JAKSO 1

Neljännen tuotantokauden ensimmäinen jakso

Hahmot: Jay, Ved, Ram, Java, Siva, Lex, Pride, Cloe, Ellie, Jack, Dee, Ebony, Salene, Amber, Trudy, Brady


Parit: Kaikki parit joutuvat eroon toisistaan.


Tapahtumapaikat: Ostari, kaupunki ja teknojen tukikohta


Lyhyesti: Teknot hyppäävät lentokoneista laskuvarjoilla maahan. Jay raportoi teknojen liikkeitä. Kaupunkilaiset luulevat, että aikuiset ovat palanneet. Moskiitot eivät halua kuunnella Ebonyn käskyjä. Ram pitää virtuaalimaailman kypärää päässään. Hän vaatii, että kaikki on steriiliä ja siistiä. Java ja Siva raportoivat hänelle, mitä teknot tekevät kaupungissa. Salene vaeltaa kohti kaupunkia. Ellie haluaa tehdä artikkelin tapahtuneesta ja vaatii Jackin mukaansa. He näkevät, kuinka teknot hyökkäävät moskiittojen kimppuun, ja pelastavat Deen. Lex, Pride, Trudy ja Brady etsivät Amberia ja Brayta. Trudy jatkaa yksin matkaa, kun Lex ja Pride palaavat ostarille. Trudy löytää Amberin ja auttaa häntä synnytyksessä. Ostarilla odottaa kauhun hetket: suurin osan ystävistä ja rakkaista on kidnapattu. Pride löytää Cloen, joka pääsi karkuun teknoilta piiloutumalla sängyn alle. Teknot järjestävät suuren shown, jossa he ajavat autoilla kaupungin kaduilla ja heittävät pommeja. Ebony vannoo, että teknot eivät kukista heitä.


JAKSOSELOSTUS:


Teknot hyppäävät laskuvarjoilla lentokoneista maahan. Jay ottaa naamarin kasvoiltaan ja tiedottaa lentokoneeseen, että laskeutuminen onnistui. Kaupunkilaiset luulevat, että aikuiset ovat palanneet takaisin.
Ram pitää virtuaalikypärää päässään. Hän näkee kuvia, joiden mukaan hän on sängyssä yhdessä Javan ja Sivan kanssa. Ram riuhtaisee kypärän pois päästään. Java ja Siva astuvat sisälle. Ram oksentaa ja sanoo, että joku on koskenut hänen laitteeseensa. Java ja Siva ilmoittavat, että tehtävä on suoritettu, kuten Ram halusi.
Salene vaeltaa kohti kaupunkia. Hän näkee lentokoneen. Ellie haluaa tehdä tapahtuneesta artikkelin. Hän toivoo, että Jack tulisi hänen mukaansa.

Teknot ottavat kaupunkilaisia vangeiksi. Ebony puhuttelee moskiittoja. Hän haluaa tietää, ketä uudet tulokkaat ovat. Hän ihmettelee, missä Moz on. Dee ilmoittaa, että Moz on mennyt tapaamaan aikuisia.
Lex saapuu ja ihmettelee, mitä on tapahtumassa. Joukot eivät usko Ebonya, sillä he tottelevat vain Mozia. Lex muistaa, mitä Valvoja kertoi hänelle klaanista, joka on tulossa. Amber ihmettelee, mihin Bray on kadonnut.
Trudy haluaa, että Ebony pysäytetään. Pride ei usko, että Ebonylle voisi tehdä jotain. Trudyn mielestä nyt on täydellinen hetki tehdä asioille jotain. Tekno saapuu Amberin luokse. Amber ihmettelee, missä Bray on. Tekno poistuu paikalta, kun hän kuulee viestin. Cloe muistelee menneitä ja uskoo kaipaavansa ostaria, kun hän joutuu muuttamaan pois nyt, kun aikuiset ovat palanneet.

