JAKSO 19

Neljännen tuotantokauden 19.jakso

Hahmot: Ram, Java, Siva, Jay, Ved, Ebony, Lex, Dee, Salene, Pride, Hiiri, Sammy, Cloe, Trudy


Parit: Jay ja Ebony. Cloe ja Ved. Salene ja Pride.


Tapahtumapaikat: Ostari, kaupunki, voimalaitos sekä hotelli (eli teknojen ja Ebonyn yhteinen tukikohta)


Lyhyesti: Pride ja Jay havahtuvat hereille. Jay ei ymmärrä, kuinka Ram saattoi laittaa virran päälle, vaikka hän pyysi lykkäystä. Ebony hoitaa hänen vammojaan. Java ei pidä parin läheisistä väleistä ja itkee. Pride haluaisi sabotoida voimalaitosta uudelleen. Priden ja Salenen välit lähentyvät. Cloe on vihainen Vedille epäonnistuneiden treffien vuoksi. Ram rankaisee Sivaa virtuaalimaailmassa varkauden ja suhteen vuoksi. Lex odottaa turhaan Sivaa piilopaikassaan. Hiiri ja Sammy leikkivät sähkölaitteilla ja aiheuttavat pienen tulipalon. Trudy ilmestyy ostarille ja kertoo, että Amber on Teknojen vankina.


JAKSOSELOSTUS:


Kaupunkilaiset iloitsevat ilotulituksesta. Pride ryömii Jayn vierelle. Ram katsoo Javan kanssa kaupunkilaisten iloitsemista tietokoneelta. Ram on onnellinen siitä, että kaupunkilaiset pitävät ilotulituksesta, jonka hän järjesti heille. Hän uskoo, että kaikki rakastavat häntä. Hän harmittelee, että Siva ei nähnyt tapahtumia.

Lex ja Siva sopivat tapaamisen seuraavalle päivälle. Pride yrittää herättää Jayta, joka alkaa yskiä. Teknot saapuvat paikalle. Jay kiittää Pridea ja pyytää, että hän menisi pois paikalta. Pride juoksee karkuun. Teknot kysyvät, onko kenraali kunnossa ja pitäisikö heidän juosta virtin perään. Jay sanoo, että he antavat hänen mennä.
Sammy ja Hiiri leikkivät sähkölaitteilla. Dee sanoo, että hän ei halua tulipaloa. Seinältä lentää kipinöitä. Dee pohtii, missä pääkatkaisija on. Pride palaa ostarille surullisena. Hänen käsiinsä sattuu. Salene pyytää, että Dee hakee ensiapulaukun. Pride haluaa yrittää uudelleen sabotoida voimalaitoksen. Salene hoitaa Priden käsiä ja kertoo, että ihmiset olivat onnellisempia kuin koskaan, kun virta kytkettiin päälle. Salene uskoo Pridea, kun Pride sanoo, että ihmisiä manipuloidaan, mutta hänen mielestään virran katkaiseminen ei ole ratkaisu ongelmaan.
Jay kävelee vaivalloisesti käytävällä ja kohtaa Ebonyn, joka haluaa hoitaa Jayn vammat eikä kuuntele vastaväitteitä. Hiiri rakentaa jotain sähköjohtojen avulla ja komentaa Sammya.

Ebony laittaa siteen Jayn kylkeen. Jay on vihainen, mutta pyytää sitten anteeksi. Jay haluaa mennä Ramin luokse ja nousee tuskaisesti ylös. Ebonyn mielestä Ram on jo nukkumassa ja ehdottaa, että Jay voisi jäädä hänen luokseen. Jay haluaa takkinsa ja poistuu huoneesta.
Siva menee huoneeseensa ja kurkistaa ikkunasta sälekaihtimien läpi. Ram laittaa valon päälle. Siva säikähtää nähdessään Ramin. Ram ihmettelee, kuinka Siva unohti, että heillä on nyt taas valot. Hän kertoo, kuinka hän ajatteli Sivaa, joka on yksin huoneessaan päänsärkynsä kanssa. Siva väittää, että hän tarvitsi raitista ilmaa ja voi nyt paremmin. Ram jättää Sivan nukkumaan. Siva avaa Ramille oven. Ram kehuu vielä kaupungin valojen kauneutta.

