JAKSO 41

Neljännen tuotantokauden 41.jakso

Hahmot: Ram, Java, Siva, Jay, Ved, Mega, Ebony, Lex, Dee, Salene, Pride, Hiiri, Sammy, Patch, May


Parit: Siva ja Lex. Salene ja Pride. Java ja Ram. Jay ja Ebony.


Tapahtumapaikat: Ostari, hotelli, voimalaitos ja virtuaalimaailma


Lyhyesti: Java ei vaikuta oikeasti haluavan Ramin paranemista. Patch yrittää keksiä, mikä on Ramille sopiva lääke. Ved keksii, että hän voi viedä Ramin virtuaalimaailmaan ja kysyä Ramilta itseltään. Ved järjestää City Netiin lähetyksen, jossa näkyy Ramin tietokonehahmo, joka todistaa kaupunkilaisille Ramin olevan elossa. Ebony uskoo, että Java aikoo kaapata vallan ja että Megalla on jotain tietoja asiasta. Jengiläiset saapuvat ostarille, jolloin Pride ja Salene haluaisivat, että kaikki oppisivat puolustamaan itseään. Siva ei suostu opettamaan muita, koska Pride haukkuu hänet. Lex kertoo Priden olevan koukussa virtuaalimaailmaan, jolloin Siva käskee Lexin kertoa Salenelle. Hiiri ehtii kuitenkin ensin. Salene tuhoaa Priden pelikoneen. Hiiri jää myös kiinni pelaamisesta ja työskentelemisestä voimalaitoksella, mutta hän jatkaa silti pelaamista. Dee yrittää etsiä Patchia ja opastaa jengiläistyttöä lopettamaan pelaamisen.


JAKSOSELOSTUS:


Java kysyy epätoivoisella äänellä, voiko Ram kuulla häntä. Hän pyytää, että Ram puristaa hänen kättään. Ramin käsi ei liiku. Java virnistää tyytyväisenä.

Java menee tapaamaan Patchia, joka kysyy, mitä Java aikoo tehdä hänelle. Java kertoo, että hän päästää Patchin menemään heti, kun Patch kertoo, mitä pitäisi tehdä. Java sanoo voivansa antaa Patchille tietoja Ramista, jonka perusteella Patch voi määrätä Ramille oikeat lääkkeet. Patch sanoo, että hän ei ole lääkäri. Hän ehdottaa kysymistä Teknot klaanin jäseniltä. Java toteaa, että he ovat tietokonenörttejä, jolloin Patch on hänen paras mahdollisuutensa. Java kertoo, että hän ja Ram voivat olla hyviä ystäviä sellaisille, jotka auttavat. Patch ottaa lääkepurkit vastaan.

Salene kiittää ihmisiä, jotka auttavat järjestelemään lääkelaatikoita ostarilla. Pride haluaisi piilottaa lääkkeet kellariin, mutta Salene haluaa pitää lääkkeet lähellä, jotta he pääsevät niihin pian käsiksi. Dee etsii Patchia. Yhtäkkiä tyttö ryntää paikalle, koska kaksi poikaa ajavat häntä takaa.

Pride käskee poikien poistua paikalta. Hän hyökkää toisen pojan kimppuun. Jay saapuu paikalle ottaen toisen pojista kiinni. Salene huutaa lopettamaan. Pride päästää pojan kuristusotteesta irti. Pride ja Jay käskevät pojat ulos. Salene sanoo, että hän luuli Priden aikovan tappaa pojan. May toteaa, että Priden olisi pitänyt. Priden mielestä heillä ei olisi ollut mahdollisuuksia, jos poikia olisi ollut enemmän. Salene ihmettelee, mitä Pride tarkoittaa. Pride sanoo, että heidän väkensä ei osaa taistella. Salenen mielestä hän pitää heistä juuri sen vuoksi. Pride sanoo, että jonkun pitää opettaa heitä ennen kuin sairaala menetetään. Salene poistuu paikalta.

Teknot työskentelevät hieman valittaen Vedin kanssa. Java ilmestyy paikalle ilmoittamaan, että Ram on edelleen kiireinen uuden projektinsa vuoksi ja että hän kiittää muiden kärsivällisyydestä. Hän kertoo Ramin ohjeen olevan, että muut pitävät huolen siitä, että heillä riittää sähkövirtaa ja että hotellia vartioidaan ulkona ja sisällä. Hän käskee jatkaa ohjelmointia. Ved kysyy, tietääkö Ram, mitä tällä hetkellä tapahtuu. Hän haluaa tavata Ramin. Java sanoo, että Ram on antanut tiukat ohjeet siitä, että kukaan ei saa häiritä häntä. Ved kysyy, tietääkö Ram kuorma-autosta ja mahdollisesta vakoojasta. Ebony saapuu paikalle ja kysyy, kuinka hyökkääjät tiesivät kuorma-autosta. Java käskee muiden pysyä poissa hänen tieltään. Ebony tarjoaa apuaan päivän ohjelmaa varten. Java kertoo, että hän vie Ebonyn viestin eteenpäin. Ebony virnistelee, mutta Ved tuijottaa vihaisena, kun Java poistuu paikalta.

