JAKSO 47

Neljännen tuotantokauden 47.jakso

Hahmot: Ram, Java, Siva, Jay, Mega, Ebony, Lex, Dee, Patch, Salene, Pride, Hiiri, Sammy, May, Amber, Trudy, Brady, Hawk


Parit: Siva ja Lex. Salene ja Pride. Java ja Ram. Jay ja Ebony.


Tapahtumapaikat: Ostari, hotelli, metsä ja virtuaalimaailma


Lyhyesti: Ebony ja Jay lepäävät Eko klaanin luona. Hawk hakee joukkonsa kanssa heidän vaatteensa ja toivoo heidän lähtevän heidän takaa-ajajiensa vuoksi. Amber haluaa, että he jäävät aamuun asti. Ebony haaveilee perheen perustamisesta. Ram testaa paratiisiohjelmaa Javalla, joka ei haluaisi jättää Ramia. Patch kysyy Lexiltä neuvoa naisasioissa, mutta neuvot vain pahentavat tilannetta. Sammy aikoo mennä salaa pelaamaan, mutta Pride tuo hänet takaisin. Hiiri itkee riideltyään Sammyn kanssa pelistä. Salene ei enää luota Prideen ja haluaa päättää heidän suhteensa. Pride haluaa tilaa ajatella eikä vastaa Maylle kysymyksiin heidän suhteestaan.


JAKSOSELOSTUS:


Amber lausuu Jayn ja Ebonyn nimet. Ebony kiittää Luojaa, että heidän vastassaan ei ollut Teknot klaani. Hawk kysyy, tuntevatko Amber ja Trudy kyseiset henkilöt. Trudy lausuu, että he tuntevat. Amber sanoo pitävänsä Ebonyn asusta. Ebony lausuu sarkastisesti takaisin, että mutaa ja heiniä.

Ram autetaan istumaan. Java kertoo, että hän uskoo, että Jay ja Ebony löydetään. Hän sanoo, että he ovat metsissä, joissa ei ole teknologiaa, joten etsiminen on vaikeaa. Ramin mielestä luonto on syvältä. Java uskoo, että Jay ja Ebony eivät voi paeta ikuisuutta. Ram haluaa kostonsa ennen kuin hän muuttaa virtuaalimaailmaan. Java toteaa surullisella äänellä, että hän tietää sen.

Trudy kysyy, mistä on kysymys. Jay sanoo, että se on pitkä tarina. Trudy uskoo siihen, koska Ebony on mukana. Amber pyytää, että Trudy hillitsee itsensä. Hän haluaa palata takaisin leiriin, koska Teknot klaani voi olla tulossa. Hawk toteaa, että Jay on yksi kenraaleista. Jay sanoo, että hän ei ole enää. Hän toteaa lopettaneensa. Amber ilahtuu, että Jay teki sen. Amber ja Jay hymyilevät. Ebony kertoo, että Jay on Teknot klaanin ykkösvihollinen, jota koko kaupunki jahtaa. Trudy kysyy, mitä Ebonylle kuuluu, sillä hänen piti olla draculan morsian. Ebony sanoo ottaneensa eron. Amber kysyy, ovatko Teknot siis heidän kummankin perässä. Jay sanoo pelkäävänsä niin. Trudy huutaa, että Jayn ja Ebonyn oli pakko tulla tänne päin. Amber rauhoittelee Trudya. Amber johdattaa joukon kohti leiriä.

Java itkee, että hän ei halua menettää Ramia. Ram sanoo, että Javan ei ole pakko, koska hän voi tulla mukaan. Javan mielestä jonkun pitää jäädä vartioimaan Ramin ruumista. Ram kehuu Javaa. Java ehdottaa, että Ram voi ottaa Ebonyn mukaansa. Ram toteaa, että hänellä on suunnitelmia Ebonyn varalle.

Patch auttaa potilasta sairaalassa. Dee ilmestyy paikalle. Patch tervehtii häntä. Dee ojentaa Patchille juotavaa. Patch kiittää ja juo. Dee varoittaa, että juoma on kuumaa. Hänen mielestään Patch näyttää todella väsyneeltä. Patch sanoo valvoneensa koko yön. Dee pyytää, että Patch lepää, sillä hän on ansainnut sen. Hän kehuu Patchia. Patch toteaa, että hän ei olisi selvinnyt ilman Deetä. Patch aikoo sanoa jotain, mutta hän alkaakin puhua lääkkeiden loppumisesta.

