Arkiston otsikkokuva

KUUKAUDEN VALINNAT

31.1.2011 Postittanut Zipzu

Helmikuu on jo ovella ja päivitin siis kuukauden valinnat. Kuukauden kalenterissa on Zoot ja Hurjat. Tämä valinta siksi, että Zoot eli Daniel James on seuraava virallisen fanichatin vieras. Kuukauden kuvaksikin valitsin Dwayne Cameronin suosikkiparin sarjasta, eli Amberin ja Brayn. Vastailkaa uuteen galluppiin, mutta älkää silti unohtako synttärikyselyä, jos ette ole vielä vastanneet siihen.

REVELATIONS TRAILERI

31.1.2011 Postittanut Zipzu

Cloud 9 on jälleen julkaissut ennen näkemätöntä materiaalia eräästä sarjastaan. Tällä kertaa kyseessä on Relevations, jossa on hyvin paljon Klaanin näyttelijöitä. Pääroolissa nähdään Tom Hern (Ram) ja katso täällä, ketä muita sarjassa nähdään. Kirjoitin nimittäin sarjasta myös pienen esittelyn sivulle.

Sarjan trailerin näet täällä. Trailerista on helppo bongata ainakin Tom Hern (Ram), Beth Allen (Amber), Vicky Rodewyk (Gel), Miriama Smith (Moz), Meryl Cassie (Ebony) ja Laura Wilson (May). Ylläolevista kuvista saat hieman vinkkiä siitä, miltä he videolla näyttävät! Tom Hern on muuten trailerin kertojaääni. Ja tunnistatko trailerista vapauden?!

Lähde: Tribe Official Facebook

SUOMENNETTU HAASTATTELU JA SYNTTÄRIKYSELY

30.1.2011 Postittanut Zipzu

Suomensin tuon aiemmin uutisoimani Miriama Smith'n (Moz) haastattelun ja se löytyy nyt täältä! Lisäksi sivulta löytyvät nyt vanhat kuukauden sivut, kalenterikuvat ja galluppien tulokset. Uudet kuukauden valinnat ovat tulossa huomenna!

Lisäksi haluaisin ilmoittaa, että The Tribe - Klaani on huomenna sivustona tasan 3-vuotias! Yhteisöhän perustettiin jo vuonna 2006, mutta varsinainen html-kielellä koodattu sivu näki päivänvalon 31.1.2008! Sen kunniaksi olen tehnyt pienen kyselyn, johon toivoisin kävijöiltä vastauksia. Vastauksien perusteella voimme kehittää sivua ja pääsette vaikuttamaan esim seuraavaan ulkoasuun! Käy vastaamassa kyselyyn täällä!

DVD:N KANSI JA MIRIAMAN HAASTATTELU

30.1.2011 Postittanut Zipzu

Klaanin ensimmäinen tuotantokausi julkaistaan maaliskuussa Australiassa ja sen voi jo ennakkotilata netistä. Käy katsomassa DVD:n kansi täältä. Mitä tykkäätte? Onko australialainen kansi hienompi kuin eurooppalainen?

Miriama Smith'n (Moz) hauska käsilaukkua koskeva haastattelu löytyy täältä.

Lähde: Tribe Heaven Twitter

KLAANILAISIA ERI SARJOISSA

30.1.2011 Postittanut Zipzu

Antonia Prebble (Trudy) nähdään sarjassa The Almighty Johnsons(kuten aiemminkin on uutisoitu), joka on Outrageous Fortune sarjan tekijöiden uutuus ja sarjasta on nähtävissä uusi ensimmäisen kauden promo. Katso se alta. Antonia vilahtaa parissakin kohtaa.

Suomen televisiossa pyörii parhaillaan sarja Mercy Peakin lääkäriasema, jossa vierailee useitakin Klaanin näyttelijöitä! Sarjaa näyttää Yle TV1. Sarja tulee noin klo9.30 joka arkiaamu ja uusitaan noin klo17.00 iltapäivällä. Useissa jaksoissa on nähty Dwayne Cameronin (Bray) ja Miriama Smith (Moz). Yhdessä jaksossa ovat vierailleet David Taylor (Sasha) ja Caleb Ross (Lex). Ensiviikolla nähdään jaksot, joissa vierailee James Napier (Jay) ja George Henare, joka näytteli Klaanissa presidenttiä. Robyn Malcolm(Klaanin takaumajakson armeijan komentaja Ma'am), joka on tuttu myös sarjan Outrageous Fortune päähahmona, vierailee myös sarjassa. Tästä uutisvinkistä kiitos foorumin käyttäjä Tintille!

