JAKSO 42

Neljännen tuotantokauden 42.jakso

Hahmot: Ram, Java, Siva, Jay, Ved, Ebony, Lex, Dee, Salene, Pride, Hiiri, Sammy, Patch, May


Parit: Siva ja Lex. Salene ja Pride. Java ja Ram. Jay ja Ebony.


Tapahtumapaikat: Ostari, hotelli ja virtuaalimaailma


Lyhyesti: Pride ja May tunnustavat peliriippuvuutensa Ostarin rotille Salenen johdolla. Siva esittelee Hiirelle korujaan. Pride varastaa Salenen korut ja ostaa niillä Maylta peliin tarvittavia koodikortteja. Salene syyttää varkaudesta Hiirtä. Dee ei haluaisi auttaa sairaalaan tullutta tyttöä, joka ei uskonut, että peliä ei kannata enää pelata. Lex suuttuu Sivalle, joka kutistaa hänen vaatteensa ja on kävelevä katastrofi. Siva kertoo Salenelle haluavansa opettaa muille taistelemista. Salene ei usko, kun Dee on huolissaan Patchista. Ebony selvittää, että Patch on kidnapattuna. Ved keskustelee Ramin kanssa virtuaalimaailmassa, josta Ram haluaisi tehdä paikan, jossa hän voisi elää ystäviensä kanssa ikuisuuden. Ved yrittää selvittää Ramille oikeaa lääkettä. Ebony haluaisi mennä joukolla hotellille, mutta Jay haluaa mennä sinne yksin. Jay uskoo, että Ram on kuollut, ja haluaa vallata hotellin Javalta. Ram ilmestyy paikalle ja vangitsee Jayn.


JAKSOSELOSTUS:


Pride kertoo Salenelle, kuinka hän ei voi ajatella muuta kuin virtuaalimaailman peliä. Hän ei voi asialle mitään. Salenen mielestä asia ei ole Priden vika. Pride syyttää itseään, koska hän on heikko. Salene sanoo, että Ram teki pahoja asioita Priden mielelle. Salene toteaa rakastavansa Pridea ja lupaa auttaa häntä selviämään.

Java asettaa kypärän Ramin päähän. Hän pyytää Vediä kiirehtimään. Vartija koputtaa oveen ja kutsuu Vediä. Ebony tarkkailee häntä salaa. Java kysyy, kuinka hän tietää, että Ved ei mene virtuaalimaailmaan tappaakseen Ramin. Ved toteaa, että Java ei voikaan tietää sitä. Hän sanoo, että Javan pitää vain luottaa häneen. Java toteaa, että Ram ei reagoi. Pian ruudulla on punainen piste. Ved pyytää kypärää.

Ostarin rotat kokoontuvat yhteen. Salene pyytää Pridea aloittamaan. Pride tunnustaa pelanneensa peliä salassa. Hän pyytää anteeksi etenkin Sivalta. Hän sanoo ottavansa tapahtuneesta täyden vastuun. Salene toivoo, että kaikki tukevat Pridea. May tunnustaa, että hänellä on sama ongelma kuin Pridella. Deen mielestä May ja Pride ovat rohkeita. Hiiri ja Jay sanovat samat sanat. Jay kysyy, miten he voivat auttaa. Salene kertoo, että he saivat tietää asiasta vahingossa. Hänen mielestään heidän kaikkien pitää tarkkailla toisiaan paremmin ja puhua toisilleen. Pride haluaa, että ostarin virtuaalimaailmakypärät tuhotaan. Salene kysyy, mitä mieltä Hiiri on. Hiiri suostuu asiaan. Salene kiittää kaikkia. Pride ja May huoahtavat syvään. Dee kysyy, missä Patch voisi olla. Lex uskoo, että Patch on löytänyt nörttityttöystävän. Pride ja May pyytävät Hiireltä anteeksi.

