JAKSO 26

Neljännen tuotantokauden 26.jakso

Hahmot: Ram, Java, Siva, Ved, Ebony, Lex, Dee, Salene, Pride, Hiiri, Sammy, Cloe, Trudy, Amber


Parit: Salene ja Pride.


Tapahtumapaikat: Ostari, kaupunki, hotelli ja virtuaalimaailma


Lyhyesti: Trudy tukee Cloea, joka paljastaa Deelle, että hän ei ole raskaana. Cloe on onneton suhteensa loppumisen vuoksi. Ved pitää Cloea typeränä. Trudy kertoo Pridelle, että Amber toivoo, että Pride seurustelisi Salenen kanssa. Pride menee Salenen luokse ja suutelee häntä. Java valmentaa Lexiä virtuaalimaailmassa. Ved muokkaa ohjelmaa siten, että siinä voi kuolla oikeasti. Kaikki seuraavat City Netin kautta, kun Lex taistelee virtuaalimaailmassa kuten Rooman gladiaattori. Hän voittaa ensimmäisen ottelun, mutta häviää Javalle. Ram antaa Lexin elää.


JAKSOSELOSTUS:


Java toimii Lexin henkilökohtaisena valmentajana virtuaalimaailmassa, koska Ramilla on suunnitelmia Lexiin liittyen. Lex taistelee parhaan kykynsä mukaan. Java toteaa, että hän olisi deletoinut Lexin jo aikoja sitten, jos hän saisi päättää asiasta.

Cloe menee sänkynsä päälle. Trudy kysyy, onko kaikki hyvin. Cloe sanoo, että kaikki on Trudyn syytä, sillä Trudy käski hänen kertoa raskaudestaan Vedille, minkä vuoksi Ved jätti hänet. Trudy pyytää anteeksi. Cloen mielestä hänen ei olisi pitänyt kuunnella Trudya. Cloe sanoo, että Ved ei halua tuntea häntä enää. Trudyn mielestä Cloe voi paremmin ilman Vediä. Trudy sanoo, että Ved ei ole oikea ihminen Cloelle, jos Ved ei halua seisoa Cloen rinnalla. Trudy kysyy, rakastaako Cloe oikeasti Vediä. Cloe kertoo, että heillä on hauskaa yhdessä. Trudyn mielestä se ei riitä. Hän ajattelee, että Ved haluaa vain pitää hauskaa ja lähteä, kun eteen tulee ikäviä asioita. Cloen mielestä Ved ei ole sellainen. Trudyn mielestä Cloe ei kaipaa itserakasta ihmistä, joka vain välittää itsestään, vaan oikeita ystäviään. Cloe ei halua, että kukaan saa vielä tietää hänen raskaudestaan. Trudy lupaa, että hän ei kerro muille ennen kuin Cloe on valmis kertomaan asiasta.

Ved menee tapaamaan Ramia, joka ihmettelee, missä Ved on ollut. Ved kertoo, että kaikki on kunnossa. Siva seisoo Ramin vierellä. Ram haluaa, että virtuaalimaailmasta tehdään interaktiivinen. Ved ihmettelee, haluaako Ram todella päästää virtit nettiin. Ram sanoo vihaisesti, että hän tietää, mitä hän on tekemässä. Hän lähettää Vedin hoitamaan asian.

Amber saa tietää Trudylta, että Ved on jättänyt Cloen. Trudy ei kuitenkaan paljasta riidan syytä. Trudy ja Amber alkavat keskustella Salenesta ja Pridesta. Amberin mielestä Cloe on aina kohdellut Salenea kuin äitiä. Hän toivoo, että Salene ja Pride alkaisivat seurustella. Trudy kiusaa Amberia ja sanoo, että Amber on aina pitänyt Pridesta. Amber lyö Trudya leikkisästi tyynyllä. Amber kertoo, että Pride tulee aina olemaan tärkeä hänelle, mutta hänen sydämensä kuuluu Braylle, joka on hänen lapsensa isä.

Java ja Lex taistelevat taistelusauvoilla virtuaalimaailmassa. Lex häviää. Ram käskee, että he pitävät tauon. Hän kysyy, kuinka hänen gladiaattorinsa voi. Siva ottaa Lexin kypärän pois. Lex lausuu Sivan nimen, jolloin Siva laittaa sormen huulilleen. Ram kurtistaa kulmiaan äänelle. Ramin mielestä Lex on onnekas, koska hänellä on paras valmentaja. Ram kysyy, mitä mieltä Siva on. Siva ei oikein kuuntele. Ram käskee Lexin noudattaa Javan ohjeita. Lex sanoo, että hän tarvitsee vain aikaa. Ram kertoo, että Lexille ei ole aikaa. Lex on uupunut.