Lähde: Tribe Heaven Twitter, Tintti

MICHELLEN ELOKVUVAN JULISTE

30.1.2011 Postittanut Zipzu

Michelle Angin (Tai-San) tähdittämän elokuvan My Wedding And Other Secrets virallinen juliste on ilmestynyt, katso se täältä. Elokuvalle on aukeamassa myös oma nettisivu tänne ja sen mukaan elokuva tulee teattereihin maaliskuussa 2011.

Lähde: Michelle Ang Fansite

SEURAAVA FANICHAT FACEBOOKISSA!

30.1.2011 Postittanut Zipzu

Heti ensimmäisen fanichatin loputtua virallisella facebooksivulla ilmoitettiin, että seuraava fanichatti on jo suunnitteilla! Seuraavaksi fanien tentattavaksi saapuu Daniel James (Zoot)!

Tarkempaa ajankohtaa seuraavalle chatille ei ole vielä sovittu, mutta lisäinfoa tulee varmasti pian facebookiin. Aion itse ehdottomasti olla paikalla myös toisessa fanichatissa, jos vain aikatauluihini sopii. Tuskin maltan odottaa!

Lähde: Tribe Official Facebook

DWAYNEN FANICHATISTA

30.1.2011 Postittanut Zipzu

Tänään aamulla oli siis facebookissa virallinen fanichatti Dwayne Cameronin (Bray) kanssa! Itse olin paikalla ja chatti oli kaikin puolin mahtava! Dwayne vaikutti todella mukavalta ihmiseltä ja vastaili ahkerasti mahdollisimman moneen kysymykseen. Sain vastauksen yhteen omaankin kysymykseeni! Ja moni muu kysyi asioita, joita itsekin halusin tietää. Fanit esittivät kaikkiaan monipuolisia ja kiinnostavia kysymyksiä! Oli mahtavaa saada näin paljon uutta tietoa Dwaynesta. Dwayne oli hyvin iloinen ja otettu siitä, että sarjalla on edelleen näin vankka fanipohja. Hän vastaili kysymyksiin yli tunnin ja lupautui lopussa puhumaan yhden fanin sijaan kahdelle fanille! Mahtavaa toimintaa mielestäni Dwaynelta!

Viralliselle sivulle on tulossa lähitulevaisuudessa kooste kaikista kysymyksitä ja vastauksista. Aion ehdottomasti koota chatista jonkun koosteen suomeksi myös tänne sivulle, jotta pääsette lukemaan Dwaynen kuulumisia, jos ette itse chattiin päässeet paikalle!

Muutamia poimintoja chatista: Dwayne kertoi mm. että on hyvä ystävä edelleen muiden Klaanin näyttelijöiden kanssa, koska he asuivat kuvausten aikana yhdessä ja se teki heistä kuin yhtä suurta perhettä. Hän pitää edelleen yhteyttä vastanäyttelijöihinsä. Dwaynen suosikki lomakohde on Sardinia ja chatissa selvisi myös, että hän seurustelee, eikä ole naimisissa, niin kuin wikipedia väittää. Dwaynen suosikki pari Braylle on ehdottomasti Amber. Dwayne kertoi mielipiteitään myös Brayn vaatetuksesta. Hänen suosikkiasuihinsa kuului nahkatakki ja inhokkiasukseen hän mainitsi 2. tuotantokauden valkoisen virkatun topin (oikeanpuoleinen kuva yllä). Hän myös mainitsi saaneensa pitää parin kenkiä, joita Bray käytti kolmannella kaudella. Hauskaa oli myös kuulla, että Dwayne olisi hyvin valmis osallistumaan erilaisiin fanitapaamisiin ympäri maailmaa, jos sellaisia järjestettäisiin.

Lähde: Tribe Official Facebook

SISARET SIVU JA LAULUN SANOJA

29.1.2011 Postittanut Jeanne

Patsysta ja Paulista löytyy nyt juttu sivuilta: Sisaret: Patsy ja Paul. Olen päivittänyt myös laulujen sanoja niin että sieltä löytyy nyt kaikkien laulujen sanat, jotka aikaisemmin vielä puuttuivat. Linkki: laulujen sanat.

ANTONIAN NEXT LEHDEN HAASTATTELU

29.1.2011 Postittanut Katharine

Antonia Prebblen (Trudy) aikaisemmin uutisoitu Next lehden haastattelu on nyt luettavissa vapaasti suomennettuna haastatteluista.

VIESTI DWAYNELTA

27.1.2011 Postittanut Zipzu

YouTubesta löytyy Dwayne Cameronin (Bray) lyhyet terveiset koskien sunnuntaista fanichattia! Hän myös kiittää siinä kaikkien lojaalisuutta Klaania kohtaan vuosien varrella ja unelman pitämisestä elossa. Käy kuuntelemassa Dwaynen viesti täällä.

