Arkiston otsikkokuva

CASSIEN SISKOKSET ELOKUVISSA

27.1.2013 Postittanut Zipzu

Megan Alatini (Java), Meryl Cassie (Ebony) ja Monique Tonkin (Siva) olivat yhdessä äitinsä kanssa elokuvissa 23. tammikuuta. Megan postasi muutaman kuvan siskoksista twitteriin. Siskokset, Merylin ottama kuva, Meganin ottama kuva.

Lähde: Megan Alatini Twitter

MICHELLEN SARJA TÄNÄÄN TV:SSÄ!

27.1.2013 Postittanut Zipzu

Michelle Angin (Tai-San) tähdittämä Underemployed alkaa tänään MTV:llä! Muista siis katsoa! Ensimmäinen jakso Pilot näytetään tänään klo20.30 ja klo22.40. Jakso uusitaan ymmärtääkseni vielä myös ensi tiistaina klo20. Sarjan esitysaikoja voit seurata täältä. Kirjoitin Michellestä ja Underemployedista myös blogiimme, käy kurkistamassa postaus täältä!

Michelle päivittää kuulumisiaan aktiivisesti sosiaaliseen mediaan ja häneltä löytyy tunnus niin facebookiin, twitteriin kuin instagramiin. Joitakin instagramiin postaamiaan kuvia Michelle on ladannut myös mm. facebookin puolelle, kuten hänen kuvansa Australian Instyle lehdessä ja kuvan itsestään ja ystävästää valloittamassa kanjonia.

Tässä vielä yksi videohaastattelu Michellestä: Carriage Ride with MTV's "Underemployed" Star Michelle Ang

Lähde: The Michelle Ang Facebook

LAURA WILSONIN OIKEA SYNTYMÄPÄIVÄ

27.1.2013 Postittanut Zipzu

Laura Wilson (May) juhlikin syntymäpäiväänsä oikeasti vasta eilen 26.1. toisin kuin me aiemmin tässä kuussa väitimme. Mutta olimmepa ainakn ajoissa onnittelemassa häntä!

KLAANIN KYMMENES JAKSO NETISSÄ

27.1.2013 Postittanut Zipzu

Virallinen taho on ladannut Youtubeen kanavalleen ensimmäisen kauden kymmenennen jakson. Jos et siis satu omistamaan kyseistä kautta, voit nyt katoa kyseisen kauden kymppijakson netistä.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

MEGAN MUKANA MAINOKSESSA

19.1.2013 Postittanut Zipzu

Megan Alatini (Java) esiintyy Salon Mikan mainoksessa, koska on mukana Salon Mikan järjestämässä Showssa. Katso juliste ja upea lähikuva Meganista facebookista (voi tarvita sisäänkirjautumisen).

Lähde: Megan Alatini Facebook

ANTONIA JA MICHELLE

19.1.2013 Postittanut Zipzu

Antonia Prebblen (Trudy)uudesta sarjasta The Blue Rose löytyy päivitettyä infoa täältä. Sivua kannattaa pitää silmällä, jos sarja kiinnostaa. Antoniasta löytyy myös tuore haastattelu The New Zeland Heraldin sivulta.

Michelle Ang (Tai-San) on antanut haastattelun OK!:lle ja kuva lehtijutusta löytyy hänen sivultaan facebookista.

Lähde: Antonia Prebble Facebook ja The Michelle Ang Facebook

UUTISIA ANTONIASTA

13.1.2013 Postittanut Zipzu

Antonia Prebble (Trudy) on esiintynyt Next Magazinen kannessa ja myös sisäsivulla. Katso kansikuva ja kuva lehtijutusta. Antonia on nyt paljon pinnalla tuoreen sarjansa The Blue Rose takia. Katso sarjan traileri täältä ja sarjasta on tulossa lisätietoa (kuvia, mediaa) pian myös tälle sivulle, jota kannattaa siis pitää silmällä!

The Tribe (Official) eli Klaanin virallinen sivu facebookissa on muuten ollut pystyssä jo yli kaksi vuotta! Toivottavasti edessä on vielä monta aktiivista vuotta!

Lähde: Antonia Prebble Facebook

MICHELLEN SARJA NÄKYY SUOMESSA

8.1.2013 Postittanut Zipzu

Michelle Angin (Tai-San) tähdittämä sarja Underemployed alkaa näkyä myös Suomen MTV:llä su 27.1. Tästä saimme vinkin tagimme kautta, kiitos nimimerkille underemployed! Sarjan esitysaikoja voit seurata täältä.

JAMES ORDISH 24-VUOTTA!

8.1.2013 Postittanut Zipzu

Tänään Andya Klaanissa esittänyt James Ordish täyttää 24-vuotta! Onnea hänelle! Yllä Jeannen tekemä kortti.

SIVUSTON JA MEDIAN PÄIVITTELYÄ

4.1.2013 Postittanut Zipzu

Päivitin sarjan taustasta kertovaa sivua ajantasalle, eli lisäsin sinne viime vuosien uudelleen aktivoitumisesta hieman juttua. Jaoittelin myös sivustoa koskevat linkit väliotsikoilla. Lisäksi siivosin aika roimasti affeja, koska joukossa oli monia kuukausia päivittämättä olleita sivuja. Poistetut sivut voivat hakea uudestaan yhteistyöläisiksi, jos sivut aktivoituvat uudelleen. Vuoden 2012 joulukalenteri löytyy myös sivustoa koskevasta valikosta.

Joulukalenterissa olleet iconit ja allekirjoituskuvat lisäsin median puolelle. Myös tekemäni kalenterikuvat löytyvät nyt mediasta. Fanitaiteenkin puolelle on lisätty nyt uusia töitä piirrustuksiin ja dollzeihin.

LAURA WILSON (MAY) TÄYTTÄÄ VUOSIA!

1.1.2013 Postittanut Jeanne

Laura Wilson näyttelee Mayta sarjassa ja ylläpito haluaa onnitella häntä synttärin johdosta! Tässä on kortti Lauralle.Julkaisin blogissa juhlapäivän kunniaksi muutakin Mayhin liittyvää.

THE TRIBE - KLAANI TÄYTTÄÄ 10-VUOTTA!

1.1.2013 Postittanut Zipzu

Vuosi 2013 on alkanut ja se on hyvinkin merkittävä vuosi sivustollemme! The Tribe - Klaani nimittäin juhlii kesäkuussa kymppisynttäreitä ja sen kunniaksi olemme kehitelleet paljon kaikkea kivaa tälle vuodelle!

Foorumillamme on erillinen osio juhlavuoden kunniaksi, jossa tiedotetaan juhlavuoden erikoisuuksista ja muistellaan menneitä vuosia. Olemme luoneet sivuston yhteyteen nyt myös blogin ja juhlalisäosan, joita kumpaakin tullaan päivittämään ahkerasti tämän vuoden aikana! Jos satutte omistamaan tunnuksen bloggeriin, liittykää ihmeessä lukijoiksemme! Alla esimakua juhlalisärin pirteästä ulkoasusta ja kuvaa klikkaamalla pääset itse lisäriin.

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.