Sammy ja Hiiri huomaavat tietokoneellaan viestin: "Vain yksi päivä. Pysy kirjautuneena sisälle suurten uutisten vuoksi." Priden mielestä lapset ovat koukussa. Hän uskoo, että Teknot manipuloivat ihmisiä, mikä johtaa siihen, että he menettävät itsenäisyytensä. Trudy kertoo Pridelle, että hän ja Amber keskustelivat aiemmin Pridesta ja Salenesta. Hän sanoo, että Amberin mielestä on mukavaa, kun Pride ja Salene ovat yhdessä, sillä hän haluaa nähdä, että Pride on onnellinen. Pride ihmettelee, sanoiko Amber tosiaan niin. Pride vaikuttaa hämmästyneeltä.
Siva pyyhkii Lexin otsaa. Ram ja Java saapuvat takaisin huoneeseen. Java sanoo, että Siva voi lopettaa. Ramin mielestä Siva on nerokas tyttö. Ved kertoo, että hän lisäsi uuteen ohjelmaan pari kivaa juttua. Ramin mielestä Lexistä tulee tähti. Java uhoaa, että se tapahtuu, jos Lex kestää niin kauan. Lex uskoo, että hän kestää. Ram on samaa mieltä, sillä Lex on hänen gladiaattorinsa. Ram kertoo, että Lex taistelee huomenna. Ved paljastaa, että Ram on kuin Caesar. Ram haluaa, että he toimivat kuten muinaisessa Roomassa, jossa yleisö päättää, kuinka häviäjän käy.
Ilta pimenee. Salene sanoo, että Hiiren pitää mennä nukkumaan. Hiiri pyytää, että hän voisi olla tietokoneella vielä hetken aikaa. Salene kertoo, että ruudulla ei tapahdu mitään ennen huomista, ja sammuttaa koneen. Hiiri menee nukkumaan. Pride saapuu paikalle. Hän sanoo, että Salene on hyvä lasten kanssa. Salene kertoo, että Hiiri kaipaa vain rakkautta. Pride sanoo, että he kaikki kaipaavat. Hän aikoo sanoa jotain, kun he kuulevat musiikkia. Salene aikoo mennä katsomaan Cloea. Pride sanoo, että Cloe vain kasvaa aikuiseksi. Salenen mielestä Cloe tarvitsee apua. Pride haluaa jättää Cloen rauhaan. Priden mielestä Salenen ei tarvitse olla jokaisen äiti koko ajan. Salene vaikuttaa suuttuvan ja sanoo hyvää yötä.
Dee sammuttaa Cloen soittimen, sillä kaikki yrittävät nukkua. Cloe ei välitä. Dee ja Cloe sammuttavat ja laittavat soitinta päälle vuorotellen. Cloelta lipsahtaa, että hän ei ole raskaana. Cloe kertoo, että hän luuli olevansa raskaana, minkä vuoksi Ved jätti hänet. Deen mielestä Ved on sika. Cloe toivoo, että hän ei olisi kertonut asiasta Vedille. Deen mielestä Ved olisi silti kamala ihminen. Cloe sanoo, että siitä huolimatta Ved olisi edelleen hänen.

Salene huudahtaa Hiirelle hyvää yötä kävellessään käytävällä. Hiiri huuttaa hyvää yötä. Pride haluaa keskustella Salenen kanssa, sillä hän sanoi aiemmin väärin. Salenen mielestä Pride oli oikeassa. Salene sanoo, että hän ei voi mitään sille, että hän on äidillinen. Pride kertoo, että hän pitää Salenessa juuri siitä puolesta. Pride suutelee Salenea. Hän kysyy, kuunteleeko Salenea nyt. Hän kertoo, että hän rakastaa sitä, kuinka Salene välittää ihmisistä ja kuinka hän on hyvä ihminen. Pride kertoo, että hän todella pitää Salenesta. Salene kysyy Amberista. Pride kertoo, että hän välittää Amberista vain ystävänä. Hän pyytää anteeksi sitä, että hän ei selvittänyt asioita jo aiemmin. Pride aikoo kysyä jotain, mutta Salene suutelee Pridea.