Klaanin viralliselle facebooksivulle on sadellut kysymyksiä Dwaynelle ja virallinen sivu on nyt ohjeistanut, että etukäteiskysymykset on nyt tarkoitettu niille, jotka eivät pääse itse chattiin paikalle ja ne, jotka osallistuvat chattiin, voivat postata kysymyksensä itse chatin aikana. Kysymyksiä on jo paljon, mm. Klaania, Dwaynen nykyisiä projekteja, vastanäyttelijöitä ja Power Rangersia koskien. Hyvin mielenkiintoisia kysymyksiä ainakin minusta ja odotan innolla niihin vastauksia! Dwayne chattaa vain noin tunnin ajan, joten hän vastaa niin moneen kysymykseen kuin ehtii. Ja tosiaan joku onnellinen arvotaan chatin jälkeen siihen osallistuneista ja hän saa puhelinsoiton Dwaynelta! Muistakaa siis osallistua sunnnuntaina tai laittaa etukäteen kysymyksenne tänne!

Lähde: Tribe Official Facebook

UUSIA SIVUJA KUVAUKSISTA

26.1.2011 Postittanut Katharine

Olen tehnyt uuden sivun Cloud 9 studioista edellisen uutisen videon pohjalta. Lisäksi toisen kauden kuvauksista on uutta materiaalia. Tutustu uusiin sivuihin kuvaukset valikon kautta.

VIDEOMATERIAALIA CLOUD 9:STÄ

25.1.2011 Postittanut Zipzu

Virallisen facebooksivun ja youtuben kautta on jälleen julkaistu mielenkiintoista videomateriaalia, joka sisältää myös materiaalia, jota ei ole koskaan aiemmin nähty! Video esittelee Cloud 9:n toimintaa ja toimitiloja. Videolta voi bongata useita Klaanin näytelijöitä, heitä esim meikataan videon puolessa välissä. Video sisältää paljon materiaalia myös muista sarjoista. Muissa sarjoissa esiintyy myös Klaanilaisia, nimittäin ainakin Michael Wesley-Smith (Jack) vilahtaa pätkässä Atlantis High sarjan hahmona ja Laura Wilson (May) nähdään sinisessä peruukissa. Katso video alta.

Lähde: Tribe Official Facebook

CHAT-ROPESTA JA FOORUMISTA

25.1.2011 Postittanut Zipzu

Olen päivittänyt chat-roolipeliä koskien sen tapahtumia. Ensimmäinen chat-ropehan pelattiin 13.1. ja seuraavaa peliajankohtaa sovitaan parhaillaan foorumilla. Chat-ropeen pääsee edelleen mukaan kaikki halukkaat! Oman hahmonsa voi varata foorumilla ja chat-roolipeliin voi tutustua paremmin täällä.

Lisäksi haluaisin vielä infota, että foorumissa on uusi oletusulkoasu ja tein uuden otsikkokuvan myös yhteen vaihtoehtoiseen teemaan.

DWAYNEN FACEBOOKVIERAILU!

23.1.2011 Postittanut Zipzu

Virallisella sivulla uutisoitiin jo aiemmin, että Dwayne Cameron (Bray) tulee vierailemaan facebooksivulla fanichatin merkeissä vielä tämän kuun puolella. Nyt aikataulu livetapaamiselle on varmistunut! Dwayne on fanien jututtettavana sunnuntaina 30.1. klo 21 paikallista aikaa (Uudessa-Seelannissa). Jos oikein laskin, niin tämä tarkoittaisi siis sitä, että Suomen aikaan se olisi aamulla klo 10? Korjatkaa, jos olen väärässä!

Omia kysymyksiä voi jo nyt lähettää facebookin välityksellä Dwaynelle täällä. Tämä siksi, että kaikki halukkaat eivät välttämättä pääse paikalle ja voivat näin silti saada kysymykseensä vastauksen. Samassa ketjussa on ohjeet siitä, miten itse chat toimii. Näin livetapaaminen toimii lyhyesti suomennettuna: Dwayne kirjautuu facebookiin noin tunnin ajaksi ja vastailee fanien kysymyksiin The Tribe (Official) keskustelualueella, jonne luodaan oma ketju Dwaynen vierailulle. Iso yllätys tulee tässä: Mahdollisesti chatin jälkeen ylläpito arpoo yhden chattiin osallistuneen ja tämä valittu henkilö pääsee keskustelmaan kahdenkesken Dwaynen kanssa puhelimessa! Aika hurjan hieno palkinto, eikö?!

