JAKSO 15

Neljännen tuotantokauden 15.jakso

Hahmot: Ram, Java, Siva, Jay, Ved, Ebony, Lex, Dee, Salene, Pride, Cloe, Hiiri


Tapahtumapaikat: Ostari, kaupunki, metsä sekä hotelli (eli teknojen ja Ebonyn yhteinen tukikohta)


Lyhyesti: Jay on antanut käskyn, että kaupunkilaisille jaetaan teknojen T-patukoita ruuaksi. Ram suuttuu Jaylle asiasta. Ebonyn ja Jayn yhteistyö sujuu hyvin, mutta Java on heille mustasukkainen. Jay torjuu Javan. Pride ei suostu syömään patukoita. Pride ja Salene keräävät yrttejä metsästä ja suutelevat. Hiiri on ottanut lemmikikseen hiiren. Cloe kysyy Deeltä seksistä. Siva ja Lex tapaavat taas salaa. Ram ihmettelee, missä Siva on ollut. Lexiä vaivaa hammassärky. Jay puhuttelee Vediä Cloesta. Ved sanoo, että Cloe ei merkitse hänelle mitään. Samalla Cloe haaveilee rakastuneena Vedistä.


JAKSOSELOSTUS:


Teknot hyppäävät ulos autosta, jonka lastina on suuri määrä laatikoita. Yksi teknoista pyytää, että Lex sheriffin asemassa allekirjoittaa paperin. Lex allekirjoittaa, kun Dee saapuu paikalle.

Teknot alkavat purkaa lastia. Lapset katselevat heitä. Dee ei ole varma, kidnappasivatko teknot lapsia. Lex ihmettelee, kuka sen olisi voinut tehdä, jos teknot eivät sitä tehneet. Dee sanoo, että heidän pitää ajatella jäljelle jääneitä ihmisiä. Dee ihmettelee, mikä Lexiä vaivaa. Lex on suuttunut ja poistuu paikalta.

Hiiri lukee kirjaa ja kutsuu Charlieta nimeltä. Hän polvistuu lattialle kuin etsiäkseen Charlieta. Dee, Lex, Salene, Pride ja Cloe kokoontuvat pahvilaatikon ympärille. Lex aikoo avata sen, mutta Pride laittaa käden tielle, sillä Salene on heidän ykköskokkinsa ja saa kunnian avata laatikon. Cloe toivoo, että laatikossa on pitsaa. Laatikko on täynnä pieniä paketteja, jotka on kääritty teknojen käärepapereihin. Niissä on suklaata.

Ebony valittaa Jaylle tilannetta, sillä suklaa ei ole oikeaa ruokaa. Hän kysyy, pitävätkö teknot tätä pilana. Jay kysyy, miten Ebony sitten haluaisi asian olevan. Ebony pyytää, että Jay ei puhuisi vertauskuvallisesti. Jay sanoo, että Ebonyn pitää rauhoittua. Jay kysyy, millä perusteella ruoka on suklaata. Ebony sanoo, että se näyttää ja haisee suklaalle. Ebonya ärsyttää Jayn asenne, kun Jay vain naurahtaa.

Jay sanoo, että hän voi lähteä. Jay nousee ja kertoo, mitä patukka sisältää, muun muassa vitamiineja ja proteiinia. Patukka on naamioitu suklaaksi. Jay kertoo, että patukka antaa elämänvoimaa, jolloin kukaan ei enää joudu olemaan keittiössä. Ebony näyttää Jayn mielestä pettyneeltä. Ebony kertoo, että hän vain yrittää suojella kansaansa. Jay ihailee Ebonya, mutta Ebony sanoo, että Jay ei ole nähnyt vielä mitään. Jay kysyy, haluaako Ebony ottaa patukat vastaan. Ebony vastaa myöntävästi. Jay lähtee, jolloin Ebony huudahtaa hänen peräänsä. Ebony jää sanattomaksi, kun Jay lausuu hänen nimensä. Ebony vain pudistaa pienesti päätään. Jay hymyilee valloittavasti.

