JAKSO 18

Neljännen tuotantokauden 18.jakso

Hahmot: Ram, Java, Siva, Jay, Ved, Ebony, Lex, Dee, Salene, Pride, Hiiri, Cloe


Parit: Siva ja Lex. Cloe ja Ved.


Tapahtumapaikat: Ostari, kaupunki, voimalaitos sekä hotelli (eli teknojen ja Ebonyn yhteinen tukikohta)


Lyhyesti: Ebony vie lääkkeitä Lexille, jolloin Lex alkaa parantua. Hän lupaa Sivalle, että hän ei kerro lääkevarkaudesta Ramille. Ram syyttää varkaudesta Ebonya, vaikka tietää, että Siva on syyllinen. Ram ei anna Ebonylle rangaistusta. Siva menee tapaamaan Lexiä, jolloin Lex ojentaa Sivalle Tai-Sanin kristallin. Ebonyn ja Jayn välit ovat viileät. Pride tutkii voimalaitosta ja yrittää sabotoida laitteita. Teknot saavat voimalaitoksen toimimaan ja sähköt palaamaan kaupunkiin. Pride ja Jay saavat iskun sähköaidasta ja makaavat tajuttomina maassa. Ved ja Cloe menevät treffeille. He suutelevat, mutta Cloe ei halua mennä pidemmälle, vaikka Ved haluaisi. Teknot yllättävät heidät, jolloin Ved piilottaa kasvonsa.


JAKSOSELOSTUS:


Ebony istuu Lexin vuoteen reunalle ja kokeilee hänen pulssiaan ja hengitystään. Hän laittaa Lexin suuhun pillereitä.
Aamu valkenee. Jay ja muut Teknot työskentelevät voimalaitoksella. Pride vakoilee heitä. Siva ojentaa Ramille juotavaa. Ram kutsuu häntä enkeliksi. Hän ei tiedä, mitä hän tekisi ilman Sivaa. Hän kutsuu itseään hemmotelluksi. Java kertoo, että teknot ovat aikataulussa. Ram haluaa päivästä erikoisen ilotulituksineen ja lasereineen. Javan mielestä he tarvitsevat yleisön. Ram ei halua olla kaupunkilaisten joukossa. Ram pyytää, että Siva improvisoi tilanteen, sillä Siva on hyvä siinä. Hän haluaa klaanien johtajat ja etenkin Ebonyn paikalle. Hän mainitsee myös sheriffin ja kysyy, onko sheriffi jo kuollut. Siva vaikuttaa murheelliselta.

Jay menee Ebonyn luokse. Hän haluaisi puhua eilisestä illasta, mutta Ebony kysyy, tapahtuiko eilen jotain. Jay suuttuu ja sanoo, että he voivat toimia sitten Ebonyn tavalla. Salene, Pride ja Dee katselevat Lexiä. Pride kertoo, että Lex hengittää nyt helpommin. Salene ihmettelee, että Pride välittää Lexistä, sillä Lex heitti Priden vankilaan vasta viime viikolla.

Ebony ihmettelee, kuinka Siva sai Lexille lääkkeitä ja miksi. Siva ei halua, että Ram tietää asiasta. Ebonyn mielestä siskot ovat sitä varten, että he pitävät toistensa salaisuudet turvassa. Pride tutkii papereita voimalaitoksesta. Salene ihmettelee, mitä Pride suunnittelee. Pride sanoo, että hän haluaa vain tietää, mitä Teknot tekevät. Pride haluaa sabotoida Teknojen suunnitelmia. Salene on huolissaan, sillä Priden suunnitelma on vaarallinen. Pride ei voi vain istua sivussa.

Ram pelaa tietokonepeliä Javan ja Sivan kanssa. Ram sulkee tietokoneensa kesken pelin, mikä ärsyttää Javaa. Ram matkii Javan puhetapaa ja kysyy, mikä Sivaa vaivaa. Ram haluaa tutkia varkautta, sillä hänen lääkkeitään on varastettu. Java ihmettelee, kuinka Ram tietää asiasta. Ram sanoo, että hän vain tietää. Hän kertoo tietävänsä, että Ebony varasti lääkkeitä, koska hän kysyi niitä eilen. Ram kysyy, kuka on samaa mieltä. Java nostaa kätensä innokkaasti pystyyn. Siva nostaa kättään vaitonaisesti ja hitaasti muiden perässä. Java menee hakemaan Ebonya paikalle. Ram pyytää, että Siva hieroo hänen vasenta olkapäätään.