Amber, Trudy, Jay, Ebony, Hawk ja muut saapuvat Eko klaanin leiriin. Amber kuuluttaa, että Jay ja Ebony ovat heidän ystäviään, jotka ovat paenneet Teknot klaanilta. Hän kertoo kutsuneensa heidät leiriin lepäämään ennen kuin he jatkavat matkaansa. Trudy sanoo, että he ovat läpikulkumatkalla. Ebony sanoo samat sanat. Jayta ja Ebonya tervehditään. Amber ottaa lapsensa syliinsä. Jay kysyy, onko lapsi Amberin. Amber kertoo, että hän on pieni Bray. Ebony kysyy, nimesikö Amber lapsensa Brayksi. Amber vastaa myöntävästi. Hän kysyy, näyttääkö lapsi isältään. Ebony vastaa myöntävästi. Amber jatkaa, että tämä lapsi on todella Brayn. Ebony toteaa, että lapsi on suloinen. Amber hymyilee. Jay koskettaa lasta.

Hiiri opettelee lukemista. Sammy on kyllästynyt. Hiiren mielestä Sammy ei olisi, jos hänellä olisi kirja luettavanaan. Sammy haluaa pelata peliä. Hiiri toteaa, että Salene kielsi. Sammyn mielestä Salene ei voi estää häntä. Hiiri muistuttaa, mitä peli teki Pridelle. Sammy ei välitä. Hän pyytää Hiirtä mukaansa. Hiiri sanoo, että se on liian vaarallista. Sammy kysyy, kertooko Hiiri Salenelle. Hiiri uhkaa kertovansa, jotta Sammy joutuu vaikeuksiin. Sammy vannoo, että silloin hän ei enää ikinä puhu Hiirelle. Hiiri vastaa, että hän ei välitä. Sammy lähtee. Hiiri huutaa hänen peräänsä.

Jay kehuu Eko klaanin leiriä, joka on rauhallinen. Ebony sanoo, että Jayn ei pidä kiintyä liikaa paikkaan, sillä heidän pitää pysyä liikkeessä. Amber toteaa, että he voivat jäädä hetkeksi. Ebony vastaa kieltävästi, sillä he ovat vielä liian lähellä Teknoja. Amber uskoo, että he ovat turvassa. Jay sanoo, että Teknoilla on nyt vainukoiria. Amber toivoo, että Jay ja Ebony peseytyvät ja syövät ensin. Jay suostuu. Amber haluaa katsoa, mitä hän voi tehdä Jayn ja Ebonyn vaatteille. Ebony sanoo pitävänsä ajatuksesta. Amber pohtii, että joku voisi etsiä heidän tavaransa. Amber toivoo, että Jay ja Ebony kertovat kuulumisistaan. Hän sanoo olleensa huolissaan. Amber ja Jay hymyilevät. Ebony katsoo heitä epäluuloisena.

Salene kysyy Hiireltä, onko hän nähnyt Pridea. Hiiri vastaa kieltävästi. Hän kertoo, että May on ulkona hakemassa tarvikkeita. Hän kertoo yrittävänsä lukea. Hän väittää, että hän ei tiedä, missä Sammy on. Salene toivoo, että Hiiri kertoo Pridelle, että hän etsii Pridea. Hiiri syleilee pehmoleluaan Salenen poistuessa.

Ram tutkii tietokonetta. Java saapuu paikalle. Ram kertoo työskentelevänsä. Java kysyy Ramin vointia. Ram toivoo, että häntä ei keskeytettäisi, sillä hänellä ei ole paljon aikaa. Hän lähettää Javan hakemaan Vediä.

May keinuu. Pride menee hänen luokseen. May toteaa, että Pride on myöhässä. Pride kertoo, että hän alkoi jo katua Mayn tapaamista. May kysyy, johtuuko se Salenesta. Hän uskoo, että heillä on paljon puhuttavaa.

Hiiri itkee. Siva kysyy, mikä hänellä on hätänä. Hän luulee, että kyseessä on lukemisen opettelun vaikeus. Hiiri paljastaa, että Sammy on mennyt ulos pelaamaan peliä. Hän kertoo yrittäneensä estää, mutta Sammy ei kuunnellut häntä. Siva kysyy, onko Hiiri kertonut muille. Hiiri pudistaa päätään. Hän kertoo, että Sammy uhkasi, että ei koskaan enää puhu hänelle. Sivan mielestä ei ole väärin puhua, jos se on toisen omaksi parhaaksi. Siva haluaa mennä kertomaan Salenelle yhdessä. Hiiri halaa Sivaa. Siva kehuu Hiirtä.