Hiiri katselee kulhon sisällä olevaa hiirtä. Cloe saapuu paikalle ja valistaa Cloea siitä, kuinka hiiren monikko lausutaan: mice. Salene ilmestyy myös paikalle ja kysyy, mistä tytöt puhuvat. Hiiri kysyy, saako hän pitää uuden lemmikkinsä. Salenen mielestä ei ole hygieenistä pitää hiirtä pöydällä. Cloe sanoo, että Salene pilaa aina kaiken huvin, ja poistuu paikalta. Hiiri kertoo, että hän kaipaa veljeään. Hän nimeää hiiren Charlieksi.

Java kohtaa käytävällä Jayn ja alkaa hieroa hänen kättään. Java sanoo, että hän voi purkaa Jayn jännitteitä, mutta Jay sanoo, että hänellä ei ole sellaisia. Java koskettaa Jayn leukaa. Hän haluaa viedä Jayn virtuaalimaailmaan, mutta Jay ei ole innostunut asiasta, sillä hän pitää enemmän todellisesta elämästä. Java ehdottelee Jaylle, mutta Jay torjuu Javan sanomalla ei. Java näyttää pettyneeltä.

Pride, Salene, Hiiri ja Lex ovat kokoontuneet pöydän ääreen syömään uutta ruokaa. Pride katselee sitä epäluuloisena. Lexin mielestä se on hyvää. Hiiri syö antaumuksella. Pride ei suostu syömään, sillä ruoka on prosessoitua roskaa. Hän pyytää anteeksi Salenelta ja poistuu paikalta. Lex istuu Priden paikalle. Salene katsoo Lexiä paheksuvasti. Lexin mielestä ei pidä tuhlata ruokaa. Lex haukkaa palan patukasta ja huudahtaa tuskasta hammaskivun vuoksi. Hiiri nauraa. Salene kysyy, onko Lex kunnossa.
Dee ja Cloe istuvat sängyn reunalla. Cloe kertoo, että Ved toi nallen takaisin. Cloe sanoo, että hänen ja Vedin juttu on menneisyyttä. Dee toivoo, että Cloe tietää, mitä hän on tekemässä. Cloe pyytää, että Dee ei naura. Dee ihmettelee Cloen sanoja. Ram, Java ja Ved pohtivat tilannetta. Ram on suuttunut ja kysyy Vediltä, kuka on teknojen johtaja. Ved vastaa, että Ram on, ja ihmettelee, kuinka Jay voi antaa T-patukoita virteille. Ved vannoo, että hän luuli, että Jay toimii Ramin käskystä. Ved selittelee tekojaan, jolloin Ram käskee hänen olla hiljaa. Ram käskee ilkeästi Javan etsiä Jay.

Pride ja Hiiri katselevat purkissa olevaa hiirtä. Priden mielestä se pitää vapaudesta. Hiiri haluaa pitää lemmikkinsä. Pride ehdottaa, että he vievät sen maalle. Hiiri jää tuijottamaan lemmikkiään. Lex valittelee oloaan itsekseen, jolloin Pride ehdottaa, että Lex ottaisi yrttejä hammassärkyyn.

Cloe haluaa kysyä Deeltä seksistä. Dee kysyy, millä perusteella Cloe luulee, että hän on harrastanut seksiä. Hän muuttaa puhettaa ja myöntää harrastaneensa. Hän kertoo, että poika oli komea ja vuoden vanhempi ja että se tapahtui ennen virusta. Hänen mielestään kokemus oli erityinen, sillä poika kertoi rakastavansa häntä. Dee ei tiedä, mitä pojalle tapahtui. Cloe alkaa puhua Lexistä, jolloin Dee vain nauraa, sillä hän on Lexin apulainen eikä tyttöystävä. Dee suuttuu hieman Cloen ehdotuksista, sillä hän ei pidä Lexistä sillä tavalla. Dee neuvoo, että Cloen pitää harrastaa seksiä vain, jos hän on täysin varma asiasta. Cloe kertoo olevansa varma, sillä Ved saa hänet nauramaan. Dee tokaisee, että pellet saavat hänet nauramaan, mutta hänen ei ole pakko harrastaa niiden kanssa seksiä. Dee toivoo, että Cloe ei ole kenen tahansa kanssa. Cloe toivoo, että Dee ei kerro heidän aiemmasta juonestaan kenellekään. Cloe arvaa, että Dee on sitä mieltä, että hänen ei pitäisi harrastaa seksiä Vedin kanssa. Deen mielestä hänen mielipiteillään ei ole merkitystä.

