Arkiston otsikkokuva

MIRIAMAN VIDEOHAASTATTELU JA KUULUMISIA

27.9.2010 Postittanut Zipzu

Miriama Smith (Klaanin Moz) esiintyy alla olevassa videossa. Videolla hän kertoo uudesta elokuvastaan Netherwood. Mielestäni Miriam näyttää todella kauniilta pätkissä, jotka videolla näkyvät elokuvasta ja sen kuvaustauoilta.

Lähde: Tribe Heaven

ANTONIA KAUNIINA PHOTOSHOOTISSA

27.9.2010 Postittanut Zipzu

Antonia Prebble (Klaanin Trury) on Lokakuun FishHead lehden kannessa. Antonia on todella kauniin näköinen kuvassa. Voitte nähdä kannen TribeCastista täältä. Samaisesta photoshootista on myös tämä upea kuva, joka löytyy Antoniasta facebookista. Kuvaaja on Tim Watson. Facebookista löytyy myös esim Outrageous Fortunen kuudennen kauden promokuvia. Kuvia voit katsoa täältä.

Antonia Prebblen fanisivulla AntoniaPrebble.Com:lla on nyt myös virallinen sivu twitterissä ja sivua seuraamaan pääsette täällä. Twitterin kautta Court Theatre julkaisi upean kulissien takana kuvan Antoniasta ja samassa yhteydessä viisi asiaa, joita et todennäköisesti tiennyt Antoniasta. Voit katsoa kuvan täältä (pdf-tiedosto).

Antonia Prebblen nähtiin 21. Syyskuuta Sera Lily muotinäytöksestä eturivistä. Kuvia näytöksestä AntoniaPrebble.Comista.

Lähde: AntoniaPrebble.Com, Tribe Heaven, Facebook

THE QANTAS FILM & TELEVISION AWARDS 2010

27.9.2010 Postittanut Zipzu

18. Syyskuuta pidettiin Uudessa-Seelannissa suuri gaalailta Aucklandin Civic teatterissa. Kyseessä oli QANTAS Film and Television Awards ja paikalla oli Klaanin näyttelijöistä Antonia Prebble, Beth Allen, Miriama Smith, Ari Boyland ja Lee Donoghue.

Klaanilaisia ja heidän sarjojaan oli paljon ehdolla. Beth ei valitettavasti voittanut kategoriaansa, elikä myöskään Miriama. Sarjoista voittoisia olivat Reservoir Hill, jossa mukana on Beth Chote (Klaanin Lottie); The Cult, jossa mukana mm. Dwayne Cameron (Klaanin Bray); Kaitangata Twitch, jossa mukana on Miriama ja Outrageous Fortunen, jossa Antonia on mukana.

Illasta löytyy kuvia TribeCastista täältä ja täältä. Kaikki Klaanilaiset ovat mielestä oikein kauniin ja komean näköisiä! Varsinkin Antonialla on päällään ihanan pirteä lyhyt kimaltava mekko ja Bethillä kaunis olkaimeton pitkä mekko. Alla vielä video punasielta matolta, josta voi bongata Miriaman, Leen ja Antonian.

Lähde: Tribe Heaven

MIRIAMIN KUULUMISIA

15.9.2010 Postittanut Zipzu

Miriama Smith (Klaanissa Moskiittojen johtaja Moz) on ollut auttamassa Christchurchissa ja siivonnut maanjäristyksen aiheuttamia tuhoja. Aiheesta löytyy haastattelu täältä.

Miriama Smith ja Lee Donoghue (Klaanin Spike) olivat kummatkin elokuvan Netherwood ennakkonäytöksessä. Miriama esiintyy elokuvassa, joka on tällä hetkellä jälkituotannossa. Kuvia kaksikosta voi katsoa täältä ja elokuvan virallinen sivusto on täällä.

Lähde: Tribe Heaven

PIENIÄ UUTISIA

15.9.2010 Postittanut Zipzu

Antonia Prebblen (Klaanin Trudy) haastattelu löytyy No Magazinen uusimmasta numerosta. Voitte lukea koko artikkelin TribeHeavenista ja No Magazinen sivulle pääset tästä. Hauska huomio haastattelussa on esim se, että Antonia on itsekin huomioinut saavansa aina rooleissaan lapsia. Lisäksi haastattelussa paljastuu, että Antonia käy laulutunneilla. Ja tiesitkö, että hänen toinen nimensä on Mary?

