JAKSO 20

Neljännen tuotantokauden 20.jakso

Hahmot: Ram, Siva, Jay, Ved, Ebony, Lex, Dee, Salene, Pride, Hiiri, Sammy, Cloe, Trudy, Amber


Parit: Jay ja Ebony. Siva ja Lex. Cloe ja Ved.


Tapahtumapaikat: Ostari, kaupunki sekä hotelli (eli teknojen ja Ebonyn yhteinen tukikohta)


Lyhyesti: Cloe yrittää saada Vediltä lisää tietoja rakennuksesta, jonka luona he olivat heidän treffeillään. Ved nauttii kaupunkilaisten suosiosta. Pride, Salene, Dee, Trudy ja Lex menevät tutkimaan rakennusta. Trudy harhauttaa, kun muut menevät sisälle. Amber ja pari muuta ihmistä on köytetty laitteisiin kiinni kuin zombit. Ebony ja Jay rakastelevat. Ram kosii Ebonya ja antaa hänelle aikaa miettiä asiaa. Hiiri ja Sammy nauhoittavat salaa Priden puhetta. Lex lohduttaa Sivaa. Jay uhkailee Pridea lopettamaan sabotoinnit.


JAKSOSELOSTUS:


Jay menee Ebonyn huoneen luokse. Huoneen numero on 11. Jay pyytää änkyttäen, että Ebony vaihtaisi hänen siteensä, ja astuu sisälle huoneeseen.
Ostarin rotat ovat kokoontuneet pöydän ääreen. Salene esittelee lapset Trudylle. Lex saapuu paikalle. Trudy ahdistuu, sillä muut klaanin jäsenet ovat kadonneet. Hän kertoo, että Bray on myös kadonnut ja että Amberin lapsi on kaunis poika. Hän sanoo, että lapset ovat Eko klaanin luona. Pride ihmettelee, kuinka Trudy ja Amber ovat olleet hänen klaaninsa luona. Trudy kertoo, kuinka he menivät metsästämään, kun Teknot kidnappasivat heidät. Trudy pääsi pakenemaan, mutta Amber vietiin rakennukseen sektori kymmenessä.
Lex ja Dee eivät muista rakennusta, mutta Cloe sanoo tietävänsä sen. Ebony kysyy, tarvitseeko Jay jotain muuta. Jay ja Ebony suutelevat. Lex on vihainen, koska Cloe ei ole kertonut vartioidusta rakennuksesta. Pride pyytää, että Lex on hiljaa. Cloe kertoo, että Ved vei hänet sinne. Trudy ihmettelee, kuka Ved on. Salene pohtii, ovatko muutkin rakennuksessa, jos Amberkin on. Pride haluaa ottaa selvää rakennuksen sisällöstä. Trudy on huolissaan Cloesta. Salene ei halua, että Ebony saa tietää Amberista. Cloe lupaa ottaa selvää rakennuksesta.
Kaupunkilaiset tanssivat musiikin tahdissa ja hurraavat Vedille, joka ajaa heidän ohitseen. Ebony makaa sängyllä ja kysyy Jayn entisistä rakastetuista. Hän arvaa olevansa numero viisi tai kuusi. Jay ihmettelee, millaisena Ebony oikein pitää häntä. Jay sanoo, että hän ei halua lähteä, mutta hänen täytyy. Ebony hymyilee onnellisena.
Lex ihmettelee, missä Siva oli, sillä hän odotti Sivaa. Siva ei halua tavata Lexiä siellä, missä on muita ihmisiä. Hän katsoo ympärilleen ja huomaa valvontakameran. Hän raahaa Lexin kauemmas. Lex ei ymmärrä, mistä on kysymys. Siva kysyy, haluaako Lex, että heidät deletoidaan. Lex pohtii, mitä Ram on tehnyt Sivalle. Lex lohduttaa Sivaa. Hän lupaa keksiä ratkaisun ja palata takaisin niin, että kukaan ei näe häntä. Lex halaa Sivaa.

