YHTEISHAASTATTELU

Näyttelijöiden yhteishaastattelu

Caleb Ross (Lex), Meryl Cassie (Ebony), Dwayne Cameron (Bray) ja Michelle Ang (Tai-San) vastasivat kysymyksiin The Core internetsivuja varten heinäkuussa 2000.

Kuka kuvailisi sarjaa?
Caleb: Mad Maxin ja Kärpästen herran sekoitus. Lapset heitetään maailmanlopun jälkeiseen maailmaan. Heidän täytyy rakentaa uusi yhteiskunta.

Kuinka ensimmäinen ja toinen tuotantokausi eroavat toisistaan?
Michelle: Ensimmäisessä tuotantokaudessa oli enemmän kysymys selviytymisestä ja kenen kanssa haluttiin päätyä yhteen. Toinen tuotantokausi käsittelee enemmän ihmissuhteita, sillä henkilöt olivat asettuneet aloilleen.

Onko teillä ajatusta siitä, miksi sarja on niin suosittu?
Dwayne: Se käsittelee monenlaisia aihealueita, joita muut sarjat pelkäisivät käsitellä televisiossa, kuten bulimia ja teiniraskaus. Ehkä se auttaa lapsia, joilla on itsellään tällaisia ongelmia.
Caleb: Kukaan ei ole sankari. Jokainen on oikea henkilö.
Meryl: Meidän täytyy käsitellä menetystä. Meidät on vangittu monta kertaa. Me emme vain mene sisälle miekkojen kanssa ja murskaa heitä.

Tuotantokausilla on ollut upeita ulkoasuja. Onko teillä suosikkeja?
Caleb: Minulla on ollut joitain muutoksia. Ensimmäinen ulkoasuni oli aika ilkeä: sotamaalaus. Toinen ulkoasu tehtiin paperin ja liiman avulla. Se kesti kaksi tuntia joka aamu. Poistaminen kesti tunnin.
Dwayne: Lexillä on aina ollut silmissään viivat. Jokaisella on oma tunnusmerkkinsä: Ebonyn pikkuletit, Tai-Sanin bindit...
Michelle: Minulla on aina ollut itämainen ulkoasu. Suunnittelijani leikkaa kaikki aika tiukaksi ja paljastavaksi.

Michelle, kannatatko yhtään Tai-Sanin uskomusta?
Michelle: Olen mielestäni aika kosketuksissa henkisyyteni kanssa. Olen ehdottomasti samaa mieltä joidenkin hänen ajatustensa kanssa, mutta en ole samaa mieltä siitä, kuinka hän toimii. En saarnaa!

Kuinka kauan uskot roolisi jatkuvan Klaani sarjassa?
Caleb: Meillä on todella hauskaa. Olemme valmiita näkemään, minne kaikki johtaa seuraavaksi. Juonikuviot johtavat hyvin tulevaisuuteen, joten kuka tietää.