Arkiston otsikkokuva

SIVUSTON TAPAHTUMAT KALENTERIIN!

26.11.2012 Postittanut Jeanne

Sivustolle on ihan viikko sitten perustettu reaaliaikainen kalenteri, johon päivitetään kaikki sivuston tapahtumat, kuten juhlapäivät, näyttelijöiden synttärit, chatmiitit, ym. Kalenteriin pyritään lisäämään myös haasteiden takarajoja. Kalenterista löydät myös Klaaniin liittyvät tapahtumat. Kalenteri tosiaan on uusi ja sitä päivitetään vielä. Kalenterin päivittämisestä vastaa Jeanne. Tapahtumista voi vinkata vaikka yksärillä tai asianmukaiseen ketjuun foorumilla. Kalenteriin pääsee heti ylhäällä sivupalkissa linkkiä klikkaamalla.

MICHELLEN SARJAN MAINOS NEW YORKISSA

23.11.2012 Postittanut Zipzu

Michelle Angin (Tai-San) sarjaa Underemployed mainostetaan näyttävästi New Yorkissa. Hänen virallisella facebookin sivullaan on kuva isosta mainoksesta.

Lähde: The Michelle Ang Facebook

MERYL JA MEGAN ESIINTYIVÄT

23.11.2012 Postittanut Zipzu

Meryl Cassie (Ebony) ja hänen siskonsa Megan Alatini (Java) esiintyivät viime sunnuntaina Raymond Thompsonin omistamalla viinitilalla Tirohana Estatella festivaaliyleisölle. The Tribe (Official) on jakanut facebookissa kuvakollaasin keikalta. Katso kuva täältä.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

ONNEA VICKY/GEL!

21.11.2012 Postittanut Jeanne

Vicky Rodewyk (s. 1988) täytti eilen vuosia. Juhlapäivän kunniaksi suomensin sivulle Gel pretriben. Lue pretribe tästä.

JOULUHAASTE FOORUMILLA

15.11.2012 Postittanut Zipzu

Foorumilla on käynnistynyt jouluhaaste, jossa aiheena on tietenkin Klaani ja joulu. Tee hahmo paperista, savesta, taikinasta, kankaasta... Piirrä, kirjoita, muotoile tms. Ihan mitä vain! Haaste on todella vapaamuotoinen, eli materiaalina on mikä vaan, kunhan aihe pysyy joulussa ja Klaanissa.

Haasteeseen voi osallistua foorumin kautta, mutta myös foorumin ulkopuolisilla faneilla on mahdollisuus osallistua! Oman työsi voit lähettää sähköpostiimme yllapito at thetribeklaani.arkku.net. Liitä mukaan kuva työstäsi ja mielellään myös jokin pieni kertomus siitä. Lisäämme töyt joulukalenteriimme! Eli kun lähetät meille työsi, annat luvan käyttää sitä joulukalenterissamme. Ilmoitamme jokaisen työn kohdalla sen tekijän nimen/nimimerkin.

Haaste avautuu tänään ja päättyy 16. joulukuuta. Kaikki osallistuneet saavat halutessaan "palkinnoksi" yhden vapaavalintaisen postikortin Klaanin hahmosta, jonka takaa löytyy Klaanin luojan Raymond Thompsonin nimikirjoitus! Jos haluat palkinnon, liitä sähköpostiin mukaan nimesi ja osoitteesi, johon postikortin voi lähettää! Postikortit on lahjoittanut Raymond Thompson ja Tribeworldin ylläpito, joten kiitos siitä heille!

UUSIA KUVIA ANTONIASTA

15.11.2012 Postittanut Zipzu

Antonia Prebblestä (Trudy) löytyy hienoja uusia kuvia facebookista. (Kuvien katselu saattaa vaatia sisäänkirjautumisen.) Kuvat ovat tuoreita, sillä ne ovat tämän kuun aikana otettuja.