Beth Allen (Klaanin Amber) on ryhtynyt syöpäjärjestön lähettilääksi ja hänestä otettiin tätä varten kauniita promokuviakin. Aiheesta hieman lisää (englanniksi) täällä. Bethin roolihahmolla Brook Freemanilla oli syöpä Shortland Street tv-sarjassa ja se herätti Bethin kiinnostuksen auttaa syöpäpotilaita.

Fleur Saville teki paluun Shortland Street sarjaan, vain lyhyen poissaolon jälkeen. Fleur esittää sarjassa Libby Jeffries nimistä hahmoa. Alla olevassa videossa näkyy, miten Libby teki paluun sarjaan. Jakso näytettiin 10.9. ja Libby tulee näkymään myös tulevissa jaksoissa. Huomioi pätkässä näkyvä Beth Allen (Klaanin Amber).

Beth Choten (Klaanin Lottie) tähdittämästä Reservoir Hill sarjasta on alkanut toinen tuotantokausi! Beth näyttelee siis sarjassa pääroolia ja hänen roolihahmonsa nimi on Beth Connolly. Toinen tuotantokausi on ensimmäistä synkempi ja Uudessa-Seelannissa asuvat voivat katsoa jaksot sarjan viralliselta sivulta, jossa he voivat myös yhteydessä roolihahmo-Bethiin ja antaa tälle neuvoja.

Lähde: Tribe Heaven

THE ALMIGHTY JOHNSONS

7.9.2010 Postittanut Zipzu

Jessie Gurunathan (Klaanissa famityttö Dawn) on saanut roolin sarjassa The Almighty Johnsons. Jessien roolihahmon nimi on Leah. Antonia Prebble nähdään myös sarjassa vierailijana. Hänen roolihahmonsa nimi on Sonja.

Jessien kuulumia voi seurata twitteristä ja The Almighty Johnsonsin edistymsitä twitteristä ja Facebookista.

Antonia Prebble vieraili 28.8.2010 Happy Days teatteriesityksen ensi-illassa. Lavalla nähtiin mm. Robyn Malcolm, joka on Klaania seuranneille tuttu sarjan takaumista. Hän esitti toisen kauden 18. jaksossa tiukkaa kenraalinaista, joka läksytti Lexiä ja Ryania leirillä. Kuvia ensi-illasta näet täältä. Robyn ja Antonia näyttelevät yhdessä sarjassa Outrageous Fortune. He ovat sarjassa äiti ja tytär.

Lähde: Tribe Heaven

LEHTIJUTTUJA

7.9.2010 Postittanut Zipzu

Beth Allen antoi haastattelun New Zealand Herald lehdelle. Aiheena oli muoti ja pukeutuminen. Haastattelun voitte lukea täältä.

Fleur Savillen (Klaanin Ruby) uutisoitiin aiemmin jättävän Shortland Street tv-sarjan. Nyt hän on kuitenkin tekemässä paluuta, ehkä viimeistä kertaa. TV Guide lehdessä on artikkeli, jossa valotetaan hieman Fleurin hahmon Libby Jeffriesin tulevia kuvioita sarjassa. Libby tulee menemään mm. naimisiin(!), mutta sulhanen ei ole vielä selvillä.

Lähde: Tribe Heaven

BETHIN KUULUMISIA JA VAGINAMONOLOGIEN ARVIOITA

7.9.2010 Postittanut Zipzu

Beth Allen (Klaanin Amber) jakaa paljon kuulumisiaan virallisen facebooksivustonsa kautta. Bethin sivustolle pääset tästä. Huomioikaa, että osoite on "uusi", sillä Beth loi aluksi tavallisen profiilin (jonka voi pyytää kaveriksi), jonka aikoo nyt poistaa ja jatkaa tämän sivun päivittämistä. Sivusta voi tykätä kaikki facebookiin liittyneet nimen vierestä löytyvästä tykkää-nappulasta. Näin pysyt kärryillä hänen uusimmista kuulumisistaan.