Lähde: Tribe Official Facebook

ANTONIA OUTRAGEOUS FORTUNESSA JA JACOB TOMURI STUNTTINA

23.1.2011 Postittanut Zipzu

Antonia Prebblen (Trudy) virallisella facebooksivulla on pitkä video Antonian roolisuorituksesta sarjassa Outrageous Fortune. Katso video täältä!

Amerikassa on juuri alkanut pyöriä sarja Spartacus: Gods Of The Arena, joka on esiosa sarjalle Spartacus: Blood And Sand, jossa Klaanista tuttu Jacob Tomuri (Luke) tekee stuntteja. Gods Of The Arenan ensimmäisessä jaksossa voi nähdä Jacob Tomurin eräässä tulevaisuuden näyttävässä näyssä, joka sisältää tapahtumia jatko-osa Blood And Sand'sta.

Spartacuksesta voi bongata toisenkin henkilön, joka liittyy hieman Klaaniin, nimittäin sarjan tähti Gareth Williams seurustelee tällä hetkellä klaaninäyttelijä Antonia Prebblen kanssa!

Lähde: Antonia Prebble - Facebook, Tribe Heaven

AMELIA POISTUMASSA PARADISE CAFESTA?

23.1.2011 Postittanut Zipzu

Kuten jo aeimmin olen uutisoinut, Amelia Reynolds (Tally) esiintyy sarjan Paradise Cafe toisella kaudella. Toisen kauden ensimmäinen jakso on nyt nähty ja siinä Amelian roolihahmo Chloe palaa takaisin haamuhahmoonsa ja hyvästelee parhaan ystävänsä. Tämä voi siis merkitä Amelian poistumista sarjasta, mutta toivottavasti näin ei ole! Alla videopätkä jaksosta.

Lähde: Tribe Heaven

PALJON UUSIA SIVUJA KUVAUKSISTA

23.1.2011 Postittanut Katharine

Olen tehnyt paljon uusia sivuja Klaani sarjan kuvauksista. Tutustu sarjan kuvauspaikkaan Uuteen-Seelantiin sekä paikkoihin tarkemmin. Lue, millaista näyttelijöillä on ollut kuvauksissa ruokailuineen ja koulutöineen sekä miten he ovat asuneet yhteisessä talossa kuvausten aikana. Pääset kurkistamaan myös, millaisia stuntteja sarjassa on tehty sekä millaista on kuvata eläinten kanssa. Tarkemmin toisen kauden kuvauksista voit lukea kuvauspäiväkirjasta, jonne on tulossa vielä lisää materiaalia. Lisäksi edellisessä uutisessa mainitusta kiertuevideosta on tehty sivu Klaani kiertueisiin. Sieltä löytyvät myös tarkemmat kiertuepäiväkirjat ja haastattelu.

KIERTUEVIDEO JA KUVIA KUVAUSPAIKOISTA

22.1.2011 Postittanut Zipzu

Virallisen facebooksivun kautta on julkaistu video, jossa on koottu pätkiä USAn ja UKn kiertueista. Voit tilata Cloud9:n kanavan YouTubesta, jolloin varmistat, että näet aina tuoreeltaan kaikki kanavan kautta julkaistut uudet materiaalit, joita on luvassa jatkossakin. Video löytyy alta.

Facebookista löytyy kuvia muutamista Klaanissa nähdyistä paikoista, jotka löytyvät Uudesta-Seelannista. Tämä vanha Cloud9:n studio oli sarjassa hotelli ja tunnistatte varmasti tämän rannan. Rantakuvasta voit selata taaksepäin lisää kuvia eri kuvauspaikoista.

Lähde: Tribe Official Facebook

NÄYTÄ FANIUTESI!

21.1.2011 Postittanut Zipzu

Oletko kuullut twibbonista? Sen voi liittää facebookin tai twitterin profiilikuvaan ja näin näytät tukevasi jotakin aatetta, henkilöa, asiaa tms. Klaanille löytyy nyt oma twibbon ja voit lisätä sen twitteriin tai facebookiin omaan profiiliisi! Kokeile ihmeessä ja tarjolla on paljon muitakin hauskoja twibboneja eri teemoista!

PHOENIX MALL ON OIKEASTI OLEMASSA

21.1.2011 Postittanut Zipzu

Virallisen facebooksivun kautta kerrottiin, että Ostarinrottien koti Phoenix Mall eli Center City Plaza löytyy todellisuudessa (yhä tänä päivänäkin) Lower Huttista, hieman Wellingtonin ulkopuolelta. Eli kaikki Uudessa-Seelannissa kävijät voivat käydä oikeasti katsomassa Ostarinrottien kotia!

