JAKSO 24

Neljännen tuotantokauden 24.jakso

Hahmot: Ram, Java, Siva, Jay, Ved, Ebony, Lex, Dee, Salene, Hiiri, Sammy, Cloe, Trudy, Amber


Tapahtumapaikat: Ostari, kaupunki, hotelli ja virtuaalimaailma


Lyhyesti: Dee toimii sheriffinä, kun Lex on Teknot klaanin vankina virtuaalimaailmassa, jossa hän joutuu nyrkkitappeluun, jossa häneen sattuu oikeasti. Salene huolehtii Hiirestä. Ved opettaa Cloea heittämään maalia katolta ihmisten päälle. Cloe opettaa sen Hiirelle ja Sammylle, josta hän joutuu puhutteluun. Ebony leikkii Javan neuvoja mukaillen, että hänellä on flunssa, jolloin Ram ei halua olla Ebonyn lähellä. Ved esittelee Jaylle virtuaalimaailmaa, jossa Jay kohtaa Amberin. Jay menee tapaamaan Amberia ostarille, koska hän haluaa kuulla totuuden tapahtumista. Dee juoruaa asian Ebonylle. Jayn ja Ebonyn välit ovat hankalat.


JAKSOSELOSTUS:


Dee vartioi aluetta, jossa myydään tuotteita. Hänellä on Moskiitot klaanin jäsen apunaan. Eräs poika pilkkaa Deen tarjoamaan vartiointiapua, koska Dee on tyttö. Dee vääntää pojan sormea ja kättä, jolloin poika pyytää anteeksi.

Hiiri hyppii sängyllä ja laulaa. Salene sanoo, että Hiiren pitää mennä syömään aamiaista ja peseytyä. Salene poistuu huoneesta, mutta palaa takaisin, koska kuulee Hiiren kirkuvan.

Eräs poika vie Ebonylle ruokaa. Ebony sanoo, että hän ei ole nälkäinen. Hän kysyy pojalta, onko poika koskaan ollut rakastunut johonkin, joka on osoittautunut mitättömäksi. Poika ei ymmärrä, mistä Ebony puhuu, ja poistuu. Ebony ottaa omenan käteensä ja murskaa sen nyrkkiinsä.

Salene laittaa laastarin Hiiren käteen. Amber sanoo, että häntä odottaa tuollaiset asiat myöhemmin. Hän kertoo, että hän ei ole koskaan rakastanut Pridea. Salene kertoo, että hän ei ole huolissaan Amberin tunteista, vaan Priden. Amber lupaa, että hän ei ruoki Priden tunteita.

Ebony ja Jay menevät samaan hissiin. Ebony kehuu hissejä, jotka Ram sai taas toimimaan. Jay aikoo poistua hissistä, mutta Ebony estää häntä. Ebony vaatii kunnioitusta, sillä Jay käytti häntä hyväkseen. Hän ei ymmärrä, kuinka hän voi merkitä Jaylle niin vähän, että Jay juoksee Ramia karkuun. Jay sanoo, että hän pelkää Ebonyn puolesta, sillä Ebony merkitsee hänelle paljon. Ebony pitää Jayn sanoja valheina. Hänen mielestään Jay on pelkuri. Hän uskoo, että he voisivat voittaa Ramin. Hän haluaa paremman tulevaisuuden Jayn kanssa. Jay sanoo, että heillä ei ole tulevaisuutta niin kauan kuin Ramilla on tunteita Ebonya kohtaan.
Ostarin rotat pohtivat sitä, mitä Lexille tapahtui. Hiiri tiskaa vihaisena astioita. Dee tuntee olevansa ainoa, joka uskoo, että Lex on syytön. Trudy sanoo, että he eivät voi tehdä mitään, vaikka uskoisivatkin. Lex uhoaa valvontakameralle. Ram katsoo videokuvaa virnistellen.
Java katsoo Jayn kuvaa tietokoneelta, kun Ebony saapuu paikalle. Ebony haluaa pyytää apua Javalta, sillä hän haluaa, että Ram luopuu suunnitelmistaan hänen suhteen. Java suhtautuu Ebonyyn ilkeästi. Java sanoo, että Ram saa, mitä hän haluaa. Hän suostuu auttamaan Ebonya.
Jay ja Ved keskustelevat Lexistä. Jay sanoo, että Vedin pitää unohtaa virtuaalimaailma. Ved pitää asiaa hyvänä ja haluaa näyttää sen Jaylle. Jay suostuu käyttämään virtuaalimaailmaa yhden kerran. Ram menee Ebonyn luokse. Hän haluaa kuulla Ebonyn päätöksen. Ebony sanoo, että hänellä on vilunväristyksiä. Ram ajattelee, että ne johtuvat hänen läsnäolostaan. Ram haluaa jonkun vahvan ja älykkään vierelleen. Ebony aivastaa monta kertaa. Ramin mielestä sairaudet ja bakteerit ovat ällöttäviä. Ram ei halua nähdä Ebonya ennen kuin hän paranee. Ram poistuu paikalta. Java ilmestyy Ebonyn luokse. Hän toteaa, että se ei ollut vaikeaa.