Aamu valkenee. Ved ajaa Cloen luokse autollaan. Cloe keinuu ja kysyy, mitä Ved oikein haluaa. Cloe on vihainen, koska Ved jätti hänet edellisenä iltana ja hänen piti mennä yksin kotiin. Ved pyytää anteeksi. Cloe ei halua olla Vedin kanssa, koska Ved vei heidät paikkaan, jonne ei olisi saanut mennä, saattoi heidät melkein pitätetyiksi ja sitten katosi. Cloe sanoo olevansa typerä, sillä ilotulitukset johtuivat voimalaitoksen avajaisista. Ved sanoo, että he eivät tarvitse ilotulituksia, sillä he voivat tehdä omat ilotulituksensa. Ved käskee, että Cloe ei kerro muille, missä he olivat edellisenä iltana.

Jay menee Ramin luokse. Hänen kädessään on side. Java pohtii, kuka siteen laittoi. Jay kysyy, saiko Ram hänen viestinsä siitä, että virtanapin painamista olisi pitänyt lykätä siihen saakka, kunnes hän olisi ehtinyt hoitaa työnsä sähköaidan luona. Ramin mielestä hän ei voinut lykätä tapahtumia. Jay ei voi uskoa, että Ram painoi virtanappia, vaikka hän näki kaiken valvontakameroiden kautta. Ramin mielestä virtti valitsi itse aidalle kiipeämisen. Ram kertoo, että hän on kiireinen. Jay ei voi uskoa kuulemaansa. Hän poistuu paikalta suuttuneena.

Hiiri pyytää, että Sammy kiirehtii laitteiden kanssa. Sammy muistuttaa, että Hiiri sanoi, että ostarin pitäisi olla mukava paikka asua. Hiiri ja Sammy ovat kytkeneet kaikki laitteet yhteen. Sammy laittaa johdon pistorasiaan. Leivänpaahtimesta lentää kipinä. Sammy ja Hiiri poistuvat paikalta, koska mitään muuta ei tapahdu. Sammyn mielestä hänen ei olisi pitänyt kuunnella Hiirtä, joka aiheuttaa vain ongelmia. Leivänpaahdin syttyy palamaan.

Java ja Siva työskentelevät tietokoneella. Ram pyytää Sivan apua, mutta Siva ei ehdi. Java tarjoutuu tilalle, mutta Ram haluaa viettää laatuaikaa Sivan kanssa. Siva vilkuilee vaivaantuneena Javaa. Siva poistuu Ramin kanssa huoneesta.

Ostarilla soi musiikki. Dee huutaa, että musiikki pitäisi laittaa hiljemmalle. Hän ihmettelee, minne Lex menee, koska hänellä ei ole työvuoro tänään. Dee aikoo tulla mukaan, mutta Lex selittelee, että hänellä on joitain asioita hoidettavanaan. Lex poistuu ostarilta. Dee jatkaa huutamista.