Ostarin voi bongata myös esim Google Mapsin Street view'n kautta. Katso vaikka itse täältä! Ostoskeskus sijaitsee aivan osoitteen 61 Queens Dr, Lower Hutt, New Zealand vieressä. Laita osoite hakuun ja klikkaa sitten löytynyttä pistettä ja valitse kuvan alta "street view". Liiku kameralla hieman vasemmalle ja olet ostarin oviaukolla!

Cloud 9 on luvannut paljastaa muidenkin kuvauspaikkojen todellisia sijainteja jatkossa. Jäämme siis innolla odottamaan!

Lähde: Tribe Official Facebook

ANTONIAN KUVIA

20.1.2011 Postittanut Zipzu

Aiemmin uutisoin Antonia Prebblen (Trudy) koristaneen Next Magazinen kantta. Nyt voitte katsoa lehdestä löytyvän jutun kokonaisuudessaan netistä. Paljon kauniita kuvia Antoniasta ja kolme pientä kuvaa Antoniasta myös Trudyn roolissa! Katso kuvat täältä.

Lähde: Antonia Prebble - Facebook

NÄYTTELIJÖIDEN SIVUJA PÄIVITETTY

19.1.2011 Postittanut Zipzu

Lisäsin infoa (lähinnä viimeaikaisista projekteista) näyttelijöiden sivuille. Päivitin Beth Allenin, Antonia Prebblen, Michelle Angin ja Meryl Cassien sivuja ja lisäsin sinne heidän uusimpia projektejaan. Lisäksi mainittakoon, että lisäsin kuvia sarjojen South of Nowhere ja Futile Attraction esittelyihin.

NÄYTTELIJÖIDEN MUUT PROJEKTIT

19.1.2011 Postittanut Katharine

Klaanin virallisilla facebook sivuilla mainostetaan The Legend of William Tell ohjelmaa, jossa Beth Allen (Amber) on esiintynyt lapsena. Trailerin voit katsoa youtubesta. Bethin muista projekteista voi lukea hänen näyttelijän kuvauksestaan. Yleisesti Klaanissa näytelleiden muista projekteista voi lukea näiltä sivuilta. Lisäksi facebook sivuilla tiedotetaan, että Klaanin ensimmäinen kausi tulee myyntiin maaliskuussa Australiassa.

Lähde: Tribe Official Facebook

ATLANTIS HIGH

17.1.2011 Postittanut Zipzu

Cloud 9 on julkaissut ennen näkemätöntä materiaalia sarjasta Atlantis High, jossa näkyy monia Klaanista tuttuja henkilöitä. Sarjassa isossa osassa on esim. Michael Wesley-Smith (Jack), joka on helppo bongata videoltakin. Hänen lisäkseen klaanilaisista sarjassa on nähty ainakin Sally Martin (Kandy), Laura Wilson (May), Lee Donoghue (Spike), Victoria Spence (Salene), Miriama Smith (Moz), Bevin Linkhorn (Ned) ja James Ordish (Andy). Katso sarjan aikaisemmin julkaisematonta materiaalia sisältävä traileri täältä.

Lähde: Tribe Official Facebook

UUSIA SIVUJA

16.1.2011 Postittanut Katharine

Sivuilta löytyy nyt suomentamani Zachary Bestin haastattelu. Voit lukea hänen ja muiden näyttelijöiden sekä tuottajien haastatteluja näiltä sivuilta. Lisäksi olen tehnyt sivuille Moonin tarinan, joka kertoo, mitä hahmolle on sarjassa tapahtunut. Lue teksti tarinoista, josta löytyy tekstit myös Dannista, Patsysta ja Valvojasta. Tarkoituksenani on tehdä tarinoita myös muista hahmoista. Laittakaa toki palautetta, kenestä haluaisitte mieluiten lukea sivuilla!

VUOSIÄÄNESTYS 2010

15.1.2011 Postittanut Katharine

Toteutin foorumilla kyselyn, joka kulki nimellä vuosiäänestys 2010. Sen mukaan The Tribe Klaani foorumin fanit pitävät eniten Klaanissa toisesta tuotantokaudesta, Ostarinrotista, Ebonysta ja ostarista. Etusivulta he halusivat mieluiten lukea uutisia Antonia Prebblesta (Trudy). Heidän lempiosionsa näillä sivuilla on Klaani aiheiset sivut ja lempikeskustelualueensa foorumilla on roolipeli. Roolipelissä heidän lempipaikkansa on hotelli ja lempiklaaninsa Ostarinrotat. Kunniamainintoja sateli sekä kävijöille että ylläpitäjille ahkerasta työstä ja sivuilla käymisestä. Äänestys on peruja yhteisön ajoilta. Lue lisää aiheesta The Tribe Klaanin vuosien varrelta nostalgiaa sivuilta ja osallistu uusiin kilpailuihin ja äänestyksiin foorumilla.

