JAKSO 45

Neljännen tuotantokauden 45.jakso

Hahmot: Ram, Java, Siva, Jay, Ved, Ebony, Lex, Dee, Patch, Salene, Pride, Hiiri, Sammy, May


Parit: Siva ja Lex. Salene ja Pride. Java ja Ram. Jay ja Ebony.


Tapahtumapaikat: Ostari, hotelli, kaupunki, maaseutu ja virtuaalimaailma


Lyhyesti: Pride auttaa Jayta ja Ebonya pakenemaan kaupungista. Hän hakee hotellilta pelipassin ja ostaa sillä Salenen korvakorut takaisin. Pride ja May haluaisivat luottamuksensa takaisin. Ram suree Ebonya virtuaalimaailmassa. Java yrittää tukea häntä. Hän käskee, että kadut tyhjennetään ja peli päätetään. Ved aikoo tehdä uuden pelin. Siva taistelee hyökkääjät pois ostarilta. Ostarin rotat siivoavat ostarin ja suunnittelevat hyökkäävänsä peliluoliin. Hiiri lopettaa pelaamisen ja keskittyy piirtämiseen. Hän menee ulos. Pride lähtee etsimään häntä, sillä ulkona on vaarallista ulkonaliikkumiskiellon vuoksi. Dee ei suostu uskomaan, että Patch rakastaa häntä. Lääkkeet ovat sairaalasta lopussa.


JAKSOSELOSTUS:


Jay ja Ebony suutelevat toisiaan. Ebony pyytää, että Jay vilkuttaa videokameralle. Jay ja Ebony hymyilevät leveää hymyä ja vilkuttavat. Ram katsoo kuvaruutua surullisena. Java sanoo yrittäneensä varoittaa Ramia siitä, että Ebony pettää kaikki. Java kysyy, onko Ram kunnossa. Ram vain tuijottaa ruutua. Java kiroaa Ebonyn.

Siva ja Ved vakoilevat kaupunkilaisten taistelua. Sivan mielestä tilanne on karkaamassa käsistä. May vaikuttaa olevan sinisten johdossa, koska hän heiluttaa sinistä lippua ja käskee joukon liikkeelle. Siva toivoo, että he löytävät Jayn ennen kaupunkilaisia.

Jay ja Ebony juoksevat lujaa ja pysähtyvät. Pride ilmestyy paikalle. Hän toteaa, että tässä ei ole hyvä levähdyspaikka. Hän haluaa, että Jay pääsee pian pois kaupungista. Jay ei halua poistua ilman Ebonya. Ebony toteaa, että Jaylla saattaa olla paremmat mahdollisuudet selviytyä ilman häntä. Jay ei suostu. Pride keksii idean. Kaupunkilaiset taistelevat kaikkialla toisiaan vastaan. Ram tuijottaa kuvaruutua. Java lähettää viestin. Hän haluaa, että Jay ja Ebony löydetään ja peli päätetään.

