JAKSO 25

Neljännen tuotantokauden 25.jakso

Hahmot: Ram, Java, Siva, Jay, Ved, Ebony, Lex, Dee, Salene, Pride, Hiiri, Sammy, Cloe, Trudy, Amber


Parit: Siva ja Lex. Cloe ja Ved.


Tapahtumapaikat: Ostari, kaupunki, hotelli ja virtuaalimaailma


Lyhyesti: Ram ja Ved testaavat Lexin kuntoa ja taistelutaitoja virtuaalimaailmassa. Siva kertoo asiasta Deelle, joka kertoo asian eteenpäin. Jay kysyy asiasta Amberilta. Ebony ei pidä siitä. Jay, Ebony ja Dee kysyvät Lexistä Ramilta, mutta Ram väittää, että virtuaalimaailmassa näkyy vain Lexin kopio. Hiiri ja Sammy hankkivat ostarille Teknot klaanin television, josta näkyy City Net. Salene ja Pride riitelevät aiheesta. Amber joutuu välikäteen. Klaanien johtajat eivät halua tukea Priden vastarintaliikettä. Cloe ajattelee, että hän on raskaana. Trudy tukee häntä, mutta Ved lopettaa heidän suhteensa.


JAKSOSELOSTUS:


Lex on vankina hotellihuoneessaan. Hän heittää tuolin seinään. Siva menee Vedin luokse. Ved pesee hampaitaan sähköhammasharjalla. Siva haluaa tietää lisää virtuaalimaailmasta. Ved kertoo, että Lexin peli oli vasta alkua.

Ram kertoo Jaylle, että peli näkyy koko kaupungissa. Hän uskoo, että yleisö haluaa nähdä hänet 24 tuntia vuorokaudessa. Jay varoittaa, että Ramin ei pidä innostua liikaa, sillä julkisuudella on myös huonot puolensa. Jayn mielestä televisiolla on valtaa, mutta heidän ei pitäisi tuhlata voimavaroja. Ram haluaa ison yleisön. Jay haluaisi mieluummin lämpöä ja huolenpitoa. Ram sanoo, että heidän pitää keskittyä nyt esitykseen.

Hiiri ja Sammy tutkivat kauppiaiden tavaroita. Myyjä kertoo Deelle teknojen televisiosta. Dee ei ole kiinnostunut aiheesta. Hiiri ja Sammy vievät tavaroita pois paikalta. Dee ei pidä siitä, mitä lapset tekevät, mutta suostuu lopulta. Siva kävelee Deen ohi. Hän haluaa puhua Deen kanssa. Siva kertoo, että Lex on virtuaalimaailmassa.

Ved näyttää Cloelle teknojen televisiota. Cloe haluaisi mieluummin tehdä jotain jännittävää kuin vain istua ruudun äärellä. Ved ihmettelee, eikö Cloe ole vaikuttunut. Cloe sanoo, että televisio on kai ihan ok. Ved ojentaa Cloelle avainkortin. Hän pyytää, että Cloe pitää asian salaisuutena, sillä Cloe on virtti. Cloe kiittää kortista sarkastisesti. Ved ei ymmärrä, miksi Cloe on vihainen.
Trudy, Salene ja Amber pohtivat tilannetta. Hiiri ja Sammy tutkivat uutta konettaan, jonka he toivat myyjältä ostarille. Trudy haluaisi miettiä kaksi kertaa ennen kuin hän antaa Teknot klaanin tuoda television kotiinsa, sillä hän on nähnyt, mitä Amberille tehtiin. Trudy haluaa olla varovainen. Hän sanoo, että muut voivat päättää asiasta, koska hän lähtee pian Eko klaanin luokse. Pride haluaisi päästä televisiosta eroon Hiiren vuoksi. Salenen mielestä Hiirellä on oikeus sanoa oma mielipiteensä. Priden mielestä Hiiri ei ole tarpeeksi vanha päättämään omista asioistaan.

Hiiri ja Sammy eivät jaksa odottaa City Netin alkamista. Salene ei halua poistaa hymyjä heidän kasvoiltaan viemällä television pois. Pride ja Salene eivät ole samaa mieltä. Salenen mielestä heidän pitää ottaa riski. Amber ei halua sekaantua asiaan, mutta hän pelkää, että Teknot tekevät City Netin kautta saman kaikille, minkä he tekivät hänelle. Salenen mielestä Hiiri on Ostarin rotta, jolla on oikeuksia. Hän ei pidä siitä, että Pride haluaa päättää toisten puolesta. Pride pyytää sarkastisesti Amberilta anteeksi sitä, että Amberia ei kuunnella. Pride poistuu. Salene huutaa Priden perään. Hiiri ja Sammy riemuitsevat, sillä City Net avautuu koneella.