Ram uskoo, että kaikki pitävät paratiisiohjelmasta. Java uskoo, että heillä on ongelma. Ram ei usko, että heillä on ongelmaa niin kauan kuin ihmiset työskentelevät voimalaitoksella. Java sanoo, että hän ei puhu siitä. Hän ilmoittaa, että Ved on kadonnut. Lex juo kahvia. Patch menee tapaamaan häntä. Hän toteaa, että Lex on maailmanmies, joka tietää asioista. Lex kysyy, tarkoittaako Patch naisia. Hän kysyy, mikä on Patchin ongelma: onko hän saattanut tytön raskaaksi. Patch kertoo, että hän ei tiedä, mitä hänen pitäisi sanoa Deelle. Hän uskoo, että Dee pitää hänestä. Lex sanoo, että hänen ei tarvitse tehdä mitään, sillä naiset vain rakastuvat häneen. Hän aikoo antaa Patchille neuvon, joka ei koskaan petä.

Pride kertoo, että hän on kamppaillut pitääkseen asiat koossa sen jälkeen, kun hänet skannattiin. May toteaa, että Pridella ei ole enää sellaista ongelmaa. Hän koskettaa Pridea, joka kävelee poispäin. Pride sanoo, että hän tarvitsee omaa tilaa, koska hän on vasta alkanut ajatella selvästi. May kysyy, haluaako Pride, että hän odottaa Pridea. Pride toteaa, että tämä ei tule olemaan helppoa. Mayn mielestä tämä ei ole reilua häntä kohtaan kaiken heidän kokemansa jälkeen. May poistuu paikalta.

Java on virtuaalimaailmassa. Hän kuvittelee olevansa huippumalli. Ram ottaa kypärän pois Javan päästä. Hän kysyy, ajatteleeko Java edelleen, että heillä on ongelma. Ram uskoo voivansa tuoda Vedin takaisin, jos hän haluaa. Hän kysyy, kuka on todellinen hallitsija, joka voi tuoda nautintoa tai kipua. Java vastaa, että Ram on. Ram laittaa kypärän takaisin Javan päähän.

Java kokee virtuaalimaailmassa olevansa julkisuuden henkilö, joka painaa kätensä jäljet saveen ja suutelee Lexiä. Ram toteaa, että Siva saa kokea asian joka päivä. Hän kysyy, nauttiiko Java. Java vastaa useasti kieltävästi. Java ei halua pelata peliä, mutta Ram sanoo, että hän päättää oman pelinsä säännöt. Hän haluaa tietää, onko Java samanlainen kuin Siva. Java sanoo, että hän haluaa elää Ramin kanssa. Ram kysyy, kuka hän on. Java toteaa, että hän ei joskus tiedä sitä. Ram huudahtaa, että hän on Ram. Hän toteaa voivansa olla Javan mieliksi Lex. Java vastaa kieltävästi. Ram kysyy, haluaako Java, että hän on oma itsensä. Java vastaa, että ikuisuuden.
Sammy kulkee hotellin luokse. Pride ottaa hänet kiinni. Hän kysyy, mitä Sammy tekee. Sammy kertoo menevänsä pelaamaan peliä. Hän kysyy, tuleeko Pride mukaan. Salene kohtaa Mayn portaikossa. Hän sanoo olleensa huolissaan Maysta. Hän toivoo, että May kertoo, kun hän menee ulos. May sanoo päässeensä jo eroon pelistä. Salene kysyy, onko May nähnyt Pridea. May vastaa kieltävästi.

Ram suuttuu, kun hän kuulee Megalta, että Jayta ja Ebonya ei löydy. Java saapuu paikalle ja ihmettelee, mitä on tekeillä. Ram haluaa, että Mega löytää Jayn ja Ebonyn tai hän on henkilökohtaisesti vastuussa epäonnistumisesta. Mega poistuu käskystä huoneesta. Java kertoo, että hän ei ole löytänyt Vediä. Ram sanoo, että Ved on hänen ohjelmansa roskakorissa. Javan mielestä paratiisin käytössä on riskinsä, koska sitä ei ole testattu kuin häneen. Ramin mielestä elämä ei ole mitään ilman riskejä. Hän käskee Javan levittää ohjelma kaupungille.

