Arkiston otsikkokuva

KLAANIMAAILMAN KARTTA

31.1.2010 Postittanut Jeanne

Olen päivittänyt vanhaa klaanimaailman karttaa värittelemällä sitä ja lisäämällä sinne uusia kohteita. Kohteita klikkaamalla voi katsoa kuvia ja lukea tietoa Klaanimaailmaan liittyvistä paikoista.

Karttasivulta löytyy myös tietoa sektoreista ja sinne on tulossa vielä yleistä tietoa klaanimaailman kaupungista. Paikkoja on tulossa kartalle myöhemmin lisää, mutta aika paljon paikkoja jo löytyy kartalta.

Kartta aukeaa omaan lisäosaansa tästä linkistä. Linkki löytyy myös "Klaani"-valikon alta.

LEGEND OF THE SEEKER

30.1.2010 Postittanut Zipzu

Jälleen kerran sarjassa Legend of the Seeker on nähty Klaanin näyttelijöitä. Tällä kertaa sarjassa esiintyi Miriama Smith (Moz, moskiittojen johtaja). Hän näyttelee henkilöä Du Chaillutoisen tuotantokauden kahdeksannessa jaksossa "Light". Alla on kaksi pätkää, joissa hän esiintyy. Ensimmäisessä pätkässä hän esittäytyy Richard Rahlille (the Seeker). Miriaman hahmo on vanki, jonka Seeker vapauttaa. Toisessa pätkässä hirviöt nappaavat Miriaman hahmon.

Sarjassa on aiemminkin nähty Klaanista tuttuja näyttelijöitä. Toivotaan, että jatkossakin klaanilaisia voi bongata sarjasta. Toista kautta on jäljellä vielä 14 jaksoa ja kolmas kausi on tulossa...

Lähde: Tribe Heaven

MEGAN JA NICK UUTISIA

30.1.2010 Postittanut Zipzu

Uutisarkistosta löytyy nyt kaikki TTK:n etusivulla nähdyt uutiset, lisäsin meinaan viime vuoden tammi- ja helmikuun uutisia arkistoon.

Megan Alatini (Java) on viettänyt aikaa lämpimässä ja aurinkoisessa Etelä-Afrikassa! Kuvia voi katsoa Thunda.com sivustolta tai Facebookista, jos satut omistamaan profiilin sieltä.

Facebookista löytyy myös Nick Millerille (Pride) omistettu fanisivu, josta löytyy kuvia esim. vuonna 2009 tehdystä lyhytelokuvasta Rollmance, jossa Nick esittää pyörätuolissa olevaa Gregiä. Kuvia elokuvasta löytyy täältä. Toivottavasti sivustolta pian löytyisi videokin. Viime vuonna Nick nähtiin myös tv-sarjassa Beyond The Darklands, jossa hän esitti Antonie Dixonin murhaajaa. Jakso, jossa Nick vierailee, nähdään ensi kuun alussa Uudessa-Seelannissa ja tämän jälkeen uskoisin näkevämme kuvia jaksosta myös Nickin FB:N fanisivulla.

Lähde: Tribe Heaven

JAKSOKUVIA GALLERIAAN

18.1.2010 Postittanut Jeanne

Olen lisännyt galleriaan linkkejä uusiin jaksokuviin. Niiden lisäämisessä sivulle olisi liian iso työ, joten kaikki uudet jaksokuvat aukeavat photobucketin kansioihin. Siellä niitä voi katsella myös diaesityksenä.

UUSIA KOHTAUKSIA

17.1.2010 Postittanut Jeanne

Lisäsin sivuille muutamia viidennen kauden kohtauksia, ja niissä on tietenkin mukana taas paljon kuvia. Kohtaukset löytyvät Vuorosanat-linkin alta ja on jaettu tuotantokausien mukaan. Tässä on vielä suorat linkit äsken lisättyihin kohtauksiin: 32. jakso(Megan ja Jayn välinen keskustelu), 37. jakso(Jayn ja Sladen välinen keskustelu Vapaudessa), 44. jakso(Keskustelua Mayn kirjeestä, Salenen ja Ellien välinen keskustelu).

GALLERIAAN UUSIA KUVIA

14.1.2010 Postittanut Jeanne

Lisäsin Sladesta kuvia galleriaan, sekä parit-osioon muutaman uuden sivun.
Parit-osiosta löytyy siis kuvia, joissa esiintyy kaksi hahmoa. Ensin on lueteltu seurustelevat parit, seuraavaksi sisarukset, ja alimpana on vielä jotain epämääräisempiä parikuvia.

UUTISARKISTO

13.1.2010 Postittanut Zipzu

Lisäsin sivulle uutisarkiston, josta löytyvät nyt kaikki viime vuoden päivitykset lajiteltuna kuukausittain. Tulemme jatkossa siirtämään etusivun uutisia noin kuukausittain arkistoon. Pääsette katsomaan arkistoa tästä linkistä.

