JAKSO 34

Neljännen tuotantokauden 34.jakso

Hahmot: Ram, Java, Siva, Jay, Ved, Ebony, Lex, Dee, Salene, Pride, Hiiri, Sammy


Parit: Siva ja Lex. Ebony ja Ram. Salene ja Pride.


Tapahtumapaikat: Ostari, hotelli ja maatila


Lyhyesti: Ved vie Priden takaisin ostarille. Pride kärsii virtuaalimaailman sivuvaikutuksista ja käyttäytyy kuin zombie. Hän luulee osaavansa lentää ja kiipeää ostarin katolle. Salene ja Jay ovat huolissaan Pridesta ja virtuaalimaailmasta. Jay riitelee asiasta Vedin kanssa. Java käskee Deen ilmoittaa uudesta pelistä City Netissä. Teknot avaavat Vedin johdolla skannausaseman, jotta kaupunkilaiset voivat pelata virtuaalimaailman peliä. Hiiri ja Sammy haaveilevat pelaamisen aloittamisesta. Lex vie Sivan Alicen maatilalle turvaan. Hän jättää Sivan yksin ja pyytää, että Ebony taivuttaa Ramin lopettamaan Sivan etsimisen. Ram julistaa, että Siva ei ole enää Tekno. Ram lupaa Jaylle, että hän hankkii lääkkeitä ja sairaaloita.


JAKSOSELOSTUS:


Pride hymyilee autuaana ja istuu lattialla. Ved hakee hänet mukaansa. Pride kysyy, minne he ovat menossa. Ved kertoo, että se on yllätys. Siva ja Lex makaavat sängyssä. Siva toivoo, että hetki kestäisi ikuisuuden. Lexin mielestä ikuisuus on pitkä aika. Lexin mielestä Siva pitää viedä jonnekin muualle, sillä piilopaikka ei ole kauan aikaa turvallinen. Siva kysyy, pitäisikö heidän mennä ostarille. Lex kertoo, että Jay ja Ved vierailevat siellä aina. Hän ei usko, että Ostarin rotat haluaisivat Teknot klaanin jäsenen ostarille. Hän sanoo, että hän tietää Sivalle täydellisen paikan.

Teknot raahaavat Priden ostarille. Pride ei ymmärrä, miksi häntä raahataan kuin roistoa. Ved toteaa sarkastisesti, että Pride olisi ehkä voinut lentää. Pride ei pidä siitä, että Teknot käyttivät häntä hyväkseen ja pitivät häntä koekaniinina. Ved uskoo, että Pridella oli hauskaa. Hän uhkaa, että Priden pitää muistaa, kuka hallitsee kaupunkia. Hän uskoo, että Pride on oppinut läksynsä. Pride uskoo, että virtuaalimaailma voi tehdä kaikista jumalia. Ved käskee Priden olla kiltisti. Teknot poistuvat ostarilta. Salene huudahtaa nähdessään Priden makaamassa lattialla. Hän ryntää Priden luokse. Pride kertoo, että Teknot auttoivat häntä näkemään. Salene toteaa, että Pride yritettiin aivopestä. Hän ei halua, että Teknot vievät Priden pois häneltä. Hän auttaa Pridea nousemaan seisomaan.

Dee kävelee hotellin käytävällä, kun Java kutsuu häntä. Java ojentaa Deelle paperin, jossa on päivän uutislähetys. Dee ihmettelee, haluaako Java, että hän lukee sen. Javan mielestä uutinen pelistä on hienoin asia koskaan, sillä se tekee kaupungista mukavan paikan asua. Dee ihmettelee, haluaako Java, että hän myy asian kaupunkilaisille. Hän ei haluaisi tehdä sitä. Java ei halua pettyä Deehen. Hän uhkaa, että Dee joutuu ikuisiksi ajoiksi virtuaalimaailmaan. Dee näyttää Javan selälle kieltä.

Jay ryntää Ebonyn huoneeseen. Hän haluaa tietää, teeskenteleekö Ebony suhteestaan Ramin kanssa. Ebony toteaa, että hänen häänsä ja suudelmansa olivat aitoja. Ebonyn mielestä Jaylla on tarpeeksi kokemusta jopa suudelmasta, jotta hän voi todeta, että virtuaalimaailma tuntuu aivan todelta. Jay ei ymmärrä, mistä Ebony puhuu. Ebonyn mielestä asialla ei ole merkitystä. Hän haluaa, että Jay ajattelee, mitä hän haluaa ajatella: ehkä hän rakastaa Ramia tai ehkä ei. Ebony sanoo, että hän on myöhässä ja että Ram odottaa häntä. Hän pyytää, että Jay sulkee oven perässään. Jay poistuu epätoivoinen ilme kasvoillaan.