Lex kävelee huoneessaan. Ram ja Ved tutkivat raportteja Lexistä. Ram huomaa, että Lex voi yllättävän hyvin. Ram onnittelee Vediä, sillä Ved tekee hyvää työtä. Hän arvostaa Vedin panosta. Ved sanoo, että se on hänelle kunnia. Dee kertoo Amberille, että Lexiä käytetään koekaniinina. Amber sanoo, että hän ei voi auttaa, koska hänellä on vauva. Dee ei ymmärrä Amberia, sillä Amber tietää, mitä Lex joutuu kärsimään. Amber uskoo, että Lex selviää, kuten hänkin selvisi. Dee suuttuu ja poistuu paikalta.

Pride tapaa erään klaanin johtajan, joka ojentaa Pridelle lapun. Pride ei voi uskoa, että melkein kukaan ei halua tukea häntä. Klaanin johtaja sanoo, että hän nauttii ilmaisesta sähköstä ja City Netistä. Pride varoittaa, että Teknot klaanin televisio manipuloi ajatuksia. Klaanin johtajan mielestä Pride on vainoharhainen. Pride sanoo, että hän näkee totuuden. Klaanin johtaja kysyy, pitääkö Pride muita idiootteina. Hän sanoo, että Pride on yksin, ja poistuu paikalta.

Lex kuntoilee virtuaalimaailmassa. Ved sanoo, että hän ajatteli, että Lex on parempi. Hän kertoo, että Lexin sydän löi kiivaasti. Ved haluaa kokeilla, kuinka kovaa Lex juoksee, kun hän juoksee jotain karkuun. Lex sanoo, että hän ei pelkää mitään. Hän haluaisi taistella Vediä vastaan oikeasti todellisessa elämässä. Ved väittää, että hän tekisi vain vahinkoa Lexille, mistä Ram ei pitäisi. Lex sanoo, että Ved on pelkuri. Ved lupaa, että hän tekee pahimpansa Lexille.

Jay menee tapaamaan Amberia ostarilla. Amber arvaa, että Jay on saapunut kysymään uusimmat uutiset. Hän pyytää, että Jay kysyy Lexiltä. Hän ei ymmärrä, kuinka Jay ei tiedä Lexistä mitään ja kuinka Ram pitää Jayn pimennossa. Hän toivoo, että Jay tekee asialle jotain. Jay sanoo, että hän ei pääse Ramin lähelle. Jayn mielestä Lex ei ole viaton. Amber ei ymmärrä, kuinka Lexiä voidaan kiduttaa. Hänen mielestään se ei ole oikeutta. Jay sanoo, että kaikki Teknot klaanissa eivät ole pahoja. Hän uskoo, että kaikki kokevat vielä hyvät puolet. Amber ei halua kuunnella Jayn tekosyitä. Hän ei halua nähdä Jayta ja pyytää huutaen häntä lähtemään. Jay poistuu.

Cloe haluaa puhua Trudyn kanssa yksityisistä asioista. Hän ei ymmärrä, kuinka hän on joutunut pulaan. Cloe kysyy, milloin Trudy ymmärsi olevansa raskaana. Trudy lausuu Cloen nimen huokaisten syvään. Cloe kertoo, että hän oli varovainen, mutta jotain meni väärin. Hän sanoo todella pitävänsä Vedistä. Trudy kysyy, tietääkö Ved. Cloe pelkää, että lapselle tapahtuu jotain, koska Ved on vihollinen. Trudy sanoo, että kyse ei ole politiikasta, vaan Cloesta ja Vedistä. Hänen mielestään parin pitäisi kohdata asia yhdessä. Cloe sanoo, että Trudykin hoiti Bradya yksin. Trudy kertoo, että se ei ollut mukavaa. Cloe sanoo, että ihmiset eivät pidä Vedistä. Trudy kysyy, onko Ved yhtä paha kuin Zoot. Cloe sanoo, että ehkä ei. Trudy pyytää, että Cloe on rehellinen Vedille.

Salene pyytää, että Hiiri ja Sammy menevät ulos kävelylle. Hiiri ei halua, koska hän haluaa katsoa City Netiä. Salene ihmettelee asiaa, sillä ruudulla ei näy vielä mitään. Salene haluaa tehdä jotain muuta. Hiiri sanoo, että mikään ei ole parempaa kuin City Net. Salene poistuu paikalta.

Dee keskustelee Ebonyn kanssa Lexistä. Hän haluaa tehdä jotain asialle. Ebonyn mielestä Lex on onnekas, koska hän on elossa. Dee ei ole samaa mieltä, sillä Lexistä tehdään zombie. Jay saapuu paikalle. Hän haluaa puhua Ramille Ebonyn kanssa. Ebony ei halua ottaa Deetä mukaan, koska vieraan näkeminen masentaisi Ramia. Jay uskoo, että Dee tukee heidän asiaansa, koska Dee on Lexin apulainen. Ebony ei pidä asiasta.

