JAKSO 14

Neljännen tuotantokauden 14.jakso

Hahmot: Ram, Java, Siva, Jay, Ved, Ebony, Lex, Dee, Salene, Pride, Cloe, Hiiri


Tapahtumapaikat: Ostari, kaupunki sekä hotelli (eli teknojen ja Ebonyn yhteinen tukikohta)


Lyhyesti: Ved keksii Ramille uuden virtuaalimaailmapelin, jota Ram, Java ja Siva testaavat. Ebony työskentelee Jayn kanssa, mistä Java on mustasukkainen. Siva viettää helliä hetkiä Lexin kanssa lemmenpesässään. Dee etsii Lexiä. Ebony toivoo, että Lex saa Sivan avulla tietoja selville. Pride ja Salene sopivat, että he ovat ystäviä, ja suutelevat sen merkiksi. Cloe ei enää luota pariin. Cloe ja Ved viettävät päivän rannalla ja suutelevat. Jay puhuttelee Vediä ja käskee teknoja toimittamaan tavaroita perille. Kaupunkilaiset mellakoivat, koska he ovat nälkäisiä. Charlie on kadonnut.


JAKSOSELOSTUS:


Java hieroo Ramia, joka ei ole tyytyväinen Javan hierontaan ja haluaa Sivan luokseen. Java kertoo, että Siva on vielä sängyssä. Java antaa Ramille lääkkeitä. Ram suuttuu, sillä Java on avannut rasian ilman hänen lupaansa. Java tarjoaa Ramille vettä, mutta Ram vain huutaa Javalle ja valittaa hartiasärkyä.





Lex vie Ebonylle raportin. Ebony sanoo, että hän kuuli, että Lex eksyi tänään. Hän vihjailee, että Lex saattaisi olla kiinnostunut hänen siskostaan. Lex sanoo, että hän ei tiedä, mitä Ebony puhuu. Ebonyn mielestä on hyvä idea käyttää hänen siskoaan hyväksi ja saada lisää tietoja teknoista. Lex kysyy, toimiiko hän samalla tavalla kuin Ebony toimii Jayn kanssa. Ebony väittää, että hänen ja Jayn suhde on ammattimainen. Lex ei ole vakuuttunut asiasta. Lex kysyy, millä perusteella Siva on hänen tyyppiään. Ebonyn mielestä jokainen nainen, jolla on pulssi, on Lexin tyyppiä. Hän uskoo, että Siva ihastuu Lexiin. Hän lisää itsekseen Lexin lähdettyä, että Sivalla on tapana ihastua luusereihin.





Teknopoika valittaa Vedille, että osalla heistä ei ole ollut taukoa koko yönä. Ved sanoo, että heillä on töitä kesken. Poika jatkaa valittamista. Ved nousee ja käskee pojan mennä kertomaan asiansa Ramille. Poika jatkaa heti töitään. Toinen poika kääntää myös selkänsä ja jatkaa valittamatta työn tekoa. Ved menee takaisin paikalleen. Ved sanoo, että he pääsevät pois sitten, kun työ on tehty. Pride on murheellinen Cloen vuoksi. Salene yrittää koskettaa Pridea, mutta Pride torjuu Salenen. Pride sanoo, että hänen mielestään oli virhe suudella Salenea, koska hän ei halua aloittaa jotain, mitä he tulevat katumaan myöhemmin. Pride antaa ymmärtää, että hän ei pidä Salenesta. Priden mielestä hän ei ole oikea mies Salenelle. Hän kutsuu suudelmaa virheeksi, joka oli hänen syytään. Hän pyytää anteeksi. Salene kiittää Pridea rehellisyydestä ja poistuu paikalta.





Ved saa työnsä valmiiksi ja on todella iloinen. Hän sanoo, että muut voivat poistua paikalta. Siva hiipii pois huoneestaan. Ved koputtaa Ramin oveen, astuu sisälle ja ojentaa hänelle cd-levyn. Ram on innoissaan. Ved tarjoaa apuaan, mutta Ram haluaa tehdä loput itse. Ram ja Ved paiskaavat kättä koskettamatta toistensa käsiä. Ram nauraa iloisena ja antaa Vedille vapaata, jonka hän on ansainnut. Siva pukee ylleen uudet vaatteet: sinisen hupullisen takin ja keltaiset housut. Hän sitoo ranteeseensa teknoaseen. Hän hiipii kujalla.