Aamu valkenee. Trudy kertoo, että hän valvoi puolet yöstä, koska hän ei voinut lakata ajattelemasta Bradya. Amber haukottelee. Amber sanoo, että Trudy voi palata takaisin Eko klaanin luokse. Trudy haluaa jäädä ostarille, jos Amber jää. Salene ja Pride saapuvat paikalle. Trudy on mielissään nähdessään heidät niin onnellisina. Salene kysyy, missä Cloe on. Kaikki hymyilevät toisilleen.

Dee menee tapaamaan Vediä ja nimittelee häntä. Ved sanoo, että hän ei voi pitää hauskaa, jos Cloe on raskaana. Hän uskoo, että lapsi ei ole hänen. Dee kertoo, että Cloe ei ole raskaana. Vedin mielestä Cloe on typerä. Hän nauraa asialle.

Java kohtaa Sivan käytävällä. Siva pyytää, että Java ei kohtelisi Lexiä kovakouraisesti. Java ei suostu, sillä Ram voisi kostaa hänelle. Java uskoo, että se olisi hänen ja Sivan loppu. Siva lupaa suojella Javaa, jos Java auttaa häntä, sillä hän tietää Javan salaisuuden. Javan mielestä Siva on ilkeä. Siva kertoo, että hän tietää Javan kuolaavan Jayta. Java ei halua, että Siva kertoo asiasta muille. Javan mielestä Siva on yhtä paha kuin Ebony. Sivan mielestä he kaikki kolme ovat yhtä pahoja. Java uskoo, että tämän päiväisen taistelun jälkeen Lexistä ei ole kenellekään mitään hyötyä.

Hiiri istuu tietokoneen äärellä. Hän pyytää kaikki katsomaan, kun ruudulla näkyy jalat. Pride, Amber, Trudy ja Salene ryntäävät paikalle. Pride lukee ruudulla näkyvän tekstin: "Tämä on virtuaalinen areena, jossa gladiaattorit taistelevat." Amber ei pidä kuulemastaan. Sammy saapuu paikalle ja kysyy, mistä hän jäi paitsi. Hiiri kertoo hänelle. Salenen mielestä taistelu on vain peliä. Lex The People´s Champion ilmestyy ruudulle. Tytöt lausuvat hänen nimensä hämmentyneinä.
Lex valmistautuu taisteluun Siva ja Ved vierellään. Java pyytää, että Lex keskittyy. Ebony sanoo, että tilanne on vaikuttava. Java kysyy, kuka päästi Ebonyn sisälle. Ram saapuu paikalle ja kertoo, että hän päästi. Ved kertoo, että kaikki on valmista. Ram ja Ved paljastavat Lexille, että hän kuolee oikeasti, jos hän kuolee virtuaalimaailmassa. He nauravat ilkeästi.

Ostarin rotat seuraavat City Netiä. Hiiri ja Sammy laskevat sekunteja lähetyksen alkuun. Kaupunkilaiset hurraavat omien koneidensa äärellä, kun lähetys alkaa. Ram esitellään juontajana. Ram kertoo, että City Net tarjoaa kaikille viihdettä, hauskanpitoa ja jännitystä. Hän esittelee kaikille Lex-sheriffin.
Ostarin rotat seuraavat lähetystä. Lex astuu virtuaalimaailman taisteluareenalle. Hän tervehtii vastustajaansa, joka hyökkää odottamatta. Dee pudistaa päätään ja poistuu ruudun ääreltä. Ostarin rotat seuraavat taistelua kauhistellen. Lex voittaa vastustajansa. Kaupunkilaiset hurraavat ruutujensa äärellä. Ram ilmoittaa katsojille, että tässä ei ollut vielä kaikki.

Java ilmestyy virtuaalimaailman taisteluareenalle. Lex ja Java taistelevat. Lex on voittamassa, kun Javan paikalle ilmestyy yhtäkkiä Siva. Lex hämmentyy, jolloin Java saa potkaistua häntä. Java voittaa taistelun. Ram ilmoittaa, että katsojat voivat äänestää, kuoleeko Lex vai ei. Hiiri haluaa äänestää kuolemaa, koska kyse on vain pelistä. Amber kieltää, sillä hän ei ole varma, onko taistelu vain peliä. Kaikki äänestävät. Äänet menevät tasan Hiiren äänestyksen avulla. Ram saa Caesarina päättää Lexin kohtalosta. Hän päättää, että Lex saa elää. Java päästää Lexin otteestaan ja pudistaa päätään.