MERYLIN ESIINTYMINEN SARJASSA LEGEND OF THE SEEKER

13.1.2010 Postittanut Zipzu

Kuten jo aiemmin on uutisoitu, Meryl Cassie (Ebony) vieraili Legend of the Seeker sarjassa kauniina kurtisaanina ja tässä olisi teille tarjolla pari pätkää jaksosta, jossa Meryl esiintyy. Merylin rooli ei ole suuri, mutta hänen roolihahmonsa nimi näyttäisi olevan Bella (sitä nimeä hänestä käytetään ensimmäisessä pätkässä), vaikka loppukrediiteissä hänet on merkitty vain kurtisaaniksi.

Lähde: Tribe Heaven

PARIT-SIVU & GALLERIA

9.1.2010 Postittanut Jeanne

Parit-sivulla on uusi juttu Maysta, Pridesta ja Salenesta.

Lisäsin Galleriaan jälleen lisää kuvia pareista.

FRACTURED ALLIANCE

7.1.2010 Postittanut Zipzu

Tribe Sector 4 Productions on joukko Klaani tv-sarjan uskollisia faneja Britanniasta. Tämä joukko on uskollisesti taistellut pitääkseen unelman elossa ja he ovatkin luoneet yhdessä Fratured Alliance nimeä kantavan spinoffin, joka alkaa siitä, mihin Klaani-sarjan vitoskauden päätteessä jäätiin. Eli tämä on hieman kuin Klaanin kuudes kausi. Kausi on nyt valmis, se sisältää kokonaisuudessaan kuusi jaksoa ja sen voi katsoa täältä! Erityishuomiona mainittakoon, että Matt Robinson (Slade) on lainannut ääntään sarjaan ja hän toimiikin kertojana sarjassa! Mielestäni upeaa, että hän on näin lähteny tukemaan fanien projektia! Ja sarja on todellakin hienoa katsottavaa, suosittelen sitä lämpimästi kaikille!

Tutustukaa ihmeessa sivuun muutenkin, sillä Tribe Sector 4:stä löytyy myös muita vastaavia fanien tekemiä videoprojekteja ja sivuun tutustuttuasi voit olla varma, että Briteissä klaanifanit eivät todellakaan ole unohtaneet sarjaa.

Lähde: Tribe Sector 4

KOONTIA VUODESTA 2009

7.1.2010 Postittanut Zipzu

Tribe Heavenin Tribe Cast osioon on on kerätty kiva yhteenveto kuluneen vuoden uutisista. Voitte lukaista ne täältä (englanniksi). Paljon on sarjan näyttelijöille kuluneena vuonna tapahtunut. Yksi varmasti hätkähdyttävimmistä viime vuoden uutisista oli Caleb Rossin uutisoitu "kuolema", joka kuitekin osoittautui pelkäksi hölynpölyksi, mutta ehti varmasti säikäyttää monta fania. Jäämme edelleen odottelemaan The Blood Of Judasia julkasitavaksi kirjana (tai miksi ei vaikka elokuvanakin) ja toivottavasti se päätyy muodossa tai toisessa fanien käsiin tämän vuoden 2010 aikana!

Lähde: Tribe Heaven

UUSIA KUVIA GALLERIAAN

6.1.2010 Postittanut Jeanne

Lisäsin galleriaan kuvia pareista ja sisaruksista. Kummatkin löytyvät sivuvalikosta 'parit' otsikon alta.

AVATAR

3.1.2010 Postittanut Jeanne

Joulukuussa James Cameronin ohjaama ”Avatar” ilmestyi leffateattereihin maailmanlaajuisesti. Jacob Tomuri (Luke) toimi stuntnäyttelijänä tässä elokuvassa. Myös Nick Miller (Pride) näyttäytyi elokuvassa lyhyesti. Onnistuitko bongaamaan heidät valkokankaalta?

Lähde: Tribe Heaven

UUSIA VUOROSANOJA

3.1.2010 Postittanut Jeanne

Vuorosanat-osion kohtauksia on päivitetty. Kohtauksia on järjestetty uudelleen 2., 3. ja 5. kausien osalta ja pareille tulee löytymään omat sivut tuotantokausien alta. Tällä hetkellä sellainen löytyy vasta Lexille ja Tai-Sanille 2. ja 3. kausien alta. Yksi uusi kohtaus (Salene ja Trudy) on lisätty (2. kauden 43. jakso). Läheskään kaikissa kohtauksissa ei ole kuvia, mutta pyrin jatkossa kaikkiin uusiin kohtauksiin lisäämään runsaasti kuvia.

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.