Lex, Salene, Hiiri ja Sammy saapuvat ostarille. Dee ja Patch istuvat köytettyinä ja yrittävät sanoa jotain. Lex nauraa heille ja ottaa Deen suusta teipin pois. Dee toteaa, että hän yritti kertoa, että tämä on ansa. Heidät piiritetään. Tyttö kysyy, missä Jay on. Lex sanoo, että Jay ei ole heidän kanssaan. Dee kertoo, että he ovat yrittäneet kertoa, että he eivät tiedä. Lex sanoo, että joukko kuuli, mitä sheriffi sanoi. Tyttö toteaa, että Ostarin rottia on vähemmän kuin heitä. Salene yrittää käskeä kaupunginjohtajan asemassa joukkoa lähtemään.
Pride johdattaa Ebonyn ja Jayn viemäreihin. Jay kysyy, onko Ebony varma siitä, että hän haluaa tehdä tämän. Ebony haluaa mieluummin elää viemäreissä Jayn kanssa kuin luksuksessa Ramin kanssa. Pride, Jay ja Ebony kulkevat eteenpäin.
Teknot klaanin auto kuuluttaa, että peli on ohi ja ihmisten pitää mennä kotiin. Kaupunkilaiset huutavat, että he haluavat Jayn. Lex yrittää pyytää joukkoa poistumaan ostarilta sanomalla, että Jay on jo luultavasti saatu kiinni toisella puolella kaupunkia. Dee toteaa, että joukko on vain luusereita. Salene vannoo, että he katuvat ostarille tuloa. Lex lähestyy tyttöä ja naurahtaa, että hän ei voi lyödä tyttöä. Tyttö tyrmää Lexin. Salene tyrmää tytön. Siva saapuu joukkoineen paikalle. Hän voittaa koko joukon yksin taistelussa ja käskee kaikkien lähteä ja olla palaamatta takaisin. Lex katselee Sivaa, joka iskee silmää. Hiiri tanssii.

Ram ja Java tuijottavat kuvaruutuja. Java pohtii, että Jayn ja Ebonyn on oltava jossain, koska he eivät ole voineet vain kadota ilmaan. Ram pyytää anteeksi ja toteaa olevansa yksin. Hän poistuu paikalta. Java jatkaa ruutujen tuijottamista.

Pride ryömii ulos viemäreistä. Hän toteaa, että on hiljaista. Ebony ja Jay tulevat perässä. Ebony sanoo, että ulkona on raitista ilmaa. Jay uskoo heidän olevan turvassa. Ebony haluaa pysyä liikkeessä. Jay haluaa kiittää Pridea. Ebony sanoo, että he eivät olisi selviytyneet ulos kaupungista ilman Pridea. Hän kysyy, mistä Pride tiesi tunneleista. Pride kertoo, että hän oppi asioita klaaneilta, jotka olivat aikoinaan hänen puolellaan. Jay uskoo, että Ramilla ei ole enää kontrollia Prideen. Jay toivoo, että Pride ottaa vastaan hänen ystävyytensä, jos hän ei suostu ottamaan kiitoksia. Pride toteaa, että Jay melkein kuoli hänen vuokseen. Jay haluaa unohtaa menneet ja olla ystäviä. Jay ja Pride halaavat toisiaan. Pride paiskaa Jayn kättä ja käskee hymyillen hänen lähteä. Jay ja Ebony lähtevät.
Salene ja Dee katsovat huonetta, joka on sekaisin. Dee ehdottaa, että ostarille hyökänneet kaupunkilaiset luulivat Jayn piileskelevän pöytien alla. Salene haluaa siivota. Dee sanoo, että Salene oli urhea. Salenen mielestä hän toimi typerästi. Hän toteaa, että onneksi Siva ilmestyi paikalle. Dee sanoo, että hän on iloinen siitä, että Patch jäi hänen kanssaan ostarille, koska tilanteen ollessa paha he ainakin olivat yhdessä. Salene toteaa, että Dee ja Patch ovat läheisiä. Dee kysyy, mitä Salene tarkoittaa. Salene sanoo, että heidät oli köytetty yhteen. Dee sanoo, että heidät köytettiin yhteen. Salene toteaa, että hän tietää asian. Dee kertoo, että heidän ei auttanut kieltää. Hän tunnustaa, että Patch sanoi hänelle jotain ennen hyökkäystä. Salene kysyy, mitä Patch sanoi. Dee kertoo, että Patch sanoi rakastavansa häntä. Salenen mielestä nyt Dee ainakin tietää, että Patch on rehellinen. Deen mielestä Salene ei saisi sanoa noin. Salene kertoo, että kaikki ovat nähneet, kuinka Patch katsoo ja kohtelee Deetä. Dee kieltää kaiken.

