JAKSO 28

Neljännen tuotantokauden 28.jakso

Hahmot: Ram, Java, Siva, Jay, Ved, Ebony, Lex, Dee, Salene, Pride, Hiiri, Sammy, Cloe, Trudy, Amber, Patch


Parit: Siva ja Lex. Cloe ja Ved. Jay ja Ebony.


Tapahtumapaikat: Ostari, kaupunki ja hotelli


Lyhyesti: Lex tutustuu uusiin tyttöihin, mutta seurustelee edelleen Sivan kanssa. Hän muuttaa ulkonäköään ja pääsee televisiohaastatteluun. Sammy kuvaa ihmiskokeita. Patch, Amber ja Pride järjestävät lähetyksen City Netissä, mutta Ram onnistuu sulkemaan sen. Ram ohjelmoi Amberin kuvan niin, että hän pystyy puhumaan Amberin suulla City Netissä. Java ja Jay etsivät rakennuksen, jossa he olivat olleet. Ebonyn ja Jayn suhde paranee hieman. Cloe ja Ved palaavat takaisin yhteen. Java näkee Cloen. Jay näkee Amberin videonauhan ihmiskokeista.


JAKSOSELOSTUS:


Teknot klaanin jäsenet ajattelevat, että he kuulivat vain rotan äänen. Toinen heistä valittaa hajua. Hän haluaa pitää tauon. He poistuvat huoneesta. Pride, Amber ja Salene odottavat Sammyn paluuta. Pride haluaa odottaa. Salene katuu sitä, että Sammy laitettiin asialle. Sammy videokuvaa koehenkilöitä.

Trudy kysyy, haluaako Hiiri kuulla tarinan tai juoda jotain. Hiiri kysyy, palaavatko muut pian takaisin. Trudy vastaa myöntävästi. Lex saapuu paikalle. Lex kertoo, kuinka hän hakkasi Vedin. Cloe suuttuu ja poistuu paikalta. Lexin mielestä Cloe tarvitsee psykiatria. Lex aikoo taas poistua ulos. Trudyn mielestä Lex on saanut jo tarpeeksi julkisuutta yhdelle päivälle. Lex sanoo, että hän vain ajatteli Trudya, jonka ei tarvitse tehdä hänelle ruokaa. Trudy tuhahtaa. Lex poistuu paikalta. Trudy pyytää, että Hiiri ei kerro muille siitä, mitä he suunnittelevat. Hiiri lupaa. Trudy toivoo, että muut palaavat pian takaisin.

Pride, Amber ja Salene odottavat Sammya. Amber on hermostunut. Hän haluaa mennä kertomaan, että hän on syyllinen kaikkeen. Sammyn ääni kuuluu luukusta. Sammy itkee ja halaa Pridea, sillä kokemus oli kamala. Amber pyytää, että Pride hakee paikalle tuntemansa ihmisen, joka osaa toimia tietokoneiden kanssa. Pride lähtee liikkeelle kohti ostaria. Amber lohduttaa hieman sanoillaan Sammya.
Lex jakaa nimikirjoituksia. Hän halaa kahta tyttöä ja kutsuu heidät piilopaikkaansa. Siva ilmestyy paikalle. Lex menee hänen luokseen. Amber katsoo Sammyn ottamaa videokuvaa. Hän sanoo, että kokeet ovat sairaita. Amber haluaa esiintyä City Netissä. Trudy pelkää Amberin puolesta. Trudy haluaa, että nauha näytetään Jaylle. Amber ei suostu. Pride saapuu paikalle Patchin kanssa.
Siva makaa sängyssä Lexin kanssa. Siva sanoo, että hän voisi tehdä mitä vain Lexin vuoksi. Ram, Java, Jay ja Ebony valmistautuvat City Net lähetykseen. Ram ei ymmärrä Vediä, joka tappeli hänen ainoan tähtensä kanssa. Hän ei pidä siitä, että hän joutuu sen vuoksi luottamaan amatööreihin. Ram haluaa, että Jay pitää huolen siitä, että samanlaista ei tapahdu toista kertaa. Ram ojentaa raportin Javalle, joka lukee sen ääneen. Ram huutaa, millaisen ohjelman hän haluaa. Hän kertoo, että hänellä on tärkeä ilmoitus: pelihalleja ympäri kaupunkia. Jay kysyy, milloin sairaala ja lääkkeet saapuvat. Ram pyytää, että Jay ei painosta häntä. Jay aikoo poistua. Ram pyytää, että Jay on kärsivällinen. Ramin niskaa särkee. Hän lähettää Ebonyn Jayn perään.

