JAKSO 12

Neljännen tuotantokauden 12.jakso

Hahmot: Ram, Jay, Ved, Java, Siva, Ebony, Lex, Dee, Pride, Salene, Cloe, Ellie, Hiiri, Charlie


Tapahtumapaikat: Ostari, kaupunki ja hotelli (eli teknojen ja Ebonyn yhteinen tukikohta)


Lyhyesti: Ebony ei usko Priden syyllisyyteen. Lex ei suostu vapauttaamaan Pridea. Ram antaa Ebonylle lisäaikaa etsiä oikea syyllinen. Ebony näkee virtuaalimaailmalaitteen. Siva auttaa Lexiä, joka taistelee kaupunkilaispoikaa vastaan. Dee vaikuttaa mustasukkaiselta. Pride paljastaa Salenelle, että hän on koonnut klaanien johtajat yhteen. Ram testaa Javan ja Vedin syyttömyyden koneensa avulla. Ebony epäilee koneen luotettavuutta. Pride pyytää Cloea auttamaan Salenea. Cloe pyytää Salenelta anteeksi käytöstään. Salene vakuuttaa, että hän ja Pride ovat vain ystäviä. Ellie on epätoivoinen, sillä hän haluaa tietää, mitä Jackille on tapahtunut. Hän hiipii Ebonyn luokse ja yrittää kuristaa hänet. Ellie saadaan kiinni.


JAKSOSELOSTUS:


Ram haluaa, että Java ja Siva etsitään paikalle. Jay saapuu paikalle ennen tyttöjä. Ram kertoo, että kaupunkilaiset ovat pidättäneet ostarin rotan Ebonyn murhayrityksestä. Hän arvelee, että Jay syyttää silti edelleen Javaa ja Sivaa. Jay tunnustaa, että Java on hyvin pystyväinen. Java kuulee Jayn lauseen ja suuttuu, mutta Ram pelastaa Jayn tilanteesta puhumalla muusta aiheesta. Ram haluaisi juhlia.

Ebony ei pidä siitä, että Pride on pidätetty, koska hän ei usko, että Pride on syyllinen. Hän näyttää Lexille sängyltään löytyneen julisteuhkauksen. Lex ei halua päästää Pridea vapaaksi. Salene, Ellie, Hiiri ja Charlie syövät aamiaista. Ellie ei usko Priden syyllisyyteen. Hän arvelee, että Pride oli yöllä tapaamassa tyttöystävää eikä yrittämässä murhaa. Salene ei haluaisi puhua enää asiasta. Ellie menee ulos. Hiiri pohtii, lähetetäänkö Pride nyt pois.
Ebony näkee, kuinka Ram, Java ja Siva käyttävät virtuaalimaailmalaitteita. He harjoittelevat taistelemista. Jay vetää Ebonyn pois. Hän ei suostu kertomaan, mitä Ebony juuri näki. Ebony haluaa tavata Ramin.
Ellie istuu kadulla ja muistelee Jackia. Hän puhaltaa Jackin onnenpilliin, koska Jack lupasi, että hän saa apua, jos hän puhaltaa pilliin. Ebony kertoo Ramille, että hän ei usko, että Pride on syyllinen. Ram lupaa Ebonylle uudet 24 tuntia aikaa löytää oikea syyllinen. Java ei pidä asiasta.

Salene menee tapaamaan Pridea ja antaa hänelle ruokaa. Pride pyytää vartijalta vettä, jolloin he jäävät kahden. Pride tunnustaa, että hän on kerännyt klaanien johtajat koolle, jotta he voisivat vastustaa teknoja. Salene ihmettelee, miksi Pride ei kertonut hänelle mitään. Hän vakuuttaa, että teknot eivät saa hänestä samaa otetta kuten Valitut. Pride arvelee halunneensa vain suojella Salenea.
Dee ja Lex menevät kahden tappelevan pojan väliin. Lex haluaa heittää toisen pojista ulos kaupungista. Poika ja Lex taistelevat rajusti. Siva saapuu paikalle ja tainnuttaa pojan teknoaseellaan. Poika kaatuu tajuttomana maahan. Salene menee Ebonyn luokse ja vaatii Ebonya vapauttamaan Priden. Ebony ei voi tehdä mitään, koska Lex on päättänyt pitää Priden lukkojen takana. Hän paljastaa, että hän tutkii tapausta nyt itse. Hänen mielestään Pride on syyllinen johonkin, koska hän ei puolustaudu, vaan on vaiti. Priden puolustukseksi ei ole todisteita. Siva auttaa Lexiä ja puhdistaa hänen haavansa. Deen mielestä he pärjäisivät hyvin ilman Sivan lääkkeitä. Dee vaikuttaa mustasukkaiselta.

