Arkiston otsikkokuva

MERYL JÄLLEEN MUSIIKKIVIDEOLLA

18.10.2010 Postittanut Zipzu

Meryl Cassie (Klaanin Ebony) on jälleen tehnyt yhteistyötä muusikko P-Moneyn kanssa. Meryl esittelee laulajan lahjojaan P-Moneyn uudella singellä Dance with You. Alla kappaleen musiikkivideo. Meryl on ennenkin työskennellyt P-Moneyn kanssa musiikkivideoilla Everything ja Angels.

Lähde: Tribe Heaven

MIRIAMA VIERAILEE

18.10.2010 Postittanut Zipzu

Miriama Smith (Klaanin Moz) vieraili TV3:n komediasarjassa WANNA-BEn. Miriama nähdään kauden toisessa jaksossa, joka kantaa nimeä "Movie Star". Sarjaan pääset tutustumaan paremmin täällä. Myös Antonia Prebble (Klaanin Trudy) vierailee myöhemmin sarjassa! Alla näette pätkän, jossa Miriamakin esiintyy. Pätkässä sarjan isäntä Ben Boyce esittää mielipiteensä, millaista on olla ekstraajana elokuvassa ja musana soi varmasti kaikille tuttu elokuvan Men In Black tunnari.

Lähde: Tribe Heaven

MICHELLEN ELOKUVA VAIHTAA NIMEÄ

18.10.2010 Postittanut Zipzu

Michelle Angin (Klaanin Tai-San) on aiemmin uutisoitu saaneen päärolin elokuvasta Girl Meets Boy ja nyt tietoomme on tullut wttä elokuva kantaa nykyään nimeä My Wedding And Other Secrets. Sony Pictures levittää elokuvaa maanlaajuisesti Uudessa-Seelannissa yhteistyössä South Pacific Picturesin kanssa. Elokuvan julkaisupäivä on 17.3.2011. Voitte katsoa uuden söötin promokuvan elokuvasta TribeCastista.

Elokuvan juoni lyhyesti: Tarina on kuin suoraan Romeosta ja Juliasta, mutta siinä on aasialaisia ja oseanialaisia vaikutteita. Romanttinen komedia siitä, kuinka nuori pari James (Matt Whelan) ja Emily (Michelle Ang) joutuvat kohtaamaan Emilyn vanhempien ennakkoluulot, jotta kaikki saisivat onnellisen lopun.

Lähde: Tribe Heaven

HIEMAN TUNTEMATTOMAMPIA KLAANITÄHTIÄ PINNALLA

5.10.2010 Postittanut Zipzu

Jessie Gurunathan (Klaanin Dawn kausilta 1 ja 2) on mukana Doven kampanjassa, jossa lisätään tietoisuutta ritnasyövästä. 2.10.2010 järjestettiin 5km hyväntekeväisyyskävely ja Jessie oli tapahtumassa esiintymässä bändinsä The Velvet Sound Societyn kanssa. Lisäksi Jessien pitkä ja hyvä haastattelu löytyy KimberleyCrossman.Comista.

Klaanin 2. kaudella nähty laulutrio The Smile on itse asiassa sarjan ulkopuolellakin keikkaa tekevä tyttöbändi, jokakantaa nimeä The Beat Girls. Sarjassa Smilea näyttelivät Andrea Sanders (Lips), Carolyn McLaughlin (Teeth) ja Emily Mowbray (Dimples). He olivat sarjan aikaan tiettävästi The Beat Girlsin kokoonpano ja esiintyivät bändissä nimillä Maureen, Doreen ja Chlorine. Ryhmä lauloi Klaanin Abe Messiah soundtrackille kappaleen ‘I Can’t Stop’. Alla olevalla videolla laulu sanoineen (kiitos TribeHeavenille). Voitte myös vierailla kokoonpanon virallisella sivulla tästä klikkaamalla.

Lähde: Tribe Heaven

SHORTLAND STREET INFOA JA SIVUINFOA

5.10.2010 Postittanut Zipzu

Shortland Street sarjaa alettiin esittää elokuussa Briteissä Living TV:llä, mutta huonojen katsojalukujen takia sarjan esittäminen pääkanavalla on lopetettu ja se pyörii enää vain Living Loves kanavalla päivittäin klo18. Mukana sarjassa ovat nyt näkyvissä jaksoissa Fleur Saville (Klaanin Ruby), Lee Donoghue (Klaanin Spike) ja Emily Mowbray (Smile-klaanin jäsen Dimples 2. kaudella).

Kuu on vaihtunut ja esille pitäisi saada lokakuun valinnat, mutta ne nyt valitettavasti viipyvät hieman, sillä koneeni meni uudelleen rikki, kun olin saanut sen juuri huollosta takaisin ja siksipä en pysty tekemään uutta kalenterikuvaa tai kuukauden sivun palkintoa ennen kuin saan uuden koneen ja sitä kautta pääsen taas käyttämään kuvankäsittelyhjelmaa. Eli toivottavasti maltatte odottaa. Ensi viikolla pitäisi vaihtua kuukaduen valinnat ja minulla on toivottavasti siis silloin uusi kone.

Lähde: Tribe Heaven

JÄLLEEN ANTONIAN KUULUMISIA

5.10.2010 Postittanut Zipzu

Uutisoin jo aiemmin, että Antonia Prebble (Klaanin Trudy) oli Sera Lilyn muotinäytöksessä eturivissä. Näytös oli osa Uuden-Seelannin muotiviikkoa 2010. Seuraavana päivänä Antonia olikin itse catwalkilla, esittelemässä Kate Sylvesterin mekkoa. Voitte katsoa (huonolaatuisen) kuvan täältä. Antonia oli katsomassa myös Kathryn Wilsonin kenkänäytöksen ja puhuu siitä alla olevassa videossa.

Ja jos joku ei voi avata pdf-muotoisia tiedostoja, niin nyt on mahdollista lukea englanniksi Antoniaasta tehty haastattelu, joka liittyy Cabaret musikaaliin TribeCastista. Linkki pdf-muotoiseen haastatteluun, jossa esim upea kuva löytyy aiemmasta päivityksestäni ja vielä tästä.

Lähde: Tribe Heaven

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.