JAKSO 49

Neljännen tuotantokauden 49.jakso

Hahmot: Ram, Java, Siva, Jay, Mega, Ebony, Lex, Dee, Patch, Salene, Pride, Hiiri, Sammy, May, Amber, Trudy, Brady, Hawk


Parit: Siva ja Lex. Salene ja Pride. Java ja Ram. Jay ja Ebony.


Tapahtumapaikat: Ostari, hotelli, metsä ja virtuaalimaailma


Lyhyesti: Amber, Jay ja Ebony matkaavat kohti kaupunkia. Ebony näyttelee nyrjäyttäneensä nilkkansa saadakseen Jayn huomion itselleen. Teknot hyökkäävät Eko klaanin leiriin ja vievät klaanin jäsenten mukana myös Bradyn. Hawk, Trudy ja Bray pelastuvat. Sammy ja Hiiri kokeilevat paratiisiohjelmaa. Hiiri ei pidä siitä. Lex näkee ohjelmassa kuvia Tai-Sanista. Siva saa tietää asiasta. Lex tekee kauppaa paratiisiohjelmista. Dee on mustasukkainen Patchista. Pride kertoo viimein Maylle, että hän on rakastunut Mayn poissaollessa Saleneen. Pride ja Salene tekevät sovinnon. Ram odottaa pääsyä utopiaan. Java haluaa työskennellä yhdessä Megan kanssa varmistaakseen Teknojen tulevaisuuden.


JAKSOSELOSTUS:


Jay, Ebony ja Amber valmistautuvat lähtöön. Trudy lupaa huolehtia pienestä Braysta. Amber kiittää Trudya. Trudy kysyy, onko Amber varma lähdöstä. Ebony sanoo, että Amber ei voi olla lähtemättä kohti toimintaa. Trudy kuiskaa, että Amber voi yrittää pitää hauskaa. Amber sanoo, että häneltä ei puutu viihdykettä. Amber pyytää, että Trudy kertoo Braylle, että äiti palaa pian takaisin. Jay, Ebony ja Amber lähtevät. Hawk toteaa, että hän luuli, että Amber oli kaupunkiin palaamista vastaan. Trudy sanoo samat sanat. Hän uskoo, että jokin sai Amberin mielen muuttumaan.

Sammy uskoo, että paratiisiohjelma on tulevaisuus eikä Hiiren kirjat. Sammy kertoo, että levyllä on kaikki unelmat ja toiveet. Hän haluaa, että Hiiri kokeilee ohjelmaa. Hiiri pohtii, pitääkö hän siitä. Sammy pyytää, että Hiiri ajattelee jotain. Hän uskoo, että Hiiri rakastaa ohjelmaa. Kuvaruudulle ilmestyy pehmolelun kuva.

May kysyy, onko Patch nähnyt Pridea. Patch tukee Mayta pitämällä hänen kädestään kiinni. Dee ilmestyy paikalle ja huudahtaa, että onko käsistä pitäminen uusi lääke. Hän poistuu suuttuneena paikalta. Patch yrittää huutaa hänen peräänsä.

Salene kysyy, onko Pride käynyt sairaalassa. Pride toteaa, että hän ei ole vielä käynyt. Hän ei ole varma, onko May valmis kuulemaan heistä. Salene kertoo, että hän on eronnut kaupunginjohtajan tehtävästään. Priden mielestä se oli viisaasti tehty. Salene arvostaa Priden rehellisyyttä. Pride kiittää Salenea. Salene sanoo, että tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että he palaavat takaisin yhteen.

Hiiren mielestä paratiisiohjelma oli kamala. Hän sanoo, että hän näki paljon asioita, joita hän ei voi saada. Hiiren mielestä ohjelma on ilkeä. Hän sanoo, että kirjat eivät sekoita päätä. Hiiri tuhoaa levyn. Hän sanoo, että hän voi tuhota unelmansa, jos hän haluaa. Sammyn mielestä Hiiri on hullu.

Java kertoo Ramille, että tilanne etenee hyvin. Ram autetaan sänkyyn lepäämään. Java kertoo, että ihmiset eivät saa unelmistaan tarpeekseen. Ram toteaa, että heidän täytyy maksaa pelatakseen. Ram kysyy, onko Java ylpeä hänestä. Java vastaa myöntävästi. Ram on mielissään kulkiessaan kohti omaa unelmaansa, joka tekee sairaasta miehestä onnellisen.

Sammy haluaa, että Lex kokeilee hänen levyään. Lex toteaa olevansa kiireinen. Lex kokeilee Sammyn suostuteltua tarpeeksi hänen levyään. Lex laittaa paratiisikypärän päähänsä ja levyn tietokoneeseen. Sammy toteaa, että ohjelma on upea. Lex näkee cheerleadereita ja nauraa asialle. Hän ojentaa levyn takaisin Sammylle ja toteaa olevansa kiireinen. Sammy näyttää pettyneeltä ja poistuu huoneesta. Lex laittaa oman levynsä tietokoneeseen.

