JAKSO 27

Neljännen tuotantokauden 27.jakso

Hahmot: Ram, Java, Siva, Jay, Ved, Ebony, Lex, Dee, Salene, Pride, Hiiri, Sammy, Cloe, Trudy, Amber


Parit: Siva ja Lex. Cloe ja Ved.


Tapahtumapaikat: Ostari, kaupunki ja hotelli


Lyhyesti: Yleisö hurraa sankarilleen Lexille. Ram päästää Lexin vapaaksi, mutta toivoo, että hän edelleen taistelee virtuaalimaailmassa. Lex pitää julkisuudestaan, mutta se haittaa hänen ja Sivan tapaamista. Lex hakkaa Vedin kadulla. Jay ei pidä tapahtumista. Ebony ja Amber yrittävät omilla tahoillaan vakuuttaa Jayta tekemään asioille jotain. Hiiri ja Sammy tekevät Lexistä nimikirjoituksella varustettuja kuvia. Ostarin rotat tekevät Amberin johdolla suunnitelmia Teknot klaania vastaan. Cloe saa juopuneelta Vediltä tietoja, joiden avulla Sammy kulkee ilmastointikanavan kautta Teknot klaanin salaiseen huoneeseen, jossa koehenkilöitä pidetään.


JAKSOSELOSTUS:


Lex huomaa ikkunasta, että kaupunkilaiset huutavat hänen nimeään kylttien kanssa. Jay laittaa takin päälleen. Ram kysyy, minne Jay on menossa. Jay aikoo tehdä jotain ihmisjoukolle. Ramin mielestä yleisö on osa suunnitelmaa.

Kaksi Teknot klaanin jäsentä hakee Lexin huoneestaan ja vie hänet ulos Ramin luokse. Java, Siva, Ved ja Jay seisovat Ramin kanssa lavalla. Lex ei halua olla osallisena Ramin leikeissä. Ram haluaa, että Lex tapaa yleisönsä. Ram käskee, että Lex nostaa kättään. Kaupunkilaiset alkavat kirkua ja huutaa kovempaa. Ram sanoo, että Lex on julkkis, idoli ja sankari. Hän sanoo, että Lex on vapaa lähtemään. Ram toivoo, että Lex osallistuu silti edelleen taisteluihin virtuaalimaailmassa. Lex kysyy, millä ehdoilla hän taistelee: deletoidaanko hänet, jos hän häviää. Ram sanoo, että hän rakastaa Lexiä, jos yleisö rakastaa häntä. Lex poistuu paikalta.

Salene, Trudy, Amber ja Pride keskustelevat vallitsevasta tilanteesta. Trudy sanoo, että Amber on vaarassa, koska Teknot klaanilla on Amberin tiedot. Hän haluaa, että he kaikki lähtevät pois kaupungista. Amber haluaa jäädä taistelemaan. Salene toivoo, että Jack olisi paikalla. Pride kertoo, että hän tuntee erään, joka hallitsee teknologian. Cloe saa Hiiren ja Sammyn kiinni vakoilusta. Lapset väittävät, että he eivät kuulleet mitään. Amber pyytää, että lapset pitävät kuulemansa asiat salaisuutena. Amber lähettää lapset pois paikalta. Cloe haluaisi lapsille rangaistuksen. Hän suuttuu, sillä hän haluaisi olla yhtä lailla klaanin jäsen, kuten muutkin. Cloe poistuu paikalta. Amber pohtii, onko Cloen ja Vedin suhde loppu. Trudy uskoo niin. Amber haluaisi, että Cloe yrittäisi saada Vediltä lisää tietoja. Pride ei oikein kannata ajatusta, sillä hän ei välttämättä luota Cloeen.

Jay menee tapaamaan Vediä, sillä hän ei pidä siitä, että Lex melkein kuoli virtuaalimaailmassa. Hän ottaa Vedin rinnuksista kiinni. Ved sanoo, että hän vain tutkii. Ved ihmettelee, mikä Jaylla on hätänä. Jay ei pidä siitä, mihin Ved saattaa heidät. Hän uskoo, että Ved ei koskaan pääse irti, jos hän ei nyt lopeta. Jay ei ymmärrä sitä, että Ved pitää siitä, että hän on parempi kuin muut, kuten Ram. Ved sanoo, että hän ja Ram rakentavat uuden maailman. Vedin mielestä ihmiset ovat matkalla takaisin luontoon. Jay pyytää, että Ved ei tee itsestään hänen vihollistaan. Hän poistuu huoneesta.

