Brayn ja kaikki muut. Trudy kertoo, että hän näki Tai-Sanin, joten ehkä muutkin ovat kunnossa. Lex kysyy, pitäisikö heidän uskoa Trudya. Trudy kertoo, että hän tietää, mitä hän näki. Priden mielestä he eivät voi tietää virtuaalimaailman vuoksi, mikä on totta. Trudy pudistaa päätään. Lex kysyy, pitäisikö hänen mennä hotellille ja kuolla. Amberin mielestä heillä ei ole muuta mahdollisuutta. Hän sanoo, että heidän on uskottava voittoon. Ebony tuijottaa Amberia. Kaikki hajaantuvat takaisin huoneisiinsa.
Ebony toteaa Amberille, että hän laittaa Jayn hengen Amberin vastuulle. Amber ihmettelee, mistä Ebony puhuu. Ebonyn mielestä hän olisi Jayn kanssa kaukana kaupungista ilman Amberia. Amber toteaa, että Jay tekee omat päätöksensä. Ebony sanoo, että hän kertoi, että Jay oli hänen ainoa mahdollisuutensa onneen. Amber kertoo, että kuten Bray oli hänen mahdollisuutensa. Hän toteaa, että se ei estänyt Ebonya rakentamasta hänelle hautaa Kotkavuorelle. Ebony kysyy, haluaako Amber nyt kostaa. Amber sanoo, että hän ei tee mitään. Hän kertoo, että Ebonyn ja Jayn suhde sopii hänelle. Ebony uhkaa tappaa Amberin, jos Jaylle tapahtuu jotain seuraavan päivänä.

Ram kysyy Megalta, oliko Ostarin rottia hankala taivutella. Mega kertoo, että lapsi sai aikaan muutoksen, joten hänellä on nyt Ostarin rottien luottamus. Ram ei halua, että Java sekaantuu heidän suunnitelmaansa. Ram toteaa, että Jay, Ebony ja kaikki muut ovat siellä, minne he haluavat heidät laittaa. Ram naurahtelee tyytyväisenä.