Pride ja Salene riitelevät City Netistä. Pride on vihainen, koska kukaan ei ole hänen kanssaan samaa mieltä. Salenen mielestä he eivät ole teeskennellä, että City Netiä ei ole olemassa. Salene ei pidä siitä, että Pride on itsepäinen. Amber ilmestyy paikalle. Hän pyytää anteeksi ja aikoo poistua. Pride pyytää Amberia liittymään heidän seuraansa, sillä hän haluaa kuulla järkevää puhetta. Amber ilmoittaa, että hän jää ostarille, kunnes Lex pääsee vapaaksi. Salene ihmettelee eikö Amber kaipaa lastaan. Amber toteaa, että lapsesta erossa oleminen on vaikeaa, mutta jotain pitää tehdä. Priden mielestä Amberin puhe henkii todellista Ostarin rottien sydäntä ja henkeä. Pride sanoo, että he tarvitsevat Amberin johtajuutta, koska Teknot suunnittelevat jotain suurta. Hän toivoo, että Amber jää ostarille pitkäksi aikaa. Salene poistuu paikalta. Amber ja Pride katsovat hämmentyneinä.

Ram ja Java katsovat, kuinka Lex taistelee virtuaalimaailmassa. Ebony, Jay ja Dee astuvat sisälle huoneeseen. Ram kysyy, kuinka he kehtaavat marssia sisälle tuolla tavalla, sillä hän on kiireinen. Jay kysyy, keskeyttivätkö he Ramin leikin. Ram tuhahtaa. Java kysyy, mitä Ebony tekee huoneessa. Jay kertoo, että Ebony edustaa kaupunkia. Dee sanoo samat sanat. Jay kysyy, mitä Ram tekee Lexille. Ram kertoo, että hän antaa Lexille opetuksen. Jay on huolissaan siitä, mitä kaupunkilaiset ajattelevat. Ebony kertoo, että ihmiset eivät ole onnellisia. Dee sanoo, että kaupunkilaiset haluavat sheriffin takaisin. Ram käskee, että Jay pitää Deen suun tukossa. Jay haluaa tietää, mitä on tekeillä. Ram suostuu. Kaikki katsovat ruutua, jolla Lex taistelee.

Lex voittaa pelin. Jay ihmettelee, onko Lex virtuaalimaailmassa. Ram väittää, että ruudulla on virtuaalinen Lex ja oikea Lex painaa vain nappeja. Jay haluaa puhua Lexin kanssa. Ram ei ymmärrä Jayta, sillä Lex tekee sitä, mitä Lex rakastaa tehdä. Ram ei ymmärrä, kuinka Jay voi uskoa taikauskoisia virttejä. Hän haluaa virtit ulos huoneesta.

Hiiri pyytää, että Cloe tulee katsomaan City Netiä. Cloe kieltäytyy. Hiiri kysyy, onko Cloe sairas. Cloe huutaa kieltäviä vastauksia. Hiiri säikähtää. Cloe sanoo rauhallisella äänellä, että hän voi hyvin.

Siva menee tapaamaan Lexiä. Hän varoittaa, että Lex tulee kokemaan rankempia asioita kuin tähän asti. Lex uskoo, että hän selviytyy, sillä hän on digitaalinen sankari. Siva pyytää, että Lex lopettaa. Lex haluaa jatkaa voittamista, sillä se on hänen ainoa mahdollisuutensa.

Ebony ja Jay keskustelevat. Ebonyn mielestä Jay kuulostaa aivan Amberilta. Jay sanoo, että Amberilla on rohkeutta uskoa muihinkin kuin vain itseensä. Ebony ei voi uskoa, että Jay on ihastunut Amberiin, kuten Bray ja Pride. Jayn mielestä Ebony menee yli rajan. Ebony uhkaa, että hän voi kertoa Jayn salaisuuden Ramille, sillä Amber on karannut vanki. Ram saapuu paikalle ja kysyy, mitä Ebony haluaa kertoa hänelle. Ebony puhuu Lexistä. Ram kysyy, kuinka Ebony voi flunssan jälkeen, sillä hän haluaisi viettää aikaa Ebonyn kanssa. Ebony näyttelee, että hänellä on edelleen flunssa. Ram poistuu paikalta. Jay kiittää. Ebony sanoo, että hän ei vielä halunnut päästä Jaysta eroon.

Cloe saapuu Vedin luokse hotellille. Hän on käyttänyt avainkorttia. Hän haluaa kertoa Vedille jotain vakavaa. Ved ehdottaa, että t-patukat loppuivat. Cloe sanoo, että hän on raskaana. Vedin mielestä asia on mahdoton. Hän nauraa tekonaurua vitsille. Cloe vakuuttaa puhuvansa totta. Hän haluaa tietää, mitä Ved aikoo tehdä asialle. Ved sanoo, että asia ei kuulu hänelle, sillä Cloe itse antoi asian tapahtua, sillä Cloe on typerä virtti. Hän ei voi sietää vauvoja. Vedin mielestä tilanne on katastrofi. Hän lopettaa heidän suhteensa.