Java tarkkailee, kun Ved ja Ram ovat virtuaalimaailmassa. Hiiri huutaa, että tilanne on epäreilu. Siva ja Hiiri istuutuvat sängyn laidalle. Sivan mielestä joskus pitää uhrautua muiden vuoksi. Hiiren mielestä muiden pitäisi uhrautua hänen vuokseen, koska hän sai asian tietoon ensimmäisenä. Siva haluaa puhua jostain muusta. Hän ottaa korunsa esille. Hän haluaa opettaa Hiirelle, että tyttö tarvitsee koruja. Hän sai omansa lahjana Ramilta. Sivan mielestä kivet ovat vain kiviä, jolloin hän ei ajattele sitä, mistä ne ovat tulleet. Hiiren mielestä korut ovat kauniita. Siva antaa Hiirelle luvan pitää niitä. Hiiri on onnellinen. He nauravat.
Salenen mielestä on liian aikaista alkaa etsiä Patchia, koska heillä on liikaa muitakin asioita. Deen mielestä he tarvitsevat Patchia ostarilla, sillä Patch on ainoa, joka tietää, mitä pitäisi tehdä. Salene käskee odottaa huomiseen. Jalkaansa nilkuttava tyttö saapuu paikalle. Salene menee auttamaan häntä. Dee tunnistaa tytön samaksi, jolle hän yritti opettaa, että peliä ei kannata pelata. Tyttö sanoo, että hän ei halua pettää ystäviään. Dee ei suostu hoitamaan tyttöä. Salene huutaa, että heidän pitää auttaa kaikkia. Dee ei ymmärrä, miksi he auttavat idiootteja, mutta eivät omaa väkeään. Dee poistuu huutaen paikalta.

Teknot klaanin jäsen on pulassa ilman Vediä. Hän kertoo Ebonylle, että hänellä on ihmisiä, jotka joutuvat tekemään kahta työtä yhtä aikaa. Hänen mielestään kaikki on sekaisin. Hän puhuu laitteisiinsa, että hän ei välitä, jos vanki on nälkäinen, sillä hänellä ei ole tarpeeksi väkeä huonepalveluun. Hän paljastaa, että Java on tuonut vangin hotellille. Ebony tutkii valvontakameroita ja näkee vangin olevan Patch.

Dee murjottaa pöydän äärellä. Salene toteaa, että hän ymmärtää, että Dee on surullinen, mutta hänen mielestää Dee menee liian pitkälle. Dee on turhautunut, koska hän on ainoa, joka on huolissaan. Salenen mielestä heillä on paljon muitakin asioita huolehdittavanaan. Hän kysyy, onko Dee ihastunut Patchiin. Dee kieltää asian ja poistuu paikalta Sivan ja Hiiren tullessa paikalle. Salene ihailee Hiiren koruja, jotka ovat aivan samanlaiset kuin hänen isoäitinsä venäläiset antiikkikorut. Hiiri vastaa Salenelle ilkeään sävyyn. Salene pudistelee päätään.

Java seuraa kuvaruudulta Ramin ja Vedin matkaa virtuaalimaailmassa. Ram ajattelee, että hänen virtuaalimaailmastaan tulee täydellinen. Hän uskoo, että tulevaisuus on pian käsillä. Ruudulla näkyy kuvia taivaasta, Mayn voitosta pelissä, lentokoneesta, Vedistä kulkemassa auton kyydissä kadulla, Ebonysta ja kukkakimpun tuhoamisesta, Jaysta (joka toteaa olevansa olemassa todellisessa elämässä), Ebonyn ja Javan taisteluharjoituksista, Ebonyn flunssasta ja pölyn löytymisestä, sateesta, rotista ja flunssaisesta vauvasta. Ram ajattelee, että virukset ovat inhottavia. Ved saapuu virtuaalimaailmassa seinän luokse, jossa ei ole ovea. Hän löytää taulun ja avaa sen kuin luukun. Hän menee luukusta sisälle.
Lex kiittää Sivaa siitä, että hän on pessyt häneen vaatteensa. Sivan mielestä Lex ei ansaitse sitä. Lex yrittää pukea päällensä, mutta housut ovat yhtäkkiä liian pienet. Hän kysyy, mitä Siva on tehnyt housuille. Siva ehdottaa, että Lexin pitää laihduttaa. Lex kysyy, laittoiko Siva housut kuivausrumpuun. Hän huudahtaa, että jopa hän tietää, että kyseisenlaisia vaatteita ei voi laittaa kuivausrumpuun. Siva pyytää anteeksi. Lexin mielestä se ei riitä, sillä hänen vaatteensa ovat korvaamattomia. Siva lupaa hyvittää tekonsa hankkimalla Lexille uusia vaatteita, tuomalla aamiaista vuoteeseen ja tekemällä hänen lempiruokiaan. Lex ei halua, että Siva tekee mitään, sillä Siva tekee hänet hulluksi, koska hän aina joko polttaa tai kutistaa jotain. Hän toteaa, että Siva on katastrofi, jota hän ei kestä enää. Siva kysyy, ajatteleeko Lex hänestä todellakin tuolla tavalla ja onko tämä kiitos siitä kaikesta, mitä hän on tehnyt Lexin hyväksi. Lex pyytää, että Siva ei enää tee mitään, koska hän ei osaa. Siva huutaa, että tästä lähtien Lex saa itse tehdä ruokansa ja pestä pyykkinsä. Lex heittää tavarat lattialle Sivan poistuessa paikalta.