Patch ilmestyy Deen taakse. Salene sanoo, että hän menee siivoamaan huoneensa, jolloin Dee ja Patch voivat siivota kahvilan. Dee kääntyy ympäri ja näkee Patchin. Salene poistuu paikalta. Patch änkyttää, että hän on tullut auttamaan. Dee lausuu kiitoksen. Patch alkaa siivota, mutta tiputtaa jotain lattialle. Dee pyytää, että Patch hakee mopin. Patch änkyttää, että se on hyvä ajatus. Hän kääntyy ja törmää johonkin.

Ved kysyy, missä Ram on. Java kertoo, että hän on lepäämässä. Vedin mielestä Ramin pitäisi vahtia peliä. Hän kysyy, mitä on tapahtunut. Javan mielestä jotain karkasi käsistä. Ved kysyy, lopettiko Ram pelin. Hän arvaa, että Java teki sen. Java käskee Vedin arvata syytä. Ved ehdottaa, että Jay pakeni. Java kysyy, miellyttääkö asia Vediä. Ved kysyy, missä Ebony on. Java kertoo, että Ebonykin petti heidät, kuten hän aina sanoi. Ved arvaa, että Ebony on Jayn kanssa. Javan mielestä Ved on iloinen heidän paostaan. Ved sanoo, että hän ei vain halua osallistua veljensä hautajaisiin. Java vannoo, että hän tanssisi siskojensa haudalla uskollisuudesta Ramia kohtaan. Vedin mielestä Java ei tiedä, mitä uskollisuus tarkoittaa. Java kertoo, että hän on lähettänyt joukkonsa ottamaan Jayn kiinni. Hän uskoo, että niin tapahtuu.

Lex sulkee ostarin oviaukon, jonka hän on juuri korjannut. Siva toteaa, että hän ei tiennyt, että Lex on kätevä käsistään. Lex toteaa, että hän on sellainen ainoastaan hätätilanteissa. Siva sanoo ihailevansa käytännöllisiä taitoja. Lex sanoo ihailevansa Sivan taitoja etenkin silloin, kun Siva pelasti hänet. Hän toteaa kaivanneensa Sivaa. Siva kysyy, kuinka paljon. Lex aikoo suudella Sivaa, kun he kuulevat kolinaa. Pride saapuu paikalle. Hän ketroo, että Jay on turvassa. Hän pyytää päästä sisälle.
Salene auttaa Mayta, joka makaa sairaalan vuoteella. Hänen mielestään May on onnekas, koska hänet olisi voitu tappaa ulkona. Ram on virtuaalimaailmassa. Hänellä on yllään hääpuku. Hän näkee, kuinka virtuaalinen Ebony palaa hänen luokseen hääpuvussaan.

Sammy, Dee ja Salene ovat kokoontuneet pöydän ääreen. Sammy kertoo Pridelle, että hänen olisi pitänyt nähdä aiempi taistelu. Hän kehuu Sivaa. Pride vastaa Salenen kysymykseen, että Jay on paennut Ebonyn kanssa. Hän uskoo, että he ovat turvassa. Hän toteaa, että kaupunki on hiljainen, koska kaikki pakotettiin sisälle. Hän ei usko, että tänä yönä on enää ongelmia. Salene toteaa, että se on hyvä kuulla, ja aikoo lähteä. Pride pyytää häntä odottamaan, sillä hän haluaa pyytää kaikilta anteeksi. Siva ja Lex saapuvat paikalle. Siva kysyy, pyytääkö Pride jälleen kerran anteeksi. Hiiri sanoo käytävältä olevansa väsynyt, toivottaa hyvää yötä ja lähtee pois. Dee sanoo samat sanat ja toivottaa hyvää yötä Patchille. Patch lausuu samat sanat. Pride toteaa, että hän ei ole niin suosittu ostarilla. Patch jatkaa siivoamista. Pride kysyy, uskooko Salene häntä. Salene sanoo Lexille ja Sammylle hyvää yötä ja lähtee.
Ram on picnicillä virtuaalimaailmassa virtuaalisen Ebonyn kanssa. Hän sanoo, että hän voi tarjota Ebonylle viiniä, ruokaa ja huomiota. Ebony sanoo, että hän pitäisi siitä. Ram kysyy, miksi Ebony jätti hänet. Ebony vastaa, että hän pitäisi siitä. Ram huutaa, että Ebony jätti hänet, vaikka hän on Ebonyn aviomies. Ebony ei vastaa hänen kysymykseensä, vaan puhuu sekavasti. Ram huutaa, miksi kaikki ei ole täydellistä. Hän sanoo, että hän ei halua olla yksin. Hän on onneton.

