JAKSO 37

Neljännen tuotantokauden 37.jakso

Hahmot: Ram, Java, Siva, Jay, Ved, Ebony, Lex, Dee, Salene, Pride, Hiiri, Sammy, Patch, May


Parit: Siva ja Lex. Salene ja Pride. Java ja Ram. Ebony ja Ram.


Tapahtumapaikat: Ostari, hotelli, sairaala ja virtuaalimaailma


Lyhyesti: Pride ja May ovat koukussa virtuaalimaailman peliin. May vain makaa vuoteellaan luullen edelleen olevansa pelissä. Hiiri ampuu Sammya kohti teknoaseella. Siva pelastaa Sammyn. Pride on vihainen Hiirelle. Sammy puolustaa Hiirtä ja lahjoittaa hänelle punaisen nauhan. Patch ja Dee työskentelevät sairaalassa. Jay on huolissaan sairaasta tytöstä. Ebony ei suostu hankkimaan Ramilta Salenelle ja sairaalalle lisää lääkkeitä. Ebony ja Java ovat toisilleen kateellisia Ramista. Ram valitsee Ebonyn suosikikseen. Ram ja Ved taistelevat toisiaan vastaan virtuaalimaailmassa. Ram voittaa. Salene vie Vedin sairaalaan.


JAKSOSELOSTUS:


Pride näkee painajaista lentämisestä ja Maysta. Salene herättää hänet, jolloin Pride kertoo luulleensa, että hän näki Mayn. Salene sanoo, että Pride näki oikein. Pride haluaa mennä Mayn luokse, mutta Salenen mielestä May tarvitsee lepoa ja aikaa. Salene uskoo, että May on Pridea pahemmassa kunnossa. Pride uskoo voivansa saada sairautensa hallintaan. Salene makaa Priden vierellä.

May näkee unta pelistä. Dee pyyhkii hänen otsaansa. Hiiri etsii Sammya ase kädessään. Lex huomaa Hiiren, joka näyttää hänen mielestään syylliseltä. Hiiri kysyy, onko Lex nähnyt Sivaa. Hän haluaa tietää, tekeekö Siva heille aamiaista. Lex käskee Hiiren häipyä. Hiiri piiloutuu pylvään taakse. Lex menee portaat ylös. Hiiri jatkaa Sammyn etsimistä.

Java ojentaa Ramille hänen lääkkeensä. Ved astuu sisälle huoneeseen. Hän toteaa nukkuneensa kuin vauva. Java hieroo Ramin hartioita. Ved kysyy, miksi Ram halusi tavata hänet. Ram ajattelee, että Ved olisi tullut järkiinsä ja aikoisi perääntyä. Ram vakuuttaa, että hän kertoisi Vedille, jos hän tietäisi, missä Cloe on. Ram toteaa, että hän tietää Vedin tunteista Cloea kohtaan. Ved kysyy, alkaako Ramia pelottaa. Ved uhoaa, että hän ei haluaisi, että virtit näkevät, kuinka hän käyttää hyväkseen sellaista vammaista kuin Ram. Java huudahtaa Vedille. Ram sopii tapaamisen Vedin kanssa virtuaalimaailmaan. Ved haluaa Cloen palkinnoksi. Ram toteaa, että hän ei tee sääntöjä ja että virtuaalimaailman tapahtumat ovat todellisia.

Hiiri saa Sammyn tähtäimeensä. Siva huomaa Hiiren aikeet ja työntää Sammyn syrjään. Siva kaatuu maahan Sammyn viereen. Lex huudahtaa Sivan nimen ja ryntää apuun. Hiiri sanoo onnettomana, että hän ei tarkoittanut sitä, mitä hän teki. Hän sanoo, että hän vai leikki. Pride ottaa aseen Hiireltä ja kysyy, mistä hän sai sen. Hiiri kertoo, että hän löysi sen. Lex tukee Sivan päätä. Salene auttaa Sammya, joka kysyy, mitä tapahtui.
Patch hoitaa sairasta tyttöä. Jay kysyy, kuinka hän voi, jolloin Patch pyytää suhauksella, että Jay on hiljaa. Patch kääntyy ja törmää kuuluvasti pöytään. Tyttö ei kuitenkaan herää ääneen. Pride tivaa Hiireltä, mistä hän sai aseen. Sammy kuuntelee vieressä. Siva ottaa aseen Pridelta, jolloin Pride ymmärtää, että Hiiri varasti aseen Sivan huoneesta. Pride huutaa, että Hiiri on varas ja valehtelija. Hän uskoo, että Hiiri olisi satuttanut Sammya, jos Siva ei olisi ehtinyt paikalle. Hiiri huutaa vastalauseita. Pride haluaa tietää, miksi Hiiri on vihainen Sammylle. Sammy halaa Hiirtä. Pride arvaa, että kyse on pelistä.

