JAKSO 43

Neljännen tuotantokauden 43.jakso

Hahmot: Ram, Java, Siva, Jay, Ved, Ebony, Lex, Dee, Salene, Pride, Hiiri, Sammy, Patch, Ginny, May


Parit: Siva ja Lex. Salene ja Pride. Java ja Ram. Jay ja Ebony.


Tapahtumapaikat: Ostari, hotelli, kaupunki ja virtuaalimaailma


Lyhyesti: Jay yrittää paeta, mutta hänet vangitaan. Ram käskee Ebonyn kuulustella Jayta. Javan mielestä Ebonykin on syyllinen. Ved on huolissaan Jaysta. Dee ja Salene epäilevät, että Siva varastaa sairaalan tavaroita. Pride on oikea syyllinen. Lex näkee, että Pride on riippuvainen, mutta Pride ei tunnusta asiaa. Siva kouluttaa joukkoja. Ostarin rotat päättävät jäädä uhkasta huolimatta ostarille ja keskittyä sen vartioimiseen ja puolustamiseen. City Netissä kuulutetaan uusi virtuaalimaailman peli, jossa metsästetään Jayta. Pride ampuu pelissä Jayn. Ram siirtää pelin oikean kaupungin kaduille ja päästää Jayn vapaaksi.


JAKSOSELOSTUS:


Jay kaappaa Javan itselleen ja osoittaa häntä teknoaseella. Hän käskee Patchin juosta karkuun ja muiden pysyvän kaukana.

Salene kysyy, onko Dee päässyt jo nukkumaan. Dee valittaa Salenelle, että ulkona on sota jonkin typerän pelin vuoksi. Hän ei ymmärrä, mikä kaikkia vaivaa. Salene kysyy, onko Dee edelleen huolissaan Patchista. Deen mielestä Patch on ollut jo liian kauan poissa. Salene lupaa lähettää etsintäpartion, jos Jay ja Patch eivät palaa pian takaisin. Salene lähtee etsimään jonkun Deen tilalle. Siva vie laatikosta jotain.

Patch sanoo Jaylle, että he tarvitsevat turvakoodin. Vartija ojentaa kortin Jaylle, jolloin Java lyö Jayta ja pääsee vapaaksi. Patch juoksee karkuun. Java osoittaa Jayta aseella. Ram haluaa Jayn elävänä.

Ginny ilmoittaa Deelle, että hän on huomannut, että joku varastaa sairaalan tavaroita. Dee arvaa, että Siva on syyllinen. Salene katselee vanhoja valokuvia, joiden joukossa on hänen ja Ryanin hääkuva. Dee saapuu ilmoittamaan varkauksista. Hän vannoo, että Siva on syyllinen, sillä hän näki Sivan omin silmin. Hän uskoo, että he ovat Sivalle vain virttejä. Salene muistaa kadonneet korunsa. Hän haluaa mennä puhumaan Sivalle. Dee sanoo tulevansa mukaan.

Ram tivaa Jaylta, kenen kanssa Jay työskentelee. Jay toteaa, että Ram ei näytä kovin hyvältä. Ram sanoo, että Jay ei voi piilotella muita häneltä, koska hän voi avata Jayn mielen kuin tonnikalapurkin. Ram käskee vartijoiden viedä Jay pois hänen silmistään. Vartijat tekevät työtä käskettyä. Ram kysyy, mitä Java tietää. Java sanoo, että hän tietää vain, että hän rakastaa Ramia todella paljon. Ved kertoo, että Java oli Ramin luona kaiken aikaa. Java sanoo, että Ebony on syyllinen. Ram kysyy, missä hän on.

Siva kouluttaa neljää poikaa. Ebony ja Lex katselevat vieressä. Salene ja Dee saapuvat paikalle. Salene kysyy, onko Siva varastanut tavaroita sairaalasta. Siva ihmettelee kysymystä. Lex kävelee Sivan luokse vihaisena. Siva näyttää, mitä hän otti sinä päivänä tarvikkeiden joukosta. Dee kysyy, missä muut tavarat ovat. Hän haluaa tutkia Sivan huoneen. Lex ei suostu siihen, vaikka Siva antaa luvan. Hän käskee etsiä Maylta tai Pridelta, joilla on riippuvuus ruokittavanaan. Salene käskee Lexin lopettaa.