Ebony kävelee Jayn perässä käytävällä. Jay sanoo, että Ram käyttää häntä hyväkseen. Ebony sanoo, että hän luuli, että Jay käyttää Ramia hyväkseen. Ebony yrittää jakaa Jayn unelman. Hän sanoo, että hänen ovensa ei ole lukossa tänään. Amber, Pride ja Salene katsovat, kuinka Patch tutkii tietokonetta hermostuneesti ja tekee monia virheitä. Patch sanoo, että se johtuu siitä, että kaikki katsovat häntä. Patch sulkee nopeasti tietokoneen, sillä hän ei voi tietää, jos joku tarkkailee häntä. Amber kysyy, voivatko he päästä City Netiin. Patch kertoo, että se on monimutkaista ja että Teknot klaani voi löytää heidät. Amber haluaa silti yrittää.
Ebony makaa sängyllään, kun ovi avautuu. Hän hymyilee. Aamu valkenee. Teknot klaanin auto kulkee kaduilla. Siitä kuuluu kuulutus, joka kertoo City Netistä. Cloe ilmestyy piilostaan ja kulkee kadulla. Salene lukee Lexin ihailijakirjeitä ja nauraa niille Hiiren kanssa. Lex ilmestyy paikalle. Salene kysyy, mitä Lex on tehnyt itselleen. Salene ja Hiiri nauravat Lexille. Lex sanoo, että hänellä on televisiohaastattelu. Hän väittää, että hänellä ei ole muuta mahdollisuutta. Dee ilmestyy paikalle ja nauraa Lexille. Lex sanoo, että Dee on paraskin puhumaan. Lexin mielestä muut ovat vain kateellisia. Kaikki nauravat.

Java näkee, kuinka Cloe menee Vedin luokse. Ved ei halua kuulla, kuinka hän nolasi itsensä edellisenä iltana. Vedin mielestä Cloen pitää viisastua. Cloe tunnustaa, että hän käytti Vediä hyväkseen eikä hän kestä sitä. Cloe sanoo, että hän luuli, että Ved ei välitä hänestä, vaikka Ved oikeasti välittää. Ved sanoo, että asian voi sanoa niin. Ved haluaa aloittaa heidän suhteensa alusta.
Patch polttaa Sammyn videon dvd:lle. Amber katsoo häntä. Patch haluaa auttaa, koska hänen kaksi pikkuveljeään vangittiin. Amber kertoo Salenelle, että Trudy on vältellyt häntä. Hän pyytää, että Salene kertoo Trudylle hänen terveiset, jos hänelle tapahtuu jotain. Salene pyytää, että Amber ei puhu tuolla tavalla. Amber toivoo, että Trudy pitää huolta hänen lapsestaan.

City Netissä tulee kuulutus: vuorossa on Lexin haastattelu ja tärkeä tiedotus. Amber valmistautuu lähetykseen salaisessa rakennuksessa. Patch tutkii tietokonetta. Lexin haastattelu näytetään City Netissä. Ram ilmestyy ruutuun, mutta samassa kuva häviää.
Amber ilmestyy ruutuun. Hän tekee ilmoituksen kaupunkilaisille Teknot klaanin ihmiskokeista. Ram haluaa, että Amber poistetaan ruudulta. Teknot klaanin jäsenet alkavat töihin. Ram ottaa oman tietokoneensa käsiinsä. Hän katkaisee Amberin lähetyksen. Amber, Pride ja Patch luulevat, että heidän lähetyksensä näytetään loppuun asti. Pride ja Amber halaavat toisiaan. Ram sanoo, että hän tunnistaa Amberin. Ram lähettää Javan ja Jayn Amberin perään. Java on jäljittänyt Amberin. Ram kuiskaa jotain Javan korvaan.
Ram näyttää Ebonylle Teknot klaanin teknologiaa. Hän laittaa ruudulle Amberin kuvan ja puhuu Amberin suulla pelkkää hyvää Teknot klaanista. Ramin mielestä Ebony ei voi enää sanoa ei hänelle.

Java, Jay ja Teknot klaanin jäsenet etsivät Amberia. He löytävät tietokoneen, jolla näkyy kuvamateriaalia koehenkilöistä. Java ottaa dvd:n mukaansa. Jay jää yksin huoneeseen. Hän muistaa, mitä Amber puhui hänelle aiemmin. Pride ilmestyy paikalle ja ojentaa Jaylle kopion dvd:stä. Hän laittaa sen koneeseen ja näkee Amberin viestin ja kuvia koehenkilöistä.