HALLOWEENHAASTE

Foorumilla suunniteltu yhteinen projekti

The Tribe - Klaanin foorumilla on usein toteutettu jo useasti kesähaaste tai jouluhaaste, mutta nyt päätimme järjestää myös halloweenin kunniaksi oman haasteen. Tällä kertaa haaste oli piirustushaaste, johon sai lisäksi liittää tarinan.

Aiheena oli Klaanin hahmo Halloweenina. Työn tuli olla piirretty tai ainakin luonnosteltu käsin piirtämällä. Sai olla pelkästään lyijykynätyö tai väritetty itse valitsemillaan väreillä.

Tälle sivulle on koottu valmiit piirrokset tekijöiden mukaan aakkosjärjestyksessä. Kuvia voi klikata isommiksi. Kuvaan liittyvä taina ja pieni esittely työstä on liitetty kuvan alle. Töistä voi keskustella foorumillamme! Työt löytyvät myös fanitaide-osiostamme.


Katharine piirsi Trudyn.

Kuvaus: Piirsin Trudyn, sillä hän on yksi lempihahmoistani ja koska näin hänen kuvansa haasteen alussa. Lisäksi Sifera pyysi minua toisessa ketjussa piirtämään Trudyn. Piirtämäni Trudy on pukeutunut pirunsarviin. Hän on lisännyt lyhyen kellomaisen mekkonsa hihoihin paholaismaiset kaistaleet. Trudy on päättänyt, että hän ei pukeudu liian pelottavasti, sillä hän aikoo järjestää lapselleen Bradylle sopivat Halloween juhlat. Tämän vuoksi hän on laittanut jalkaansa tyttömäiset rusettikengät. Hänen tarkoituksensa on ollut pitää asu yksinkertaisena sekä äidillisenä.

Tarina:

Trudy pukee Bradya Halloween asuun, joka on tänä vuonna kauniin valkoinen enkelin mekko. Tyttö pomppii ja kiemurtelee eikä jaksa olla paikallaan. Hän on malttamaton, sillä Hiiri odottaa häntä leikkimään. Hiirellä on jo oma asunsa päällään. Hän on pukeutunut Trudyn valmistamaan hiiriasuun. Kainaloon hänelle on ommeltu kankaasta juustonpala. Trudy pyytää Bradya olemaan paikoillaan ja kertoo samalla tulevasta illasta. Hän aikoo nimittäin valmistaa erikoisuuttaan pepperonipitsaa. Jälkiruuaksi on komeron perältä löydettyjä karamelleja, jotka kaikeksi onneksi olivat vielä avaamattomia ja syötäviä.

Trudy nostaa Bradyn lattialle ja oikaisee vielä tytön enkelin siipiä ennen kuin päästää hänet juoksentelemaan Hiiren kanssa. Syvään helpotuksesta huokaisten Trudy siirtyy keittiöön valmistamaan taikinaa ja tomaattikastiketta. Kesken puuhastelujen hän huomaa unohtaneensa ilmoittaa Amberille juhlien alkavan pian. Hän jättää ruuanlaittopuuhat kesken ja kipaisee Amberin huoneeseen, jossa parhaillaan puetaan Bray-vauvalle söpöä Halloween asua.

Brady ja Hiiri ajavat sillä välin toisiaan takaa keittiöön. Brady sukeltaa pöydän ali, kun taas Hiiri yrittää saada tyttöä kiinni kiertämällä pöydän ympäri. Brady on kuitenkin nopeampi ja sujahtaa tuolien välistä kohti työtasoa. Hiiri loikkaa saadakseen Bradyn kiinni ja törmää suoraan tuoliin, joka jatkaa matkaa törmäten työtasoon. Kuuluu valtava räsähdys, kun tomaattikastiketta täynnä oleva kulho tippuu lattialle. Kastiketta roiskuu ympäri keittiön lattiaa. Myös Brady ja Hiiri saavat siitä osansa.

Trudy ryntää hätääntyneenä metelin kuultuaan paikalle ja kirkaisee sydäntäraastavasti. Hän tuijottaa käsi suun edessä karmeaa näkyä: Brady istuu mykistyneenä lattialla ja valkea mekko yltä päältä veressä! Trudy on pakokauhun partaalla, kunnes Amber saa hänet kiinni ja alkaa nauraa sydämellisesti. Amber laskee kätensä rauhoittavasti Trudyn olkapäille ja osoittaa lattialla olevaa kulhoa ja tomaattikastiketta. Trudy huokaa helpotuksesta ja alkaa myös nauraa. Brady ja Hiirikin yhtyvät nauruun.


