Arkiston otsikkokuva

JOULUKALENTERI

30.11.2015 Postittanut Katriina

Joulukalenterin luukkuja voi avata huomisesta alkaen blogista!

VICKY NAIMISIIN

28.11.2015 Postittanut Katriina

Vicky Rodewyk (Klaanin Gel) on mennyt naimisiin! Onnea hänelle! Lue lisää blogista.

Lähde: Vicky Homewood Facebook

MICHELLEN KUULUMISET

22.11.2015 Postittanut Zipzu


Michelle Ang (Tai-San) kävi Austin Film Festivalilla uuden elokuvansa Fallen Stars tiimoilta. Tämä on huomioitu myös Uuden-Seelannin mediassa. Voit lukea lehtijutun Stuff.co.nz-sivulta.

Michelle nähdään tuoreessa nettisarjassa Fear the Walking Dead: Flight 462, joka sijoittuu samaan maailmaan kuin tv-sarja The Walking Dead ja sen spin-off Fear The Walking Dead. Sarjassa on noin minuutin mittaisia jaksoja ja siinä seurataan lennon 462 matkustajia ja miten he pärjäävät tilanteessa, jossa yksi lentokoneen matkustajista vaikuttaa saaneen tartunnan. Jaksoja löytyi YouTubesta seitsemän, joista ensimmäinen löytyy tästä alta. Linkitin myös loput kuusi muuta jaksoa. Ensimmäiseen kauteen kuuluu 16 jaksoa.

Jakso 2, jakso 3, jakso 4, jakso 5, jakso 6, jakso 7.

Michellellä on rooli myös elokuvassa Triple 9, joka ilmestyy ensi vuonna. Michellen roolihahmon nimi on Trina Ling. Elokuvasta lisää IMDbssa.

Lähde: The Michelle Ang, IMDb

TOAST MARTINBOROUGH FESTIVAALI

21.11.2015 Postittanut Zipzu

Meryl Cassie (Ebony) ja Megan Alatini (Java) panostavat selkeästi tällä hetkellä vahvasti musiikkiuriinsa, koska keikkailevat ahkerasti. Megan keikkailee bändinsä Trueblissin kanssa ja Meryl esiintyy soolona. Kummatkin esiintyivät 15.11. Tirohana Estate viinitilalla pidetyllä Toast Martinborough festivaalilla. Blogissa on kuvia festivaalilta. Alla myös video Merylin esiintymisestä.

Lähde: The Tribe (Official)

VIDEO KULISSIEN TAKAA

15.11.2015 Postittanut Katriina

Virallinen taho on julkaissut lyhyen videon, jossa pääsemme kurkistamaan sarjan kuvauksien kulisseihin.

Lähde: The Tribe (Official)

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.