JAKSO 11

Neljännen tuotantokauden 11.jakso

Hahmot: Salene, Ellie, Cloe, Hiiri, Charlie, Dee, Lex, Pride, Java, Siva, Ram, Jay, Ved


Tapahtumapaikat: Ostari, kaupunki ja hotelli (eli teknojen ja Ebonyn yhteinen tukikohta)


Lyhyesti: Kuka yritti murhata Ebonyn? Lex yrittää tutkia tapausta, mutta teknot eivät suostu kuulusteltaviksi. Ram antaa Lexille täydet valtuudet, jolloin Siva joutuu ensimmäisenä vastaamaan kysymyksiin. Monet uskovat, että Java on syyllinen. Ram keksii juonen, joka Javalla mahdollisesti olisi ollut Ebonyn murhaamiseksi. Teknot naureskelevat Vedille, myös Jay. Ved tapaa Cloen, koska hän haluaa pilkan loppuvan. Ved pyytää Cloea treffeille, mutta Cloe kieltäytyy. Pride suunnittelee jotain salaa muilta. Dee löytää avaimen Priden huoneesta ja saa tietää, että Pride ei ollut huoneessaan murhayrityksen aikaan. Lex pidättää Priden epäiltynä Ebonyn murhayrityksestä. Ostarin rotilla on todella vähän ruokaa. Hiiri ja Charlie saavat Ellien haaveilemaan jälleen toimittajan ammatista.


JAKSOSELOSTUS:


Ellie, Salene, Hiiri ja Charlie pohtivat, kuka yritti murhata Ebonyn. Ellie ei voisi koskaan tehdä samaa Alicelle. Salene sanoo, että he eivät tiedä, olivatko Ebonyn siskot syyllisiä. Dee menee kahden pojan tappelun väliin. Dee käskee poikien selvittää riita. Pojat haluavat sitten taistella Ostarin rottia vastaan, koska he eivät edes kanna aseita.

Ram, Java ja Siva katselevat tapahtumaa videokameran kautta. Ram naureskelee. Pride saapuu apuun. Dee pyytää Pridea jäämään, mutta Pridella on muuta tekemistä. Dee kertoo, että Lex rakastaa olla Ebonyn yksityisetsivä. Cloe kertoo Salenelle ja Ellielle, että hänellä oli eilen hauskaa. Lapset nauravat. Salene ei ymmärrä, mille he nauravat. Charliella on nälkä, mutta heillä ei ole enempää ruokaa.

Lex kutsuu teknoja klaaniksi. Jay sanoo, että teknot eivät ole klaani ja että kaupunkilaisilla vain on klaaneja. Lex oikaisee kutsumalla teknoja kidnappaajiksi. Lex haluaisi tutkia myös teknojen syyllisyyttä murhayritykseen, mutta Jay haluaa Lexin vain pois tieltään. Java vakuuttaa Ebonylle, että hän ei ole syyllinen. Lex saapuu paikalle.

Ebony haluaa, että Lex pidättää Javan. Jay saapuu myös paikalle. Hän käskee, että Ebony ei yritä kuulustella teknoja, vaan ainoastaan kaupunkilaisia. Ebonylla on päivä aikaa kuulusteluun, minkä jälkeen teknot alkavat käyttää omia metodejaan. Jay ihmettelee, kuinka hän ei ole tavannut yhtään henkilöä, joka olisi äänestänyt Ebonyn johtajaksi, sillä Ebonylla on vain vihamiehiä. Jay ei usko, että kukaan teknoista on murhan yrittäjä.