Hiiri ja Cloe kantavat vesikanistereita. Poika varastaa kanisterin Hiireltä, mutta Ved saapuu paikalle ja tyrmää pojan. Hän kävelee kanisterin kanssa Hiiren ja Cloen luokse. Hiiri kysyy, veikö Ved hänen veljensä pois. Ved ei vastaa, vaan antaa Hiirelle karamelleja ja pyytää, että Hiiri menee edeltä. Ved kysyy Cloelta heidän tulevista treffeistään. Hän haluaa olla rauhallisessa paikassa ja pitää hauskaa. Ved ja Cloe sopivat treffit leikkipuistoon ostarin taakse kello seitsemältä. Ved suutelee Cloea.

Ram kysyy Ebonylta Lexistä. Ebony vastaa, että hän on oppinut, että muilta ei kannata odottaa mitään. Ram sanoo, että hän oletti Ebonyn olevan uskollinen ja luotettava kuten siskonsa. Hän kertoo, että hän tietää, että Ebony on ottanut antibiootteja. Ebony vilkaisee Sivaa. Ram huomaa asian. Ebony tunnustaa olevansa syyllinen lääkkeiden varastamiseen. Siva on yllättynyt asiasta. Ram katsoo hämmentyneenä Ebonya ja Sivaa.

Dee hoitaa Lexiä, kun Salene saapuu paikalle. Salene kertoo, että Lexiä rakastetaan vihata. Hänen mielestään Lexin kova käytös on vain ulkokuorta. Hän uskoo, että ainoastaan Tai-San on päässyt lähelle Lexin sisintä. Salene löytää lääkepurkin peiton alta. Dee ei tiedä siitä mitään.

Ram ihmettelee, kuinka paljon Ebony ihailee Lex-sheriffiä, kun hän riskeerasi varastamisella niin paljon. Java ei pidä siitä, että Ebony otti Ramin lääkkeitä. Ram pohtii, mikä Ebonyn rangaistus voisi olla. Siva tekee oman ehdotuksensa, mutta Java haluaa mieluummin Ebonylle julkisen nöyryytyksen. Ram ihmettelee, miksi sisaruus ei merkitse mitään Javalle, sillä se vaikuttaa merkitsevän paljon Sivalle. Ram pyytää, että Ebony keksii itselleen rangaistuksen. Ebony sanoo, että hän ei halua hammaskeijulta palkkaa hammassäryn parantamisesta. Ram sanoo, että hän rakastaa Ebonya, joka ei pilannut hänen päiväänsä. Hän haluaa päästää Ebonyn vapaaksi. Java ei ole samaa mieltä asiasta. Ebony hymyilee onnellisena.

Ved on keinujen luona, kun Cloe saapuu paikalle. Hän on odottanut Cloea jo tunnin, sillä hänen mielestään he sopivat tapaamisajaksi kello kuusi. Ved ehdottaa, että he menisivät kävelemään. Hän sanoo, että Cloen ei tarvitse olla hermostunut. Cloe sanoo, että hän on vain onnellinen.

Siva tapaa Ebonyn käytävällä. Ebony sanoo, että hän vain teki sen, mitä Ram odotti hänen vähiten tekevän. Siva ihmettelee asiaa, sillä Ebony olisi voinut syyttää häntä. Ebony sanoo, että hän teki lupauksen Sivalle. Ebony menee huoneeseensa. Java ilmestyy Sivan luokse. Hän ei ymmärrä, mitä Siva teki aiemmin, sillä he olisivat voineet voittaa Ebonyn. Siva ihmettelee, kuinka Java ei osaa tulkita Ramia, joka halusi pitää päivän hauskana, vaikka he olisivat sanoneet mitä. Java ei ymmärrä, kuinka Ebony pääsee tilanteista aina ilman seurauksia.
Ilta pimenee. Pride hyppää aidan yli voimalaitoksen luokse. Teknot ja kaupunkilaiset kokoontuvat yhteen. Dee toimii järjestyksenvalvojana. Pride kulkee voimalaitoksen sisällä ja tutkii paperiaan. Hän avaa kaapin oven ja alkaa rikkoa johtoja. Ram pitää puheen. Hän haluaa jakaa unohtumattoman kokemuksen kaikkien läsnäollessa viiden minuutin kuluttua. Hän laukaisee ajastimen. Java kertoo Ramille, että Siva ei ole paikalla, koska hänellä on taas päänsärky.