Ebony menee tapaamaan Patchia valeasussa. Hän vilkaisee valvontakameraa ja kertoo heillä olevan 30 sekuntia aikaa. Hän haluaa tietää kaiken, mitä Patch tietää.

Ved kävelee virtuaalimaailmassa talon luona. Javan ääni kysyy, mitä tapahtuu ja missä Ved on. Java tarkkailee Vediä ja Ramia tietokoneen ruudulta. Ram istuu virtuaalimaailmassa keinussa. Salene istuu peilipöydän äärellä ostarilla. Hän huomaa, että yksi hänen korurasioistaan on tyhjä.

Ved kävelee Ramin luokse virtuaalimaailmassa. Ved väittää, että hän on Ramin ystävä, jonka Ram ohjelmoi. Hän kehuu paikkaa kauniiksi. Ram kertoo, että paikka on hänen kotinsa ja hänen ystävänsä saapuvat sinne pian. Hän luettelee ystävikseen Ebonyn, Javan ja Vedin. Ved toteaa, että hän on Ved. Ram nauraa, että Ved on jo paikalla. Ram kertoo, että he tulevat asumaan tuossa paikassa ikuisuuden. Hän jatkaa keinumista.

Siva kertoo Salenelle, että hän on ajatellut Salenen kysymystä ja hän haluaa opettaa ihmisiä taistelemaan. Salene kiittää hieman vaitonaisena. Siva kysyy, eikö Salene ole tyytyväinen. Salene sanoo, että jotain on tapahtunut ja että heillä on Hiiren kanssa suurempi ongelma kuin he luulivat. Siva ei tiedä, missä Hiiri on.

Ved toistaa Ramin sanat sanomalla, että he asuvat virtuaalimaailmassa ikuisuuden ja Teknot klaanin jäsenet huolehtivat heidän ruumiistaan. Hän pohtii, miksi kaupunkilaiset pitäisivät heille sähkövirtaa yllä. Hän ymmärtää, että sen vuoksi Ram teki pelistä niin koukuttavan. Ved huudahtaa, että Ramin idea on nerokas, mutta sitä varten Ramin ruumiin pitää jäädä henkiin. Hän tivaa, mikä on Ramille oikea lääke. Ram katoaa.

Sivan mielestä varastaminen ei ole oikea tapa osoittaa, että Hiiri on vihainen Salenelle. Hiiri väittää, että hän ei ole varastanut koruja. Salene pyytää anteeksi, mutta hän teki tekonsa vain Priden parhaaksi. Sammy seuraa Sivan, Salenen ja Hiiren keskustelua taustalla. Salene ja Siva haluavat, että Hiiri palauttaa korut. Hiiri huudahtaa, että he voivat etsiä kaikkialta, mutta he eivät tule löytämään koruja, koska hän ei varastanut niitä. Dee saapuu paikalle. Hän kertoo, että Ebonylla on uutisia. Siva ja Salene poistuvat paikalta Deen kanssa. Sammy kysyy Hiireltä, minne hän piilotti korut.

