JAKSO 7

Neljännen tuotantokauden seitsemäs jakso

Hahmot: Ellie, Lex, Pride, Salene, Dee, Ebony, Charlie, Hiiri, Cloe, Jay, Ved, Ram, Java, Siva


Tapahtumapaikat: Ostari, kaupunki ja teknojen tukikohta


Lyhyesti: Markkina-alue on pystytetty uudelleen. Ellie suree menetettyjä läheisiään. Pride ja Salene epäilevät Ebonyn aikeita. Java ja Siva ovat huolissaan, koska Ram on kiinnostunut Ebonysta. He haluavat eroon Ebonysta. Ebony pitää puheen kaupunkilaisille. Hän haluaa tehdä yhteistyötä teknojen kanssa. Pride lukee Cloen rakkauskirjeen. Hän sanoo, että hän ei rakasta Cloea. Siva vie Ebonylle viestin. Charlie ja Hiiri riehuvat ostarilla. Ellie ja Cloe eivät pidä asiasta. Ebony nimittää Deen Lexin apulaiseksi.


JAKSOSELOSTUS:


Lex kiertelee markkinakojujen välissä ja on iloinen siitä, että ne on pystytetty uudelleen ja että elämä jatkuu. Ellie ei ymmärrä Lexin puheita, sillä hän ei osaa kuvitella elämää ilman Jackia, Alicea ja Tai-Sania.

Salene ei ymmärrä, kuinka Ebony on jälleen sankaritar. Pride ja Salene epäilevät, että Ebony työskentelee yhteistyössä teknojen kanssa. Ram katselee Ebonya valvontakameran videolta. Dee auttaa sitomaan Ebonyn käden haavan ja ihmettelee, kuinka Ebony on ainoa, joka loukkaantui vakavammin. Hänen mielestään Jayhin voisi rakastua, jos Jay ei olisi tekno. Ebonyn mielestä hän rakastuisi vasta sitten, kun helvetti jäätyy.

Java ei ole ollenkaan yllättynyt siitä, että Ebony on kaupungin johtaja, sillä kuka tahansa pääsee siihen asemaan huijaamalla ja valehtelemalla. Java haluaa eroon Ebonysta. Java ja Siva yrittävät puhua Ramille, mutta Ram käskee heidän puhua Jaylle. Salene ja Pride pohtivat, puhuvatko Hiiri ja Charlie heille koskaan. Ellie saapuu paikalle kiukkuisena. Hän paiskaa ruokakorin pöydälle ja poistuu paikalta. Salene menee Ellien perään. Cloe kysyy, onko Pride löytänyt palan paperia. Pride ei ymmärrä, mistä Cloe puhuu. Cloe suuttuu ja poistuu paikalta. Lapset heittävät Pridea lennokilla. Pride heittää sen heille takaisin.

Ebony menee tapaamaan Jayta. Hän ei ole tyytyväinen saamastaan haavasta. Jay sanoo, että hän ei kertonut suunnitelmastaan joukoilleen ja että onneksi kukaan ei loukkaantunut vakavasti. Hän halusi improvisoida, jotta Ebonyn näyttämät tunteet vaikuttaisivat aidoilta. Ebony lupaa puhua kaupunkilaisille.

Ellie ei halua kuunnella Salenea. Hän haluaa olla yksin, vaikka Salene haluaisi vain auttaa. Ellien mielestä kaikki hänelle läheiset ihmiset katoavat. Ebony pitää puheen. Hän ehdottaa yhteistyötä teknojen kanssa. Hän väittää, että kadonneet ihmiset ovat turvassa. Hän haluaa rakentaa kaupunkilaisten elämän uudelleen. Kaikki hurraavat ja taputtavat käsiään. Jay ja Ved katselevat Ebonyn puhetta valvontakameroiden kautta.
Pride ja Salene pohtivat Ebonyn puhetta. Cloea ei kiinnosta. Pride ei ymmärrä Cloen asennetta. Salenen mielestä haavat tarvitsevat aikaa parantuakseen. Java ja Siva pohtivat tilannetta. He eivät pidä siitä, että Ram on kiinnostunut Ebonysta. Java ja Siva päättävät yrittää päästä eroon Ebonysta. Ebony nimittää Deen Lexin apulaiseksi pitämään järjestystä ja rauhaa yllä. Lex ei aluksi pidä asiasta, mutta ottaa sitten asian hiljaa vastaan.

Hiiri ja Charlie sotkevat keittiössä ja tiputtavat lautasia lattialle. Pride saapuu paikalle, jolloin lapset juoksevat karkuun. Pride löytää viimein Cloen kirjeen ja lukee sen: Love of my life I need you more than words can say, out of this life I lead you to new bright and shining day, Cloe. Lapset heittävät Pridea paperipalloilla.

Lex ja Dee kävelevät kadulla. Dee ihmettelee, mitä heidän pitäisi tehdä. Hän pilkkaa Lexin kävelytyyliä. He törmäävät kahteen teknoon. Dee pelastaa tilanteen rauhoittelemalla Lexin ja teknot. Hiiri ja Charlie riehuvat Ellien huoneessa. Ellie kauhistuu asiaa ja peittää korvansa.

Java ja Siva heittävät kolikkoa. Siva saa päättää. Lex esittelee Pridelle Deen, uuden apulaisensa. Dee sanoo, että hän pitää Lexin erossa ongelmista. Salene ihmettelee, missä Ellie on. Cloe siivoaa lasten aiheuttamaa sotkua. Hän syyttää Salenea, koska hän toi lapset ostarille. Cloen mielestä Salene ja Pride eivät välitä. Salene ihmettelee Cloen huutoa, koska tavaroita ei ollut mennyt rikki. Pride arvelee, että ehkä jotain muuta on mennyt rikki. Jay huomaa Ebonyn valvontakameran kuvassa. Pride sanoo, että hän löysi Cloen viestin.

Siva seuraa Ebonya. Pride kertoo, mitä viestille tapahtui lasten käsissä. Cloe kysyy, pitikö Pride viestistä. Pride sanoo arvostavansa sitä. Pride sanoo, että hän ei voi valehdella Cloelle, sillä hänellä ei ole tunteita Cloea kohtaan. Cloe luulee, että Pride pitää häntä lapsena. Pride sanoo, että hän ei halua satuttaa Cloea, kuten Mayta. Hän palauttaa viestin takaisin Cloelle. Pride aikoo halata Cloea, mutta Cloe käskee Priden pysyä kaukana hänestä.

Ebony näkee melkein Sivan. Salene löytää Ellien, joka itkee, ja lohduttaa häntä. Ebony piiloutuu, sillä hän arvaa, että joku seuraa häntä. Hän tönäisee Sivan seinää vasten. Siva ojentaa Ebonylle Jayn viestin. Ebony ei vaikuta tuntevan Sivaa. Siva juoksee karkuun. Ebony virnistelee katsellessaan Jayn viestiä.

Yö koittaa. Ellie katselee Jackin pilliä ja muistelee itkien Jackia, Lukea ja Alicea sekä suhteitaan. Ebony meikkaa. Dee puhuu Ebonylle päivän tapahtumista. Ebony valikoi vaatteitaan.