JAKSO 30

Neljännen tuotantokauden 30.jakso

Hahmot: Ram, Java, Siva, Jay, Ved, Ebony, Lex, Dee, Salene, Pride, Hiiri, Sammy, Cloe, Patch, Kandy


Parit: Cloe ja Ved. Jay ja Ebony.


Tapahtumapaikat: Ostari, kaupunki, hotelli ja virtuaalimaailma


Lyhyesti: Pride, Salene ja Hiiri liimaavat julisteita kaduilla, mutta Teknot vaihtavat ne omiinsa. Teknot klaanin jäsen esittää Moskiitot klaanin jäsentä ja valehtelee ihmiskokeista. Java näkee Ebonyn ja Jayn yhdessä ja kertoo asiasta Ramille, joka haluaisi kostaa Jaylle, mutta Java taivuttelee hänet kostamaan Ebonylle. Lex yrittää pyytää Sivalta anteeksi yhden illan juttuaan, mutta Siva ei anna anteeksi, vaan pyytää Ramilta päästä taistelemaan Lexiä vastaan virtuaalimaailmassa. Siva voittaa ottelun, jolloin Lex heitetään pois hotellilta. Ram ei halua enää nähdä Lexiä ja puhuttelee tapahtuneesta Sivaa. Java palkitsee Kandyn hyvästä työstä. Ved antaa Cloen kokeilla virtuaalimaailmaa, mutta Jay saa tietää asiasta ja vie Cloen takaisin ostarille. Jay varastaa levyn ja vie sen Patchille, joka levittää järjestelmään viruksen. Ram väittää, että hyökkääjät aiheuttivat sen, että sähköt menevät poikki, ja laittaa sähköt pois päältä. Hän uhoaa, että kaupunkilaiset tuhoavat hyökkääjät.


JAKSOSELOSTUS:


Salene ja Pride liimaavat talon seinään julisteen. Hiiri seisoo vartiossa. Hän huutaa varoituksen nähdessään Teknoja. Salene, Pride ja Hiiri menevät piiloon. Kaksi Teknoa repivät julisteen pois ja vaihtavat sen omaan julisteeseen "lies, who is telling them". Pride repii sen vihaisena irti.
Lex seuraa ulkona Sivaa, joka käskee Lexin pysyä kaukana hänestä. Lex väittää, että tapahtunut ei ollut sitä, miltä se näytti. Siva pyytää, että Lex ei valehtelisi hänelle. Hän kutsuu Kandya nimellä Cookie. Java saapuu paikalle samaan aikaan kun Siva poistuu. Java käskee Lexin mennä harjoittelemaan illan ottelua varten, koska he tarvitsevat hyvän shown. Lex kiroaa naisia. Java lähettää viestin laitteensa avulla ja näkee samalla Ebonyn suutelemassa Jayn kanssa. Hän ei selvästi pidä näkemästään.

Ebony pyytää, että Java puhuisi Ramille, joka haluaisi leikkiä onnellista perhettä. Java suostuu. Ebony kiittää Javaa hieman hämmästyneenä. Java menee sisälle. Ved antaa ohjeita, kun kaksi Teknot klaanin jäsentä meikkaavat tyttöä Moskiitot klaanin jäsenen näköiseksi. Ram kertoo Javalle, että hän ei halua, että kukaan näkee dvd levyjä. Java lupaa, että asia on hoidossa. Ram lukee Javan raportin ja on tyytyväinen. Java hieroo Ramin hartiaa ja pyytää, että hän rentoutuu hieman. Ram suostuu. Java ilmoittaa, että he pitävät yhden harjoituksen, minkä jälkeen he kuvaavat itse lähetystä.

Sammy, Salene, Pride, Patch ja Hiiri katsovat televisiosta, kuinka Moskiitot klaanin jäseneltä näyttävä tyttö kertoo, kuinka hän pelkäsi jouduttuaan tuntemattomaan paikkaan. Sammy sanoo, että tyttö valehtelee. Tyttö sanoo, että päähän uhkailtiin laittaa johtoja, jos hän ei olisi tehnyt yhteistyötä. Java kysyy taustalla, miksi sellaista uhkailtiin tehdä. Tyttö sanoo, että tekijät ovat sairaita ja inhoavat Teknot klaania. Hän alkaa itkeä. Ram nyökkää tyytyväisenä, sillä tyttö on hyvä näyttelijä. Vedin mielestä nenäliinan ojentaminen oli liikaa. Cloe näkyy valvontakameran kuvassa. Ved pyytää anteeksi poistumistaan. Java pyytää katsojia ilmoittamaan, jos joku tietää jotain tekijöistä.

Pride sammuttaa television. Hiiri ei pidä asiasta. Salenen mielestä he näkivät tarpeeksi. Dee kertoo, että tyttö ei ole Moskiitot klaanin jäsen. Jay saapuu paikalle. Hän ei usko, että kovin moni tietää, että tyttö ei kuulu Moskiitot klaaniin. Jay haluaa päästä uudelleen City Netiin. Patch uskoo pystyvänsä siihen. Pridelle ja Jaylle tulee riitaa siitä, pitäisikö sähköt katkaista vai ei. Jay haluaa sairaalat ja koulut takaisin. Sammy ei pidä ajatuksesta. Pride ei halua saman jatkuvan, kuten ennen virusta. Jay haluaa ottaa vanhoista ajoista parhaat asiat ja unohtaa muut. Salene hiljentää pojat. Patch toistaa, että hän uskoo pystyvänsä työhön. Dee kysyy, miksi hän ei sanonut asiaa aiemmin. Kaikki katsovat toisiinsa.

