Arkiston otsikkokuva

TRAILERI MICHELLEN ELOKUVASTA

27.11.2010 Postittanut Zipzu

Michelle Ang'n (Klaanin Tai-San) elokuvan My Wedding And Other Secrets traileri on ilmestynyt ja voit katsoa sen alta. vaikuttaa hauskalta elokuvalta ja Michelle puhuu söpöllä aksentilla elokuvassa.

Lähde: Tribe Heaven

LYHYESTI UUTISIA

27.11.2010 Postittanut Zipzu

Ari Boylandstä (Klaanin KC) ja Beth Allen (Klaanin Amber) ovat kummatkin kiinnitettynä The Basement teatterin uuteen näytelmään, joka kantaa nimeä Toys eli vapaasti suomennettuna "Lelut". Esityksestä lisää tietoa täältä. Näyttelijöitä kierrätetään jälleen ja eri henkilöt ovat lavalla eri iltoina, kuten Vagina Molonogeissakin. Lavalla voi nähdä myös muitakin klaanikasvoja: Gareth Reeves (Hunga, 2. tuotantokausi) ja Robyn Malcolm (Klaanissa leirin kouluttaja Lexin ja Ryanin pretribessä, Outrageous Fortunen näyttelijä). Näytelmä pyörii 2.12-18-12-2010.

Dwayne Cameronin (Klaanin Bray) uuden elokuvan Arresting Loven stillejä löytyy elokuvan facebook-sivulta ja kuvissa esiintyy myös Dwayne. Liity elokuvan faniksi täällä.

Lähde: Tribe Heaven

SPIES AND LIES

27.11.2010 Postittanut Zipzu

Nyt löytyy videoklipit sekä Antonia Prebblestä (Klaanin Trudy) että Nick Milleristä (Klaanin Pride) tv-elokuvassa Spies and Lies. Elokuva esitettiin 14.11.2010. Nick esittää poliisia, kuten jo aiemmin uutisoin ja Antonian roolihahmon nimi on Mavis. Mavis on sihteeri, jolla on suhde pomoonsa. Klipit löytyvät tuosta alempaa.

Lähde: Tribe Heaven

ANTONIASTA VIDEOMATERIAALIA

19.11.2010 Postittanut Zipzu

Antonia Prebble (Klaanin Trudy) osallistui Uudessa-Seelannissa nenäpäivään, katso kuva täältä.

15.11. julkaistiin hyväntekeväisyyslevy, jolla Antoniakin laulaa. Antonia laulaa kappaleen nimeltä Smile duettona Massad Barakat-Devinen kanssa. Kappale on massadin itse kirjoittama ja hän voitti kilpailun, jonka kautta pääsi levyttämään kappaleen levylle.

Antonia vieraili The Court teatterin komediassa Scared Scriptless. Antonian esiintymisestyä on video YouTubessa.

Antoniasta löytyi myös kiinnostava videohaastattelu, jossa hän kertoo mm. valmistautumisestaan Cabaret musikaaliin, joka saa muuten ensi-iltansa huomenna!

Antonia antoi haastattelun Woman’s Weekly lehdelle koskien hänen uutta kotiaan. Haastattelussa hän kertoo, että Beth Allen auttoi häntä uuden kodin valinnassa. Lue haastattelu englanniksi täältä.

Lähde: AntoniaPrebble.Com, Tribe Heaven

UUTISIA MERYLISTÄ JA AFFIEN PÄIVITTELYÄ

19.11.2010 Postittanut Zipzu

Päivitin affieja tänään ja lisäsin esim monta top affia. Eliteen mahtuisi vielä muutamia ja toppejakin pari-kolme. Jos kiinnostaa, niin saa laittaa viestiä tagiin.

Meryl Cassie (Klaanin Ebony) osallistui Variety Show Concert hyväntekeväisyystapahtuman pressitilaisuudessa 11.11.2010. Itse tapahtuma oli 12.11. ja Meryl siis esiintyi siellä. Esiintyjiin oli listattu myös Jessie Gurunathan (Klaanin Dawn). Meryl on perheineen osallistunut hyväntekeväisyystapahtumaan monena aikaisempanakin vuotena.

Lähde: Tribe Heaven

UUTISIA LYHYESTI

13.11.2010 Postittanut Zipzu

Aidan Weekes Hannah (Klaanin Ved) nähdään jäätelömainoksessa! Katso TipTop jäätelön mainos alta.

Lee Donoghue (Klaanin Spike) on adoptoinut yksisilmäisen kissan, jonka nimeksi hän antoi aika sopivastiCyclops. Kissa on adoptoitu Auckland SPCAn kautta, jonka facebooksivulta löytyy kuva kaksikosta.