Salene huolehtii Pridesta. Dee uskoo, että hän voi hyvin. Pride tekee suunnitelmia kaupunkilaisten kanssa. Ved kävelee Jayn luokse. Teknot nauravat Vedille. Jay ihmettelee, mistä asiassa on kyse, vaikka hän tietää tutista ja nallekarhusta. Jay kiusoittelee Vediä. Java saapuu paikalle Vedin poistuessa. Jay ei halua, että teknoja tutkitaan, vaikka joku teknoista olisikin syyllinen. Java vakuuttaa syyttömyyttään.
Dee kertoo Salenelle Vedistä. Dee ja Salene nauravat. Ved saapuu paikalle. Salene huutaa Cloelle. Salene ja Cloe jatkavat nauramista. Ved menee tapaamaan Cloea. Salene ja Dee ovat huolissaan asiasta. Cloe uskoo pärjäävänsä. Ram määrää, että Lex saa kuulustella myös teknoja. Lex haluaa aloittaa Sivasta.
Vedin mielestä Cloe on melkein kuin ihminen. Cloe sanoo kiitos. Ved haluaa tietää, mistä Cloe sai tainnutusainetta. Cloe vastaa, että ystävältä, koska hän halusi kostaa Vedille. Vedin mielestä se ei ollut kauniisti tehty. Hän uhkailee Cloea teknoaseellaan, mutta Cloe ei ota asiaa vakavasti. Hän toivoo, että he voisivat mennä uudestaan treffeille, jotta kaikki näkisivät, että aiemmin tapahtunut nolo juttu oli vain ystävien pelleilyä. Ved puhuu ilkeästi, jolloin Cloe ei suostu treffeille. Hänen mielestään Vedin pitäisi pyytää nätimmin. Ved kysyy nätisti, mutta Cloe kieltäytyy.

Siva kertoo Lexille, että hän oli casinolla koko illan Javan kanssa. Hän toivoo, että Lex löytää pian oikean syyllisen. Lex sanoo, että hän ei tule koskaan unohtamaan, kuinka teknot kidnappasivat Tai-Sanin. Ellie lukee Hiirelle ja Charlielle kirjaa. Ellie kertoo, että hänen toiveammattinsa oli toimittaja. Hiiri ja Charlie kertovat, että he joutuivat tekemään orjantöitä eräälle typerälle klaanille, mutta he karkasivat.

Pride kysyy Salenelta, miksi Ved oli ostarilla. Salene kertoo ja kysyy, oliko Pride hakemassa ruokaa vai tapaamassa jonkun. Pride kieltää tavanneensa ketään. Hän ei halua, että teknot valtaavat myös ostarin, joten Ostarin rottien ei pitäisi sallia teknojen vaeltaa ostarilla. Salene katsoo ihmeissään Priden vuodatusta. Java huutaa Ramille, koska hän ei pidä siitä, kuinka Lex kuulusteli häntä. Ram ehdottaa, kuinka Javan juoni olisi voinut mennä: Java nautti illasta Sivan kanssa asetettuaan pommin, hän kuuli että Ram on muuttamassa Ebonyn luokse, hän tajuaa että hän ei ole mitään ilman Ramia ja saapuu purkamaan pommin. Java katselee Ramia surumielisesti. Ram nauraa nokkeluudelleen. Lex uskoo, että Java on syyllinen.

Pride haluaa asettaa teknot vastuuseen kidnappauksista. Salene kysyy, onko kukaan hakenut ruokaa. Lex kertoo, että ruuan haku oli Priden työ. Pride ei suostu Lexin kuulusteltavaksi, koska hän ei halua, että Lex kuulustelee oman klaaninsa jäseniä. Salene ei ymmärrä, mitä on tekeillä.
Ved haluaa päästä eroon kaupunkilaisista. Jay naureskelee Vedille. Lex pyytää Salenelta anteeksi ja kysyy, missä Pride oli murhayrityksen aikaan. Salene käskee Lexin kysyä Pridelta itseltään. Lex kohtaa Deen ja kertoo, että hänellä on Deelle poliisin töitä. Pride juoksee kaupunkilaisten luokse. Lex seuraa häntä.

Salene tarjoilee laihaa keittoa. Cloe kertoo, että Ved pyysi häntä treffeille. Salene sanoo, että Cloe ei suostunut. Ellie ei halua teknoja lähettyville. Cloe suuttuu Ellielle. Dee löytää Priden lattialta avaimen. Pride tuo vihanneksia Salenelle, joka on vihainen Priden käytöksestä. Salene ihmettelee, missä Pride kulkee. Lex ja Dee saapuvat paikalle. Dee näyttää avainta, joka käy hotellin oveen, jossa on Ebonyn tukikohta. Lex pidättää Priden epäiltynä Ebonyn murhayrityksestä. Lex lohduttaa Salenea, joka on itkuinen. Ebony löytää sängyltään kirjekuoren, jossa on hänen julisteensa. Pride istuu vankilassa.