Arkiston otsikkokuva

ULKOASUN VAIHTO JA KUUKAUDEN JUTUT

30.6.2010 Postittanut Zipzu

Kuten näkyy, on TTK:ssa uusi ulkoasu. Kysyimme aiemmin kuukauden gallupissa, minkä värisen ulkoasun kävijät sivulle haluaisivat ja vihreä oli voittaja. Toivottavasti vihreä ulkoasu nyt miellyttää silmää. Ulkoasusta voi lukea hieman enemmän täältä.

Jälleen oli aika vaihtaa kuukauden jutut, eli nyt on nähtävissä uusi kuukauden sivu, kuukauden lainaus, kuukauden kuva ja kuukauden kalenteri. Kuukauden gallup pysyi nyt samana, koska siihen oli tullut vasta pari vastausta ja aihe on kesäinen, joten en nähnyt mitään tarvetta sitä vielä vaihtaa.

LISÄÄ PARIEN KOHTAUKSIA

30.6.2010 Postittanut Jeanne

Sivulle on lisätty paljon parien välisiä vuoropuheluja. Varsinkin Trudyn ja Jayn, sekä Mayn ja Priden osalta kannattaa katsastaa uudet parit-kohtaukset. Osan keskusteluista voi myös kuunnella. Lisää kuunneltavia keskusteluja löytyy media-osiosta. Toistolaitteena toimii Quicktime player, ja sen voi ladata ilmaiseksi täältä. Parien kohtauksiin löytyy muuten linkit sekä parit-että vuorosanat-osiosta.

MESETAPAAMINEN!

27.6.2010 Postittanut Jeanne

Foorumilla on suunniteltu mesetapaaminen tiistaille 6.7 Klo. 19 alkaen. Kaikki valvojat ovat ilmoittaneet alustavasti pääsevänsä, ja jäsenistä ainakin Sifera, Tres, Jannifer ja Ville. Jos haluat mukaan niin osallistu keskusteluun foorumilla, ja jaa meseosoitteesi muiden kanssa.

DWAYNE JA ARI UUSISSA ROOLEISSA

27.6.2010 Postittanut Katriina

Dwayne Cameron (Klaanin Bray) on saanut pääroolin elokuvasta Arresting Love. Hänen roolinaan on Joshua King. Elokuvan koe-esiintymiset olivat 5.6.2010 ja tekeminen alkoi 25.6.2010. Kuvauksien etenemistä voi seurata Facebookista, jonne laitetaan uusimmat videot, kuvat ja uutiset.

Ari Boyland (Klaanin KC) on alkanut nyt tosissaan näytellä Brodie Kemp hahmoaan Shortland Street sarjassa, kuten aiemmin on uutisoitu. Hän on esiintynyt uusimmissa jaksoissa yläosattomissa. Pätkiä jaksoista voi katsoa You Tubesta. Niissä esiintyy tietenkin myös Lee Donoghue (Klaanin Spike).

Lähde: Tribe Heaven

JUHANNUKSEN TOIVOTUS

25.6.2010 Postittanut Zipzu

TTK:n ylläpito haluaa toivottaa kävijöille ja tietenkin erityisesti affeille oikein hauskaa ja hyvää juhannusta! Alla kortti, jonka voi napata sivuilleen. Toivottavasti sateinen sää ei häiritse kaikkien juhannuksenviettoa.

Lisäksi laitoin muutamia uusia kuvia galleriaan. Ne löytyvät osioista kulisseissa ja teemakuvia > musiikkivideot.

GALLERIAAN LISÄÄ EKAN KAUDEN JAKSOKUVIA

22.6.2010 Postittanut Jeanne

Lisäsin galleriaan paljon laadukkaita jaksokuvia 1. kauden 1., 8. ja 9. jaksoista.

THE NEW TOMORROW

21.6.2010 Postittanut Zipzu

Monille klaanifaneille on varmasti tuttu Klaanin jatko-osa The New Tomorrow. Sarjan uusinnat pyörivät parhaillaan Chanel 5:llä. Sarjalla on aika hullunkurinen lähetysaika, sillä se nimittäin tulee klo 5:00 aamulla! Kanavahan näytti Klaanin ensimmäisen kauden uusintoja, mutta lopetti ne kymmenen jakson jälkeen. Moni fani on kanavan toimintaa kummastellut.

Sarjasta löytyy nyt tietoa kohdasta muut projektit ja pääset sinne suoraan tästä linkistä.

Lähde: Tribe Revival

FANIEN TUOTOKSIA

20.6.2010 Postittanut Zipzu

Klaani on ollut poissa tv:stä jo pitkään ja luvattu kuudes tuotantokausi jäi tulematta, josta monet fanit ovat erittäin harmissaan. Kuitenkin "Keep the Dream Alive" slogan elää ja voi hyvin fanien keskuudessa, koska sarjan todelliset fanit jaksavat luoda itse uutta klaanimateriaalia muodossa jos toisessakin! Monet fanit ovat halunneet itse luoda kuudennen kauden tai muuta Klaanin inspiroimaa materiaalia. Olemme aiemmin uutisoineet mm. Fractured Alliance nimeä kantavasta sarjasta, joka on fanien luoma. Siitä lisää täällä. Fanit ovat luoneet myös paljon muuta hienoa ja tutustumisen arvoista. Katso lisää fanien tekemää klaanimateriaalia Tribe Sector 4 Productionsin sivulta täällä. Uusimpana projektina heillä on The Outcasts, jonka olisi tarkoitus valmistua vuonna 2011. Sarjassa päähenkilöinä olisivat Hylkiöt, Mayn entinen klaani, joka koostuu eri klaanien hylkäämistä jäsenistä. Kuulostaa mielenkiintoiselta, vai mitä?