27.8. Beth kehui facebookissa Vaginamonologien avausillan olleen loistava:

Had my opening night for The Vagina Monologues last night, and it was AWESOME. Lots of lovely women in the audience who were so kind to us all on stage. After hours (and hours) of legwork, I was reminded of why we put this production together; giving myself (and others) the thrill of being on stage! It’s addictive. :) …

Vaginamonologit ovat saaneet hyviä arvioita. Moni kriitikko on ollut aluksi skeptinen esityksen suhteen ja epäillyt sen kuuntelun olevan jopa hieman kiusallsita, mutta esim. 3news.co.nz arvioinnissa todetaan, että monologit ovat mielenkiintoisia, provosoivia, lämminhenkisiä ja hauskoja. Pienintäkään kiusaantumisentunnetta ei ollut havaittavissa yleisössä. Stuff.co.zn sivuston arvioinnissa kehutaan sekä Bethiä että Antonia Prebbleä (Klaanin Trudy) erittäin vangitseviksi. Voitte lukea kokonaisia arvosteluja (englanniksi) monologeista seuraavien linkkien takaa: nzherald.co.nz, 3news.co.nz ja Stuff.co.zn.

Loppuun vielä pienet lainaukset 3news.co.nz:n sivulta. Ensimmäisessä on arvio Bethin suorituksesta ja alemmassa Antonian suorituksesta.

Beth Allen deftly portrayed pain, confusion and panic during one of her monologues when her character feared she’d lost her clitoris. There was a happy ending to the tale however and again Allen captured the elation and joy of her character’s freedom and empowerment.

With sass and spunk Antonia Prebble delivered a great monologue on the angry vagina. She listed her character’s reasons and summed up that a more vagina-friendly world would eliminate tampons, g-strings and the chilling unpleasantness of visits to the gynaecologist.With sass and spunk Antonia Prebble delivered a great monologue on the angry vagina. She listed her character’s reasons and summed up that a more vagina-friendly world would eliminate tampons, g-strings and the chilling unpleasantness of visits to the gynaecologist.

Lähde: Tribe Heaven

KUULUMISIA LYHYESTI

6.9.2010 Postittanut Zipzu

Jacob Tomurin (Klaanin Luke) kuulumisia voi lukea helposti hänen Twitter tilitään täältä. Tällä hetkellä Jacob kuvaa sarjaa Spartacus : Gods Of The Arena, joka on jatkoa Spartacus : Blood And Sandlle. Katso teaseri tulevista jaksoista täältä.

Antonia Prebble (klaanin Trudy) on saanut roolin musikaalista Cabaret. Antonian rooliin kuuluu tanssimista, laulamista ja näyttelemistä. Odotamme innolla lisätietoa!

Lähde: Tribe Heaven

UUDEN-SEELANNIN MAANJÄRISTYS

5.9.2010 Postittanut Katriina

Klaani sarjaa sivuten voisin ottaa esille uutisissa puhutun Uuden-Seelannin maanjäristyksen. Sarja on siis kuvattu Uudessa-Seelannissa ja moni sarjan näyttelijöistä asuu siellä edelleen. Maanjäristys tapahtui eilen lauantaina ja se oli voimakkuudeltaan 7,0 richteriä. Sen keskusta oli Christchurchissa. Kaksi ihmistä joutui sairaalaan, mutta onneksi kuolonuhreilta vältyttiin. Kaupunkiin laitettiin ulkonaliikkumiskielto varkauksien estämiseksi. Osa ihmisistä majoittui kouluihin, koska kokivat oman kotinsa turvattomaksi paikaksi. Toiset taas pakenivat kaupungista tsunamin pelossa. Osa taloista oli sortunut osittain ja yksi taloista oli syttynyt tuleen. Autoille ja teillekin oli koitunut vahinkoa. Uuteen-Seelantiin ennustetaan erittäin voimakasta maanjäristystä, joka tulisi seuraavien 50 vuoden aikana, jolloin suurimmassa vaarassa olisi Wellington. Ennusteena on myös myrsky, jolloin taloja saattaa romahtaa. Toivon kaikille Uuden-Seelannin asukkaille jaksamista.

Lähde: Ilta-Sanomat

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.