Salene saapuu paikalle rauhoittamaan tilannetta. Priden mielestä Hiiri on vaarallinen itselleen ja muille. Hiiri juoksee pois paikalta. Sammy huutaa, että Priden pitää jättää Hiiri rauhaan, koska Hiiri on vasta lapsi. Sammy poistuu myös paikalta. Pride huutaa, että Sammy on antanut huonoa esimerkkiä pelaamalla peliä ja olemalla Vedin kanssa. Salene haluaa kiittää Sivaa. Lex sanoo, että Siva pelasti Sammyn hengen. Pride syyttää tapahtuneesta Sivaa, koska ase oli hänen. Sivan mielestä Pride on oikeassa, sillä hänen ei olisi pitänyt tuoda asetta ostarille. Salenen mielestä Sivan ei tarvitse syyttää itseään. Hän haluaa, että kaikki rauhoittuvat. Pride sanoo yrittävänsä. Salene uskoo, että Pride on huolissaan Maysta. Pride toteaa, että hänen pitää puhua Mayn kanssa. Pride lähtee, jolloin Salene ryntää hänen peräänsä. Lex tukee Sivaa. Hän ohjaa Sivan istumaan. Siva huudahtaa tuskasta, koska hän on satuttanut lantionsa. Hän haluaa mieluummin seistä.

Jay, Dee ja Patch keskustelevat sairaasta tytöstä. Jay haluaa tietää, toipuuko tyttö kokonaan. Deen mielestä he ovat olleet onnekkaita, koska he sattuivat saamaan tytölle juuri oikeita lääkkeitä. Patch uskoo, että he tarvitsevat lisää lääkkeitä. Deen mielestä tyttö kuolee muuten. Jay sanoo, että Ram vastaa lääkkeistä. Deen mielestä Jayn pitää saada Ram ymmärtämään sairaalan tärkeyden. Jayn mielestä Ram ei kuuntele enää häntä, vaan Ebonya. Patch ja Dee haluavat, että Jay puhuu Ebonyn kanssa. Jay sanoo, että se ei ole tällä hetkellä mahdollista, ja ehdottaa Salenelle puhumista.

Sammy huutaa Hiiren nimeä. Hän löytää Hiiren istumasta virtuaalimaailman kypärä sylissään. Sammy tuo Hiirelle punaisen kravaatin. Hiiri ja Sammy pyytävät toisiltaan anteeksi. Sammy sitoo kravaatin Hiirelle päänauhaksi.