Sifera piirsi Jayn.

Kuvaus: Piirsin tämän sellasella kuulakärkikynällä, jota voi kumittaa. Ne on kauhean käteviä! Käytän niitä kyniä melkein kaikessa, mitä teen nykyisin. Tällä kertaa piirsin kuvaa aika huolettomasti, vaikka sen tunnistaakin mun piirtämäksi. Piirsin jotain satunnaisia viivoja sinne tänne sen enempää miettimättä niitä. Piirsin itselleni ominaisella tavalla poseerauskuvan, koska pidän itse niistä. Pidän siitä, että kuvissa näkyy hahmon vartalo, ei siis kasvokuva. Otin vähän mallia Jayn kasvonpiirteistä sekä jonkun satunnaisen tyypin ylävartalosta, jonka löysin Googlesta. Valitsin Jayn siksi, että jäi silloin joskus osallistumatta siihen 'Jay ristiinnaulittuna' -haasteeseen.

Tarina:

Jay tahtoi myös osallistua kaupungin Halloween -bileisiin, mutta hän ei oikein tiennyt millaiseksi hahmoksi pukeutuisi. Hän oli osallistunut naamiaisiin viimeksi lapsena, kun lähti keräämään karkkia naapureilta. Yksi hänen lempiasuistaan oli pukeutua pikkupiruksi, koska se teki hänestä siistin näköisen. Jay vähän naurahtaa, kun muistelee tätä pukua ja kuinka hän ei olisi halunnut luopua siitä. Kouluun hän ei saanut sitä enää laittaa Halloweenin jälkeen, mutta toisinaan hän pukeutui siihen omassa huoneessaan, kun kukaan ei ollut näkemässä. Voi niitä huolettomia aikoja, Jay huokasee.

Hän tulee ajatelleeksi, että ehkäpä hän voisi nytkin pukeutua piruksi. Ihan hyvin voisin, Jay ajattelee harkitsevasti. Sitten hän hieman epäilee, koska Teknoja on pidetty muutenkin pahoina ihmisinä. Olisiko se kuitenkin liikaa, hän pohtii. Mies päättää kuitenkin valita hahmon, koska kaikki jotka hänet tuntevat, tietävät että hän on hyvä ihminen. Se olisi vain hauskaa muiden mielestä. Ehkäpä muut arvostaisivat häntä enemmän, kun hänkin osaisi vähän repäistä ja tehdä kerrankin jotain hullua.

Java on heti innoissaan, kun kuulee Jayn pukuehdotuksen. Jay-parka ei ole mikään pukumestari, joten Java päättää auttaa häntä ja yhdessä he loihtivat Jaylle kunnon ulkonäön. Mies hieman epäilee paidattomuuttaan, mutta Java vakuuttaa hänelle, että hän näyttää oikein hyvältä. Nainen maalaa hänelle vihreät tribaali-tatuoinnit ylävartaloon ja käsiin. Pelkät housut olisivat tylsät ja tavanomaiset, joten Java ojentaa Jaylle sinisen kankaan, jonka tämä kietoo vyötärölleen. Tumma vyönauha korostaa miehekkyyttä ja tekee vaatteeseen kivan yksityiskohdan. Vanhasta naamiaisasu -myymälästä löytyy juuri asuun sopivat pirun somisteet. Jay muotoilee vielä tukkansa hieman pystyyn ja kokonaisuus on valmis! Jay kiittää avusta vielä ja suutelee naista nopeasti poskelle. Siihen Java ei kuitenkaan tyydy, vaan kiskoo Jayn rinnuksista lähemmäs ja suutelee häntä oikein kunnoll


Zipzu piirsi Mayn ja Lexin.

Kuvaus: Oman haasteensa tähän haasteeseen toi se, etten ollut kotona tätä toteuttamassa ja välineeni olivat hyvin rajalliset. Olin ajatellut tehdä esim värikynätyön, mutta värikyniä ei ollut tarjolla, joten päädyin tekemään piirroksen mustalla tussilla ja parilla värillisellä tussilla.

Halusin ehdottomasti päästä toteuttamaan irvikissa-meikin jollekin hahmolle ja valitin sen Maylle, koska ajattelin sen sopivan hänen räväkkään persoonaansa. Piirsin hahmolle muuten Mayn tutun kampauksen ja asun, jotta hänet tunnistaisi Mayksi. Lexistä tuli minulle heti mieleen merirosvo ja päätin kerrankin kokeilla piritää miespuolisen hahmo, koska en ikinä piirrä miehiä.