Dee keskustelee punaisten jengiin kuuluvan tytön kanssa. Tyttö kertoo, että punaiset eivät juokse sinisiä karkuun. Dee puhdistaa tytön haavaa. Tyttö värähtää, jolloin Dee kysyy, eikö tytön pitänyt olla kova. Dee luulee näkevänsä Patchin, mutta se onkin joku toinen poika.

Siva kerää pyykit koriin. Salene ja Pride saapuvat paikalle. Siva kertoo, että Lex löysi pyykinpesuainetta. Salene ja Pride kertovat, että he haluavat kouluttaa vapaaehtoisia, jotta he voivat puolustaa ostaria ja itseään. He ehdottavat Sivaa kouluttajaksi. Siva haluaisi ajatella asiaa, koska hän on jättänyt sellaiset asiat menneisyyteen. Pride suuttuu, sillä he ovat tarjonneet Sivalle paikan ostarilta eikä Siva halua tehdä vastapalvelusta. Salene pyytää Pridea lopettamaan. Pride haukkuu Sivaa vapaamatkustajaksi. Hän käskee Sivan ottaa kotirouvafantasiansa mukaansa ja lähteä. Salene sanoo Pridelle, että Siva sanoi ajattelevansa asiaa. Siva sanoo, että hänen vastauksensa on ei. Salene kysyy, onko Pride tullut täysin hulluksi. Priden mielestä Sivan piti saada tietää. Salenen mielestä nyt ei ole enää mahdollisuutta, että Siva auttaisi heitä.

Sammy ja Hiiri työskentelevät voimalaitoksella. Patch pelaa peliä tietokoneella. Java saapuu paikalle ja kysyy, kuinka Patchin työ sujuu. Patch toteaa, että hän ei ole keksinyt vielä mitään, mutta hän yrittää keksiä niin nopeasti kuin pystyy. Java ottaa tietokoneen Patchilta ja huomaa hänen pelanneen peliä. Patch myöntää ja toteaa pitäneensä tauon. Java uskoo, että Patch yritti vain istua ja odottaa, kunnes Ram olisi kärsinyt tarpeeksi. Patch kieltää kaiken. Java osoittaa Patchia aseellaan. Patch huutaa, että hän ei auta Javaa, koska Teknot veivät hänen pikkuveljensä. Java kysyy, onko Patch varma asiasta. Patch vastaa myöntävästi. Java toteaa, että Patch ei olekaan niin pelkuri. Java vaatii Patchin apua tai hän tappaa Deen.

Lex istuu lasten kiipeilytelineessä. Siva haluaa, että Lex puhuu Pridelle, sillä hänellä ei ollut oikeutta sanoa sanojaan. Siva tunsi olevansa peloissaan. Lex paljastaa, että Pride on koukussa peliin. Siva vaatii, että Lex kertoo asiasta Salenelle. Lex toteaa luvanneensa olla kertomatta. Sivan mielestä Lex ei voi salata asiaa. Lex uskoo, että Pride ei halua sekoittaa Salenea asiaan. Sivan mielestä Pride sanoo niin vain, jotta Salene ei estä häntä. Siva uskoo, että kukaan ei selviä tällaisesta yksin ja että Pride tarvitsee apua. Sivan mielestä Lexin pitäisi puhua Salenelle, jos hän on Priden ystävä. Lex suostuu puhumaan.

Pride pyytää anteeksi käytöstään. Salene on huolissaan Pridesta, sillä hän luuli Priden voivan jo paremmin. May ilmestyy paikalle. Pride väittää voivansa hyvin. Hän kertoo olevansa vain stressaantunut. Mayn mielestä Salenen pitäisi perääntyä. Priden mielestä Salenen ei pitäisi huolestua, koska hän voi hyvin.