Cloe ja Ved ovat Vedin huoneessa. Ved kertoo, että kukaan ei tiedä siitä, että Cloe vei Vedin koodin. Hän väittää, että ihmiskokeet ovat valhetta. Cloe ei halua olla missään tekemisissä Vedin kanssa, jos hän tekee jotain kamalaa. Ved haluaa näyttää, mitä hän on tehnyt, ja ojentaa Cloelle virtuaalimaailman kypärän. Cloe laittaa sen päähänsä. Ved kertoo, että Cloen pitää vain ajatella uimista, jolloin hän voi uida. Cloe on haltioissaan. Vedin pitää kuitenkin lähteä. Hän sanoo, että tietokone kertoo, kun Cloen pitää ottaa kypärä pois päästään. Cloe vastaa myöntävästi. Jay laittaa levyn tietokoneeseen.
Lex kertoo videokameralle, kuinka hän kuntoilee paljon pysyäkseen kunnossa. Hän uskoo, että taistelijaksi kuitenkin vain synnytään. Hän vastaa vielä yhteen yleisön lähettämään kysymykseen, joka sisältää vaikean sanan, jota Lex ei ymmärrä. Java keskeyttää Lexin takeltelun ja ilmoittaa, että seuraavaksi esitetään video. Lex menee Sivan luokse. Siva pyytää, että Lex menee pois. Lex kertoo, että Kandy vain ilmestyi paikalle ja että hän ei kutsunut tyttöä luokseen. Siva toteaa, että Lex teki tytön olon tervetulleeksi. Lex kertoo, että hän teki typerän virheen. Siva sanoo, että Lex teki elämänsä pahimman virheen.

Ram ilmoittaa Vedille, että hänen on toteltava ohjeita, joiden mukaan hänen on pysyttävä hotellilla. Siva tuo Ramille ruokaa. Ram sanoo, että hänellä ei ole nälkä. Siva yrittää sanoa vastaan, mutta Ram kaataa ruuan lattialle. Java ehdottaa, että Ram lepää. Ram suostuu ja hieroo niskojaan.

Jay kävelee käytävällä ja menee Ramia ja Javaa piiloon. Hän huomaa Cloen virtuaalimaailmakypärä päässään. Hän kysyy, onko Cloe kunnossa ja ottaa kypärän pois hänen päästään. Ved saapuu paikalle ja kertoo voivansa selittää. Jay kysyy, mitä Ved on tehnyt tytölle. Ved toteaa, että hän käski Cloea lopettaa, kun tietokone antaa signaalin. Cloe on tokkurassa ja pyytää päästä uudestaan virtuaalimaailmaan. Jay kysyy, tietääkö Ram asiasta. Ved vakuuttaa, että tyttö on kunnossa. Hän ei halua, että Jay kertoo asiasta Ramille. Jay käskee Vedin poistua paikalta, jotta hän voi viedä Cloen sinne, minne hän kuuluu.

Java arvaa, että Ebony vaivaa Ramia. Ramin mielestä asia ei kuulu Javalle. Javan mielestä asia koskettaa häntä, koska hän näkee, kuinka asia vaikuttaa Ramiin. Java ojentaa Ramille lääkkeen. Hän ilmoittaa, että Ebony on ihastunut Jayhin. Ram melkein tukehtuu veteen. Java väittää olevansa yllättynyt, että Ram ei tiennyt asiasta. Ram haluaisi hakea vartijat paikalle, sillä Jay on pettänyt hänet. Javan mielestä syy ei ole Jayssa. Java ehdottaa, että Ram yrittää päästä eroon Ebonysta, joka myrkyttää häntä. Hän uskoo, että Ebony tuhoaa Ramin. Hän väittää, että asiasta puhuminen ei ole helppoa, sillä hän välittää Ramista. Ram hymyilee Javalle. Hän käskee, että Java huolehtii ensin virteistä ja sitten Ebonysta. Java hymyilee ilahtuneena.

Cloe ja Jay saapuvat ostarille. Cloe kysyy, kertooko Jay muille tapahtuneesta. Hän pyytää, että Jay ei kerro, ja poistuu paikalta. Pride ilmestyy Jayn luokse. Jay väittää, että hän sanoi Cloelle, että hänen veljensä ei ole hyvää seuraa, josta Cloe ei pitänyt. Jay ojentaa Pridelle levyn. Pride kiittää Jayta, joka vakuuttaa olevansa samalla puolella.
Dee ihmettelee, mistä Patch on saanut kokoelman viruksia. Patch kertoo, että se on ajalta ennen todellista virusta. Patch uskoo keksineensä jotain tietokoneensa avulla. Siva kysyy Ramin vointia. Java kertoo, että Ram voi hyvin. Hän toivoo, että Siva ei ota asiaa henkilökohtaisesti. Siva haluaa mennä tapaamaan Ramia pyytääkseen palvelusta. Java sanoo, että Ramin pitäisi levätä. Siva sanoo, että Javan ei tarvitse kysyä, mitä palvelusta hän haluaa pyytää, sillä Java saa tietää asiasta pian. Java hymyilee.