Jay menee ostarille, sillä hän haluaa keskustella Priden kanssa siitä, että Priden teko ei toistu. Hänen mielestään Pride on älykäs, mutta kovapäinen. Pride ei ymmärrä, miksi Teknot saapuivat kaupunkiin ja käänsivät koko heidän yhteiskuntansa ylösalaisin. Jay kiittää Pridea, mutta esittää heti perään varoituksen. Trudy saapuu paikalle. Pride kertoo, että Jay on vihollinen.
Hiiri ja Sammy asettavat nauhurin sängyn alle, sillä he haluavat kuulla, miltä suuteleminen kuulostaa. Kaupunkilaiset taputtavat, kun poika soittaa kitaraa ja laulaa. (Huom. Kappale on Klaani ohjelman tunnusmusiikki.) Ved istuu lähistöllä. Cloe menee hänen luokseen. Ved lähettää muutaman teknovartijan pois paikalta. Cloe sanoo, että hän haluaa palata takaisin yhteen, jos Ved on hänelle rehellinen. Hän haluaa selvittää, missä he olivat heidän treffeillään. Ved kertoo, että he eivät olisi saaneet olla siellä. Ved ei halua kertoa enempää, koska asia kuuluu vain Teknot klaanille. Hän pyytää Cloelta anteeksi. Cloe poistuu paikalta. Ved huutaa hänen peräänsä. Teknovartija neuvoo kaupunkilaisia olemaan varovaisia sähkölaitteiden kanssa.
Trudy, Salene, Pride ja Dee menevät vakoilemaan rakennusta, jonne Teknot veivät Amberin. Salene ihmettelee, minne Lex meni. Trudy on sitä mieltä, että Deen työ ei varmasti ole helppoa Lexin kanssa. Dee on sitä mieltä, että Lex toimii kuin mies. Trudy vain tuhahtaa. Lex ilmestyy yhtäkkiä paikalle. Dee hymyilee. Pride moittii Lexiä.
Ebony heiluttaa viuhkaa. Ovelta kuuluu koputus. Ebony ryntää innokkaasti ovelle, mutta ovella onkin vain Ram, joka tuo hänelle kukkia. Ramin kasvoilla on suojus kukkien vuoksi. Ebony kiittää kukista ja laskee ne Ramin pyynnöstä pöydälle. Ram olisi halunnut esittää asiansa perinteisellä tavalla, mutta hän ei pysty polvistumaan. Ram pyytää Ebonya kolmanneksi vaimokseen. Ebony on häkeltynyt.

Ostarin rotat tekevät harhautussuunnitelman. Trudy ehdottaa itseään vapaaehtoiseksi. Hän kertoo, että hän osaa kävellä vaikka rikkoutuneen lasin päältä päästämättä ääntäkään, koska hän on viettänyt aikaa Eko klaanin luona. Salene toivottaa Trudylle onnea. Hiiri ja Sammy antavat Cloen kuunnella heidän nauhoitustaan, jossa Pride puhuu ikävään sävyyn lapsista. Cloe ihmettelee, kuinka lapset saivat nauhoitettua puheen. Hänen mielestään salakuuntelun avulla kuulee vain ikäviä asioita itsestään. Cloe lähettää Sammyn asioille ja kutittaa Hiirtä.
Trudy harhauttaa Teknot klaanin jäseniä ääntelemällä ja rikkomalla lasin. Dee, Pride, Lex ja Salene hiipivät kohti rakennusta. Ram kysyy Ebonylta, ymmärtääkö hän, mitä hänellä tulisi olemaan, jos hän suostuisi kosintaan. Ram lupaa Ebonylle valtaa ja vapautta. Ebony ihmettelee, miksi Ram haluaa mennä hänen kanssaan naimisiin. Ram kertoo asian esimerkein. Ebony ymmärtää, että Ram haluaa kokoelmansa täytenä: Java, Siva ja Ebonya. Ebony ihmettelee rakkauden puutetta. Ram antaa Ebonylle aikaa ajatella.

Dee, Pride, Lex ja Salene tutkivat rakennusta sisältä. He löytävät ihmisiä, jotka on köytetty laitteeseen kiinni. Deen mielestä näky muistuttaa Frankensteinia. Pride haluaa irrottaa ihmiset laitteesta. Salene ihmettelee, mikä hirviö tekisi tällaista ihmisille. Pride näkee Amberin, joka ei reagoi puheeseen. Hän ihmettelee, mitä Amberille on tehty.