JAKSO 31

Neljännen tuotantokauden 31.jakso

Hahmot: Ram, Java, Siva, Jay, Ved, Ebony, Lex, Dee, Salene, Pride, Hiiri, Sammy, Cloe, Patch (+Amber)


Parit: Cloe ja Ved. Jay ja Ebony. Salene ja Pride.


Tapahtumapaikat: Ostari, kaupunki ja hotelli


Lyhyesti: Ram taktikoi saadakseen ihmiset rakastamaan itseään. Hän käskee kaupunkilaisten etsiä aktivistit käsiinsä. Hän pyytää, että Ebony rauhoittaa väkensä. Ebony joutuu kaupunkilaisten piirittämäksi, mutta Jay pelastaa hänet. Ebony jättää kaupunginjohtajan tehtävänsä. Ram kytkee virran takaisin päälle. Hän väittää, että hän erotti Ebonyn, ja julistaa, että pian valitaan uusi kaupunginjohtaja. Salene aikoo hakea paikkaa, vaikka Pride vastustaa ajatusta. Lex yrittää epätoivoisesti päästä takaisin työhönsä. Cloe, Hiiri ja Sammy eivät pidä Lexistä, joka hävisi ottelun naiselle. Patch yrittää auttaa Deetä, joka alkaa parantua, mutta hän on liian kömpelö auttaakseen. Cloe auttaa Vediä jakamaan mainoksia. Ved opettaa Cloelle teknoaseen käyttöä. Java kertoo Ramille, että Ebony on epävarma miehistä. Ram tekee videon, jolla Jay ja Amber suutelevat toisiaan. Ebony murtuu sen nähdessään. Ram lahjoittaa kansalle veden.


JAKSOSELOSTUS:


Sammy toteaa, että mikään sähkölaite ei toimi. Patch ei usko, että virus olisi voinut vaikuttaa voimalaitokseen, vaan ainoastaan City Netiin. Salene ei ymmärrä, mitä Ram sitten puhui. Kaupunkilaiset ryntäävät kadulle huutamaan. Ram seuraa tapahtumia valvontakameroidensa avulla. Hän toteaa, että ihmiset ovat ennustettavia. Java ja Ram nauravat tapahtumille.

Ebony saapuu Ramin luokse. Ram pyytää, että Ebony palauttaa rauhan. Jay saapuu paikalle ja toteaa ottavansa miehensä mukaan. Ram kieltää asian. Ram haluaa, että virtti hoitaa virttien asian. Hän käskee kaupungin johtajan eli Ebonyn töihin. Hän toteaa, että sähköt palautetaan, kun aktivistit antautuvat. Ebony poistuu paikalta. Ram virnistelee. Kaupunkilaiset riehuvat. Dee ja kaupungin poika pohtivat, mitä he voisivat tehdä tilanteelle. Teknot klaanin auto ajaa ohi ja kuuluttaa, että kaupunkilaisten täytyy auttaa heitä löytämään aktivistit ja palauttamaan sähköt. Kaupunkilaiset huutavat, että he haluavat sähköt takaisin.

Pride, Salene ja Patch pohtivat tilannetta ostarilla. Priden mielestä ainoastaan Ram voi olla niin älykäs keksiäkseen tällaista. Patch kertoo tarinan Rooman hallitsijasta, joka antoi kansalle huvitusta ja vei ne sitten heiltä pois, minkä jälkeen hän odotti ja antoi huvitukset takaisin, mikä teki hänestä kansan silmissä jumalan. Pride kysyy, aikooko Ram tehdä saman tempun.

Ebony saapuu Deen luokse. Hän nousee auton päälle ja yrittää puhua kaupunkilaisille. Hän lupaa, että sähköt palautetaan. Teknot klaanin auto ajaa ohi ja kuuluttaa saman kuulutuksen kuin aiemmin. Kaupunkilaiset ajattelevat, että Ebony tietää, ketä aktivistit ovat. He vaativat vastausta ja alkavat hakata autoa kepeillään. Joku heittää jollain Deetä päähän. Teknot saapuvat paikalle auttamaan. Jay auttaa Ebonyn takaisin kotiin. Kaksi poikaa auttavat Deetä.
Lex menee Sammyn, Cloen ja Hiiren luokse ostarilla. Lex kysyy, myykö Sammy edelleen hänen kuviaan. Hiiri vastaa, että Lex varmaan laskee leikkiä, sillä tyttö voitti Lexin. Cloe haukkuu Lexiä. Hän toteaa, että Lex tietää nyt, miltä Vedistä tuntui, kun hän hakkasi Vedin. Cloe poistuu paikalta Sammy ja Hiiri perässään.

