Arkiston otsikkokuva

ANTONIASTA JUTTUJA

17.6.2013 Postittanut Zipzu

Antonia Prebble (Trudy) kertoo täällä millaista on jälleen ekrran synnyttää tv:ssä. Lisäksi hänen tähdttämänsä elokuva White Lies julkaistaan Uudessa-Seelannissa 27. kesäkuuta. Antonai nähdään myös Auckland Theatre Companyn tuotannossa The Glass Menagerie. Voit lukea lisää näytelmästä täältä.

Lähde: Antonia Prebble Facebook

JAMESIN UUSIN PROJEKTI

17.6.2013 Postittanut Zipzu

James Napier (Jay) työstää tällä hetkellä filmiä Genesis, jonka käsikirjoittaja ja ohjaaja hän on. Elokuva on tarkoitus julkaista vuoden 2014 alussa. Elokuvasta voit lukea lisää täältä. Elokuvan tuottaa Tom Hern (Ram). Kaksikkohan omistaa tuotantoythiön nimeltään Four Knights Film ja ovat työstäneet monia projekteja yhdessä.

Lähde: Tom Hern Official Facebook

MATTIN MUSIIKKIA

16.6.2013 Postittanut Zipzu

Matt Robinsonin (Slade) bändin uusin remix löytyy bändin sivulta SoundCloudista. Uusi remix ilmestyy viikottain.

Lähde: Matt Robinson Official Facebook

SYNTYMÄPÄIVIÄ

6.6.2013 Postittanut Zipzu

Antonia Prebble (Trudy) juhlii tänään syntymäpäiväänsä ja Jennifer Jewell (Ellie) juhlii sitä huomenna! Onnea kummallekin näyttelijälle! He ovat muuten syntyneet samana vuonna, joten heillä on vain päivä ikäeroa.

MEGAN ONNITTELEE JA UUTISIA ARKISTOON

4.6.2013 Postittanut Katharine

Megan Alatini (Java) lähetti The Tribe Klaanille facebookin kautta seuraavat onnittelut: "Congratulations guys!!! 10years??!! Whooohooo... Makes me feel a little old.... Just a little tho!! Lol Thanks for all you do to KEEP THE DEEAM ALIVE!! Xx Megan"

Siirsin vanhoja uutisia pitkästä aikaa arkistoon.

UUDEN ULKOASUN SUUNNITTELUA

3.6.2013 Postittanut Zipzu

Juhlalisäosasta löytyy nyt uusi kysely, jossa kävijät voivat vaikuttaa seuraavaan sivuston ulkoasuun! Näin syntymäpäivän kunniaksi haluamme suunnitella tulevan ulkaosun sivun kävijöiden kanssa. Käy antamassa äänesi täällä.

POSTIKORTTEJA SYNTTÄREIDEN KUNNIAKSI!

3.6.2013 Postittanut Zipzu

Näin syntymäpäivän kunniaksi voi blogin kautta muutama nopea ja onnekas fani saada itselleen postikortteja, joissa siis jonkun Klaanin hahmon kuva ja lisäksi Raymond Thompsonin nimikirjoitus! Käy katsoamssa tarkemmat tiedot tästä mahdollisuudesta blogin puolelta. Musita samalla lukaista blogista myös tämän päivän toinen postaus liittyen sivuston synttäreihin.

TTK ON NYT KYMMENENVUOTIAS!

3.6.2013 Postittanut Zipzu

The Tribe - Klaani on tänään huimat 10 vuotta vanha sivusto! Syntymäpäivän kunniaksi olimme järjestäneet syntymäpäivähaasteen ja yllä näkyvät haasteeseen tulleet valmiit kortit näkee täysikokoisina täällä! Paljon onnea The Tribe - Klaani!

VIRALLISTA INFOA

3.6.2013 Postittanut Zipzu

Raymond Thompson on julkaissut tiedotteen facebookin kautta. Tiedotteessa hän kertoo, että työstää parhaillaan jälleen uutta versiota elokuvan käsikirjoituksesta, jotta Klaanista kertova elokuva saataisiin tehtyä. Tämän lisäksi pian on tulossa paljon uutisia moniin eri asioihin liittyen. Ray lupaa pian uutta tietoa tulevasta gatheringista, uudesta kirjasta ja monista Klaaniin liittyvistä musikaali ja teatteriproduktiosita. Viestissä mainitaa erikseen Amerikassa elokuussa toteutettava Klaani näytelmä. Jäämme siis malttamattomina odottelemaan lisätietoja...

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

ANTONIASTA KUVIA JA WHITE LIES TRALERI

3.6.2013 Postittanut Zipzu

Antonia Prebble (Trudy) nähdään elokuvassa White Lies. Antonian sivulta facebookista löytyy kuvia kyseisestä elokuvasta. Elokuvalla on myös oma kotisivunsa. Alla elokuvan traileri.

Antonian sivulta facebooksita löytyy paljon kuvia myös hänen tähdittämästään näytelmästä The Glass Menagerier. Katso kuvat täältä. Löysin näytelmään liittyen myös lyhyen artikkelin täältä.

Lähde: Antonia Prebble Facebook

DWAYNEN NICE PACKAGE

3.6.2013 Postittanut Zipzu

Dwayne Cameronin (Bray) tähdittämä elokuva Nice Package on saanut virallisen sivunsa. Alta voit katsoa myös elokuvan trailerin. Elokuvasta on kirjoitettu kattavasti Cinemazzissa. Jos elokuva kiinnostaa, muista seurata siihen liittyviä uutisia facebookista. Bongasin Tribe Universen sivulta pari kuvaa Dwaynesta kyseisessä elokuvassa, katso ne tästä ja tästä. (Saattavat tarvita kirjautumisen facebookiin.)

Lähde: Tribe Universe Facebook, Nice Package Facebook

MIRIAMIN KUULUMISIA

3.6.2013 Postittanut Zipzu

Miriama Smith (Moz) on näytellyt sarjassa Netherwood ja se julkaistaan pian DVD:nä. Voit seurata sarjaan liittyviä uutisia sen sivulta facebookista.

Miriam on tullut myös hiljattain äidiksi ja haluamme onnitella koko perhettä, tietenkin erityisesti vastasyntynyttä poikaa!

Lähde: Tribe Universe Facebook

CALEN JUHLII

3.6.2013 Postittanut Zipzu

Calen Maiava-Paris (Mega) juhlii tänään syntymäpäiväänsä! Onnea hänelle!

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.