Ved kytkee Jayn ja itsensä virtuaalimaailmaan. He ovat baarissa. Ved sanoo, että Jay voi saada, mitä hän haluaa. Vedin ympärillä on kaksi tyttöä. Amber ilmestyy Jayn luokse ja istuu Jayn syliin. Jay haluaa pois virtuaalimaailmasta. Hän ottaa kypärän pois päästään ja sanoo, että mikään ei ole todellista virtuaalimaailmassa. Ved haluaa, että Jay myöntää, että kaikki tuntui aidolta. Jay sanoo, että mikään ei ollut aitoa. Ved kehuu Amber hahmoaan ja harmittelee, että Amber pääsi karkuun. Jay ihmettelee, mitä Ved tarkoittaa sillä. Ved korjaa sanojaan. Hän väittää, että Amber ei enää halunnut olla mallina.

Dee kuiskaa Sivalle, sillä hän haluaa tietää, onko Siva saanut mitään selville. Siva ei kuitenkaan voi puhua. Hän pyytää anteeksi. Dee kysyy, mikä Lexin rangaistus on. Siva ei halua puhua Deelle, koska Dee on virtti. Dee kysyy, laitetaanko Lex koekaniiniksi. Siva ei halua puhua Deen kanssa. Dee ei ymmärrä Teknot klaanin jäseniä. Siva toteaa itsekseen, että he ovat hulluja. Ved heittää valkoista ainetta katolta alas, mutta ei osu ihmisiin. Cloe haluaa yrittää, mutta Ved haluaa mieluummin suudella. Pari suutelee.
Hiiri tutkii Cloen vaatteita. Sammy saapuu paikalle ja pilkkaa häntä. Hiiri huutaa Sammyn perään. Jay menee tapaamaan Amberia, koska hän haluaa asioista oikean kuvan. Amber ihmettelee, miksi Jay ei kysy asiasta Ramilta. Jay kertoo, että hän näki Amberin virtuaalimaailmassa. Amber kertoo, että se ei ollut oikeasti hän itse, sillä hänet skannattiin virtuaalimaailmaan. Hän uskoo, että hänen kuvallaan voi nyt tehdä mitä vain.

Dee ilmestyy paikalle. Amber kertoo Deelle, että Salene on mennyt jonnekin Priden kanssa. Amber kysyy Jaylta, mitä Lexille tehdään. Jay ei tiedä. Amber ihmettelee asiaa, sillä Jay on kenraali. Jay kertoo, että hänen työnsä ovat hyvin tarkkoja ja että töihin ei kuulu Lex tai virtuaalimaailma. Jay kysyy, uskooko Amber häntä. Amber sanoo, että hän uskoo, että Jay ei tiedä mitään. Jay poistuu paikalta. Amber toteaa itsekseen: toistaiseksi.