Jay ojentaa Ebonylle vettä. Ebony antaa Jaylle suukon poskelle. Jay on iloinen, että hän ehti paikalle ajoissa. Ebony kiittää Jayta. Jay on vihainen Ramille. Ebony uskoo, että Ram antoi hänelle tehtävän rangaistukseksi. Jay lupaa tukea Ebonya. Pari suutelee. He kuulevat koputuksen ovelta. Jay menee piiloon oven taakse. Teknot klaanin jäsen pyytää Ebonya Ramin luokse. Jay haluaa mukaan. Ebony kieltää asian, sillä Ram voi huomata jotain, jos Jay tukee häntä liikaa.

Salene auttaa Deetä ja pyytää häntä lepäämään. Dee makaa sängyllä. Patch tutkii kirjaa. Hän sanoo, että Deen pitäisi olla aktiivinen, jotta hänen päänsä parantuisi. Hän auttaa Deetä nousemaan pystyyn. Patch sanoo, että hän harrastaa lääketiedettä. Hän pudottaa kirjan Deen varpaille. Dee pyytää, että Patch poistuu huoneesta. Patch pyytää anteeksi ja poistuu.

Ram sanoo, että hän haluaa luopua Ebonysta. Ebony sanoo, että se sopii hänelle. Ram yllättyy ja haluaa olla edelleen Ebonyn ystävä. Hän keksii, että nyt olisi hyvä ajoitus hyväksyä hänen kosintansa. Ebonyn mielestä hän on jo vastannut selvästi kysymykseen. Ram sanoo, että hän ei hyväksy kieltävää vastausta. Ebony sanoo, että hän ei ole vakuuttunut. Hän eroaa tehtävistään. Ram on vihainen.

Teknot jakavat ilmoituksia kadulla. Poika kysyy Vediltä ilmoituksesta. Ved kysyy, onko poika yrittänyt lukea sitä. Hän käskee pojan mennä kotiin ja odottaa ilmoitusta City Netin kautta, kuten ilmoituksessa sanotaan. Poika sanoo, että sähköt ovat pois, jolloin Ved toteaa, että sähköt palaavat pian takaisin. Hän tönäisee pojan pois luotaan. Cloe saapuu paikalle. Hän sanoo olevansa kyllästynyt. Cloe auttaa jakamaan ilmoituksia, sillä hän haluaa, että Ved pääsee pian vapaalle.

Siva ojentaa Ramille lääkkeen. Ram palauttaa virran takaisin päälle. Siva ilmoittaa City Netin välityksellä, että Ram tekee pian tärkeän ilmoituksen. Java toimii kuvaajana. Ram ilmoittaa City Netissä, että hän tarvitsee apua aktivistien etsimisessä, sillä aktivistit estivät kaupunkilaisia nauttimasta sivistyneestä elämästä. Ostarin rotat seuraavat lähetystä. Lähetys kuuluu kaupungilla kaiuttimien kautta.
Ram kertoo, että hän joutuu erottamaan Ebonyn tehtävistään tapauksen johdosta. Hän kiittää Ebonya kovasta työstään ja ilmoittaa hankkivansa uuden kaupunginjohtajan. Hän kertoo, että hän paljastaa salaisuuden kello kahden aikaan. Hän uskoo, että kaupunkilaiset pitävät siitä. Jay ja Ebony seuraavat lähetystä toisessa huoneessa. Ebonyn mielestä Ram on nero. Ram alkaa yskiä lähetyksen jälkeen ja torjuu Javan avun.

Pride kertaa tapahtumia: Ram poisti sähkön ja sai kaupunkilaisten tuen sekä tekosyyn erottaa Ebonyn. Dee ihmettelee, mitä Ebony liittyy asiaan. Patch sanoo, että Ram saa kaupunginjohtajan, jota hän voi manipuloida. Salene sanoo, että kaikki riippuu siitä, kuka saa työn itselleen. Ved opettaa Cloea ampumaan teknoaseella. He nauravat Cloen onnistuessa osumaan säilykepurkkeihin.

Java kertoo Ramille, että hakemuksia kaupunginjohtajaksi on jo saapunut. Ram toteaa, että "the power of television". Java pohtii, kuinka johtajan valinta suoritetaan. Ram haluaa suorittaa valinnan demokraattisesti. Java on iloinen, että Ram on viimein huomannut, millainen Ebony on. Ram kysyy, näkeekö kukaan koskaan todellisen Ebonyn. Java uskoo, että Ebony peittelee aina asioita. Ram uskoo, että Java on ainoa, joka todella tuntee Ebonyn. Ram sanoo, että Ebony vaikuttaa vahvalta, mutta hän uskoo, että Ebonylla täytyy olla edes joitain heikkouksia. Java kertoo, että Ebony on epävarma elämänsä miesten suhteen ja että Ebony on joskus ollut niin mustasukkainen, ettei ole syönyt päiväkausiin. Ram laittaa asian muistiin. Java alkaa kertoa tarinaa Ebonyn ensimmäisestä poikaystävästä, joka jätti hänet, mutta Ram poistuu paikalta väittäen unohtaneensa jotain. Java pudistelee päätään.