Java käskee Teknot klaanin jäseniä varmistamaan, että kaupungilla liikkujat ovat oikealla asialla. Ved haluaa lopettaa pelin, jolloin taistelutkin loppuvat. Javan mielestä se ei onnistu, koska peli on niin suosittu. Hän uskoo, että pelin mukana hekin tuhoutuisivat. Ved ehdottaa, että he tekevät kaupunkilaisille uuden pelin. Ved uskoo, että jopa Ram on vaikuttunut hänen pelistään.
Salene, Lex ja Siva tekevät suunnitelmia. Siva ehdottaa, että he hyökkäävät peliluoliin. Salene haluaa, että he estävät kaikkien pääsyn peliin. Pride ilmestyy ovelle ja kysyy, onko kokous yksityinen. Salene vastaa kieltävästi ja lausuu, että niin kauan kuin Pride on heidän puolellaan. Lex sanoo, että he vain uskoivat Priden tarvitsevan unta eilisen sekkailun jälkeen. Pride kiittää huolenpidosta. Siva suunnittelee hyökkäyksiä. Pride kysyy, aikovatko he tuhota peliluolat. Salene sanoo, että peli aiheuttaa kaiken harmin. Priden mielestä suunnitelma ajaa pelaajat maan alle ja pahentaa tilannetta. Lexin mielestä Pride on oikeassa, koska silloin pelaajia on vaikeampi kontrolloida. Salene huutaa, että Pride haluaa vain helpomman pääsyn pelaamaan. Pride sanoo, että se on jo menneisyyttä. Salene toteaa, että hän uskoi Pridea jo kerran. Hänellä ei ole varaa uskoa Pridea uudestaan. May saapuu paikalle. Hän uskoo, että Salene tarvitsee häntä ja Pridea. Lexin mielestä he tarvitsevat heitä yhtä paljon kuin reikää päähän. Pride uskoo, että he voivat saada kaikkien luottamuksen takaisin. Hän pyytää mahdollisuutta. Salene tuhahtaa.

Sammy on tietokoneella. Hiiri piirtää. Hänen mielestä Sammyn ei pitäisi kirjautua sisään. Sammy haluaa vain tietää, kuinka pelissä on käynyt. Hiiri ei halua olla osallisena asiassa. Sammy sanoo, että hän luuli, että Hiiri rakastaa peliä. Hiiri kertoo, että hänellä ei ole peliin tarvittavia koodeja. Sammy sanoo antavansa yhden omistaan. Hiiri sanoo ei kiitos, sillä hän on kiireinen. Sammyn mielestä Hiiri on pelkuri. Hiiri väittää vastaan ja haukkuu peliä typeräksi. Hiiren mielestä Sammy ei tiedä mitään, sillä häntä ja hänen veljeään jahdattiin ennen kuin hän saapui ostarille. Hänen mielestään ihmisiä ei pitäisi ajaa takaa. Sammyn mielestä peli on vain peliä. Hiiri ehdottaa, että Sammy voi sitten pelata yksin, koska hän on kiireinen. Sammy laittaa kypärän päähänsä. Ruudulla pyydetään pitämään peli virtuaalisena ja poissa kaduilta.
Pride menee hotellille, sillä hän haluaa lunastaa luvan pelata kaikkia tulevia pelejä. Teknot klaanin jäsen suostuu lopulta. Ram huutaa virtuaalimaailmassa, missä Ebony on. Java seisoo Ramin vierellä ja pyytää, että Ram palaa hänen luokseen. Hän sanoo, että hän tarvitsee Ramia, sillä hän ei selviä yksin.