Ram kulkee pyörätuolin tapaisen sähköisen laitteensa avulla ja käskee töykeästi teknovartijaa avaamaan oven. Hän sanoo, että vartija ei saa päästää ketään huoneeseen. Hänellä on cd-levy kädessään. Dee etsii Lexiä, joka vaikuttaa kadonneen. Ebony lupaa tulla mukaan etsimään. Dee pohtii, onko Lex kunnossa. Ebony arvaa, että Lexille on tullut jotain tärkeää tekemistä.





Siva kulkee kujalla paperi kädessään. Lex ilmestyy paikalle. Siva ihmettelee, millaisessa paikassa hän oikein on. Hän sanoo, että Lexin piti näyttää hänelle jotain erityistä. Lex johdattaa hänet sisälle taloon. Perillä odottaa Lexin lemmenpesä. Siva nauraa sarkastisesti. Hänen mielestään huone on hysteerisen hauska. Hän istuu sängylle. Lex esittelee Sivalle jääkaapin, joka toimii kaasulla. Hän kaataa Sivalle kuohujuomaa.





Kaupunkilaiset riehuvat torilla. Ebony, Dee ja moskiitot saapuvat paikalle. Ebony käskee kaupunkilaisten poistua paikalta. Poika huutaa, että Ebony päästi teknot kaupunkiin. Kaupunkilaiset huutavat, että he haluavat ruokaa. Ebonya heitetään kivillä. Moskiitot juoksevat karkuun. Ebonynkin on pakko pian perääntyä.





Cloe ja Hiiri leikkivät sokkoa. Cloe on sokkona. Hän koskettaa vahingossa sisään kävelevää Vediä. Cloe ottaa siteen pois silmiltään ja käskee Vedin mennä pois luotaan. Ved kysyy, haluaako Cloe nallensa takaisin ja ojentaa nallen Cloelle, joka kysyy, mitä Ved haluaa. Ved kertoo, että hän sai vapaapäivän, joten he voisivat tehdä jotain yhdessä. Ved käskee Hiiren mennä pois paikalta.





Cloen mielestä Vedillä on otsaa tulla ostarille. Ved ottaa lauseen kohteliaisuutena. Cloe vastaa kieltävästi, sillä hänellä on kaikki mahdollinen Vediä vastaan. Cloe haluaa, että Ved menee pois. Hän ei pidä siitä, mitä Ved on tehnyt kaupungille. Ved sanoo, että hän on rannalla, jos Cloe muuttaa mieltään. Ved sanoo Hiirelle buu. Hän kertoo, että hänen veljensä järjesti niin, että Ellie voi olla yhdessä nörttipoikaystävänsä kanssa. Cloe ihmettelee sanoja. Ved sanoo, että he eivät ole täysin pahoja. Hiiri katselee Cloea.





Salene tekee kotitöitä. Pride sanoo, että hän ei sanonut sanottavaansa kuten hän olisi halunnut. Salenen mielestä sanat olivat täysin selvät. Pride sanoo, että syy on hänessä eikä Salenessa. Hän sanoo, että hän pitää Salenesta ja haluaisi olla Salenen kanssa. Hän on pitkään halunnut sitä. Hän kuitenkin pelkää, että hän tuottaa pettymyksen ja tekee saman kuin Maylle. Salene kysyy, mitä Pride teki Maylle. Pride kertoo, että hän ei ollut paikalla, kuten May olisi halunnut. Hän sanoo yrittäneensä, mutta ajatteli enemmän Amberia. Hän luulee, että May tiesi asian ja oli onneton. Hän ei halua tehdä samaa Salenelle. Hän sanoo, että Salene merkitsee liikaa hänelle ja että hän varmaan tekee elämänsä suurimman virheen.