Ebony kertoo, että hän tapasi Patchin, joka voi hyvin, mutta hän ei voinut vapauttaa Patchia. Hän arvaa, että Ved on Javan puolella tai Java on hankkiutunut Vedistä eroon. Ebony ehdottaa, että he menevät hotellille ja vaativat tavata Ramin. Hän sanoo, että Jay voi sanoa ottavansa vallan itselleen, jos he eivät tapaa Ramia. Jay vastaa kieltävästi, sillä hän ei usko suunnitelman onnistuvan Javan vuoksi. Sivan mielestä Jay on oikeassa. Jay haluaa mennä hotellille yksin. Ebony vaatii päästä mukaan taustatueksi. Jay uskoo, että Java ei epäröi ampua Ebonya. Jay haluaa, että Ebony jää ostarille jatkaakseen tehtävää, jos hän kuolee. Ebony sanoo, että hän ei halua jatkaa ilman Jayta. Ebony ei halua, että Jay tekee tämän hänelle, koska Jay on ainoa, joka hänellä on. Jay pyytää anteeksi ja vastaa kieltävästi. Hän koskettaa Ebonyn olkapäätä ja poistuu paikalta. Kaikki tuijottavat Ebonya, joka tuhahtaa asiasta muille.

Ved huomaa, että Ram seisoo talon ikkunassa virtuaalimaailmassa. Java tarkkailee tilannetta ruudulta. Ram katoaa yhtäkkiä ja ilmestyy Vedin lähelle. Hän alkaa kuristaa Vediä. Ram kaatuu maahan. Ved sanoo, että Ramin ruumiin pitää pysyä elossa, jos hän haluaa pitää virtuaalimaailman. Hän toteaa, että he tarvitsevat Ramia, sillä Ramin kaltaista henkilöä ei ole koko maailmassa. Ved pyytää, että Ram jatkaa elämistä.

Jay menee hotellille. Hän kysyy vartijalta, pitääkö Java edelleen Ramia ovien takana. Vartija pyytää, että Jay poistuu paikalta, sillä hänen täytyy pidättää Jay, jos joku näkee heidät. Jay naurahtaa, sillä niin hän juuri haluaakin vartijan tekevän. Vartija on ymmällään.

Lex, Siva, Dee ja Ebony istuvat pöydän äärellä. Salene kysyy, onko kukaan nähnyt Mayta tai Pridea. Lex vastaa kieltävästi ja uskoo heidän löytäneen tosi rakkauden. Ebony käskee Lexin olla hiljaa. Lexin mielestä on ihanaa, että elämä on täynnä yllätyksiä. Hän kysyy, mikä Ebonyn suunnitelma on. Ebony huudahtaa, että hänellä ei ole suunnitelmaa. Lex ehdottaa, että Ebony ja Jay aikovat hallita kaupunkia. Salene käskee Lexin jättää Ebony rauhaan. Dee kysyy, onko kukaan ajatellut, mitä tapahtuu, jos suunnitelma ei toimi. Salene toivoo, että Maylla ja Pridella on oma suunnitelmansa.

Vartija vie Jayn sisälle ja ilmoittaa hänet vangiksi. Jay sanoo, että he voivat lukita hänet huoneeseen tai kuunnella hänen sanojaan. Hän huudahtaa, että Ram on kuollut. Hän sanoo, että ruudulla näytetty kuva oli Vedin luoma ja että Java on huijannut kaikkia. Jay sanoo, että he saavat todisteita kysymällä asiasta Javalta.

Pride ostaa Maylta peliin tarvittavia kortteja Salenen korvakoruilla. Mayn mielestä Pride on alentunut niin alas kuin voi. Jay marssii Teknot klaanin jäsenten kanssa Ramin ovelle, jolla seisoo kaksi vartijaa. Jay vaatii ovea auki. Hän väittää, että vartijat vartioivat ruumista ja että Ram ei ole antanut heille ohjeita.

Java ilmestyy paikalle. Hän väittää, että Ram voi hyvin. Teknot osoittavat toisiaan aseillaan. Patch ilmestyy paikalle. Hän sanoo, että Java valehtelee, sillä Java ei tiennyt, mitä lääkettä Ramille pitäisi antaa. Patch kertoo, että Java kertoi hänelle, että Ram kuolee ilman oikeaa lääkettä. Jayn mielestä Java on historiaa. Java uskoo, että Jay aikoo ottaa vallan Ebonyn kanssa. Jay sanoo, että hän ottaa vallan, jotta he voivat tehdä sitä, mitä he alun perin tulivat tekemään kaupunkiin. Hän ei halua keskittyä Ramin sairaisiin fantasioihin. Ram saapuu paikalle Ved perässään. Hän käskee pidättää Jayn. Java nauraa ilkeää naurua. Jay tuijottaa Ramia suu auki.