Arkiston otsikkokuva

ONNEA BETH ALLEN

28.5.2015 Postittanut Katriina

Hyvää syntymäpäivää Beth Allen (Amber)!

SYNTYMÄPÄIVÄ

14.5.2015 Postittanut Katriina

Onnea syntymäpäivän johdosta Sally Martin (Kandy)! Lue lisää blogista.

ROOLIPELI

14.5.2015 Postittanut Katriina

Tiedot roolipeleistä löytyvät nykyään sivusto valikosta. Roolipelit on koottu arkistoon. Tällä hetkellä pelataan ainoastaan chatroolipelejä, joissa jatketaan foorumiroolipelin tarinaa. Peleistä on tehty uusi ajantasainen sivu. Tervetuloa mukaan!

SYNTYMÄPÄIVÄ

12.5.2015 Postittanut Katriina

Onnea syntymäpäivän johdosta Matt Robinson (Slade)! Lue lisää blogista.

KAUNISTA ÄITIENPÄIVÄÄ

10.5.2015 Postittanut Katriina

Tänään juhlitaan äitejä! Lue lisää blogista.

UUSI ULKOASU

8.5.2015 Postittanut Zipzu

Sivusto on saanut pitkästä aikaa uuden ulkoasun, joka tällä kertaa juhlistaa uutta A New Dawn kirjaa. Ulkoasu pitäisi toimia nyt oikein koko sivustolla, mutta jos huomaat jotakin outoa, kuten vanhan ulkoasun rippeitä jossakin, koita ensin päivittää sivu. Jos ongelma jatkuu yhä, ota yhteyttä ylläpitoon, jotta voimme korjata asian.

BLOGIN VÄRILLISET POSTAUKSET

7.5.2015 Postittanut Katriina

Tässä kuussa voitte lukea blogista postauksia eri väreihin liitettyinä. Mitä tulee mieleen oranssista, keltaisesta, vihreästä, sinisestä, violetista, vaaleanpunaisesta tai punaisesta Klaaniin liittyen? Se selviää lukemalla blogia.

SYNTYMÄPÄIVÄ

7.5.2015 Postittanut Katriina

Onnea syntymäpäivän johdosta David Taylor (Sasha)! Lue lisää blogista.

SYNTYMÄPÄIVÄHAASTE

2.5.2015 Postittanut Katriina

Abadeo sivusto täyttää 3.6.2015 huikeat 12 vuotta! Syntymäpäivän kunniaksi on päätetty toteuttaa jo perinteeksi muodostunut korttihaaste. Haasteessa on tarkoituksena taiteilla sivustolle synttärikortti. Ideana on tehdä jotain mukavaa yhdessä. Kortin toteutustapa on vapaa. Voit tehdä kortin piirtäen, tietokoneella, askarrellen tai vaikka videon muodossa. Ihan mitä vain keksit! Palauta kortti 31.5.2015 mennessä sähköpostitse osoitteeseen yllapito [at] thetribeklaani.arkku.net tai foorumin tai facebookin ryhmän kautta. Lue aiheesta myös blogista.

KLAANILAISIA REVELATIONSISSA

2.5.2015 Postittanut Zipzu

Cloud 9 on ladannut nettiin paljon jaksoja sarjasta Revelations ja tässäkin sarjassa on mukana monia Klaanin näyttelijöitä. Yllä olevassa jaksossa mukana ovat mm. Tom Hern (Ram), Lee Donoghue (Spike) ja Beth Allen (Amber). Tom Hern on sarjassa pääroolissa ja nähdäänkin joka jaksossa. Alla jakso, jossa Tomin lisäksi on mukana hyvin nuori Meryl Cassie (Ebony). Sarjasta voi lukea lisää täältä.

BETH ALLEN THE LEGEND OF WILLIAM TELL SARJASSA

2.5.2015 Postittanut Zipzu

Raymond Thompson bongasi Beth Allenin Amberin rooliin sarjasta The Legend Of Willim Tell. The Legend Of William Tell on myös Cloud 9:n sarja. Yllä nähtävässä jaksossa nähdään hyvin nuori Beth. Sarjasta voi lukea lisää täältä.

KLAANIN NÄYTTELIJÖITÄ MUISSA SARJOISSA

2.5.2015 Postittanut Zipzu

Cloud 9 (eli Klaanin tuotantoyhtiö) on ladannut viime aikoina YouTubeen paljon vanhoja sarjojaan, joissa on monessa mukana myös Klaanista tuttuja näyttelijöitä. Monet Klaanista tutut näyttelijät ovat tehneet ensiesiintymisensä televisiossa juuri Cloud 9:n sarjoissa.

Dwayne Cameron (Bray) ja Amy Morrison (Zandra) tähdittävät kummatkin yllä nähtävää William Shatner's A Twist in the Talen jaksoa, joka oli heidän ensiesiintymisensä Could 9:n tuotannoissa. Tämän jälkeen heidät valittiin mukaan Klaaniin. Moni muukin Klaanista tuttu näytelijä on nähty myös A Twist In Talessa. Sarjasta voi lukea lisää täältä. Sarah Major (Patsy) nähdään alla olevassa jaksossa.

Victoria Spence (Salene) ja Ryan Runciman (Ryan) nähtiin näyttelemässä yhdessä jo Twist In Talessa ja sen jälkeen he pääsivät mukaan myös Klaaniin. Alla jakso, jossa he esiintyvät.

LINKITYSBUTTONEITA

2.5.2015 Postittanut Zipzu


Sivustolta löytyy vihdoin linkitysbuttoneita sivuston nykyisellä Abadeo-nimellä. Voit katsoa ne kaikki täältä. Sivun voi linkittää tietenkin myös jatkossa tekstilinkillä.

HAUSKAA VAPPUA

1.5.2015 Postittanut Katriina

Hauskaa vappua! Lue aiheesta myös blogista.

HUHTIKUUN POSTAUKSET

1.5.2015 Postittanut Katriina

Huhtikuun aikana blogiin kirjoitettiin huimat 19 postausta! Klaani aihe nivottiin muihin samantyylisiin aiheisiin, muun muassa muihin tv-sarjoihin ja kirjoihin. Lisäksi kerrottiin A New Dawn kirjasta, vuorosanoista, juhlapäivistä, lehtijutuista ja virtuaalimaailmasta. Katso lisää blogista.

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.