Jay, Ebony ja Amber kulkevat metsässä. Ebony haluaa kiirehtiä. Jay toteaa, että tämä ei ole kilpailu. Ebonyn mielestä tunnelma on kuin picnicillä. Jay uskoo, että Ebony on väsynyt. Ebony sanoo, että he sopivat, että he matkustavat puoleen väliin matkaa. Amber sanoo, että Ebony on oikeassa, ja ehdottaa kukkuloille menemistä. Jay on samaa mieltä Amberin kanssa. Ebony uskoo, että he voisivat eksyä siellä. Amber kertoo, että hän tuntee tien. Jayn mielestä heidän pitäisi tehdä niin kuin Amber ehdottaa. Ebonylle se on ihan sama.

Java ehdottaa, että hän voisi lukea Ramille kirjaa. Ram haluaa mieluummin kuulla tarinan tai jakaa unelmia. Hän kertoo jättävänsä maailman elääkseen utopiassa heti, kun kaupunki toimii hänen käskyjensä mukaan. Java ei halua, että Ram lähtee. Ram kertoo, että hänen on pakko, sillä maailmassa ei ole mitään hänelle. Java kysyy heistä. Hän haluaa, että Ram jää sinne, minne hän kuuluu. Ram sanoo tehneensä päätöksensä.

Siva menee Lexin luokse ja kysyy hänen vointiaan. Lex ottaa kypärän pois päästään ja sanoo olevansa kunnossa. Siva huomaa, että Lex on itkenyt. Lex väittää, että hänellä on flunssa. Hän ei ymmärrä, miksi Siva kyselee.

Salene haluaa kysyä Pridelta kysymyksen ja saada siihen rehellisen vastauksen. Pride lupaa vastata rehellisesti. Salene kysyy, rakastiko Pride koskaan Mayta. Pride vastaa luulleensa rakastaneensa, mutta se ei ollut vakavaa ainakaan hänen osaltaan. Pride kertoo, että hän tunsi helpotusta, kun May kaapattiin, vaikka hän ajattelikin Mayta kaiken aikaa. Pride tuntee syyllisyyttä, kun May oli Teknot klaanin vankina ja peloissaan sekä halusi hänen luokseen, vaikka Pride ei edes kaivannut häntä. Salene ei ymmärrä, miksi Pride ei kerro asiaa Maylle, jos hän todella tuntee noin. Pride huutaa, että Salene käyttää Mayta tekosyynä sille, että he eivät voi enää koskaan palata yhteen.

Mega kertoo Javalle, että hän ei ole löytänyt Vediä. Java uskoo, että Ramilla on jokin suunnitelma. Mega ehdottaa, että paratiisi on Ramin suunnitelma. Java haluaa työskennellä Megan kanssa pitääkseen Teknot pystyssä. Mega kysyy, tekeekö Java tämän itsensä vai Ramin vuoksi. Javan mielestä Mega puhuu kyynisesti. Java uskoo, että Ram voi päästä eroon kenestä tahansa kuten hänestä ja Megasta, jos hän on päässyt eroon Vedistä.
Siva näkee paratiisiohjelmassa kuvia Lexistä ja Tai-Sanista. Hän ottaa kypärän pois päästään ja pohtii, että tuo nainen siis on Tai-San. Patch pyytää Sammya avukseen. Sammy tunnustaa inhoavansa Lexiä. Patch kertoo, että Lex antoi hänelle neuvoja naisasioissa. Sammy paljastaa, että Lex nauroi hänen unelmilleen. Patch toteaa, että he voivat odottaa sellaista Lexiltä. Patch ja Sammy kutsuvat Lexiä rotaksi. Patch haluaisi nähdä Sammyn unelmat. Hän lupaa olla nauramatta, mutta Sammy ei suostu. Patch poistuu huoneesta. Sammy laittaa kypärän päähänsä ja näkee pinkin huoneen. Hän huomaa, että hänen ja Hiiren levyt ovat vaihtuneet.

Jay kehuu Amberia, joka on tehnyt heille nuotion ja pyydystänyt illallisen. Ebony sanoo, että hän pitää enemmän marjoista. Amber kysyy, eikö Ebony halua kalaa. Ebony toteaa, että hän ei sanonut niin. Jay ja Amber istuvat nuotiolla. Ebony kävelee ja kaatuu. Hän manaa nyrjäyttäneensä nilkkansa. Jay auttaa huolissaan Ebonya. Ebony sanoo, että hän on kunnossa. Jayn mielestä Ebony näyttää oudolta. Ebony sanoo, että päivä on ollut pitkä ja hän ei tiedä mitään tulevaisuudesta.