Siva menee tapaamaan Lexiä ostarille. Lex kysyy Tai-Sania. Siva sanoo, että hän on täällä. Lex tervehtii Sivaa, joka kertoo, että Lexillä oli verenmyrkytys. Lex sanoo, että hän kertoi muille, että hän voi pahoin, mutta kukaan ei koskaan kuuntele häntä. Siva kertoo, että hän toi Lexille antibiootteja. Lex kiittää ja sanoo tuntevansa todelliset ystävänsä vain tällaisina aikoina. Siva koskettaa Lexiä, sillä hänellä oli ikävä. Lex laittaa Tai-Sanin amuletin Sivan kaulaan, jotta Siva muistaisi Lexin. Lex ja Siva suutelevat toisiaan.

Teknoja katsomaan tulleet kaupunkilaiset huutavat mielenosoituksellisesti kysymystä "missä kadonneet ovat". Teknovartijat ottavat heidän kylttinsä pois. Ram katsoo tilannetta rauhallisena. Salene ja Hiiri saapuvat paikalle. Dee kertoo Salenelle, että virta laitetaan pian päälle. Salene ja Dee eivät tiedä, missä Pride on.
Teknovartija huomaa Priden, joka alkaa juosta karkuun. Ved ja Cloe suutelevat tunnelissa. Ved haluaisi edetä pidemmälle, mutta Cloe haluaisi edetä hitaammin heidän suhteessaan. Ved yrittää suudella Cloea, mutta Cloe torjuu hänet. Ved ihmettelee, mikä Cloen ongelma on. Cloe haluaa aikaa ajatella. Ved sanoo ymmärtävänsä, että asian pitää tapahtua silloin, kun Cloe tuntee olevansa valmis. Ved pitää kättään Cloen hartioilla vaivaantuneesti.

48 sekuntia jäljellä. Ram näkee valvontakameran ja tietokoneensa avulla, että Pride yrittää ylittää sähköaitaa, mutta Teknot ovat hänen kannoillaan. Jay kiipeää aidan päälle auttamaan, sillä Pride on jäänyt aitaan kiinni. Ram virnistelee ja sulkee tietokoneen ruudulla näkyneen kuvan. Teknovartija kytkee Priden sabotoiman laitteen uudelleen päälle. Kaupunkilaiset laskevat sekunteja. Ramin mielestä Siva tulee olemaan pettynyt, koska hän jäi paitsi kaikesta jännityksestä.
5, 4, 3, 2, 1, 0! Ram painaa nappia ja kytkee siten virran päälle. Jay katsoo kauhuissaan Pridea sähköaidan päällä. Kaupungin valot syttyvät. Kaupunkilaiset, Salene, Hiiri ja Dee riemuitsevat. Ebony hymyilee. Taivaalla näkyy ilotulitus.

Ved kertoo Cloelle, että tuollaisen näyn hän näkee aina, kun hän suutelee Cloea. Hän väittää, että hän järjesti ilotulituksen Cloelle. Cloe suutelee Vediä. Kolme teknoa ilmestyy paikalle. Ved piilottelee kasvojaan. Teknot kertovat, että alueella on kiellettyä olla. Ved ja Cloe kävelevät pois paikalta. Cloe ei ymmärrä, miksi Ved ei vain kertonut, kuka hän on. Teknot kuulevat Vedin kuiskailut laitteidensa avulla. Pride ja Jay makaavat tajuttomina maassa sähköaidan vierellä.