Siva näkee Lexin käytävällä. Lex haluaisi tavata Sivan vanhassa tutussa paikassa. Sivan mielestä se ei enää ole turvallinen. Lexillä on suunnitelma. Sivan mielestä Lex on uskomaton. Lex on samaa mieltä. He sopivat tapaamisen. Java ilmestyy paikalle. Java toivoo, että Lex ja Siva ovat sanomassa hyvästit. Java toivoo, että Ram olisi tappanut Lexin, sillä hän olisi tehnyt niin. Hän sanoo, että hän saattaa tehdä niin ensi kerralla. Lex sanoo, että hän on suosikki, julkkis ja sankari.

Amber menee tapaamaan Cloea, sillä hän tarvitsee apua. Hän toivoo, että Cloe yrittää saada Vediltä selville, missä koehenkilöitä tutkitaan. Hän haluaisi päästä puhumaan City Netissä. Cloe sanoo, että hän inhoaa Vediä. Amber ehdottaa, että Cloe voi kostaa Vedille tällä tavalla.

Sammy aikoo varastaa tavaran toisen taskusta. Hiiri estää häntä, koska Salene on kertonut, että varastaminen on huono asia. Sammy sanoo, että se ei ole huono asia, jos varastaa vieraalta. Hiiri sanoo, että Sammyn pitää ansaita rahaa, jotta hän voi ostaa tavaroita. Lex jakaa nimikirjoituksia. Dee ihmettelee, miksi Lex päästettiin ulos. Lex sanoo, että Deen pitää katsoa ympärilleen, sillä hän on tähti. Hiiri keksii, kuinka he ansaitsevat paljon rahaa.

Jay katsoo tapahtumia parvekkeelta. Ebony kävelee hänen luokseen. Hän sanoo, että he ovat Jayn kanssa samanlaisia, sillä he tekevät aina sen, mitä pitää tehdä. Ebony tietää, että Jaylla on unelma, minkä vuoksi hän ihailee Jayta, mutta hän ei usko, että Ram tukee Jayta asiassa. Ebony haluaa auttaa Jayta. Jayn mielestä Ebony ei ymmärrä tilannetta, sillä Ram haluaa Ebonyn itselleen. Ebony haluaa, että Jay sanoo, että Jay ei halua häntä. Jay ei sano mitään. Ebonyn mielestä Ram vahvistuu päivä päivältä. Hän uskoo, että lopulta mikään ei voi pysäyttää Ramia.
Cloe tapaa Vedin, joka haluaa tarjota Cloelle drinkin. Hän uskoo, että hän ansaitsee Cloen koston. Cloe haluaa tarjota Vedille drinkin. Ostarin rotat ovat kokoontuneet yhteen. Lex kertoo muille, kuinka hänet tunnistetaan kaikkialla ja kuinka häntä kohdellaan ystävänä. Lex kysyy, pitäisikö hänen vaihtaa kampaustaan. Deen mielestä Lexin hiukset eivät mahdu Lexin päähän. Lex ei ymmärrä. Sammy kysyy Lexin nimikirjoitusta. Lex kirjoittaa nimikirjoituksen. Sammy kiittää ja poistuu paikalta. Lex kysyy, haluaako joku teetä ja poistuu paikalta.

Amber kertoo, että hän tapaa Jayn seuraavana päivänä. Pride ei usko, että Amber hyötyy tapaamisesta. Lex saapuu takaisin ja kehuu, kuinka tuntematon poika ryntäsi hänen luokseen edellisenä päivänä, koska poika halusi koskettaa hänen takkiaan. Lex kehuu, kuinka tytöt katsovat häntä. Pride ei vaikuta pitävän Lexin puheista. Hiiri ilmestyy paikalle ja ottaa Lexistä kuvan. Lex haluaa alkaa huolehtia lapsista, koska hän on heidän sankarinsa ja isähahmonsa. Amber, Salene ja Pride pudistavat päätään.