Hiiri saapuu paikalle. Pride kysyy, missä Hiiri on ollut. Hän ottaa Hiiren kantamat likaiset vaatteet itselleen. Salene ihmettelee, mistä on kysymys. Pride syyttää, että Hiiri on työskennellyt voimalaitoksella saadakseen peliin tarvittavia koodikortteja. Salene kysyy, onko asia totta. Hiiren mielestä asia ei kuulu Salenelle. Pride käskee Hiiren ojentaa kortit. May sanoo samat sanat. Salene käskee Hiiren luovuttaa kortit ja mennä huoneeseensa. Hiiri heittää kortit lattialle ja huutaa vihaavansa Salenea. Salene toteaa Pridelle, että nyt he näkevät, mitä vastaan he taistelevat. Salene menee Hiiren perään. Pride toteaa Maylle, että oli hyvä, että he saivat Hiiren kiinni. May ja Pride vilkuilevat lattialla olevia kortteja.

Mega ihmettelee, miksi uudesta projektista ei ole kerrottu heille ja miksi siitä ei ole mitään merkintää järjestelmässä. Vartija ajattelee, että ohjelma on ehkä salainen. Ebony saapuu huoneeseen. Mega lähettää vartijan pois huoneesta. Ebony haluaa tietoja, sillä kaduilla huhutaan, että Ram on kuollut. Hän sanoo, että hänellä on tietoja, joita Mega haluaa. Ebony epäilee, että Java yrittää kaapata vallan. Megan mielestä asia voi olla mahdollinen. Hän lupaa palata asiaan.

Ram makaa sängyssään. Patch tutkii tiedostoja. Java kysyy, kuinka Patch edistyy tutkimuksessaan. Patch sanoo tarvitsevansa vielä pari tuntia. Javan mielestä heillä ei ole niin paljon aikaa. Hän saa viestin laitteidensa avulla ja poistuu paikalta luvaten pitää lupauksensa. Patch jatkaa tutkimista.

Dee menee tapaamaan aiemmin pelastettua tyttöä. Hän ei ymmärrä, miksi tytön piti satuttaa itsensä vain, koska hän oli eri väriä kuin joku toinen. Tytön mielestä peli ei ole typerä, vaan fantastinen. Dee kysyy, onko tyttö unohtanut, millaista oli, kun klaanit taistelivat toisiaan vastaan ja kaikki pelkäsivät mennä ulos Hurjien ja Demon Dogsien vuoksi. Hän kysyy, pitikö tyttö asiasta silloin. Tyttö vastaa kieltävästi. Deen mielestä tyttö on menossa takaisin siihen aikaan. Tytön mielestä Dee ei voi syyttää häntä, koska kaikki muutkin pelaavat. Dee sanoo, että tyttö on väärässä, koska monet eivät pelaa, vaan esimerkiksi auttavat sairaalassa. Tyttö haluaa ajatella asiaa. Dee pyytää, että tyttö pysyy erossa pelistä. Tyttö lupaa.

Java sanoo Ebonylle, että huhut Ramin kuolemasta eivät ole tosia. Hän ihmettelee, milloin Ebony on alkanut uskoa huhuja. Ebony toteaa, että Ramin joka päiväinen lähetys todistaa, että Ram on elossa. Java käskee Ebonyn lähteä. Ebony tivaa, mitä Java suunnittelee. Java käskee Ebonyn mennä kysymään Ramilta itseltään, jos hän on niin huolissaan. Ebony sanoo, että hän menisi, jos hän löytäisi Ramin. Java sanoo Ebonyn näkevän Ramin lähetyksessä. Ebony sanoo, että hän ei olisi niin varma siitä, että ruudulla todella on Ram. Java nauraa. Hän uskoo, että Ebonylla on laaja mielikuvitus. Ebony ei enää tiedä, mikä on totta. Java kertoo, että Ram on elossa. Ebony toteaa, että hän on ehkä elossa virtuaalimaailmassa. Java käskee Ebonyn lähteä ennen kuin hän kutsuu vartijat paikalle. Ebony toteaa, että hän on jo kutsunut vartijat. Java kysyy, mitä Ebony tarkoittaa. Ebony toteaa Javan näkevän sen pian ja lähtee.

Hiiri ottaa peliin tarvittavia kortteja piilostaan leluautosta. Siva kantaa pyykkikoria rappusia ylös. Hän kysyy, onko Salene kunnossa. Salene pyytää anteeksi Priden puolesta. Siva sanoo, että hän ymmärtää. Salene ihmettelee, mitä Siva tarkoittaa. Siva toteaa, että Pridella on vahvat mielipiteet. Salene uskoo, että Siva tarkoittaa Mayta. Hänen mielestään on Sivalta anteliasta ajatella asiaa tuolla tavalla. Salenen mielestä Priden puheet ylittivät rajan. Sivan mielestä Salenen ei pidä huolehtia asiasta. Siva kysyy, onko Salene nähnyt Lexiä. Hän laskeutuu takaisin alas portaita.
Java ja Ved ovat Ramin luona. Java kertoo, että ainoastaan Ram tietää oikean lääkkeen, mutta Ram on tajuton. Ved yrittää puhua Ramille, mutta Java kertoo, että Ram ei kuule mitään ja että Ramin ruumiinlämpö laskee. Java poistuu paikalta valmistelemaan lähetystä. Ved käskee Ramin olla vahva.

