Arkiston otsikkokuva

VIDEO LIITTYEN ROOLIPELIIN

27.10.2012 Postittanut Zipzu

Foorumin käyttäjä Bray on tehnyt jälleen hienon videon liittyen foorumilla käytävään roolipeliin. Voit katsoa videon alta.

TWITTERISSÄ VIRALLINEN PROFIILI

16.10.2012 Postittanut Zipzu

Klaanin virallinen profiili löytyy nykyään myös twitteristä. Voit siis seurata uutisia ja päivityksiä Klaaniin liittyen myös twitterin kautta! Muistthan, että TTK:lla on myös oma sivusto niin twitterissä kuin facebookissakin!

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

KLAANI KIRJOJA, CHAT TAPAAMISIA JA UUSI JAKSO

16.10.2012 Postittanut Katharine

Virallisilla facebook sivuilla kerrotaan, että pian saamme kuulla uutisia uusista Klaani kirjoista sekä jouluisista herkuista kuten chat tapaamisista! Yhden chat tapaamisen paljastetaan olevan Rayn ja Harryn kanssa. Sivuilla uutisoidaan myös, että Ray on menossa tiiminsä kanssa American Film Market tapahtumaan Los Angelesiin. He aikovat keskustella Klaani elokuvasta!

Viralliselle YouTube kanavalle on lisäksi ilmestynyt ensimmäisen kauden 9 jakso!

Lähde: The Tribe Official Facebook

UUDISTETTU FOORUMI

12.10.2012 Postittanut Zipzu

Olemme uudistaneet foorumia, joka käsittelee nyt siis Klaanin lisäksi Nälkäpeliä. Foorumi kantaakin nykyisin nimeä Sektori 10. Nälkäpelille olemme avaamassa omaa fanisivustoa lähiaikoina. Sivusto aukeaa tänne. Foorumilla pääset jo keskustelemaan Nälkäpelistä. Siirry foorumille tästä. Foorumilla on monia uusia ulkoasuja ja päivitämme foorumia vielä lisää lähipäivinä, joten ulkoasuihin voi tulla edelleen pieniä muutoksia ja säätöjä. Jos jokin ei toimi mielestäsi oikein, ilmoita siitä ylläpidolle.

MICHELLE BRITTIDRAAMASSA

5.10.2012 Postittanut Zipzu

Michelle Ang (Tai-San) nähdään syksyllä BBC:n draamassa Top Of The Lake. Michellen roolihahmo on Kimmie, jonka tytär on pahasti pahoinpidelty. Sarja kuvataan Uudessa-Seelannissa. Alla näet sarjan trailerin.

Lähde: Tribe Heaven

HONKY TONK

5.10.2012 Postittanut Zipzu

Antonia Prebblen (Trudy) facebook-sivulta löytyy linkki, jonka kautta pystyy katsomaan Honky Tonk'n, jossa Antonia esiintyy. Voit katsoa videon täältä.

Lähde: Antonia Prebble Facebook

DWAYNEN TAIDETTA

5.10.2012 Postittanut Zipzu

Dwayne Cameron (Bray) on jakanut virallisella kanavallaan YouTubessa videon, jossa hän esittelee taidettaan. Katso video alta.

Lähde: Tribe Heaven

SISKOKSET ESIINTYVÄT

5.10.2012 Postittanut Zipzu

Siskoket Meryl Cassie (Ebony) ja Megan Alatini (Java) esiityvät Raymond Thompsonin omistamalla viinitilalla Tirohana Estatella 18.11. osana Toast Martinborough viinifestivaalia. Festivaali järjestetään vuosittain.

Lähde: Tribe Heaven

ANTONIAN ELOKUVA HOLLYWOODIIN?

5.10.2012 Postittanut Zipzu

Antonia Prebblen (Trudy) tähdittämää elokuvaa The Cure yritetään saada levitykseen nyt amerikkalaisille markkinoille. Aiheesta on kirjoitettu täällä. Antonilla on keskeinen rooli elokuvassa biokemistinä. Antonian roolihahmo saa selville, että hänet työllistävä yritys on keksinyt parannuskeinon syöpään, mutta on salannut sen. Alla elokuvan traileri.

Lähde: Antonia Prebble Official Facebook

MICHELLEN SARJA MTV:LLÄ

5.10.2012 Postittanut Zipzu

Michelle Angin (Tai-San) tähdittämä sarja Underemployed nähdään MTV:llä (ainakin Amerikassa) 16.10. alkaen. Michellen roolihahmo on Sophia ja hän kuuluu viiden kaverin porukkaan, jotka joutuvat kohtaamaan karun todellisuuden collegesta valmistuttuaan. Michellestä löytyy kuva roolihahmonaan facebookista ja useampia kuvia löytyy Tribe Castin uutisesta. Voit katsoa esittelyvideon Sophiasta MTV:n sivulta ja alla on sarjan traileri, jossa kertojana on Michelle.

Lähde: Tribe Heaven, Tribe Universe Facebook

ANTONIAN UUSI KAMPANJA

5.10.2012 Postittanut Zipzu

Antonia Prebble (Trudy) on alkanut Just Juice mehujen mainoskasvoksi. Merkin facebook-sivulla on videoita ja kuvia mainoskampanjasta. Kuvat voit katsoa myös täältä. (Linkit saattavat vaatia kirjautumisen facebookiin.)

Lähde: Antonia Prebble Official Facebook

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.