Pride syö. Hän tuntee olonsa todella nälkäiseksi. Hän uskoo sen johtuvan siitä, kuinka pitkän matkan hän on kulkenut. Salene toteaa, että Pride kulki virtuaalimaailmassa. Hiiri ja Sammy haluavat tietää, oliko virtuaalimaailmassa hauskaa. Salene pyytää heitä lopettamaan, sillä Pride on juuri kokenut jotain traumaattista ja on heikko. Hiiren ja Sammyn mielestä Pridella oli hauskaa. Salene ei ymmärrä, kuinka lapset voivat sanoa niin sen jälkeen, mitä muut ovat kokeneet. Sammyn mielestä kaikki eivät inhoa virtuaalimaailmaa. Hiiri uskoo, että Pride on nähnyt jotain todella siistiä. Salene pyytää lapsia lopettamaan. Pride kertoo, että hänen kokemuksensa oli uskomattomin ikinä. Hiiri toteaa, että hän tiesi, että virtuaalimaailma ei ole vain huono asia. Pride toteaa, että kokemusta ei voi sanoin kuvailla. Sammy nauraa, että Pride on koukussa. Salene väittää vastaan. Hän uskoo, että Pride palaa järkiinsä. Pride uskoo löytäneensä sen, mitä on kauan etsinyt: henkisen eheyden. Salene tuhahtaa.

Ram nauttii Ebonyn hieronnasta. Ved ryntää huoneeseen ja kertoo tutkimustuloksensa. Ram ei jaksa puhua aiheesta, sillä hänellä on muuta tekemistä. Ved pilkkaa Ebonya, mutta Ebony tokaisee vain Ramille, että lapsi vain kertoi vitsin. Ved sanoo, että hän ei tarkoittanut loukata. Ram ei halua, että Ved pahoittaa hänen arvokkaimpansa mieltä. Hän sanoo, että Ved voi mennä. Ebony jatkaa hieromista. Ramin mielestä Ebonylla on taianomaiset kädet, jotka vievät kivut pois.

Pride tuijottaa tietokonetta kädet ristissä. Salene lausuu hänen nimensä kysyvästi ja menee hänen luokseen. Pride kertoo, että City Net on avain uuteen maailmaan ja että hän oli väärässä. Salenen mielestä Pride halveksi sitä ennen. Hän ei ymmärrä, kuinka Pride on nyt City Netin ykkösfani. Priden mielestä Salenen pitäisi olla tyytyväinen, sillä Salenen mielestä heidän pitäisi tuntea vihollisensa. Salenen mielestä Pride vääristelee hänen sanojaan. Dee ilmestyy paikalle. Hän ihmettelee, että Pride on palannut yhtenä kappaleena. Salene menee Deen luokse ja kertoo, että Pride kärsii virtuaalimaailman sivuvaikutuksista. Dee kertoo Javan uutisen uudesta pelistä ja skannausasemista. Hän uskoo, että peliin osallistuminen vaatii pelaajaksi tulemista. Salene arvaa, että kysymys on virtuaalimaailmasta. Dee toteaa, että sen sanotaan olevan parasta maailmassa. Salenen mielestä tilanne kuulostaa vakavalta. Dee ei halua, että kaikista tulee zombeja. Hän pyytää anteeksi sanojaan huomatessaan Priden. Salene pyytää, että Dee pitää silmänsä auki asian suhteen. Hän menee istumaan Priden viereen. Pride vain tuijottaa tietokonetta.

Lex ja Siva kävelevät metsän lähellä. Lex johdattaa Sivan Alicen maatilalle, jonka tytöt ovat lomalla, koska Alice ei ole paikalla. Sivan mielestä maatila on läävä. Lex kysyy, mitä Siva sitten odotti. Lex avaa oven ja haluaa antaa Sivan mennä ensin, mutta Siva kieltäytyy. Lex menee sisälle ja huutaa, että sisällä on kuin palatsissa. Siva pudistaa päätään ja menee sisälle. Lex ajattelee, että maatilalla on hiiriä, mikä pelästyttää Sivan, sillä Siva ei pidä eläimistä tai luonnosta. Lex arvaa, että Siva pitää koneista. Siva kysyy, onko heidän pakko jäädä maatilalle. Lex johdattaa Sivan istumaan ja toteaa, että heillä ei ole muuta vaihtoehtoa. Lex uskoo, että Siva on turvassa maatilalla, sillä Teknot eivät tiedä siitä mitään. Lex kysyy, haluaisiko Siva mieluummin asua sellissä. Siva lupaa lopettaa valittamisen, sillä ainakin hänellä on Lex turvanaan. Lex haluaa mennä selvittämään asioita. Siva ei haluaisi jäädä yksin. Lexin mielestä Siva selviää, koska hän saa kasvatettua ruokansa maatilalla. Lex lupaa, että hänen palattuaan heidän ei tarvitse enää piileskellä, sillä kaikki on silloin hyvin. Siva nyökkää myöntyvästi.

