Arkiston otsikkokuva

DEE PRETRIBE

24.9.2012 Postittanut Jeanne

Dee on yksi 4. kauden näkyvimpiä hahmoja. Hänestä tulee Lexin apulaissheriffi kun Moz napataan. Dee tutustuu Ostarinrottiin ja alkaa seurustella Patchin kanssa. Lue hahmon historiasta ennen sarjaa.

UUSI VIRALLINEN VIDEO

19.9.2012 Postittanut Katharine

Viralliselle YouTube kanavalle on taas lisätty uusi video pilalle menneistä kohtauksista! Katso video!

MIRIAMA ESIINTYI BBC1 KANAVALLA

19.9.2012 Postittanut Katharine


Miriama Smith (Moz) esiintyi BBC1 kanavalla, joka näytti uusiseelantilaisen televisiodraaman Stolen. Hienoa, että Miriaman näyttelijäsuoritusta on päässyt seuraamaan kuuluisalta kanavalta! Voit katsoa YouTubesta pätkän, joka näytettiin Uudessa-Seelannissa vuonna 2010.

Lähde: Tribe Heaven

UUSI VIRALLINEN VIDEO

15.9.2012 Postittanut Katharine

Viralliselle YouTube kanavalle on lisätty uusi video pilalle menneistä kohtauksista! Se löytyy myös Klaani dvd:ltä. Katso video.

GALLERIA TOIMII TAAS!

10.9.2012 Postittanut Jeanne

Gallerian etusivulla on jonkun aikaa näkynyt virheviesti ja kuvia ei ole pystynyt selaamaan. Zipzu kuitenkin onnistui eilen ratkaisemaan ongelman sosugaryn sivulla ja Galleria toimii jälleen normaalisti. Mikä helpostus!

UUTISIA SIIRRETTY ARKISTOON

6.9.2012 Postittanut Katharine


Siirsin kesäkuun ja heinäkuun uutiset arkistoon, josta löytyy uutisia vuodesta 2010 alkaen!

RAM PRETRIBE

3.9.2012 Postittanut Jeanne


Puhuttaessa ’pikku hirviöistä’… Lisäsin toisen osan Ramin tarinaan, joka puuttui vielä. Samalla muokkasin selkeämmäksi ensimmäistä osaa, jonka olen suomentanut kauan aikaa sitten. Pakko tunnustaa, minulla lienee ollut omat syyni miksi olen lykännyt tän toisen osan suomentamista. On meinaa aika synkkää tekstiä… Ehkä olisi varoituksen sana paikallaan herkemmille lukijoille. Sarjassa Ram kertoo Sladelle epämääräisesti halvautuneensa virtuaalimaailmassa sattuneessa onnettomuudessa. Tässä tarinassa annetaan tarkempi kuvaus mitä silloin tapahtui. Huoh. Ram parka.

Jotain yhtäläisyyttä Ramin tarinassa huomaan Sladen tarinaan nähden. Jonkunlainen sanaton yhteisymmärrys varmaankin osaltaan auttaa selittämään sitä, että heistä tuli kaverit klaanissa, vaikka Ram ei käyttäytynytkään mitenkään kovin luottamusta herättävästi. Ramin hyväksi on kuitenkin pakko todeta, että hän on päättäväinen ja häneltä ei sarjassa puutu itseironiaa ja sen tuomaa karismaa, mikä on hänelle eduksi… Jopa Lex alkaa vastahakoisesti pitää hänestä. Sen lisäksi hän on korvaamattoman älykäs ja taitava, kiitos sen häntä ei suoralta kädeltä teloiteta, kun Teknot kaatuvat… Mutta siis, pitemmittä puheitta: lue Ram pretribe.

TRIBEMASTER VIESTI #9

3.9.2012 Postittanut Jeanne

Kotkan henkilöllisyys on paljastunut meille. Amberilla on salaisuus... Tiedätkö mikä se on? Lue viesti.
Tämänhetkiset päivitykset liittyvät sarjan kolmanteen kauteen.

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.