Cloe kuuntelee musiikkia. Hiiri ja Sammy menevät tapaamaan häntä, sillä heillä on ongelma. Cloe hiljentää musiikkia. Cloe kysyy, kuka Sammy on. Sammy esittelee itsensä. Hiiri kertoo, että Sammy on hänen uusi ystävänsä, jonka hän tapasi edellisenä iltana, kun sähköt laitettiin päälle. Cloe sanoo, että hän on kiireinen, ja laittaa musiikin taas kovalle. Tuli leviää.
Ram ja Siva keskustelevat virtuaalimaailmassa. Ram sanoo, että Siva rakastaa Lexiä ja että Siva valehtelee hänelle. Ram poistuu ja lukitsee Sivan yksin virtuaalimaailmaan. Lex kävelee pois piilopaikastaan ja katselee ympärilleen lausuen Sivan nimen.
Ebony haluaa tietää lisää Jaysta. Jay kertoo, että hän ei ole Tekno, vaan hän työskentelee Teknoissa. Hän paljastaa, että aiemmin hän ei nähnyt missään mitään järkeä, mutta Ram ja teknologia muuttivat hänen mielensä. Hän uskoo, että maailma palaa takaisin ja hän saa haluamansa, jonka Ram hänelle lupasi. Ebony koskettaa Jayn päätä ja toivoo, että Jay on varovainen, koska hän ei halua, että Jay satuttaa itsensä. Jay hymyilee. Java katsoo Jayta ja Ebonya.
Siva on Ramin vankina virtuaalimaailmassa. Hänen hiuksensa ovat sekaisin. Linnut lentävät hänen ympärillään sumuisessa maastossa. Pride ja Salene keskustelevat tilanteesta. Pride haluaisi jonkun, joka ymmärtää sähköstä jotain. Salene kertoo, että heillä oli ennen Jack. Pride haluaa lukea kirjoja. Salenen mielestä kirjojen lukeminen avaruudesta ei tee heistä astronautteja. Pride toivoo, että Teknojen joukossa olisi henkilöitä, jotka eivät olisi niin pahoja. Hän kertoo Salenelle Jayn teosta.

Siva kuulee ääniä ja huutaa. Hän pitää käsiään virtuaalimaailmakypärässä. Ram vain katselee vieressä, kuinka Siva kärsii. Java pyyhkii silmiään ja kohtaa Vedin. Vedin mielestä itkeminen on virttimäistä. Java kysyy, mitä Ved sitten tekee, kun hän on suuttunut. Ved kysyy, mitä Ebony on tällä kertaa tehnyt. Java vastaa, että hengittänyt. Ved nauraa Javan nokkeluudelle. Java sanoo, että Ebony on aina saanut enemmän asioita kuin hän. Ved sanoo, että hän tietää, miltä Javasta tuntuu, mutta Java ei kuuntele. Javan mielestä Jay saa, minkä hän ansaitsee. Java uskoo, että Ebonykin saa lopulta sen, mitä hän ansaitsee.

Hiiri ja Sammy havaitsevat savua. Salene vakuuttaa Pridea siitä, että Pride on hyvä ihminen, minkä vuoksi hän pitää Pridesta joka päivä entistä enemmän. Salene suutelee Pridea. He kuulevat huutoa ja menevät Deen luokse. Cloe haluaa hakea vettä, mutta Salene kieltää. Pride riisuu paitansa ja alkaa tukahduttaa liekkejä. Salene ottaa Cloelta vaahtosammuttimen.
Ram päästää Sivan vapaaksi. Siva ottaa kypärän pois päästään. Ram sanoo, että Siva sai tämän aikaan, koska hän varasti, valehteli ja pilasi koko päivän. Ramin mielestä Sivan pitää keksiä hänelle jotain mukavaa.

Salene ja Pride puhuttelevat Hiirtä, jolle pitäisi kertoa sähkölaitteiden vaarallisuudesta. Salene sanoo, että onneksi kukaan ei loukkaantunut. Trudy saapuu yskien paikalle. Cloe ja Salene ryntäävät Trudyn luokse. Trudy kertoo, että hän on etsinyt heitä, ja kysyy, mitä on tapahtunut. Pride kertoo, että ostarilla kävi pieni onnettomuus. Trudy sanoo, että Brady on turvassa, mutta Amber tarvitsee heidän apuaan. Pride ihmettelee, että Trudy tietää, missä Amber on. Trudy kertoo, että Amber on Teknojen vankina.