Dee ilmoittaa City Netissä uudesta pelistä. Hän kutsuu kaikki skannaukseen ja pelaamaan lausumalla ´get scanned ja be a player´. Hiiri ja Sammy katsovat lähetystä. Sammy pohtii, mitä skannaus tarkoittaa. Hiiri ei tiedä, mutta hän haluaa pelata ja olla paras. Sammy uskoo, että se voi olla vaarallista. Hiiri toteaa, että Pridelle se ei ollut, sillä Pride vaikutti rakastavan sitä. Sammy haluaisi nähdä pelin ensin. Hiiri sanoo, että hän aikoo olla rohkea ja mennä skannattavaksi, jos peli on todella hauska. Sammy toteaa samat sanat. Siva tutkii maatilan laitteita ja säikähtää tuulen sulkiessa oven kiinni. Siva on itkuinen. Hän ei ymmärrä, kuinka Lex pystyi tekemään tämän hänelle.

Ebony viilaa kynsiään, kun Lex astuu sisälle hänen huoneeseensa. Ebony kysyy, mitä Lex haluaa. Lex toteaa, että tarvitseeko hän syyn tavatakseen vanhaa ystäväänsä. Ebony ei usko Lexiä ja kysyy, milloin he ovat olleet ystäviä. Lex tunnustaa, että kysymys on Sivasta. Ebony näyttelee yllättynyttä, kun hän arvaa, että Lex on vastuussa Sivan katoamisesta. Lex pyytää Ebonyn apua, sillä hän haluaa, että Ram lopettaa Sivan etsimisen ja unohtaa hänet. Lex uskoo, että Ebony onnistuisi asiassa, sillä hän on Ramin suosikki. Ebonyn mielestä Lex imartelee häntä. Lex vastaa kieltävästi, sillä hän vain tietää, millainen Ebony on. Lexin mielestä Ram ei tarvitse montaa vaimoa. Ebonyn mielestä Lex puhuu totta, sillä hänellä on nyt yksi kilpailija vähemmän. Ebony lupaa yrittää auttaa Lexiä ja jatkaa kynsiensä viilausta.

Salene istuu Priden vierellä. Pride käyttäytyy kuin zombie. Jay saapuu paikalle ja kysyy, mikä on hätänä. Hän huomaa, että Pride kärsii virtuaalimaailman sairaudesta. Pride toteaa, että hän näkee, mitä kotka näkee, ja että kotkan ilo on hänen ilonsa. Jay haluaa tietää, kuinka kauan Pride on käyttäytynyt oudosti. Salene kertoo, että Priden paluusta lähtien. Salene uskoo menettävänsä Priden. Jay uskoo, että Pride on vahva. Jay pyytää, että Salene on kärsivällinen. Hän koskettaa Salenen olkapäätä lohduttavasti. Hän toivoo, että hän voisi perua tapahtuneen. Salene kysyy, onko Jay kuullut skannausasemista, jotka levittävät sairautta. Hän uskoo, että kaupungista tulee aavekaupunki. Jay kertoo nähneensä lähetyksen. Hän toteaa, että Ram on lakannut kertomasta hänelle asioista. Hänen mielestään Salenen pitää etsiä uusi vakooja, sillä hänestä ei ole enää hyötyä. Salene pyytää, että Jay ei puhuisi tuollaisia. Salenen mielestä on tärkeää, että Jay pysyy lähellä Teknoja, sillä he tarvitsevat kaiken mahdollisen avun.

Ebony puhuu Ramille, sillä hänen mielestää Ram tekee virheen yrittäessään etsiä Sivaa, joka on hypännyt virttien puolelle. Ramin mielestä Siva voi olla panttivankina. Ebonyn mielestä Siva on voinut saada tartunnan tai bakteereja. Ram nyrpistää nenäänsä. Ebony kysyy, haluaako Ram ottaa riskiä. Ram sanoo, että Ebony voi olla oikeassa. Ebony sanoo, että Ramilla on nyt hänet, jolloin Ram voi unohtaa Sivan. Ram ei kuitenkaan pysty antamaan Sivalle anteeksi. Ram julistaa, että Siva ei ole enää Tekno eikä tervetullut ja että hänellä ei enää ole oikeuksia eikä mitään muutakaan. Ebony koskettaa kaulaansa ja hymyilee tyytyväisenä.