Patch ojentaa Deelle lääkettä turvotukseen. Dee kiittää Patchia, joka kysyy, aikooko Dee tehdä jotain. Dee huomaa kuitenkin Lexin ja menee hänen luokseen. Hän kysyy Lexin ja Sivan taistelusta. Lex haluaa uusintaottelun ja kysyy Deen vointia. Dee kertoo, että hän voi hieman paremmin. Patch katselee keskustelua sivusta. Dee poistuu paikalta.
Ram työskentelee tietokoneellaan. Hän muistaa, kuinka Ebony kertoi, että hän on aina inhonnut Amberia. Hän tekee koneellaan videon, jossa Jay ja Amber halaavat toisiaan. Hän toteaa ääneen, että Ebony on epävarma miesten suhteen. Salene kertoo Pridelle, että hän haluaa yrittää päästä kaupunginjohtajaksi. Pride hämmästyy ja kysyy, milloin Salene päätti asiasta. Salene haluaa päästä sisäpiiriin, jotta hän saa kuulla enemmän Ramin suunnitelmista. Priden mielestä se voi olla vaarallista. Salene muistuttaa Pridea hänen omista teoistaan voimalaitoksen luona. Priden mielestä tämä on eri asia. Salene kysyy, onko syy siinä, että hän on nainen. Hän sanoo tietävänsä, mitä hän tekee. Salene uskoo voivansa tehdä jotain hyvää johtajana. Pride sanoo, että hän ei voisi elää itsensä kanssa, jos Salenelle tapahtuisi jotain. Salene lupaa, että hänelle ei tapahdu mitään. Hän toteaa, että Ram ei voi olla niin typerä, että antaisi hänelle työn. Pride sanoo, että Salene on väärässä, sillä Ram ei ole tarpeeksi viisas siihen. Pride ja Salene suutelevat toisiaan.

Ebony selaa kirjaa, kun Ram ryntää hänen huoneeseensa. Ram kertoo, että hän ei voinut jättää asioita sellaisiksi kuin ne olivat. Hän pyytää viimeistä tilaisuutta näyttää, että he voisivat olla onnellisia yhdessä. Hän haluaa näyttää Ebonylle jotain tietokoneeltaan. Ebony näkee ruudulla tekstin fantasy library number 6.
Lex yrittää päästä sisälle kahden teknovartijan tukkiessa häneltä tien. Java saapuu paikalle ja kysyy, mitä Lex haluaa. Lex kertoo haluavansa tavata Ramin, koska hän on parasta, mitä Ramille on tapahtunut. Java ymmärtää, että Lex haluaa työnsä takaisin. Java lupaa järjestää asian, jos Lex pyytää kauniisti. Lex suostuu lopulta pyytämään. Java muuttaa mieltään ja toteaa, että he eivät ota luusereita. Vartijat heittävät Lexin kadulle. Siva seuraa tilannetta kaukaa. Java hymyilee ja poistuu paikalta. Lex lähtee.

Ram näyttää Ebonylle videoita rakastavaisista. Ebony ihmettelee, miksi Ram näyttää videot hänelle. Ram kysyy, haluaisiko Ebony, että hänen fantasiansa toteutuisivat. Ram lupaa, että hänen kanssaan ne voisivat toteutua. Ruudulle ilmestyy kuva Jaysta ja Amberista suutelemassa, mikä saa Ebonyn itkun partaalle. Ram alkaa kuvailla seuraavaa paria, minkä jälkeen hän sulkee tietokoneen. Hän toteaa, että Ebony näyttää vaikuttuneelta. Ram jättää levyn Ebonyn huoneeseen. Hän käskee Ebonyn ajatella asiaa. Ebony jää tuijottamaan levyä. Ram poistuu paikalta.

City Netissä alkaa lähetys. Ostarin rotat seuraavat sitä ostarilla. Ebony katsoo aina uudelleen ja uudelleen Jayn ja Amberin videota tietokoneeltaan itkien vuolaasti. Ram kuuluttaa suurimman lahjansa tähän asti. Vettä alkaa ruiskuta vesipostista.