Patch juoksee paikalle. Hän kertoo, että hänet kidnapattiin, jotta hän voisi pelastaa Ramin. Hän paljastaa, että Ram on elossa. Ebony kysyy, onko Jay kunnossa. Patch sanoo, että hän ei tiedä, koska Jay ei päässyt ulos. Patch kertoo, että Jay pelasti hänen henkensä. Ebony poistuu surullisena paikalta.
Java menee tapaamaan Jayta vartijoiden kanssa. He asentavat Jaylle kidutuslaitteen. Vartijat poistuvat paikalta. Jay menee kivusta lattialle. Java repii Jayta hiuksista. Hän toteaa, että Jayn pahin virhe oli valita Ebony hänen sijastaan. Hän haluaa nauttia siitä, että hän laittaa Jayn katumaan asiaa. Jay sanoo, että Ram ansaitsee Javan. Java kysyy, mistä Jay oikein puhuu. Jay sanoo, että Java on yhtä kieroutunut kuin Ram. Java antaa Jaylle uuden iskun. Java sanoo, että Jay vielä toivoo olevansa kuollut. Hän uskoo, että Ebony oli mukana Jayn juonessa. Hän on varma, että Ebony ei toiminut Jayn vuoksi, vaan nähtyään mahdollisuutensa tulleen. Java hymyilee sille, että Jay uskoi Ebonya. Hän väittää, että Ebony tulee kieltämään kaiken ja pettämään Jayn. Hän uskoo, että Jay tulee näkemään, millainen näyttelijä hänen siskonsa on. Hän sanoo, että kaikki olisi voinut käydä toisin. Hän poistuu paikalta.

Lex kysyy, minne Siva aikoo mennä. Siva ei halua jäädä ostarille, koska häntä on sanottu varkaaksi. Lexin mielestä asia ei ollut suuri, sillä häntäkin haukutaan kaiken aikaa. Sivan mielestä se on eri asia, koska useimmiten kaikki puhuvat silloin totta. Lexin mielestä kaikki tarvitsevat Sivaa ostarilla, koska muuten he eivät saa joukkoja takaisin kuntoon. Hänen mielestään heillä ei ole muuta paikkaa, koska kaupunki ei ole turvallinen. Hän ei halua päästää Sivaa menemään ja suutelee Sivaa. Sammy ja Hiiri ryntäävät huoneeseen. Hiiri huudahtaa, että he suutelevat. Lex käskee lasten poistua paikalta. Sammy kertoo alkavasta kokouksesta.
Ebony menee hotellille. Vartijat ottavat hänet kiinni. Ebony suhtautuu asiaan rauhallisesti ja käskee heidän viedä hänet johtajansa luokse. Salene kysyy, onko Pride varas. Pride kieltää kaiken. Hän vannoo, että hänen riippuvuutensa on ohi ja että Salenen on uskottava häntä. May tukee Pridea. Sammy ja Hiiri saapuvat paikalle. Sammy kertoo, että kaikki ovat tulossa. Hiiri kysyy, onko sota tulossa. Salene sanoo, että ei tule, jos he voivat vaikuttaa asiaan.

Ebony ja Java istuvat tuoleilla, kun Ram saapuu paikalle. Ebony nousee pystyyn ja kysyy, onko Ram kunnossa. Ram kysyy, missä Ebony on ollut. Ebony kysyy, eikö Java ole kertonut. Hän sanoo, että kaupunki on kaaoksen vallassa, sillä kaikki taistelevat toisiaan vastaan. Hän kertoo, että Java ei antanut kenenkään nähdä Ramia, joten hän on ollut säilyttämässä järjestystä. Hän sanoo olleensa huolissaan. Hän luuli, että Ram ei selviä hengissä. Hän ajatteli olevansa syyllinen flunssansa vuoksi. Java taputtaa käsiään. Ram käskee Javan olla hiljaa. Ram sanoo, että kaikki oli hänen syytään, koska hänen ei olisi pitänyt päästää Ebonya lähelleen. Hän toteaa, että hän ei voinut auttaa itseään. Ebony kysyy Ramin vointia. Ram sanoo, että Jayn petoksesta huolimatta. Hän uskoo, että Jayta autettiin. Hän vaatii, että Ebony ottaa selville syyllisten nimet. Java huudahtaa, mutta Ram käskee Javan olla edelleen hiljaa. Ram sanoo olevansa väsynyt. Hän pyytää, että Ebony tekee sen, mikä on tarpeellista tehdä.