Pride menee casinolle. Hän kysyy, mistä eräs tyttö on saanut korvakorunsa. Hän kertoo, että hän vaihtoi ne erään Ostarin rotat klaanin jäsenen kanssa. Pride haluaa vaihtaa korvakorut ´lifetime pass´ pelipassiin. Tyttö katsoo sitä.

Hiiri kysyy, haluaako Salene lahjan. Hän pyytää, että Salene sulkee silmänsä. Salene tekee niin ja avaa luvalla silmänsä. Hänen mielestään Hiiren piirustus on kaunis. Hän kiittää siitä. Hiiri kertoo, että hän teki kiireisen mehiläisen kiireiselle Salenelle. Hän ehdottaa, että Salene ripustaa piirustuksen toimistoonsa. Hiiri lupaa olla pelaamatta peliä. Salene on iloinen kuullessaan sen. Hiiri kertoo, että peli oli hauska. Salene kysyy, mikä muutti Hiiren mieltä. Hiiri kertoo, että samat ihmiset ajoivat Jayta oikeasti takaa, mikä pelotti häntä. Hän ei pidä pelon tunteesta. Salene sanoo, että hän ei myös pidä siitä, kuten monet muutkaan eivät pidä.

Pride saapuu huoneeseen. Hän ojentaa Salenelle hänen korvakorunsa. Salene kysyy, mistä Pride sai ne. Pride pyytää unohtamaan asian, sillä nyt ei ole kysymys korvakoruista, vaan luottamuksesta. Pride poistuu huoneesta. Hiiri ajattelee, että Pride on pahoillaan. Jay ja Ebony yrittävät etsiä itselleen suojan. Ebony kysyy, seuraisiko Jay häntä minne tahansa. Jay sanoo, että hän on kokonaan Ebonyn. Ebony varoittaa, sillä hän saattaa käskeä Jayn pitää lupauksensa. Jay nauraa.

Teknot klaanin jäsenet liikkuvat kaduilla. Hiiri piirtää liiduilla seinään. Ostarin rotat pitävät kokouksen. Dee sanoo, että heillä on pulaa lääkkeistä. Patch kertoo, että lääkkeet riittävät enää pari päivää. Dee ja Patch riitelevät asiasta. Sivan mielestä Teknot ovat peloissaan, koska he haluavat järjestystä, rauhaa ja toimivuutta. Hän uskoo, että se oli pelin tarkoitus, mutta pelistä tulikin kaaosta ja väkivaltaa. May sanoo, että pelistä tuli paljon enemmän. Lex uskoo, että Jay on saatu kiinni. Salene ei ole samaa mieltä, sillä silloin Jayta esiteltäisiin City Netissä. Lexin mielestä se on harmi, koska Ram kostaa asian kaupunkilaisille.

Salene sanoo, että hän voi yrittää puhua Ramille ja Javalle, jotta he antavat heille lisää tarvikkeita. Pride saapuu paikalle. Lex sanoo, että he eivät olisi tässä tilanteessa, jos joku ei olisi varastanut puolia heidän tarvikkeistaan. Pride pyytää anteeksi sitä, mitä Siva joutui kestämään. Lexin mielestä Pride laittoi heidät kaikki kärsimään. Hän haluaisi lääkkeet lukkojen taakse. Siva toivoo, että Lex tekisi saman suulleen. Salene toteaa kokouksen päättyneeksi. Sammy sanoo, että Hiiri on poissa. Pride sanoo, että hän voi mennä etsimään. Siva pyytää, että Pride varoo Teknot klaania.