Jay ja Ebony keskustelevat sohvalla. Ebony kertoo, kuinka kaupunkilaiset ovat rauhallisia ja luottavaisia saatuaan ruokaa. Hänen mielestään he voivat nyt todella alkaa tehdä töitä yhdessä. Ebony suunnittelee seuraavaa päivää, jolloin he voivat kertoa maatilan väelle, että he voivat jälleen alkaa harjoittamaan vaihtokauppaa kaupungin kanssa. Jayn mielestä suunnitelma kuulostaa hyvältä. Ebony takeltelee sanoissaan ja yrittää sanoa jotain. Jay kysyy, onko Ebony pahoillaan. Ebony vastaa myöntävästi. Jay sanoo, että ei se mitään. Ebonyn mielestä asiat eivät ole aina sellaisia, miltä ne näyttävät. Hän kysyy, millainen Ram todella on. Jayn mielestä Ram on nero. Ebony kysyy, onko Jay sitten lihakset.

Jay ja Ebony jatkavat leikkistä sanailuaan, kun Java astuu sisälle. Ebony ei pidä siitä, että Java ei koputtanut ennen kuin astui sisälle. Java vetää Jayn kädestä seisomaan ja käskee hänen mennä Ramin luokse. Jay poistuu huoneesta. Java kysyy, keskeyttikö hän jotain. Ebony nostaa kätensä pystyyn ja virnistelee Javan poistuttua paikalta.

Salene kysyy, minne Pride on menossa. Pride kertoo, että hänen pitää kerätä yrttejä Lexille. Salene toivottaa, että Pride pitää hauskaa. Pride toivoo, että Salene tulisi mukaan. Salene sanoo, että hänellä on tekemistä ostarilla. Priden mielestä Salene tarvitsee tauon.

Ram puhuttelee Jayta siitä, että hän jakoi T-patukoita virteille. Hän ei välitä siitä, että virtit eli kaupunkilaiset näkevät nälkää. Ram harmittelee, sillä häneltä kesti kuukausia suunnitella patukoita. Jay ei halua sotaa kaupunkilaisten kanssa, joten hän ruokki heitä. Hän sanoo, että hän ei olisi tehnyt sitä, jos hän olisi tiennyt, että asia pahoittaa niin kovasti Ramin mielen. Ram sanoo, että hän teki luultavasti virheen, kun hän antoi Jaylle niin paljon vastuuta. Jayn mielestä ruuan jakaminen on järkevä päätös, sillä se loi luottamusta. Hän sanoo olevansa olemassa todellisessa elämässä toisin kuin Ram. Ram ihmettelee Jayn puheita. Jay sanoo, että hän luo Ramille maailman, jossa Ram voi kohota täyteen potentiaaliinsa. Hänen tekonsa eivät aliarvioi Ramia. Ram on iloinen kuullessaa Jayn sanat.

Lex pelaa piilopaikassaan peliä, mutta patterit loppuvat. Hän heittää pelin lattialle. Lex kuulee ääntä ja menee piiloon. Siva astuu sisälle ja kysyy, pelästyttikö hän Lexin. Lexin mielestä on mukavaa nähdä Siva. Siva kysyy, kuinka mukavaa, jolloin Lex suutelee Sivaa.

Salene kertoo Hiirelle, että hän on poissa muutaman tunnin, sillä hän hakee Priden kanssa ruokaa. Hiiri haluaa tulla mukaan, mutta Salene ei halua sitä. Salene ei osaa kertoa syytä, jolloin Hiiri arvaa, että pari haluaa suudella toisiaan. Siva ja Lex makailevat sängyn päällä. Siva sanoo, että hän halusi nähdä Lexin, vaikka se onkin hullua, sillä he voivat jäädä kiinni. Lex lupaa pitää Sivasta huolta. Sivan mielestä sanat ovat vain sanoja. Lex ei ymmärrä, mitä Ram voisi tehdä Sivalle. Siva sanoo, että asia on monimutkainen. Hän kunnioittaa Ramia, koska Ram on kohdellut häntä hyvin.