Ellie ja Jack vakoilevat teknoja. Moskiitot kysyvät teknoilta, ketä he ovat ja ovatko he tulleet auttamaan. Ved sanoo, että he ovat mitä tahansa he haluavatkin olla. Hän käskee teknojen vangita moskiitot, jotka juoksevat karkuun.
Lex ja Ebony tekevät suunnitelmia. Pride saapuu paikalle. Hän haluaa, että Bray ja Amber tulevat takaisin. Ebony ei suostu. Cloe ihmettelee, missä kaikki ovat. Hän kirkaisee, kun hän näkee teknoja ostarilla. Pride ihmettelee, ketä uudet tulokkaat ovat. Lex ei tiedä.
Dee makaa kadulla. Ellie ja Jack pohtivat, onko Dee elossa. He auttavat Deen ostarille. Cloe piiloutuu sängyn alle. Teknot lopettavat Cloen etsimisen, sillä he uskovat, että Cloe on mennyt jo ulos.

Ved katselee, kuinka moskiittoja lastataan auton lavalle. Hän suihkuttaa heitä kohti hyönteismyrkkyä. Jayn mielestä he eivät ole saapuneet pitämään hauskaa. Jay tekee radion välityksellä raportin. Ved ei haluaisi tehdä isoa showta, jonka he aina tekevät uudessa paikassa. Jayn mielestä se on välttämätöntä, sillä ihmiset alkavat silloin pelätä sen sijaan, että he alkavat tapella. Jay sanoo, että hän on suunnitellut ohjelman. Ellie ja Jack ihmettelevät, missä kaikki ovat. Dee kiittää avusta. Hän paljastaa, että moskiitot ovat olleet Ebonyn apuna vain, koska Moz halusi päästä lähelle valtaa.

Ebony saapuu paikalle joukkoineen. Ellie ja Jack kertovat, että uudet tulokkaat eivät ole aikuisia tai kilttejä. Ellie alkaa etsiä Alicea. Ram toivoo, että hänen huoneensa puhdistetaan, jotta kaikki on steriiliä. Java ja Siva ilmoittavat, että Jay on jättänyt raportin ja aloittaa shown.
Lex, Trudy ja Pride seuraavat Brayn ja Amberin jälkiä. He kuulevat omituista ääntä kaupungista. Ääni kuulostaa ilotulitusraketeilta. Lex juoksee takaisin, sillä Tai-San on kaupungissa. Pride hyvästelee Trudyn, sillä myös May on kaupungissa. Amber yrittää kutsua apua. Teknot kuuluttavat, että kaupunkilaisten pitäisi antautua. Ram, Java ja Siva seuraavat tapahtumia kameroiden välityksellä. Ved heittelee auton lavalta raketteja ja pelottelee kaupunkilaisia. Ram nauraa.
Ebony uskoo, että teknot yrittävät pelotella heitä. Hän arvelee, että he voittavat teknot samalla tavalla kuin Valitut. Ellien päätä särkee. Hän pelkää, että Alice on kuollut. Lex saapuu ostarille. Pride seuraa häntä ostarille. Jack, Ellie, Ebony ja Dee sanovat, että Tai-San ja May ovat kadonneet. Lex ja Pride kertovat, että Trudy ja Brady etsivät Amberia. Lex huutaa Tai-Sanin nimeä. Ellie on murtunut, sillä Alice on viety. Pride halaa häntä.

Trudy huutaa Brayn ja Amberin nimeä. Hän löytää Amberin ladosta. Trudy sanoo, että lapsen pää näkyy jo. Hän auttaa Amberia synnytyksessä. Pride löytää Cloen. Hän vakuuttaa, että he eivät tarvitse aikuisia, sillä he ovat nyt aikuisia, jotka huolehtivat toisistaan. Ebony, Lex, Dee, Ellie ja Jack saapuvat katsomaan Cloea. Melu loppuu. Ebony vakuuttaa, että teknot eivät kukista heitä. Hän on sitä mieltä, että heidän pitää hyväksyä, mitä heille on nyt tapahtunut, sillä he ovat nyt yksin.