Java ei ymmärrä, miksi Ram päästi Lexin menemään. Ram näyttää Javalle katsojalukuja. Hän kertoo, että kaikki katsoivat nimenomaan Lexiä. Hän haluaa toimia, kuten antiikin Roomassa, jossa viihdytettiin yleisöä. Hän kertoo, että Teknot ovat vihollisia ja Lex on sankari, kunnes yleisö kyllästyy Lexiin, jolloin Teknoista tulee sankareita. Ram uskoo, että Java pitää tulevaisuudesta.
Ved on täysin juovuksissa ja puhuu epäselvästi. Cloe tilaa uudet drinkit. Hiiri ja Sammy tulostavat Lexin nimikirjoituksella varustettuja kuvia. Salene saapuu paikalle ja käskee lapset nukkumaan. Ved on nukahtamaisillaan sängyllään. Cloe yrittää päästä sisälle Vedin tietokoneeseen. Hän tarvitsee salasanan. Ved sanoo, että "salasana on sinä". Cloe kirjoittaa tietokoneelle sanan sinä, mutta se ei ole oikea salasana. Cloe ei ymmärrä, mitä Ved tarkoittaa. Ved kuorsaa sängyllään.
Aamu valkenee. Sammy ja Hiiri laittavat kojun pystyyn. He myyvät Lexin nimikirjoituksella varustettuja kuvia. Kaikki ryntäävät paikalle. Lex laittaa hupparin hupun päähänsä ja poistuu paikalta. Dee huutaa hänen peräänsä. Lex aikoo tavata Sivan, joka tulee häntä vastaan. Kaupunkilaiset kuitenkin tunnistavat hänet hupparista huolimatta ja ryntäävät pyytämään nimikirjoitusta. Siva kävelee harmistuneen Lexin ohi.

Jay työskentelee, kun Amber ilmestyy paikalle. Amber kysyy, milloin seuraava City Net lähetys tulee. Jay kertoo, että seuraavana päivänä. Amber kysyy, onko Jay hyvä mies ja miksi heidän pitää olla vihollisia. Jay sanoo, että heidän ei tarvitse olla vihollisia. Amberin mielestä he ovat vihollisia niin kauan kuin he ovat eri puolilla. Amber ei ymmärrä, kuinka Jay voi olla mukana Teknot klaanissa, vaikka hän tietää, mitä siellä tapahtuu. Amber toivoo, että Jay tekee jotain, kun hän saa todisteita.

Tytöt seuraavat Lexiä. Lex sanoo, että tyttöjen pitää lähteä. Tytöt vain tuhahtavat. Ved ilmestyy paikalle. Hän on ilkeä Lexiä kohtaan. Hän sanoo, että hänellä on niin kova krapula, että hän voi käyttää asettaan. Lex sanoo, että Ved on pelkuri. Ved ottaa aseen irti ranteestaan. Ved ja Lex taistelevat tyttöjen edessä. Lex lyö Vediä.

Salene istuu portailla. Cloe kävelee hänen ohitseen. Hän käskee Salenen kertoa Amberille, että hän sai, mitä Amber halusi. Salene huutaa Cloen perään. Ved makaa maassa. Hänen suustaan vuotaa verta. Lex pyytää, että kaikki ovat hiljaa tapahtuneesta. Lex uhoaa, että Ved voi kertoa, että virtti hakkasi hänet. Lex poistuu paikalta.

Ostarin rotat tekevät suunnitelmia. Cloe näyttää kartasta paikan 307. Hän ojentaa Pridelle avainkortin. Hän sanoo, että salasana on Cloe. Hän huomaa, että Ved välitti hänestä enemmän kuin hän arvasi. Salene uskoo, että Ved vain käytti Cloea hyväkseen. Amber kiittää Cloea hyvästä työstä. Sammy salakuuntelee keskustelua. Pride sanoo, että tehtävä on vaikea ja että he tarvitsevat pienen ihmisen tekemään sen. Sammy ilmestyy nurkan takaa ja tarjoutuu tehtävään.

Ilta pimenee. Sammy haluaa auttaa, koska muut ovat olleet hänelle mukavia. Sammy ryömii ilmastointikanavaan. Pride, Amber ja Salene odottavat suuaukolla. Sammy näkee Teknot klaanin salaisessa huoneessa koehenkilöitä ja Teknot klaanin jäseniä. Kaksi poikaa huomaavat liikettä ja katsovat ilmastointiaukkoa taskulampuillaan. Sammy yrittää pysyä piilossa.