Ostarin rotat ovat kokoontuneet yhteen. Dee ei halua istua samaan pöytään varkaan kanssa. Hän ehdottaa, että Siva on vakooja. Mayn mielestä Ostarin rotissa ei ole tilaa varkaille. Lexin mielestä Dee on yhtä ulkopuolinen kuin Siva. Salene huudahtaa, että heidän pitää pysyä yhdessä. Hän uskoo, että Ram hyökkää ostarille. Hän haluaa päättää, pitäisikö heidän jäädä vai lähteä ostarilta. Lex toteaa, että yksi on poissa joukosta. Patch kertoo, että Ebony meni hotellille. Lex pohtii, kenen puolella Ebony on. Salene painaa päänsä alas.

Ebony menee tapaamaan Jayta. Hän kysyy, luuliko Jay todella, että hän olisi voinut vallata tovereineen hotellin. Jay tuijottaa ensin Ebonya, mutta vastaa sitten, että hänen seurassaan ei ollut ketään. Ebony kysyy, päättikö Jay vain kävellä yksin hotellille. Jay sanoo, että hän luuli Ramia kuolleeksi ja että hän pelasi vain peliä. Ebony muodostaa huulilleen anteeksipyynnön ja antaa Jaylle iskun laitteen avulla. Jay menee tuskasta kasaan.

Ram katsoo tapahtumia valvontakameran avulla. Ebony vaatii totuutta. Ram sanoo, että hän tiesi, että Ebony ei koskaan pettäisi häntä. Hän ei halua, että Java sanoo yhtään sanaa Ebonya vastaan. Hänellä on suunnitelma Jayn sekä katujen tappeluiden varalle. Java kysyy, rankaiseeko Ram Jayta. Ram haluaa julistaa uuden huvituksen virtuaalimaailmaan, joka on ilmainen ja jossa jokainen voi olla metsästäjä. Java ymmärtää, että Jay on kohde. Ram sanoo, että ainoastaan virtuaalinen Jay, sillä oikea Jay istuu sellissään eikä aavista mitään. Java ei ymmärrä, sillä Jayta pitäisi rangaista. Ram uskoo, että Java tulee rakastamaan peliä, josta tulee tähän mennessä paras.

Salene toteaa, että Ostarin rotat ovat päättäneet jäädä ostarille. Kaikki nyökkäilevät. Salene haluaa, että Siva nostaa joukkojensa lukumäärää. Siva suostuu. Salene määrää, että Lex ja Pride huolehtivat ostarin turvallisuudesta. Lex pudistaa hieman päätään, mutta suostuu. Salene kysyy, voisiko Patch tehdä jotain turvalaitteille. Patch sanoo yrittävänsä. Salene lähettää Mayn tutkimaan ostaria ulkopuolelta. May lähtee. Hiiri kysyy, mitä hän ja Sammy voivat tehdä. Salene käskee heidän pysyä poissa ongelmista. Hän ei halua, että he poistuvat ostarilta.

Dee sanoo Patchille, että hän luuli jotain Patchin ollessa poissa, mutta hän ei jatka lausettaan, vaan haluaa mennä töihin. City Netissä ilmoitetaan uudesta ilmaisesta pelistä. Hiiri ja Sammy kuulevat sen.

Java kohtaa Vedin hotellin käytävällä. Ved haluaa tietää, mitä Jaylle aiotaan tehdä, koska Jay on hänen veljensä. Java käskee Vedin odottaa. Hän uskoo, että Ved tuhoutuu Jayn mukana, jos Ram luulee hetkenkin, että Ved on Jayn puolella. Java uskoo, että Ved ottaa vallan, kun Ram menee virtuaalimaailman taivaaseensa. Hän haluaa päästä Ebonysta eroon.

Lex sanoo, että Pride ei petkuta häntä, sillä riippuvuus on tehnyt Pridesta valehtelijan ja varkaan. Hän uskoo, että Pridesta ei jää mitään jäljelle. Pride haluaa, että Lex jättää hänet rauhaan.