May makaa sängyllä ja näkee mielessään olevansa pelissä. Hän toteaa rakastavansa peliä. May kysyy, onko Amber paikalla. Salene ja Pride istuvat sängyn laidalla. Salene sanoo, että tämä ei ole peliä. May sanoo, että hän rakastaa peliä ja että hän haluaisi version, jossa Pride rakastaa häntä. Hän kysyy, onko Pride paikalla. Pride pyytää, että May lepää. May kysyy, pitääkö hänen levätä päästäkseen seuraavalle tasolle. Salene vastaa myöntävästi. May alkaa nukkua. Pride syyttää tapahtuneesta itseään. Salenen mielestä syy ei ole Priden. Salene haluaa tehdä asialle jotain. Priden mielestä he eivät voi tehdä mitään. Salene haluaa taistella. Hän tietää, mistä he voivat aloittaa. Hiiri vie Sammyn tietokoneen luokse ja pyytää, että Sammy pelaa vielä yhden pelin. City Netissä tulee kuulutus: Ram taistelee Vediä vastaan. Hiiri ja Sammy ilahtuvat asiasta.
Ebony huutaa Javalle, sillä hän ei ymmärrä, kuinka Java antoi taisteluidean tapahtua. Ebonyn mielestä hän olisi estänyt sen, jos hän olisi ollut paikalla. Java muistuttaa Ebonya siitä, että Ebony ei ollut paikalla. Javan mielestä Ram ei halua Ebonya. Ebony yrittää väittää vastaan, mutta hän aivastaa. Javan mielestä on ironista, että Ebony teeskenteli flunssaa viime kerralla. Ebony lupaa palata takaisin. Javan mielestä Ebonylla ei ole onnea miesten kanssa, sillä hän ei pystynyt pitämään edes Jayta. Ebony paljastaa, että hän näki, kuinka Jay poistui Javan huoneesta eräänä iltana. Ebony uskoo, että Ram voisi haluta kuulla asiasta. Teknovartija ilmoittaa Salenen saapuvaksi. Salene ilmestyy Ebonyn huoneeseen ja pyytää Javalta anteeksi. Java ei pahastu ja poistuu paikalta.

Salene haluaisi, että Ebony puhuu Ramille sairaalasta, sillä hän tarvitsee lisää lääkkeitä. Ebony muistuttaa, että kukaan ei enää valmista lääkkeitä ja olemassa olevat lääkkeet ovat suurimmaksi osaksi vanhentuneita. Salene uskoo, että Ramilla on lääkkeitä. Ebonyn mielestä Ram tarvitsee lääkkeet itselleen. Salene muistuttaa Ebonya kaikista kaupunkilaisista, jotka satuttavat itsensä ja voivat kuolla. Ebony on Ramin puolella ja käskee Salenen unohtaa asia. Salene huudahtaa, että hänen olisi pitänyt tietää, että Ebony ei auta, sillä Ebony on Ramin nukke. Ebony sanoo, että hän ei halua, että Salene tulee hänen luokseen aina, kun Salenella on ongelmia, sillä hänellä on omiakin ongelmia. Ebony pyytää Salenea poistumaan. Salene lähtee huoneesta.

Ved harjoittelee taisteluliikkeitä. Java ryntää Vedin huoneeseen ja kysyy, mitä Ved luulee tekevänsä. Ved toteaa yrittävänsä keskittyä ja harjoitella. Java pyytää, että Ved luopuu taistelusta. Ved kysyy, luuleeko Java, että hän ei voisi voittaa. Hän uskoo, että hänen on pakko taistella. Hän käskee Javan unohtaa asia. Java pudistaa päätään.

Java ojentaa Ramille virtuaalimaailman kypärän ja toivoo hänen pärjäävän. Ramin mielestä Javan pitäisi olla mieluummin huolissaan Vedistä. Java sanoo Vedille, että vielä ei ole liian myöhäistä. Vedin mielestä Java voi hyvästellä Ramin. Java hyvästelee Vedin. Hän toteaa, että hän toivoo, että hän voisi sanoa olleen mukava tuntea Ved, mutta hän ei voi sanoa niin. Ved tuijottaa Ramia.