Siva menee pyykkikorin kanssa Lexin luokse. Hän kysyy, miksi Lex ei ole kertonut Salenelle asiaansa. Lex kertoo muuttaneensa mieltään. Hän ei halua sekaantua Salenen ja Priden asioihin. Sivan mielestä Lex on säälittävä. Lex ei ymmärrä, miksi Siva tekee asiasta niin ison. Hän uskoo, että Pride selviää yksin, jos hän haluaa. Siva paljastaa, että hän näki kerran yhden Ramin koehenkilön, joka jäi koukkuun virtuaalimaailman peliin. Siva kertoo, että kyseinen henkilö oli kuin sirkuseläin, joka teki mitä vain käskettiin. Sivan mielestä Lexin pitää siitä syystä kertoa Salenelle asiasta.

Hiiri pelaa peliä. Hän kohtaa siellä Priden ja ihmettelee, mitä hän tekee pelissä. May ilmestyy paikalle ja toteaa Priden haastavan hänet. May ja Pride ampuvat Hiiren pois pelistä. Hiiri ottaa kypärän pois päästään. May ilmestyy ovelle. Hän käskee Hiiren vaieta asiasta tai muuten hänet deletoidaan oikeassa elämässä.

Lex menee tapaamaan Salenea. Hän kysyy, onko Pride paikalla, ja toteaa haluavansa puhua Salenen kanssa. Hän ei halua, että Pride saa tietää heidän keskustelustaan. Salene sanoo, että hän ei pidä salaisuuksia Pridelta. Lex sanoo, että hän ei halua sekaantua toisten ihmisten asioihin. Hän haluaa sanoa asiansa vain auttaakseen. Salene haluaa, että Lex menee asiaan. Hiiri ryntää huoneeseen. Salene sanoo, että hän keskustelee Lexin kanssa. Hiiri sanoo, että hänen asiansa on tärkeämpi, sillä hän näki juuri, että Pride pelaa virtuaalimaailman peliä.

Pride pelaa peliä, kun Salene ottaa kypärän hänen päästään pois. Pride raivostuu, mutta Lex pitää hänestä kiinni. Salene rikkoo tietokoneen. Pride huutaa. May ja Hiiri katsovat sivusta.

Jay ja Ebony pohtivat, voisiko olla mahdollista, että Ram on kuollut. Jay pohtii, onko kyseessä ansa, joka on tarkoitettu heille. Ebony uskoo, että Ram saisi heidät muutenkin kiinni. Jayn mielestä Ram haluaa pelata pelejä. Ebony aikoo juuri suudella Jayta, kun he kuulevat kuulutuksen. Ram ilmestyy ruudulle. Ved puhuu Ramina siitä, kuinka Java ja Ved ovat nyt johtavassa asemassa hänen tärkeän projektinsa aikana. Hän ei halua, että kukaan on edistyksen tiellä.
Java istuu Ramin vierellä. Ram avaa silmänsä. Hän kuvittelee olevansa lapsuudenkotinsa keinussa. Ved tekee kuulutuksen loppuun. Ebony ei usko, että ruudulla oli Ram. Jay kysyy, mitä sitten jos ruudulla olikin Ram. Ebony toteaa, että hänen on joka tapauksessa palattava takaisin. Java kertoo Vedille, että Ramin silmät avautuivat aivan kuin hän olisi halunnut sanoa hyvästit. Ved toteaa, että Ramilla on todella heikko pulssi. Java ei tunne Ramin hengitystä. Hän haluaa kokeilla jotain lääkettä. Vedin mielestä lääke tuhoaa Ramin. Java uskoo, että he menettävät Ramin, joten heillä ei ole muuta mahdollisuutta. Ved käskee Javan kuunnella häntä ja heittää lääkkeet lattialle. Hän keksii, että hän voi laittaa Ramin virtuaalimaailmaan ja kysyä Ramilta, mikä on hänen oikea lääkkeensä. Hän haluaa mennä virtuaalimaailmaan Ramin kanssa.