Cloe ja Hiiri pohtivat, mitä Jackille ja Ellielle kuuluu. Cloe uskoo, että he saavat ruokaa, jos teknot haluavat hänen työskentelevän. Cloe pyytää, että Hiiri ei kerro muille Vedistä. Hän ehdottaa, että Hiiri menee leikkimään Charlien kanssa. Hiiri mutisee itsekseen, että hän menisi, jos hän löytäisi Charlien.





Salene kertoo, että hän luuli, että he eivät enää voisi olla Priden kanssa ystäviä. Pride on iloinen siitä, että Salene antoi hänelle anteeksi. Salenen mielestä ei ole mitään anteeksiannettavaa. Hän sanoo, että on hienoa, kuinka Pride ajattelee hänen tunteitaan. Salene ja Pride sopivat, että he ovat ystäviä. Salene antaa Pridelle pienen pusun. Pride pyytää toisen suukon. Salene suutelee Pridea ja sanoo ´ystävät´. He hymyilevät toisilleen. Cloe näkee suudelman ja poistuu suuttuneena paikalta.





Lex ja Siva makaavat sängyllä. Lex kysyy, mitä teknot tekevät huvitellakseen. Siva ihmettelee, miksi Lex haluaa tietää. Siva syö omenaa ja ojentaa Lexillekin, joka alkaa valittaa hammassärkyä. Siva sanoo, että heillä ei ole hammaslääkäriä. Lex ihailee Ramia ja kyselee hänestä. Siva kertoo, että teknoaseet ovat peräisin armeijalta, joka kehitteli niitä ennen virusta. Ram sai aseet haltuunsa ja paranteli niitä. Ram on lapsinero, joka joutui pyörätuoliin onnettomuuden vuoksi, mistä hän ei halua puhua. Lex kysyy seuraavaksi orjista. Siva ihmettelee, miksi Lex kyselee niin paljon ja yrittääkö Lex jotain. Lex sanoo, että Siva ei voi syyttää häntä uteliaisuudesta. Siva tekee lähtöä, sillä hän on ollut poissa jo liian kauan. Hänen mielestään he ottavat ison riskin. Lex kysyy, haluaako Siva nähdä uudelleen. Siva sanoo, että se jää nähtäväksi. Lex haukkaa palan omenasta ja tuntee kipua hampaassaan.





Cloe menee rannalle ja katselee Vediä, joka ajaa rannalla ajoneuvollaan. Hän pysähtyy viimein Cloen kohdalle ja toteaa, että Cloe muutti mieltään. Hän pyytää Cloea kyytiin. Ebony ja Jay riitelevät. Ebony pyytää, että teknot päättäisivät jo, johtaako hän kaupunkia vai ei. Jay sanoo, että ongelma ei ole hänen. Ebony sanoo, että Jay käski pitää kaupunkilaiset rauhallisina. Ebony kertoo, että kaikki ovat vihaisia, koska heillä on nälkä. Jay käskee Ebonyn mennä maatilalle. Ebonyn mielestä on liian myöhäistä. Jay ei voi tehdä ihmeitä. Ebony käskee teknojen käyttää omia keinojaan.





Java saapuu paikalle ja toivoo, että hän ei keskeyttänyt mitään. Ebony poistuu tuhahdellen paikalta. Java kertoo Jaylle Vedin uusimmasta tempauksesta ennen kuin Ram saa tietää asiasta.





Ved ja Cloe ajelevat rannalla. Ved huudahtelee innoissaan. Java menee puhumaan Ebonylle käytävällä. Java ei pidä siitä, kuinka Ebony kiemurtelee Jayn lähellä. Ebony sanoo, että hän työskentelee Jayn kanssa. Hän ihmettelee, miten asia koskettaa Javaa ja aikooko hän itse iskeä Jayn. Siva saapuu paikalle. Ebony käskee Sivan muistuttaa siskoaan, että hän on Ramin kanssa. Java käy Ebonyyn käsiksi. Siva estää Javaa, jolloin Java kysyy, kenen puolella Siva on. Siva sanoo, että Java ei saa purkaa mieltään häneen. Siva pyytää, että Java ottaa rauhallisesti.