Ostarin rotat katsovat City Netiä. Salene haluaa lopettaa sen ja poistuu paikalta. Sammy kysyy, kenen puolella Siva on. Sivan mielestä sillä ei ole merkitystä. Lex toivoo, että Ved ja Ram tuhoaisivat toisensa. Kuuluttaja ilmoittaa taistelun alkavan. Ved ja Ram asettavat kypärät päähänsä. Ostarin rotat katsovat ottelua innokkaina. Ved ja Ram alkavat taistella virtuaalimaailmassa valomiekoilla. Kaupunkilaiset seuraavat taistelua casinolla. Ostarin rotat kannustavat Vediä. Ram potkaisee Vediä ja osuu hänen valomiekallaan. Ved kaatuu maahan ja yrittää nousta. Lex toivoo, että Ram tappaa Vedin. Siva ei halua sitä. Ved käskee Ramin tappaa itsensä. Ram sanoo, että hän ei halua tappaa Vediä. Lexin mielestä taistelu oli upea. Siva uskoo, että Ram tarvitsee Vediä. Hän pohtii, mitä Ram aikoo tehdä seuraavaksi. Ved ja Ram ottavat virtuaalimaailman kypärät pois päästään. Ved nilkuttaa pois huoneesta. Ram sanoo, että hän on ylpeä Vedistä. Hän toteaa, että Ved jää henkiin.
Ved hoipertelee käytävällä. Salene haluaisi puhua Vedin kanssa. Ved kysyy, tietääkö Salene, missä Cloe on. Hän horjahtaa vasten Salenea, jolloin Salene joutuu pitämään Vedin pystyssä. Ram hieroo niskojaan. Java haluaa antaa Ramille särkylääkettä. Ram toteaa, että hän ei halua tehdä samaa kuin äsken uudestaan. Java toteaa, että hän luuli, että Ram aikoo tuhota Vedin. Ram halusi vain antaa Vedille opetuksen. Hän ei koskaan uskonut, että Ved menisi niin pitkälle. Hänen mielestään Vedissä on sisua. Ram ei halua, että Java käyttäytyy kuin sairaanhoitaja, kun Java ojentaa Ramille lääkkeet. Java pyytää kauniisti, mutta Ram haluaa Ebonyn paikalle. Java kertoo, että Ebonylla on edelleen flunssa. Ram huutaa, että hän ei halua, että Java kertoo hänelle, mitä hän ei saa tehdä. Hän haluaa Ebonyn paikalle.

Ved makaa sairaalan vuoteella. Salene koettaa Vedin otsaa. Hän kertoo Vedille, että hän on sairaalassa, mikä saa Vediin liikettä. Hän ei halua, että häneen kosketaan. Dee käskee Vedin ottaa rauhallisesti. Ved ei halua ottaa virteiltä apua vastaan. Salene ja Patch auttavat Vediä, joka pyytää apua nousemiseen. Patch toteaa, että Ved näkee nyt, että hän ei ole kunnossa. Dee laittaa muut syrjään ja huutaa Vedille, että hän haluaisi heittää Vedin kadulle, mutta sairaala on kaikkia varten. Dee huutaa, että Vedin pitää maata ja olla turpa kiinni. Ved sulkee silmänsä.

Java hieroo Ramin hartioita, kun Ebony saapuu nenäliinan kanssa paikalle. Ram toteaa, että hänen mielestään on mukavaa, kun ihana Ebony pääsi tulemaan. Ebony toteaa nuhaisella äänellä, että Ramin toive on hänen käskynsä. Ebony aivastaa ja pyytää anteeksi. Hän ajattelee, että hänen ei pitäisi tulla liian lähelle. Ram ei halua, sillä Ebony on hänen vaimonsa ja hän on kaivannut Ebonya. Ebony kysyy, onko Ram todella kaivannut häntä. Java pyörittää silmiään. Ebony toteaa, että hän ei tiedä, mitä hän tekisi, jos jotain tapahtuisi Ramille. Java toteaa, että hän kyllä tietää, mitä Ebony tekisi. Ram sanoo, että hänelle riittää. Hän haluaa, että Java poistuu paikalta. Java väittää vastaan ja lähtee.

Ebony on mielissään ja alkaa hieroa Ramia. Hän väittää, että hän on ollut huolissaan Ramista. Ram toteaa, että turhaan, sillä hän voi hyvin. Ebony kehuu Ramin taistelua. Ram nauttii kehuista. Ebony uskoo, että Ramilla oli hauskaa. Ram kieltää asian, sillä hän vain teki jotain, mitä hänen pitää tehdä, kun joku ylittää tietyn rajan tekemisissään. Ebony kauhistuu ja lopettaa hieromisen. Ram käskee Ebonyn jatkaa ja nauraa. Hän nauttii hieronnasta.

Salene kysyy, onko Pride hereillä. Priden sänky on tyhjä. Hotellilla Teknot asettavat kojeet Priden päähän. Pride ei malta odottaa. Laite kytketään päälle, jolloin Pride menettää tajuntansa.