HAHMOKUVAUKSET

Lyhyet kuvaukset Klaani sarjan henkilöistä

Ellie

Klaani: Farmin tytöt, Ostarinrotat

Ikä: 15 (2. kausi)
18 (5. kausi)

Kaudet: 2,3,4,5

Rakkaudet: Jack, Luke

Ellie on hippimäinen, nuorekas, ailahtelevainen ja aika eriskummallinen luonteeltaan. Hän on kiinnostunut oppimaan uutta, ja hänellä on hyvä huumorintaju, ja hän murjaisee arkitilanteisiin liittyviä vitsejä tämän tästä. Hän on asunut koko ikänsä siskonsa Alicen kanssa maalla. Varmaan sen vuoksi he ovat hyvin läheisiä keskenään, ja lisäksi Ellie ei ole koskaan tuntenut äitiään, joka kuoli synnyttäessään häntä. (Lue pretribe.)
Ellie on utelias ja janoaa uusia kokemuksia, ja maatilalla on hänen mielestä liian tylsää. Isosisko paheksuu sitä piirrettä Elliessä, ja tahtoisi heidän hoitavan yhdessä maatilaa. Kuitenkin tutustuessaan Tai-Saniin, joka pelastaa Ellien hengen, Alice suostuu seuraamaan hänen kanssa ostarinrottien luokse, ja ryhtyy suojelemaan Tai-Sania tämän kehittäessä lisää vastalääkettä.

Ellie ja Alice muuttavat siis asumaan ostarille. Ellie tietää varsin paljon tietokoneista ja hän tuntee vetoa Jackiin, mikä on molemminpuolista. Kumpikaan ei ole seurustellut aikaisemmin, ja on kiinnostavaa seurata, kuinka heidän suhde kehittyy sarjassa. He tutustuvat siis toisella kaudella ja ovat yhä rakastuneita viidennellä kaudella, vaikka heidän suhteeseen mahtuu mm. erossa olemista ja toinen mies (Luke).
Ellie tahtoo käyttää kykyjään hyödyksi ja etsiä lisää tietoa viruksesta, ja auttaa siten myös muita. Ellie perustaa Amulet-nimiset lehden, johon hän haastattelee eri klaaneihin kuuluvia jäseniä ja kyselee heidän mielipiteitä esimerkiksi rahasta. Ostarinrotat aikovat nimittäin ottaa kolmoskaudella käyttöön uuden valuutan.