Lex kysyy, haluaako Siva lopettaa heidän suhteensa. Siva vastaa kieltävästi ja koskettaa Lexin poskea. Lex ottaa Sivan käden tuskissaan pois. Siva kysyy, onko Lex jo kylmennyt hänelle. Lex kertoo hammassärystään. Lex vaihtaa Sivan käden toiselle poskelleen. Siva hymyilee. Lex ja Siva suutelevat toisiaan.

Pride ja Salene keräävät yrttejä. Pride kertoo niistä Salenelle, jolloin Salenen mielestä Pride tietää paljon asioita. Pride kertoo, että hän ei osaa sanoa, mitä ihmiset ajattelevat. Salene ja Pride jatkavat matkaa. Java nostaa painoja uima-altaan luona, kun Jay kävelee ohi. Hän kertoo, että Vedillä on suhde Cloe-virtin kanssa. Hän pohtii, mitä Ram sanoisi asiasta. Jay ei sano mitään, vaan katselee Javaa vihaisena.

Ram menee Vedin luokse. Ved ohjelmoi, mutta hänelle tulee ongelma. Ram neuvoo häntä ja sanoo, että ongelma oli lapsellisen helppo. Ram kysyy, missä Java ja Siva ovat. Ved pilailee tyttöjen kustannuksella, jolloin Ram sanoo, että Ved on kuin lapsi. Hän komentaa lujasti, että hän haluaa tytöt paikalle heti. Ved jää sanattomaksi.

Salene ja Pride jatkavat matkaa metsässä. Linnut laulavat. Salene ja Pride istuutuvat. Pride kerää kukan nojaten Salenen yli. Hän hivelee kukalla Salenen kasvoja, jolloin Salene sanoo, että heidän ei ehkä pitäisi tehdä sitä. Priden mielestä heidän pitäisi. Salene ja Pride suutelevat. Hiiri ilmestyy yhtäkkiä paikalle puun takaa. Hän lallattaa, että hän löysi heidät. Hänen mielestään suuteleminen on ällöttävää. Pride kysyy, näkikö Hiiri mitään mielenkiintoista. Hiiren mielestä he olivat tylsiä. Kaikki hymyilevät tapahtuneelle.
Ram ihmettelee, missä Siva on. Java ei tiedä vastausta. Ved ehdottaa, että Siva on kylpyhuoneessa laittamassa jugurttia kasvoilleen. Ram käskee Vedin olla hiljaa. Siva ilmestyy paikalle. Ram kysyy, missä Siva oli. Siva sanoo, että hän oli kuntosalilla. Java sanoo, että Sivan olisi pitänyt kertoa hänelle, jotta hänet olisi voinut löytää. Siva sanoo, että hän ei löytänyt Javaa. Ram kysyy, mitä on tekeillä. Siva vannoo olleensa kuntosalilla. Java sanoo, että hän voisi käydä kysymässä, oliko Siva siellä.

Pride, Salene ja Hiiri valmistavat Lexille lääkettä. Lex valittaa hajua. Hiiri toivoo, että lääke tekee Lexistä vähemmän kärttyisen. Pride sanoo, että siihen tarvitaan ihme. Hiiri vie lääkettä Lexille, joka juo mukista, mutta sylkee sen sisällön heti pois suustaan. Hiiri nauraa asialle.

Jay huutaa Vedille, sillä hän ei pidä siitä, että Ved tekee typeriä asioita. Hän haluaa tietää, onko Ved tosissaan suhteesta Cloeen. Ved sanoo, että hän piti vain hauskaa ja että Cloe ei merkitse hänelle mitään. Cloe merkitsee Vedille vähemmän kuin ei mitään. Samaan aikaan ostarilla Cloe piirtelee sydämiä vihkoonsa ja hymyilee onnellisena.