Lähde: Antonia Prebble Facebook

MICHELLE & UNDEREMPLOYED

15.11.2012 Postittanut Zipzu

Michelle Ang (Tai-San) on paljon esillä mediassa uuden Underemployed sarjansa ansiosta, joka pyörii parhaillaan MTV:llä. Sarjasta voi tykätä fcebookissa täällä. Katso tästä linkistä hauska video, jossa sarjan näyttelijät kertovat "erikoiskyvyistään". The Insiderista löytyy Michellen lyhyt haastattelu, jossa hän vastaa kysymyksiin koskien sarjaa ja hahmoaan Sofia. Michelleä on haastateltu myös After Ellen sivsutolle. Viimeisenä vielä linkki erittäin hauskaan sneak peakiin sarjasta, jossa Michellen roolihahmo on hyvin esillä. Katso video täältä.

Lähde: The Michelle Ang Facebook

MITÄ BRADYLLE KUULUU NYT

7.11.2012 Postittanut Katharine

Georgia-Taylor Woods (Brady) on kuvannut itsestään videon YouTubeen. Hän on näytellyt Trudyn tytärtä Bradya lapsena kolmannesta tuotantokaudesta eteenpäin. Georgia-Taylor kertoo, kuinka hänestä tuntuu siltä, että hänet on unohdettu ja että hänestä ei ole ennen ja jälkeen kuvia. Hän toivoo, että kaikki uskoisivat, että se on todella hän, Brady. Georgia-Taylor näyttää henkilökohtaisia valokuvia kuvauksista sekä alkuperäisen Bradyn asun. Hän haluaa laittaa kuvat facebookiin ja tehdä fanisivun. Hän toivoo kaikilta kysymyksiä. Video on jokseenkin huonolaatuinen, sillä taustalla kuuluu musiikkia. Georgia-Taylorin puhe ja elehtiminen on myös katkeilevaa ja epävarmaa. Lopussa hän lausuu: I´m back. Katso video ja vastaukseksi tehty fanivideo.

Lähde: Tribe Heaven

HARRY DUFFINILTA UUSI KIRJA

7.11.2012 Postittanut Katharine

Harry Duffin on saanut valmiiksi Birth of the Mall Rats kirjan, joka julkaistaan jouluksi. Harry auttoi luomaan Klaani sarjan hahmoja. Kirja antaa luultavasti tietoa elämästä ostarilla. Seuraa virallista twitteriä.

Lähde: Tribe Heaven

NÄYTTELIJÖIDEN MUITA PROJEKTEJA

7.11.2012 Postittanut Katharine

Michelle Ang (Tai-San) on ollut kiireinen mainostaessaan Underemployed sarjaa. Hän on NYLON lehdessä vastanäyttelijöidensä rinnalla. Artikkelissa naiset kertovat urastaan. Michelle mainitsee Klaanin kertomalla, kuinka hänellä on ollut siniset hiukset erästä roolia varten. Katso lehtiartikkeli. Katso myös muut haastattelut ja promoamiset self com sivuilta, younghollywood com sivuilta ja facebookista. Michelle on kertonut muun muassa ihonhoidostaan ja käynyt monissa juhlissa ja tilaisuuksissa. Hän esiintyy livenä The Basement Theatren lavalla Chop/Stick projektissa 20.-24.11.2012. Michellen uutisia voi seurata virallisilta facebook sivuilta.

Vicky Rodewyk (Gel) esiintyy australialaisen Rebel Sports urheilukaupan mainoksessa. Hän joogaa katolla. Katso video.

Klaanin komeista pojista on otettu uusia kuvia. Katso kuvia Dwayne Cameronista (Bray), Ari Boylandista (KC) ja Lee Donoghuesta (Spike).

Lähde: Tribe Heaven

NÄLKÄPELI & KLAANI

1.11.2012 Postittanut Zipzu

Foorumin käyttäjä Sifera on tehnyt videon meidän uuden Nälkäpeli-sivuston ja foorumin uudistuksen kunniaksi. Jos Nälkäpeli ei ole sinulle vielä tuttu, niin tämän videon kautta voit aloittaa siihen tutustumisen. Ja foorumilla voit liittyä keskustelmaan sekä Klaanista että Nälkäpelistä.

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.