DANIN UUSI PROJEKTI

15.1.2011 Postittanut Katharine

Dan Weekes (Ved) esittelee teatteriprojektin Wellingtonin The Peek Partyssa. Sen nimi on The Aliens of Poverty Bay ja se pohjautuu tositarinaan, jonka aiheena on ufot. The Peek Party antaa hyvän mahdollisuuden uusille teatteriprojekteille. Tilaisuus pidetään 26.-29.1.2011 The Gryphon Theatressa Wellingtonissa. Dan Weekes on ollut aiemmin mukana That Face sekä End Fame näytelmissä, joita esitettiin Silo Theatressa. Voit lukea The Peek Partysta lisää sen omilta sivuilta.

Lähde: Tribe Heaven

BOB KOIRAN TERVEISET

15.1.2011 Postittanut Katharine

Klaanin virallisilla facebook sivuilla on sarjan Bob koiran hauskat terveiset. Bob haluaa toivottaa kaikki hänen ystävänsä ja faninsa tervetulleiksi sivuille. Koira on jo eläkkeellä ja elossa, toisin kuin sarjassa. Bob haluaa varmaankin lähettää kaikille parhaat terveiset. Sivun ylläpitäjät kertovat, että he saavat ympäri maailmaa paljon fanikirjeitä Bobille. He ovat järjestäneet joillekin tapaamisen koiran kanssa, kun he saapuvat lomamatkalle Uuteen-Seelantiin. Bobin kerrotaan rakastavan pientä pehmoleluaan. Kuvia suloisesta koirasta voi katsoa facebookista.

Lähde: Tribe Official Facebook

JÄLLEEN VIRALLISIA UUTISIA

13.1.2011 Postittanut Zipzu

Cloud 9 lupasi uusia uutisia kuukausittain viralliselle facebookin sivulle, mutta nyt niitä näyttäisi tulevan paljon tiheämpään! Kyllähän tämä meile käy. Uusimpana tietona Cloud 9 kertoo, että Dwayne Cameron (Bray) vierailee livenä virallisella facebookin sivulla vielä tämän kuun aikana! Vielä en osaa sanoa, mitä tämä tarkemmin sanottuna tarkoittaa, mutta odotan innolla lisäinfoa. Olisiko kyseessä jonkinlainen fanichatin tapainen juttu tms?

Lisäksi virallisella sivulla on trivia, jossa esitetään faneille kiperiä kysymyksiä. Voit katsoa tämän hetken kysymyksen keskustelut linkin takaa. Ja käykää ihmeessä vastailemassa kysymyksiin, jos satutte tietämään vastauksen. Voitte myös keskustella muusta Klaaniin liittyvästä osiossa.

Lähde: Tribe Official Facebook

VIRALLISTA TIETOA NOVELLEISTA

12.1.2011 Postittanut Zipzu

Cloud 9 on julkaissut lisää tietoa novelleista, jotka paljastavat, mitä laivamatkan jälkeen tapahtui. Novellit siis periaatteessa kertovat, miten sarja jatkuu. Novelleja on tulossa 2-3 ja ne julkaistaan vielä tämän vuoden aikana kirjoina. Kirjojen hinta pyritään pitämään kohtuullisena ja niitä pitäisi saada ympäri maailmaa, myös Skandinaviasta! Tarkempia päivämääriä ja lisäinfoa tulossa kun päivämääriä on saatu lyötyä lukkoon! Miten tätä malttaakaan odottaa, mahtavaa, eikö?!

Lähde: Tribe Official Facebook

UUSIA PARIT SIVUJA

12.1.2011 Postittanut Katharine

Olen tehnyt sivuille uusia parit kuvauksia. Muistatko vielä, kuinka Ved taisteli Ramia vastaan virtuaalimaailmassa saadakseen Cloen takaisin itselleen? Tiesitkö, etteivät Dee ja Patch koskaan suudelleet sarjassa? Entä Lexin ja Alicen kiihkeä kohtaaminen ladossa? Ja tietenkin Brayn ja Salenen orastava romanssi? Lue nämä ja monien muiden parien tarinat parit sivuilta.

PARADISE CAFEN 2. KAUSI

11.1.2011 Postittanut Zipzu

Paradise Cafe nimisen sarjan toinen kausi alkaa pyöriä BBC:llä 17.1. ja sarjassa näyttelee Klaanista tuttu Amelia Reynolds (Tally).

