Arkiston otsikkokuva

KAIPAATKO KIINNOSTAVIA YKSITYISKOHTIA

27.3.2010 Postittanut Katriina

Sivuille on lisätty runsaasti erilaisia kirjoituksia Klaani sarjan kiinnostavista yksityiskohdista: Mitä sarjassa syödään? Kuinka voi olla mahdollista, että Salene syö nakkeja? Muistatko millä kulkuvälineellä Teknot saapuivat kaupunkiin? Mistä eläimestä on ollut hyötyä kulkemisessa? Onko vapaa-ajan ongelmia? Klaanissa ei koskaan ole tylsää, sillä voit järjestää bileet, kilpailla rotilla, järjestää nukketeatteria tai loikoilla rannalla. Vai kiinnostavatko k-18 tapahtumat: murhat, tappelut, hautajaiset ja varkaudet? Vai kenties selviytyminen ja onnelliset loput? Mitä sitten tapahtui aikuisille ja näkyykö heitä sarjassa? Kaikki kiinnostavat yksityiskohdat löytyvät näkökulmia sarjaan sivulta!

KC, SPIKE JA VED UUSISSA PROJEKTEISSA

27.3.2010 Postittanut Katriina

Ari Boyland (Klaanin KC) esiintyy Shortland Street sarjan jaksoissa viikon verran. Hän on Brodie McKay, joka on Hunterin veli. Hunter McKayta näyttelee Lee Donoghue (Klaanin Spike). Ari esiintyy myös Go Girls sarjassa, jossa hänen hahmonaan on Scott.

Daniel Weekes Hannah (Klaanin Ved) näyttelee teatterin lavalla näytelmässä nimeltään That Face, jonka on kirjoittanut Polly Stenham ja ohjannut Shane Bosher. Hänen hahmonsa nimi on Henry. Näytelmää esitetään Silo/Herald Theatressa, Aotea Centressä, Aucklandissa 10.4.2010 asti. Näytelmä on saanut hyvät arviot. Dan on opiskellut Klaani sarjan jälkeen Toi Whaakarissa, joka on uusiseelantilainen kansainvälinen draama koulu. Hän valmistui vuonna 2009. Katso virallinen kuva täältä.

Lähde: Tribe Heaven

BETH MENI KIHLOIHIN

24.3.2010 Postittanut Katriina

Beth Allen (Klaanin Amber) kertoi haastattelussaan uusiseelantilaisessa New Idea Magazine lehdessä, että hän on mennyt kihloihin Charlie McDermottin kanssa. Häät aiotaan pitää vuonna 2011. Haastattelussa Beth ja Charlie kertovat, kuinka Charlie kosi Bethiä vanhanaikaisella tyylillä toisen polven varassa ja pyysi sitten Bethin vanhemmilta heidän tyttärensä kättä. Heillä on paljon yhteistä, sillä he ovat kumpikin näyttelijöitä. Beth paljastaa myös, että hänen paras ystävänsä Antonia Prebble (Klaanin Trudy) toimii hänen morsiusneitonaan. Hän aikoo kutsua häihin noin sata ihmistä. Lue artikkeli: 1.sivu, 2.sivu ja 3.sivu

Lähde: Tribe Heaven

MICHELLE SAI PÄÄROOLIN

21.3.2010 Postittanut Katriina

Michelle Ang (Klaanin Tai-San) on saanut pääroolin elokuvasta, jonka työnimenä käytetään Girl Meets Boy. Elokuva kertoo tytöstä nimeltään Emily Chu, joka on kasvatettu uskomaan, että hän voi saavuttaa elämässään mitä tahansa. Hänen Hong Kongissa syntyneet vanhempansa toivovat hänestä lääkäriä, kuten hänen vanhemmista sisaruksistaan. Kaikki sujuu hyvin, kunnes Emily tapaa Jamesin ja rakastuu häneen. Hän ei halua, että hänen isänsä saa tietää asiasta. Elokuva julkaistaan vuonna 2011. Michelle Ang on aiemmin työskennellyt elokuvan ohjaajan Roseanne Liangin kanssa lyhytelokuvassa nimeltään Take 3. Hän näyttelee myös elokuvassa The Beaver, jota tähdittää Mel Gibson ja joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Lähde: Tribe Heaven

LISÄÄ KOHTAUKSIA JA UUTTA FANITAIDETTA

19.3.2010 Postittanut Jeanne

Olen lisännyt kaksi uutta 4. kauden kohtausta, joissa toisessa May kertoo Pridelle kokemuksistaan Teknojen työleirillä ja toisessa he osallistuvat Ramin uuteen peliin.
Lisäksi Sifera on postannut paljon uusia piirustuksia fanitaideosioon, ja minäkin sain tehtyä sinne yhden uuden kuvan Maysta. Siferan uusia piirustuksia löytyy myös Roolipelin fanitaideosiosta. Kiitos Siferalle hienoista töistä!

PÄIVITYKSIÄ KARTTAAN JA GALLERIAAN

17.3.2010 Postittanut Jeanne

Galleriaan on lisätty paljon kuvia mm. Maysta, Pridesta, Vedistä, Ramista. Bradylle on luotu oma sivu ja samoin Alicesta ja Nedistä. Lisäksi Galleriasta löytyy uusi Teemakuvat niminen kansio, jossa on yleisesti Klaaniin liittyviä kuvia, ja sinne on tulossa vielä lisää teemoja. Karttaan on lisätty kuvia koulusta sekä Hope Island löytyy nyt myös kartalta.

Samalla vielä mainitsen, että useimmista 5. kauden hahmoista löytyy nyt kuvaukset sivuilta.

1000 FOORUMIVIESTIÄ

5.3.2010 Postittanut Zipzu

Tulin uutisoimaan erittäin iloisesta asiasta! Nimittäin uudistunut TTK:n foorumi on kerännyt jo 1000 viestiä! Tämä on aivan mahtavaa ja määrä tuli täyteen hyvinkin nopeasti! Kiitos kaikille aktiivisille kirjoittajille ja uudet kävijät ovat aina tervetulleita! Pääset foorumille oikealta löytyvistä pikalinkeitä tai helposti tästä linkistä.

KLAANIN NÄYTTELIJÄT KIERTUEELLA

4.3.2010 Postittanut Katriina

Klaani sarjan näyttelijät viettivät uskomattomia ja ikimuistoisia hetkiä kiertueilla vuonna 2003! Lue heidän kirjoittamansa päiväkirja kuvineen nyt suomeksi käännettynä sivuiltamme!

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.