Lex tukee Patchia, joka ei ole varma, pystyykö hän toteuttamaan suunnitelman. Lex uskoo, että Patch selviytyy hyvin, kun hän vain muistaa, mitä Lex on hänelle sanonut. Dee kysyy, missä Patch on ollut. Patch vastaa, että siellä ja täällä. Hän kysyy, kuinka hänen seksikäs ystävänsä voi. Dee kysyy, mitä Patch sanoi. Lex keskeyttää Patchin puheen ja puhuu kuvitellusta tytöstä, jolla on suuret silmät ja upea vartalo. Lex jättää Patchin ja Deen kahden. Dee sanoo, että Patch vaikuttaa jotenkin erilaiselta. Patch toteaa, että poika tietää, kun tyttö pitää hänestä. Hän toteaa, että tyttö on kuin nukke. Dee kysyy, luuleeko Patch, että hän voi vietellä tytön puheillaan. Patch vastaa myöntävästi. Deen mielestä Patch toimii väärin. Hän poistuu paikalta. Patch istuu murheellisena sängylle, kun Dee poistuu paikalta. Lexin mielestä Patch toimi hienosti. Hän uskoo, että Patchilla ei ole huolta. Hän on varma, että Dee tulee takaisin.

Eko klaanin jäsenet aikovat hakea Jayn ja Ebonyn vaatteet variksenpelättimistä. Teknot klaanin jäsenet saapuvat kuitenkin paikalle koirineen.

Pride vaatii, että Sammy tekee sovinnon Hiiren kanssa. Sammy kysyy, onko hänen pakko. Pride sanoo, että Sammy menee pyytämään anteeksi, jolloin hän ei kerro mitään Salenelle. Salene ilmestyy Priden taakse ja kysyy asiasta. Pride toteaa, että kaikki on kunnossa ja että Salenen ei tarvitse murehtia asiaa. Salene kysyy, missä Pride on ollut. Pride kertoo, että hän on ollut kaupungilla tarkkailemassa Teknot klaania. Salene uskoo, että Pride on ollut Sammyn kanssa pelaamassa peliä, koska Hiiri kertoi Sammyn aikeista. Pride sanoo, että hän löysi Sammyn kadulta. Salene ei usko Pridea. Pride kysyy, mitä hänen täytyy tehdä, jotta Salene uskoo häntä. Salene pyytää, että Pride on hänelle rehellinen.
Trudy ja Jay ovat Bradyn seurassa. Amberin mielestä Jay olisi hyvä isä. Ebony toteaa, että hän jaksaa tuskin odottaa. Hän kertoo, että he aikovat perustaa perheen, kun he löytävät paikan, jonne he voivat asettua aloilleen. Amberin mielestä ajatus kuulostaa mukavalta. Ebony haluaa kauas kaupungista, Teknoista ja pahoista muistoista. Hän haluaa aloittaa alusta. Hän uskoo suhteensa olevan todellinen sitten... Amber ymmärtää, että Ebony tarkoittaa, että sitten Brayn. Amber on iloinen Ebonyn puolesta. Hänen mielestään heidän välillään on ollut jo tarpeeksi pahaa verta. Hän haluaa päättää riidat.

Hawk ojentaa Ebonylle ja Jaylle heidän vaatteensa. He kiitttävät. Hawk toteaa, että heidän pitäisi lähteä. Hän kertoo, että Teknot klaani on lähellä ja että he jäivät melkein kiinni. Amber kysyy, missä Teknot ovat. Hawk toteaa, että he harhauttivat Teknot. Trudy uskoo, että Teknot palaavat, jolloin Jayn ja Ebonyn on lähdettävä. Amberin mielestä heidän pitäisi piileskellä. Ebony uskoo, että he osaavat huolehtia itsestään. Amber toteaa tietävänsä asian. Hän toivoo, että Ebony luottaa häneen, että heidän on parempi lähteä aamulla. Ebony pudistelee päätään.

Salene itkee, kun Pride saapuu huoneeseen. Pride sanoo pohtineensa Salenen sanoja. Hän toteaa, että hänen pitää olla rehellinen sekä Salenelle että itselleen. Pride uskoo, että Salenella on ollut hankalaa myös Mayn vuoksi. Salene uskoo tietävänsä, mitä May tuntee. Pride käskee Salenen unohtaa asian, koska se on ohi. Salene toteaa, että se on ohi, ja käskee Priden lähteä.