Ram esittelee Javalle ja Ebonylle laitteensa, jonka avulla hän todistaa teknot syyttömiksi. Hän haluaa testata ensimmäisenä Javan, joka ei pidä kuulemastaan. Cloe menee tapaamaan Pridea, koska hän on huolissaan siitä, että Pride katoaa. Priden mielestä Cloen pitäisi olla enemmän huolissaan itsestään, koska Ved on vaikutusvaltainen poika. Pride toivoo, että Cloe auttaisi Salenea, koska Salene välittää Cloesta. Cloe suostuu.

Ram testaa Javaa. Hän kysyy ensin Javan nimeä. Kone sanoo, että vastaus on oikein. Ram käskee Javan nyt valehdella ja kysyy, ketä Java rakastaa eniten. Java vastaa, että Ebonya, jolloin kone sanoo, että vastaus on väärin. Ram nauraa. Ebonya ärsyttää. Pride hakkaa häkin seiniä ja huutaa, että hän haluaa ulos. Ram kysyy, yrittikö Java tappaa Ebonyn. Java vastaa kieltävästi. Kone sanoo, että vastaus on oikein.

Salene huutaa Lexille, koska hän ei pidä siitä, että Lex pitää Pridea vankina. Salene epäilee, että Lex toimii henkilökohtaisista syistä. Lexin mielestä Salenella on henkilökohtaiset syyt. Lex ei pidä siitä, että Pride leikkii Robin Hoodia sillä välin, kun hän yrittää pitää kaupungin järjestyksessä.

Ved haluaa mennä tapaamaan Ramia, mutta teknot seisovat oven edessä. Ved ryntää sisälle. Ebony kyseenalaistaa Ramin koneen luotettavuuden. Ved vaatii, että teknot muuttavat takaisin teknojen tukikohtaan, koska Ebony ei ymmärrä teknoja. Ram ei halua kuunnella Vediä. Hän haluaa todistaa koneen luotettavuuden uudella testauksella.

Java puhuu Jaylle siitä, kuinka hän pelkäsi Ramin testiä. Jayn mielestä Ram pitää heidät sillä tavoin varpaillaan. Jay tunnustaa, että hän epäili Javaa hetken aikaa. Java arvelee, että Jay pitää hänestä, ja koskettaa Jayn leukaa. Ved valehtelee yrittäneensä tappaa sekä Ebonyn että Ramin. Ram nauttii tilanteesta, kun kone paljastaa kaiken valheeksi. Ebony pudistelee päätään.

Yö koittaa. Ellie menee vuoteeseen. Salene kysyy hänen vointiaan. Ellie väittää voivansa hyvin. Siva kertoo Javalle, että hän tapasi Lexin. Java kysyy, yrittikö Siva tappaa Ebonyn. Siva pudistelee päätään, nauraa ja sanoo, että Java tarvitsee unta.

Ram toivottaa Ebonylle hyvää yötä. Ebony ei usko voivansa nukkua. Ram lupaa etsiä Ebonyn viholliset. Cloe pyytää Salenelta anteeksi käytöstään. Salene vakuuttaa, että hän ja Pride ovat vain ystäviä. Cloe tuntee itsensä typeräksi kuviteltuaan muuta.

Siva näppäilee ovikoodin ja naureskelee. Ellie hiipii Ebonyn huoneeseen ja yrittää kuristaa hänet. Ram, Java ja Siva saavat Ellien kiinni. Ebony katsoo Ellietä kauhuissaan. Ellie haluaa hysteerisenä tietää, missä Jack on.