Ved ja Cloe istuvat rannalla. Ved sanoo, että hän pitää Cloen silmistä. Cloen mielestä lause on korni. Ved toistaa lauseen ja suutelee Cloea, joka työntää Vedin pian pois luotaan. Ved kysyy, mitä Cloe pelkää. Cloe sanoo, että hän ei pelkää mitään. Hän haluaa, että Ved ei pilaa kaikkea, sillä heillä on hauskaa. Ved ihmettelee, kuinka vähästä Cloe saa tyydytystä. Cloe sanoo, että ei ole mitään vikaa siinä, että nauttii päivästä rannalla. Vedin mielestä hän voisi tehdä paremman. Hän lupaa näyttää sen Cloelle, jos Cloe pysyy hänen seurassaan.





Ram työskentelee tietokoneellaan. Jay pyytää, että vartija kertoo Ramille, että hänen asiansa on tärkeä. Hän haluaa tavata Ramin heti, kun hän on lopettanut työnsä oven sisäpuolella. Ram katselee tietokoneen kuvaa, jossa poika surffaa.





Cloe on palannut takaisin ostarille ja kaataa vesipullosta vettä lasiin. Pride kysyy, onko Cloe ollut teknomiehen seurassa. Pride kertoo, että Charlie on kadonnut ja teknomies oli aiemmin ostarilla. Cloe ei usko, että teknot ovat vieneet Charlien. Cloe ihmettelee, mitä sillä on väliä, jos hän oli teknon kanssa. Priden mielestä Ved on ääliö. Cloen mielestä sellainen mies on ääliö, joka väittää, että joku ei ole hänen tyttöystävänsä, vaikka asia on päinvastoin. Pride ihmettelee, mistä Cloe puhuu. Cloe sanoo, että hän näki suudelman. Pride kertoo, että asia ei ollut sitä, miltä se näytti. Cloe pyörittelee silmiään. Pride ihmettelee, kuinka Cloe voi ajatella sellaista nyt, kun Charlie on kadonnut. Cloe sanoo, että hän ei tule enää ikinä uskomaan mitään, mitä Pride ja Salene tulevat hänelle sanomaan.





Jay puhuttelee Vediä, joka otti kulkuvälineen käyttöönsä ilman lupaa ja kaiken lisäksi rikkoi sen. Hän ei pidä siitä, että Ved liikkui yksin. Ved vinoilee, että Jay unohti mainita bensa haaskaamisen. Jay ottaa kiinni Vedin rinnuksista, jolloin Ved ihmettelee asiaa. Jay kysyy, luuleeko Ved, että asia on vitsi. Ved uskoo, että Ram ei välitä asiasta, mutta Jayn mielestä Ved heitetään ulos. Jay sanoo, että hän ei voi silloin suojella Vediä. Vedin mielestä hän ei välttämättä tarvitse suojelusta.





Ram ilmestyy paikalle ja kehuu Vediä. Hän pyytää, että Ved kertoisi Javalle ja Sivalle, että hän on valmis, jos Ved näkee heitä. Jay haluaa, että he keskustelisivat kaupungista. Ram ei halua nyt keskustella. Ram kyselee Javaa ja Sivaa. Jay katsoo Vediä, joka on ilmeisesti viimein päässyt sisäpiiriin. Ved kysyy, onko Jay kateellinen. Hän uhoaa, että tämä on vasta alkua.





Ram menee takaisin tietokoneensa ääreen ja laittaa virtuaalimaailman kypärän päähänsä. Java ja Siva ovat jo valmiina. Salene menee tapaamaan Cloea. Hän kysyy, missä Pride on ja onko Vedin kanssa ollut ongelmia. Cloe vastaa kieltävästi. Hänen mielestään Ved on luuseri. Salene on hyvillään ja poistuu paikalta. Cloe muistelee suudelmaa ja hymyilee.





Jay ottaa yhteyden erääseen teknoon ja sanoo olevansa tänään johdossa. Hän määrää, että teknon pitää toimittaa tavara perille. Ram, Java ja Siva nauravat onnellisina ollessaan virtuaalimaailmassa. Tytöt ottavat aurinkoa. Ram juoksee veteen.