Siva makaa sängyllä. Hän kysyy, voiko Lex jo paremmin. Lex sanoo voivansa paljon paremmin. Siva kertoo, että hän on nähnyt Tai-Sanin. Lex kysyy, mitä Siva tarkoittaa. Siva kertoo nähneensä hänet levyllä. Hän sanoo, että hän halusi nähdä, mikä järkytti Lexiä niin paljon, vaikka hänen ei olisi pitänyt tunkeilla. Siva uskoo, että Lex ei halunnut pahoittaa hänen mieltään. Hän sanoo, että Lex ei tehnyt niin. Hän toteaa, että hän ymmärtää Lexiä ja että tapahtumat ovat menneisyyttä. Siva kertoo rakastavansa Lexiä. Hän uskoo menneisyyden olevan menneisyyttä. Hän toteaa, että hän on itse ollut Ramin vaimo. Siva ei tunne kateellisuutta, vaan surua sen vuoksi, että Lex menetti jotain niin arvokasta ja hyvää. Lex sanoo ymmärtävänsä, mitä Siva tarkoittaa. Lex suutelee Sivaa ja sanoo rakastavansa häntä.

Aamu valkenee. Jay toivoo, että he ehtivät perille ennen iltaa. Amber uskoo, että he säästivät edellisenä päivänä aikaa. Amber kysyy, onko Ebony kunnossa. Ebony toteaa, että hän on kokenut ihmeparannuksen. Amber sanoo, että Ebony on urhea. Jay, Ebony ja Amber lähtevät matkaan.

Pride sanoo, että hänen sanottavansa on hankalaa. May vastaa kieltävästi. Hän toteaa, että hänen kokemuksensa olivat hankalia. Pride pyytää, että May kuuntelee häntä. Hän kertoo olevansa iloinen, että May on tullut takaisin ja on turvassa. Priden mielestä on mukava nähdä Mayta. May sanoo samat sanat. Pride kertoo, että hän oli huolissaan, kun May katosi. Hän paljastaa, että Salene kokosi kaikki yhteen. Hän kertoo alkaneensa nähdä Salenen uudessa valossa. Mayn mielestä Salene on upea nainen. Pride sanoo samat sanat. Hän kertoo, että ensin hän ei tiennyt, mitä tapahtuu. May kysyy, mitä tapahtui. Pride kertoo, että he rakastuivat toisiinsa. Hän pyytää anteeksi. Hän sanoo, että he viettivät yhdessä hyviä aikoja, mutta se on nyt ohi. Pride kysyy, antaako May hänelle anteeksi. Patch ilmestyy taustalle. May toistaa, voisiko hän antaa Pridelle anteeksi Saleneen rakastumisen. May sanoo olevansa kiireinen. Pride jättää Mayn rauhaan. May haluaa, että Pride lähtee. Hän jää surullisena seisomaan paikoilleen.

Ramin mielestä Java on luotettavin Teknot klaanin jäsen. Java toteaa olevansa kunnioitettu. Hän sanoo uskoneensa, että Ved ja Siva olisivat olleet Ramin sisäpiirissä. Ram sanoo samat sanat ja vannoo laittavansa heidät maksamaan. Java sanoo, että Ram voi luottaa häneen. Ram ei epäile sitä. Hän haluaa, että Java aloittaa valmistelut.

Lex tekee kauppoja, kun Dee saapuu paikalle. Dee pilkkaa Lexin levyjä. Lex antaa samalla mitalla takaisin. Lex sanoo, että hän tekee työtään pitääkseen kaupungin rauhallisena. Hän sanoo, että elämä on todella hienoa. Lex ottaa pahvilaatikoita mukaansa.

Pride haluaa keskustella Salenen kanssa, mutta Salene sanoo olevansa kiireinen. Salene huudahtaa Pridelle, jolloin Pride käskee Salenen unohtaa. Pride aikoo poistua, mutta pysähtyy kertomaan, että hän puhui Maylle. Hän toteaa, että nyt kaikki ovat surullisia.

Java ja Mega pohtivat tilannetta. Java uskoo, että heille voi käydä samalla tavalla kuin Vedille. Java haluaa tietää, kuinka Ramin utopia toimii. Mega kertoo, että Ram on ikuisuuden virtuaalimaailmassa. Java pohtii, onko todellakin mahdollista elää ikuisuuden.

Salene menee Priden luokse. Hän kertoo, että Patch kertoi Priden ja Mayn keskustelusta. Pride kysyy, tarvitsiko Salene kolmannen osapuolen vahvistuksen asialle. Hän kysyy, eikö Salene uskonut häntä. Salene sanoo uskoneensa. Pride sanoo, että hän on surullinen ja sekavassa mielentilassa. Salene uskoo, että tämä on Mayn parhaaksi pitkällä tähtäimellä. Pride tuntee olonsa typeräksi. Salenen mielestä se on parempi kuin tuntea olonsa pelkuriksi. Salene halaa ja suutelee Pridea.

Trudy istuu teltan takana pienen Brayn kanssa. Teknot klaani ajaa autoillaan Eko klaanin leiriin. Kaikki juoksevat karkuun, mutta heidät vangitaan. Trudy yrittää juosta hakemaan Bradyn. Hawk pidättelee Trudya. Hän huutaa Hawkia päästämään irti. Brady istuu itkien Teknot klaanin auton lavalla Eko klaanin jäsenen sylissä.