Java menee Jayn ja Ebonyn luokse. Ebony väittää uskovansa, että Jay toimi yksin. Java toteaa, että kysymys on vain siitä, uskooko Ram Ebonya. Java sanoo, että Ram haluaa puhua Ebonyn kanssa teloituksen yksityiskohdista. Ebony ja Java poistuvat huoneesta. Ebony katsoo huolestuneena Jayta ennen kuin sulkee oven.
Hiiri ja Sammy katsovat City Netin lähetystä. Hiiri sanoo Pridelle, että uusi peli on ilmainen. Ebony menee tapaamaan Ramia antaakseen hänelle raporttinsa. Ram haluaa kuitenkin ensin näyttää jotain. Hän esittelee virtuaalisen Jayn tietokoneensa ruudulta. Ebony kysyy, mitä Ram aikoo tehdä Jaylle. Ram haluaa sumentaa todellisuuden ja fantasian rajan, jolloin pelaajat eivät enää erota, mikä on totta ja mikä ei. Ram nauraa. Hän uskoo, että Ebony ei vielä ymmärtänyt asiaa.

Lähetys alkaa. Kuuluttaja esittelee Jayn, joka on vaarallinen ja joka tuhoaa kaiken rakkaan. Hän väittää Jayn vieneen pelaajan perheen ja ystävät. Jay ilmestyy ruudulle uhoamaan. Hän käskee pelaajien ottaa hänet kiinni, jos he saavat. Kuuluttaja kertoo, että tehtävänä on saada Jay kiinni ja tuhota hänet ennen kuin Jay tuhoaa pelaajan.

Patch tutkii karttaa. Dee saapuu paikalle ilmoittamaan, että kadut ovat todella hiljaiset. Hän uskoo, että jotain on tapahtumassa. Hiiri ryntää paikalle ja kertoo, että kaikki jahtaavat Jayta pelissä. Vartijat hakevat Jayn huoneestaan. Pride ja May ovat pelissä.

Jay viedään Ramin luokse. Ram ilmoittaa, että hän uskoo Ebonya, joka on kertonut, että Jay toimi yksin. Ram ei ymmärrä, mitä Jay oikein ajatteli luullessaan voivansa valloittaa yksin koko hotellin. Ram sanoo, että Jay on varmaankin pelannut liikaa pelejä. Hän ei ymmärrä, kuinka Jay luuli, että hänet on deletoitu, jolloin Jay olisi voinut vain marssia sisälle valloittamaan hotellia. Ram sanoo, että kukaan ei halua seurata Jayta. Hän pohtii, mitä Jaylle pitäisi tehdä. Jayn mielestä Ramin pitäisi mennä helvettiin. Ram kysyy, onko Jaylle osoitetta. Ramin mielestä Jay on taakka. Ram sanoo, että Jay on tehnyt hyvää työtä, joten hän ei tee mitään Jaylle. Hänen mielestään Jay ei voi tehdä mitään hänen hyväkseen. Hän käskee Jayn lähteä ja olla tulematta koskaan takaisin. Java vie Jayn teknoaseen. Jay poistuu paikalta.
Ram alkaa nauraa. Java ihmettelee, kuinka Ram voi päästää Jayn menemään. Ram näyttää ruudulta kaupungin kuvia, joista ei voi erottaa, kumpi on oikea ja kumpi virtuaalimaailma. Ram haluaa tehdä kuulutuksen. Pride ja May saavat pelissä Jayn kiinni. May yrittää ampua Priden, mutta ampuu ohi. Pride ampuu Jayn.

Ram tervehtii pelaajia City Netin välityksellä. Hän ilmoittaa, että kaupunki muutetaan pelikentäksi. Teknovartijat vievät Jayn ulos. Ram ilmoittaa, että Jayn tappajalle on luvassa elinikäinen lupa pelata kaikkia tulevaisuuden pelejä. Teknovartija ojentaa Jaylle hänen aseensa takaisin. Ram ilmoittaa metsästyksen alkaneeksi. Jay näkyy ruudulla. Ebony katsoo sitä. Kaupunkilaiset kävelevät kaduille.