Lisäksi haluan muistuttaa/huomauttaa, että chat-rope on siirretty torstaille, eli ensimmäinen peli on siis 13.1.2011 klo18-19.30!

Lähde: Tribe Heaven

VIRALLINEN SIVU FACEBOOKISSA!

10.1.2011 Postittanut Zipzu

Tänään tapahtui jotakin hyvin merkittävää, nimittäin Cloud 9 avasi Facebookiin virallisen sivun Klaanille! Myös TribeWorldista löytyy linkki Facebookiin.

Ja hienoimmat uutiset tulevat tässä: Cloud 9 lupaa Klaanin faneille paljon uutta materiaalia vuoden 2011 aikana. Tulossa olisi näillä näkymin novelleja, jotka kertoisivat, mitä Ostarinrotille ja kumppaneille tapahtui kun he lähtivät 5. kauden lopussa laivalla pois kaupungista. Cloud 9 mainitsee myös, että tekeillä on elokuva ja tässä viitataan todennäköisesti The Blood Of The Judasiin. Nyt silläkin on paremmat mahdollisuudet päästä levitykseen. Muita huomion arvoisia seikkoja Cloud 9:n viestissä ovat mm. vaatemallisto, uutta materiaalia kulissien takaa ja uutta musiikkia!

Tämä siis todistaa sen, että sinnikkyys palkitaan ja fanien monen vuoden osotus palkitaan. Unelma elää yhä ja jatkoa seuraa, pysytään jatkossakin aktiivisina, niin saamme lisää Klaania! Muistakaa kaikki käydä tykkäämässä virallisesta fb:n sivusta ja odotellaan innolla tarkempia tietoja tulevista tapahtumsita klaanimaailmassa!

Lähde: Tribe Heaven

SYNTYMÄPÄIVÄ

8.1.2011 Postittanut Zipzu

Tänään syntymäpäiväänsä juhlii Andyn näyttelijä ja hän täyttää 22-vuotta! Onnea hänelle! Muidenkin klaanilaisten syntymäpäivät voitte tsekata täältä.

FANITUOTTEITA

6.1.2011 Postittanut Zipzu

Fanituotteet otsikon alta löytyvä sisältö on nyt siirretty ja osioon on tehty paljon uudistuksia. Lisäyksiä on tehty DVD:t, CD:t ja muut fanituotteet osioihin. Lisäksi tein mediaan osion musiikkivideot, josta pääsee katselemaan klaaniaiheisia musavideoita. Tulossa on vielä tietoa tarkemmin eri virallisista musiikkivideoista, kunhan saamme kerättyä.

UUTTA SISÄLTÖÄ JA MICHELLEN ELOKUVASTA UUTISIA

2.1.2011 Postittanut Zipzu

Katharine on tehnyt näkökulmia sarjaan osioon uusia sivuja: elämänkatsomus, klaanien kokoukset ja oikeudenkäynnit.

Michelle Angin (Klaanin Tai-San) uutuuselokuvalle The Potential Wives Of Norman Mao kuuluu hyvää, sillä tarvittavat rahat on kerätty ja elokuva pääsee jälkituotantoon. Voit vielä lahjoittaa rahaa elokuvan tukemiseen 5.1. asti. Alla video lyhytfilmin tekijältä, jossa Michellekin vilahtaa.

Lähde: Tribe Heaven

UUTISIA VIIME VUODELTA

2.1.2011 Postittanut Zipzu

Meryl Cassie (Klaanin Ebony) esiintyi viime vuonna New Zealand Variety Show'ssa ja nyt vihdoin meillä on videomateriaali hänen esiintymisestään! Meryl laulaa kappaleen Broken Heels. Show nähtiin Uudessa-Seelannissa televisiossa jouluaattona. Taustalla tanssivat Candy Lane Dancers. Ja videosta kiitos Tonytai2017:lle! Meryl laulaa mielestäni hyvin ja olisi kiva kuulla jossain vaiheessa ehkä jopa hänen omaa tuotantoaan, vai mitä?

Fleur Saville (Klaanin Ruby) ja Aidan Weekes (Klaanin Ved) olivat mukana joulukuussa esitetyssä näytelmässä Christ Almighty, jota esitettiin Wellingtonissa Bats teatterissa 2.-18. joulukuuta. Komedian tuotto meni teatterin kunnostamiseen ja ylläpitoon.