Hiiri pelaa peliä. Cloe kertoo Hiirelle virtuaalimaailmasta. Hänen mielestä se oli hänen elämänsä paras kokemus. Hiiri haluaisi kokeilla, mutta Cloe ei usko voivansa auttaa asiaa. Sammy saapuu ovelle ja ilmoittaa taistelun alkavan. Java kuuluttaa Lexin saapuvaksi. Lex näkyy ruudulla, jossa kansa hurraa. Jay kehuu ohjelmaa. Ram katsoo Jayta merkitsevästi ja sanoo olevansa hyvillään Jayn mielipiteestä. Siva ilmestyy paikalle Lexin vastustajaksi. Java ihmettelee asiaa. Ram sanoo, että kaikki on kunnossa. Siva valitsee lajiksi nyrkkeilyn. Java julistaa ottelun alkaneeksi. Siva on reilusti johdossa.
Lex ottaa kypärän pois päästään ja kysyy, pitäisikö hänen taistella Sivaa vastaan. Ramin ääni vastaa, että kaikki on kunnossa ja että Lex voittaa. Lex laittaa kypärän takaisin päähänsä. Toinen erä alkaa. Teknot seuraavat ottelua. Ved kysyy, onko Ram varma tästä. Ram vastaa myöntävästi. Siva lyö alakynnessä olevaa Lexiä. Ostarin rotat seuraavat ottelua. Patch saapuu katsomaan. Salenen mielestä Patchin pitäisi työskennellä viruksen kimpussa. Patch pyytää anteeksi. Lex alkaa johtaa ottelua, mutta Siva pääsee taas voitolle. Siva tyrmää Lexin. Java julistaa, että Siva voittaa ottelun. Ram ei pidä ottelun lopputuloksesta. Hän ei halua enää ikinä nähdä Lexiä.
Lex huutaa Javalle ja kysyy, mitä peliä he oikein pelaavat, sillä hän on mestari ja hänen pitäisi voittaa. Java kertoo, että Lexin ura on ohi. Lex on vihainen. Java käskee, että Lex heitetään kadulle. Java kysyy, onko Siva kunnossa. Siva vastaa, että tavallaan, ja kysyy Ramin vointia. Java käskee Sivan selittää asiansa Ramille. Java saa viestin. Siva viedään Ramin luokse. Ram puhuttelee Sivaa, joka pyytää anteeksi. Hän sanoo, että hän ei ole koskaan ennen taistellut virttiä vastaan eikä ole tiennyt, kuinka paljon hän inhoaa heitä. Ram käskee Sivan olla hiljaa. Hän käskee Sivan pois silmistään ja hieroo hartioitaan.

Ved huomaa, että jotain outoa on tekeillä. Ram käskee antaa tietokoneen itselleen ja huomaa viruksen. Jay virnistelee. Ram käskee Vedin tehdä jotain, mutta Ved ei osaa. Ram sanoo, että Jayn pitäisi pitää kaupunki järjestyksessä. Hän ei ymmärrä, kuinka Jay antoi tämän tapahtua. Jay muistuttaa, että tietokoneet ovat Ramin erikoisalaa, johon hän ei voi puuttua. Ved sanoo, että virus on koko kaupungissa. Ram haluaa, että hänet laitetaan lähetykseen.

Java keskustelee Kandyn kanssa. Hän toivoo, että tilanne ei ollut liian stressaava. Kandy kertoo, että se oli helppoa. Hänen mielestään Lex on söpö. Hän kysyy, kuinka Javan suunnitelma toimi. Java kertoo, että paremmin kuin hän osasi odottaa. Hän ojentaa Kandylle palkinnon ja pyytää häntä unohtamaan kaikki.

Pride, Salene ja Dee kehuvat Patchia. Dee antaa Patchille suukon poskelle. Patchin mielestä työ ei ollut iso juttu. Ram ilmestyy ruudulle epäselvänä kuvana. Ostarin rotat nauravat. Ram haluaa ilmoittaa suurista uutisista: hyökkäykset ovat johtaneet siihen, että sähköt saattavat katketa. Hän toivoo, että kaikki valmistautuvat asiaan. Hän vannoo, että yhdessä he löytävät... Kuva ja sähköt menevät poikki, koska Ram itse katkaisee sähköt. Salene kysyy, saiko Patch tämän aikaan. Patch vastaa kieltävästi, mutta hieman epäröiden. Sammy kysyy, tarkoittaako tämä sitä, että Ostarin rotat voittivat. Ram sanoo, että hyökkäyksen takana olevat henkilöt saavat kohdata kaupunkilaisten vihan, mikä tuhoaa heidät. Jay katsoo Ramia kauhuissaan.