Arkiston otsikkokuva

JOULUKALENTERI

30.11.2013 Postittanut Zipzu

Huomenna alkaa joulukuu ja sen mukana tule tietenkin jo perinteiseksi muodostunut joulukalenterimme! Tänä vuonna toteutamme sen blogin puolella, joten muistakaa joka päivä käydä katsomassa uusi luukku blogistamme!

VICTORIAN HÄISTÄ JA HÄÄMATKASTA KUVIA

21.11.2013 Postittanut Zipzu

Victoria Grayn (Salene) facebookprofiilista löytyy hienoja kuvia hänen häistään ja häämatkaltaan. Tori on kyllä ollut todella kaunis morsian! Kuvissa näkyy myös hänen aviomiehensä David.

Häät
Häämatka: San Francisco
Häämatka: Meksiko

ONNEA VICKY!

21.11.2013 Postittanut Zipzu

Blogista löytyy Katriinan tekemä pieni onnittelupostaus Vicky Rodewykin (Gel) syntymäpäivän johdosta. Käykää lukemassa!

VICTORIA ON MENNYT NAIMISIIN!

10.11.2013 Postittanut Zipzu

Facebookista (vaatii sisään kirjautumisen) kävi ilmi, että Victoria Spencein (Salene) on nykyään Victoria Gray. Paljon onnea siis hänelle naimisiin menon johdosta!

ISÄNPÄIVÄSTÄ BLOGISSA

10.11.2013 Postittanut Zipzu

Oletteko käyneet jo lukemassa blogista uusimman jutun, joka käsittelee isänpäivää? Käy lukemassa Katriinan postaus tästä.

AVOIN KIRJE RAYLTA

4.11.2013 Postittanut Zipzu

Raymond Thompson on julkaissut Tribeworldissa avoimen kirjeen kaikille Klaanin faneille, jossa hän kertoo hieman "missä mennään". Voit katsoa koko kirjeen täältä. Kirjeessä kerrotaan tiivistetytti seuraavia asioita:

Elokuva on edelleen tekeillä ja sitä työstetään aktiivisesti. Ray toivoo, että loppuvuodesta olisi jotakin uutta kerrottavaa asiasta. Ray haluaa toteuttaa elokuvan niin, että aihetta kunnioitetaan, jotta lopputulos miellyttäisi sekä Rayta että sarjan faneja. Tämähän on tottakai tärkeää!

Puhetta on ollut myös uudesta tv-sarjasta, joka jatkaa Klaanin tarinaa. Tämäkin tulisi kuitenkin toteuttaa alkuperäisideaa ja Klaanin ympärille rakentunutta yhteisöä ja sen toiveita kunnioittaen. Vielä ei kannata odottaa liikoja, mutta jouluun mennessä tästäkin on toivottavasti jotakin uutta uutisoitavaa.

‘The Tribe: A New World’ novellin jatko-osa on hieman viivästynyt Rayn isän kuoleman johdosta, mutta jatko-osaa työstetään. Kirjan voi todennäköisesti ennakkotilata joulukuussa ja varsinaisesti se saadaan myyntiin todennäköisesti tammikuussa. Tarkka julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Ray on käynyt keskustelua siitä, voitaisiinko vanhat Klaaniin liittyvät kirjat ‘Power and Chaos’ ja ‘The Mall Rats’ julkaista e-kirjoina. Myös ‘Keeping The Dream Alive’ kirjalle on suunnitteilla jatko-osa. Harry Duffyn työstää näytelmää Klaanista. Uutta musiikkia on tulossa, mutta tällä hetkellä aikaa sen säveltämiselle ja työstämiselle ei oikeastaan ole. Ray lupaa palata asiaan, kun aikaa taas löytyy. Uusi gathering on mysö edelleen tulossa, kunhan Rayn aikataulut selkiytyvät ja aikaa löytyy paremmin tämän suunnittelulle.

Kirjeessa kerrotaan, että lisää jaksoja ollaan lataamassa Youtubeen. Samalla Ray muistuttaa, että Klaanista saa ladata ja käyttää netissä lyhyitä pätkiä, mutta kokonaisten jaksojen ja kausien lataaminen nettiin on kiellettyä (muun kuin virallisen tahon toimesta), koska se aiheuttaa ongelmia viralliselle taholle, joka pyrkii neuvottelemaan uuden materiaalin tuottamisesta ja vanhan materiaalin julkaisemisesta (kuten DVD-julkaisut).

Lähde: Tribeworld

MICHELLELLÄ ELOKUVA TÄNÄÄN TELKKARISSA

3.11.2013 Postittanut Zipzu

Tänään Nelosella nähdään klo21 Michelle Angin (Tai-San) tähdittämä elokuva Hamekyttä - Pojasta polvi paranee. Michelle on elokuvassa mielestäni ihan isossa roolissa, joten kannattaa katsoa, jos Michellestä tykkää!

Michelle on ollut paljon kotimaassaan esillä, koska hän vieraili yhdessä Greyn Anatomia sarjan jaksossa ja jakso esitettiin 28. lokakuuta Uudessa-Seelannissa. Katso pari lehtikuvaa Michellestä täältä ja täältä. Lisäksi Michelelstä on lehtijuttu Stuff.co.nz-sivsutolla. Kyseinen jaksohan on näytetty jo Suomessa, satuitteko katsomaan sen?

Michelle on alkanut kuvata myös ensimmäistä kauhuelokuvaansa, ainakin hänen oman instagraminsa mukaan. Elokuva on nimeltään The Taking.

HALLOWEEN

3.11.2013 Postittanut Zipzu

Lokakuun lopussa on tapana viettää halloweenia ja teinkin sekä halloweenista että pyhäinpäivästä pienen jutun blogiin.

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.