Siva nukkuu maatilalla ja säikähtää yön ääniä. Hän tuntee olonsa kylmäksi. Pride näkee painajaisia ja ääntelee rajusti unissaan. Salene on hysteerinen Priden tilasta ja lohduttaa Pridea parhaansa mukaan. Hän sanoo rakastavansa Pridea.

Aamu valkenee. Jay istuu uima-altaan lähellä. Ved saapuu paikalle ja ihmettelee, miksi Jay on niin aikaisin ylhäällä. Jay kysyy samaa. Ved toteaa, että kyseessä on suuri päivä, sillä skannausasema avataan. Ved ilmoittaa, että Ram laittoi hänet johtoon. Jay tuhahtaa. Ved kysyy, onko Jay kateellinen. Jay sanoo, että peli on väärin, ja nousee vihaisena seisomaan. Ved haluaa, että veli hyväksyisi asian tai muuten hänet tuhotaan. Jay sanoo, että se tullaan vielä näkemään ja istuu takaisin paikalleen. Ved poistuu paikalta.

Ebony menee huoneeseensa. Lex makaa hänen sänkynsä päällä viilaamassa kynsiään. Hän kysyy, puhuiko Ebony Ramin kanssa. Ebony toteaa, että hänellä ei ole aikaa tällaiseen. Ebony kiusaa ensin Lexiä, mutta paljastaa sitten, että Ram ei halua pitää Sivaa, vaikka hän löytäisikin tytön. Lexin mielestä uutiset ovat hienot. Hän kysyy, mitä hän voi tehdä kiittääkseen Ebonya. Ebony toivoo, että Lex on positiivinen. Hän uskoo, että Lexillä on kädet täynnä töitä Sivan miellyttämisessä. Ebony toivoo, että Siva on kaiken sen arvoinen. Hän leikkii höyhenellä puhuessaan. Lex laskee katseensa hetkeksi.

Jay menee Ramin luokse. Ram pyytää anteeksi, että Jay on joutunut odottamaan, sillä hän on ollut kiireinen. Ram kysyy, kuinka hän voi auttaa. Jay haluaa, että vaihe neljä aloitetaan. Ram kysyy, hukkuiko hänen viestinsä postissa. Jay sanoo olevansa vakavissaan. Jay uskoo, että Ram ei välitä. Ram sanoo antaneensa ihmisille vettä ja valot. Jay uskoo niiden olevan lahjuksia. Ram kertoo Jaylle, että vaihe neljä on alkanut ja että se koskee lääkkeitä ja sairaaloita. Jay kysyy, onko Ram tosissaan. Ram kysyy, onko Jay iloinen. Jay ei tiedä, mitä hänen pitäisi sanoa. Ram naurahtaa, että kiitos voisi olla mukava.

Kaupunkilaiset jonottavat skannattavaksi. Poika ilmoittaa muille, että hänen ystävänsä sai valtavan päänsäryn skannauksesta. Ved käskee virtin olla hiljaa. Teknot valitsevat kuusi kaupunkilaista skannattaviksi. Poika jatkaa puhettaan ja kertoo, että Teknot eivät ole kertoneet sivuvaikutuksista. Ved ottaa pojasta kiinni ja käskee hänen olla hiljaa. Ved kysyy, kuka haluaa kuunnella poikaa ja olla pelaamatta peliä. Ved käskee viedä pojan pois. Hän uhoaa, että samalla tavalla käy pelkureille. Hän kertoo, että rohkeille vain taivas on rajana. Teknot ottavat kaupunkilaisia mukaansa rajuin ottein.

Pride näkee taivaalla kotkan. Jay menee ostarille tapaamaan Salenea. Hän kertoo iloisena, että Ram aikoo avata sairaalan. Salene toivoo, että Ram tarkoittaa, mitä hän sanoo. Salene kysyy, onko Jay nähnyt Pridea. Jay ihmettelee, missä hän voisi olla. Pride kiipeää portaat katolle haluten lentää kuin kotka. Jay ja Salene juoksevat myös katolle. Pride levittää kätensä ja takkinsa kuin siivet ja seisoo katon rajalla.