Ram, Java, Siva ja Ved valmistautuvat siihen, että Lex kytketään pian virtuaalimaailmaan. Ram lupaa, että Java ja Siva voivat jäädä katsomaan. Hän haluaa kostaa ja leikkiä. Lex katsoo ulos ikkunasta, kun Siva ja Java saapuvat paikalle. Lex on iloinen nähdessään Sivan, mutta perääntyy, kun näkee myös Javan. Javan mielestä Lex näyttää huolestuneelta.
Dee kulkee kadulla Moskiitot klaanin jäsenen kanssa ja kohtaa Ebonyn. Ebony kysyy Deeltä Lexistä. Dee pohtii, miksi Ebony välittää Lexistä nyt, kun hänellä on omiakin ongelmia. Dee puhuu vihjailevasti. Ebony ihmettelee, mistä Dee puhuu. Dee kertoo Ebonylle Jaysta ja Amberista. Hänen mielestään heillä on paljon yhteistä. Dee uskoo, että heistä tulisi hyvä pari.

Lex sidotaan tuoliin. Hän kysyy, tehtiinkö muillekin vangeille näin. Ram vastaa kieltävästi. Lex sanoo, että hänellä on oikeuksia. Ram vastaa jälleen kieltävästi. Ram sanoo, että Lex on etuoikeutettu. Hän käskee Javan ja Sivan pois paikalta. Java muistuttaa, että Ram lupasi, että he voivat jäädä katsomaan. Ram sanoo, että hän muutti mieltään. Siva kysyy, satuttaako Ram Lexiä. Ram sanoo vain hyvästit.

Ebony ja Jay menevät taas samaan hissiin. Jay sanoo, että hänen pitäisi kai käyttää portaita. Hän huomaa, että Ebony on edelleen pahalla tuulella. Ebony kysyy suoraan, onko Jay kiinnostunut Amberista. Jay kysyy, miksi hän olisi kiinnostunut Amberista. Hän sanoo, että hän on kiireinen kenraali ja Amber on äiti, joka haluaa päästä pian lapsensa luokse. Jay kysyy, mitä Ebonyn mielessä on. Ebony poistuu hissistä. Lex on virtuaalimaailmassa. Hänen päässään on sheriffin hattu. Hän seisoo junaradalla. Hän huomaa, että kyseessä on peli. Hän uhoaa, että Ramin pitää näyttäytyä.

Salene on huolissaan, sillä hän ei löydä Hiirtä mistään. Dee uskoo, että Hiiri on jossain leikkimässä. Trudy ja Amber haluavat auttaa Salenea. Dee sanoo, että hän on nyt sheriffi, joten lapset eivät kuulu hänelle. Muut katsovat häntä pahasti, jolloin hän muuttaa mieltään ja päättää auttaa muita.

Lex on virtuaalimaailmassa. Hän yrittää ampua pojat, mutta hänen aseensa onkin leikkikalu. Hän joutuu nyrkkitappeluun kahden pojan kanssa. Heidän iskunsa eivät satu. Ram käskee, että Lex otetaan pois virtuaalimaailmasta. Lex nauraa, että virtuaalimaailmapeli oli säälittävä. Hän haluaa pois paikalta. Ram haluaa, että Lex menee takaisin virtuaalimaailmaan. Ved seisoo Ramin vierellä. Lexille laitetaan uudelleen kypärä päähän.

Cloe heittää valkoista ainetta katolta alas. Hän osuu ihmisiin. Hiiri ja Sammy nauravat vierellä. Trudy ja Dee saapuvat paikalle. Dee kysyy, onko Cloe Ostarin rotta vai Tekno. Trudy sanoo, että tämä ei ole Cloen tapaista. Dee sanoo, että hän tietää, mistä Cloen temput johtuvat. Hän ei halua, että Cloe viettää aikaa Vedin kanssa. Hän sanoo, että hän voisi pidättää Cloen. Cloe huutaa, että Deen pitää pysyä poissa hänen silmistään, ja poistuu paikalta.

Lex on jälleen virtuaalimaailmassa. Samat pojat lyövät häntä uudestaan. Lex tuntee tällä kertaa iskun oikeasti. Hän sanoo, että isku sattui. Ram nauraa todellisessa maailmassa. Lex haluaisi puhua puhua asiasta poikien kanssa, mutta pojat vain hakkaavat Lexiä. Ved kävelee Lexin vierelle todellisessa maailmassa ja katsoo Ramia.