HAHMOKUVAUKSET

Lyhyet kuvaukset Klaani sarjan henkilöistä

May

Klaani: Hylkiöt, Ostarinrotat, Valitut, Värit (Siniset)

Ikä: 15 v (2. kausi)
18 v (5. kausi)

Kaudet: 2,3,4,5

Suhteet: Lex, Pride, Salene

May on sarjan ”selviytyjä”. Muut rotat vähän inhoavat hänen ”minä minä” asennettaan, sekä kokevat hänen kommentit välillä hyökkäävinä ja loukkaavinakin. May ei pidä hiljaisuudesta ja on tottunut rempseään jutteluun. Hän on huumorintajuinen, nokkela ja hän nauttii terävästä sanailusta. Hän ilmaisee tunteensa ja halunsa voimakkaasti. Sydämessään May ei kuitenkaan tarkoita mitään pahaa ja Amber ja Pride varsinkin tietävät, että May on hyvin tunteellinen ja herkkä, ja hän vaan kätkeytyy katu-ulkokuorensa alle. Ostarinrotat ovat oppineet hyväksymään Mayn sellaisena kuin hän on ja arvostavat hänen kykyään liikkua ja verkostoitua kaupungissa; Maylla onkin ollut paljon hyödyllisiä yhteyksiä kaupungilla varsinkin vitoskaudella.

May kuului ennen Ostarinrottiin liittymistään ”Hylkiöihin” (Outcasts) ja karkasi kotoa teini-ikäisenä jo ennen viruksen saapumista asuen yhdessä nuoremman pojan kanssa(->May pretribe). May ilmaisee itseään vahvasti, ja kaipaisi enemmän hyväksyntää tunteilleen ja ajatuksilleen. May tuntee olonsa yksinäiseksi ja etsii sieluntoveria, joka arvostaisi hänen hyviä puoliaan. Mayn huomionkipeys ja ailahtelevaisuus voi välillä johtaa äärimmäisiin tekoihin kuten ystävän kavaltamiseen tai siihen, että hän oppii luottamaan ihmisiin melko heppoisin perustein tutustumatta heihin kunnolla, mikä voi toisinaan kostautua, kuten hänen ryhtyessä Megan liittolaiseksi. Raja ystävyyden ja rakkaudenkin välillä voi välillä olla vähän häilyvä (Salene ).

May ei ole oikein sitoutunut mihinkään arvomaailmaan ja hänen on muita helpompi hylätä aikaisemmat arvot ja uskomukset. May olikin ensimmäisten joukossa liittymässä Valittuihin, ja rakastuessaan Prideen hän alkoi ihailla Priden luonnonläheistä ajattelutapaa ja vastustaa sähköjen tuomista kaupunkiin. Loppupeleissä May onkin valmis tekemään tai uskomaan mihin vain selviytyäkseen.