Lähde: Tribe Heaven

KUUKAUDEN VALINNAT

1.1.2011 Postittanut Zipzu

Sain päivitettyä kuukauden valinnat. Ne löytyvät tuosta oikealta tagin alta. Tein kalenterikuvasta kaksi versiota ja toinen on lisätty tänne, josta sen saa ilman päivämääriä ja näin ollen sitä voi käyttää myös tulevina vuosina!

Tänään juhlii myös syntymäpäiväänsä yksi klaanin näyttelijä, joten onnea hänelle! Näyttelijöiden syntymäpäivät voitte katsoa täältä.

HYVÄÄ UUTTA VUOTA 2011!

1.1.2011 Postittanut Zipzu

Haluan koko ylläpidon puolesta toivottaa jälleen kaikille kävijöille, affeille ja foorumin käyttäjille oikein hyvää tulevaa vuotta! Kortin voitte tästä napata sivuillenne, jos haluatte!

Vuoden ensimmäisen (ja yleensäkin ensimmäisen) chatropen päivä on sovittu! Peli on 12.1. klo18-19.30! Tulkaa ajoissa paikalle ja hahmoja voitte varata foorumilla. Peleistä ilmoitetaan aina foorumilla ja sovittu aika päivitetään tänne. Edellisestä linkistä voitte myös tutustua paremmin chat-roolipeliin.

SIVUSTOLLA UUSI OSOITE

1.1.2011 Postittanut Zipzu

Eli tässä tulee vihdoin ylläpidon pitkään työstämä uudistus, nimittäin koko sivusto muutti uuteen osoitteeseen! Samalla iframet ovat historiaa ja divit tulivat käyttöön. Uudessa sivutilassa on myös php-tuki, joka helpottaa kummasti asioita. Tietenkin uudessa osoitteessa on myös uusi ulkoasu ja siitä toivoisinkin kommentteja vaikkapa tagiin. Väritys on pirteän pinkki ja itse tykkään tästä hirmuisesti, mutta koittakaa te muutkin tätä kestää! Versiot-sivulle on luonnollisesti myös päivitetty tämän uuden layn tiedot.

Muuton aikana uusittiin ja paranneltiin melkein kaikkia osioita! Alla hieman listaa tehdyistä muutoksista/päivityksistä:
- Uusi osio fanfiction on avattu! Se löytyy fanitaiteen takaa ja esillä on nyt muutama tarina. Niitä olisi tarkoitus saada pian lisää! Omiakin tarinoitanne voitte lähettää ylläpidolle ja ne mahdollisesti pääsevät sivulle!
- Fanivideoita on lisätty mediaan!
- Iconit on lajiteltu uudelleen tekijöiden mukaan, nyt on ehkä helpompi löytää etsimänsä.
- Yhteistyöläiset on päivitetty ja siivottu. Poistin kaikki pidempään tauolla olleet sivut, jotka voivat tietenkin hakea uudestaan affeiksi, jos sattuvat tekemään paluun. Myös elitessä on tapahtunut muutoksia ja elite/top sääntöjäkin olen hieman muutellut, eli kaikki affeiski haluavat, muistakaa lukea ! Jos olen vahingossa muutossa unohtanut/hukannut jonkun osoitteen, niin ilmoita siitä vaikka tagissa ja korjataan asia!
- Sarjan taustatietoja on nyt laajemmin esillä. Entisen "Mikä Klaani?" tilalla on nyt kolme eri linkkiä:
sarjan tausta, mikä klaani ja virus ja vasta-aine.
- Ylläpidon tietoja on päivitetty, mm. vastuualueita. Huomioikaa myös, että ylläpitoon saa nyt yhteyttä uudella arkun sähköpostiosoitteella!
- Fanituotteet on lajiteltu selkeämmin ja sen osion päivitys on vielä kesken, eli kaikki linkit eivät toimi.
- Pareista kertoville sivuille on tehty lisäyksiä ja laitettu esim uusia kuvia.
- Sisaret on täysin uusi osio, johon tulee tarkempaa tietoa klaanin sisaruksista.
- Jaksoselostuksia on tullut lisää.
- Näkökulmiin on lisätty sivu Amuletti lehdestä.
- Muihin projekteihin on lisätty pari projektia ja niitä on tulossa lähiaikoina vielä lisää!

Uudet kuukauden valinnat tulee vielä ensimmäisen päivän aikana, voitte jo uuteen galluppiin vastailla, että mitä tykkäätte uudistetusta sivusta!

Aivan kaikkea ei ole vielä saatu siirrettyä, eli älkää hätäilkö, jos kaikki linkit eivät toimi. Ne korjaantuvat todennäköisesti, kun saamme loputkin materiaalit siirrettyä. Esim. uutisarkisto, fanilsitaus ja galleria majailevat vielä hetken Websillä.

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.