Lähde: Tribe Heaven

MICHELLEN ELOKUVAPROJEKTEJA

13.11.2010 Postittanut Zipzu

Michelle Ang (Klaanin Tai-San) on kuvannut lyhytfilmin, joka kantaa nimeä The Potential Wives of Norman Mao. Elokuvan päähahmona on 33-vuotias Norman Mao, joka on ylipainoinen, neitsyt, vailla puolisoa ja kömpelö sosiaalisissa tilanteissa. Norman Maon vanhemmat yrittävät epätoivoisesti löytää pojalle vaimon. Vanhemmat yrittävät löytää pojalleen sopivaa kiinalaista vaimoa eri puolilta maailmaa. Michelle näyttelee yhtä vaimoehdokasta, noin 20-vuotiasta Suzy Fongia. Hänen hahmoaan kuvaillaan näin: "Miss Chinatown princess, bubbly, cutesy, prissy. Must be able to work with a Chihuahua." Elokuva kuvattiin New Yorkissa Syyskuun alussa. Elokuvan käsikirjoitus löytyy netistä ja voitte katsoa sen täältä. Elokuvan juoni vaikuttaa hauskalta, toivottavasti siitä saadaan ainakin screenshotteja näytille!

Toinen elokuvauutinen liittyen Michelleen on myös erittäin mielenkiintoinen! Nimittäin Michellellä on todellakin rooli elokuvassa Big Mommas House 3! Michelle näkyy trailerissa kohdassa 1:04 kuvassa vasemmalla ja esittää siis tyttökoulun oppilasta.Tämä elokuva tulee varmasti ainakin DVD:nä levitykseen ympäri Eurooppaa ja siis Suomeenkin, koska ensimmäinen osa elokuvasarjasta on ollut myös elokuvateattereissa esitettävänä. Täytyy ehdottomasti vuokrata elokuva, jotta näkee Michellen, vaikkakin todennäköisesti aika pienessä roolissa. Alla vielä traileri, josta voitte tsekata itse Michellen.

Lähde: aaartsalliance.com, Tribe Heaven

ANTONIA KIIREISENÄ

13.11.2010 Postittanut Zipzu

Antonia Prebbleä (Klaanin Trudy) on haastateltu New Idea Magazinen lokakuun numeroon. Antonia puhuu haastattelussa opiskelusta ja näyttelemisestä, sekä näiden kahden yhdistämisestä. Klaanistakin haastattelussa oli pinei maininta, sillä Antonia joutui olemaan 6 kuukautta poissa koulusta sarjan kuvausten takia. Haastattelun voi lukea kokonaisuudessaan englanniksi täältä.

Sarjan The Almighty Johnsons traileri on alkanut pyöriä televisiossa. Antonia on mukana vierailemassa sarjassa. Traileri sai ensiesityksensä Outrageous Fortunen (jota Antonia myös tähdittää) viimeisen jakson manoskatkolla. Outrageous Fortune on noussut hyvin suosituksi sarjaksi uudessaseelannissa ja voittanut lukuisia palkintoja. Nyt OF:n tekijät ovat luoneet uuden sarjan The Allmighty Jonhnsons ja odottavat siitäkin suurta menestystä. Sarjaa aletaan esittää televisiossa ensi vuonna. Alta voitte katsoa trailerin. Nähtävästi Antonia pääsee suutelemaan sarassa toista naista, ainakin tämän TribeHeavenin löytämän kuvan perusteella.

TV1:n (ei Suomen) on uutisoitu esittävän elokuvan Spies & Lies ja Antonia tähdittää myös tätä elokuvaa. Hänestä on otettu upeita promokuvia ja ne voi käydä katsomassa AntoniaPrebble.Comista. Myös Nick Miller (Klaanin Pride) pitäisi näkyä elokuvassa poliisina.

Lähde: AntoniaPrebble.Com, Tribe Heaven

TERVETULOA MARRASKUU!

1.11.2010 Postittanut Zipzu

Kuu jälleen vaihtui ja sain tällä kertaa vaihdettua kuukauden valinnat. Opin sen verran käyttämään tuota uutta kuvankäsittelyohjelmaani, että sain tekaistua jonkinmoisen alkeellisen kalenterin ja palkinnon kuukauden sivulle, joka on muuten tällä kertaa Anteeksi, Neiti. Nyt on kuukausi taas aikaa oppia ja totutella, niin ehkä saan jouluksi jotain hienompaa aikaan. Uuden ulkoasunkin teen heti vain kuin taidot riittävät. Ja käykää vastaamassa uuteen galluppiin, katsokaa kuukauden kuva ja lukekaa kuukauden lainaus.

Uutisrintamalla on ollut hyvin hiljaista nyt Klaanitähtien osalta, mutta koitamme uutisoida heti kun jotain uutisoitavaa ilmaantuu.

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.