Eräs upea projekti-idea on ollut luoda Klaanin kuudes kausi Sims 2 peliä hyödyntäen! Projekti alkoi vuonna 2007, mutta se ei valitettavasti ikinä valmistunut. Harmillista, sillä sneak peak näyttää upealta! Hahmot ovat hyvin tunnistettavissa, vai mitä? Alla video, joka löytyy siis YouTubesta.

Lähde: Tribe Sector 4 Productions, Tribe Revival

MEGAN UUSI VIHKIVALANSA SEKÄ UUDESTA KIRJASTA

19.6.2010 Postittanut Katriina

Megan Alatini (Klaanin Java) uusi vihkivalansa miehensä Pita Alatinin kanssa 29.3.2010 ilmestyneen Woman´s Day lehden mukaan. Pari on ollut naimisissa nyt jo kymmenen vuotta! Tilaisuus pidettiin pienimuotoisesti Pitan tädin ja sedän lomasaarella Tongassa, sillä heillä oli suuret häät kymmenen vuotta sitten. Megan kuvailee lehdessä tilannetta maagiseksi. Hänellä oli vaikeuksia pidätellä kyyneleitään. Pari asuu parhaillaan Japanissa, sillä Pitalla on siellä sopimus rugbyn pelaajana. Heillä on kuusivuotias Tiara ja viisivuotias Trey. Tonica, joka on 14-vuotias, asuu ja käy koulua Aucklandissa Uudessa-Seelannissa. Lapset toimivat morsiusneitoina ja bestmanina. Megan kertoo lehdessä, kuinka pari oli vähällä erota, koska he tunsivat ajatuneensa erilleen. Pari kuitenkin selvitti asiansa ja rakastui toisiinsa uudestaan. Meganin mielestä vihkivalojen uusiminen juhlistaa sitä, että pari on päässyt näin pitkälle. Pari koki juuri ennen tilaisuuden alkamista tsunamivaroituksen ja Tiaran sairastumisen, mutta pääsi kuitenkin astumaan paljasjaloin alttarille. He lausuivat koskettavat vihkivalat, muistelivat tavanneena toisensa 13-vuotiaina ja antoivat toisilleen lahjaksi koruja. Tilaisuus jatkui aterian ja tanssin merkeissä. Kaikki kuvailevat lehdessä, kuinka Meganin perhe on läheinen ja vahva. Katso upea kuva lehdestä täältä.

Harry Duffin, joka on kirjoittanut Klaani sarjaa, on julkaissut kirjan nimeltään Chicago May. Sen on julkaissut Spiderwize. Juoni sijoittuu vuoteen 1919. 16-vuotias May Sharpe matkustaa Irlannista Amerikkaan paetakseen väkivaltaista isäänsä. Perillä Maylla on vaikea päätös valita joko varkaan tai köyhän elämän. Muutamassa vuodessa hänestä kasvaa osa rikosyhteisöä. May joutuu kuitenkin pohtimaan moraaliaan ja tekojaan oman uudenlaisen menestyksensä ja elämänsä kustannuksella. Kirja on ostettavissa ainakin Amazonin sivuilta.

Lähde: Tribe Heaven

GALLERIAAN EKAN KAUDEN JAKSOKUVIA

16.6.2010 Postittanut Jeanne

Otin kuvia ekan kauden 2. ja 3. jaksoista, ja lisäsin galleriaan. Molemmista jaksoista on kuvia useita satoja. Ne on dvd:ltä napattuja, joten ovat hyvälaatuisia.

MERYL JA ARI TELEVISIOSSA

15.6.2010 Postittanut Katriina

Meryl Cassie (Klaanin Ebony) kävi Uuden-Seelannin Idol kilpailun koe-esiintymisessä vuonna 2004. Uutisissa TVNZ kanavalla 4.6.2010 kerrottiin Simon Cowellin jättävän American Idol sarjan. Samalla näytettiin joitain pätkiä Uuden-Seelannin kilpailuista. Merylin esitys oli mukana pienen hetken ajan. Hän lauloi Alicia Keysin kappaleen Fallin.

Ari Boyland (Klaanin KC) esiintyi The Hub ohjelmassa Uudessa-Seelannissa. Hän kertoi työstään Shortland Street sarjassa sekä rakkauselämästään. Ohjelmassa mainitaan myös Klaani ja Power Rangers. Ohjelman voi katsoa You Tubesta.

Lähde: Tribe Heaven

BETH JA ANTONIA UUSISSA KUVISSA

15.6.2010 Postittanut Katriina

Beth Allen (Klaanin Amber) osallistui Dynamite 2010/11 muotinäytökseen, jonka järjesti Ketz-Ke 10.6.2010. Tilaisuus pidettiin White Studiosilla Newtonissa Aucklandissa Uudessa-Seelannissa. Katso upeat kuvat Bethistä täältä.

Antonia Prebble (Klaanin Trudy) esiintyy muiden Outrageous Fortune sarjan näyttelijöiden kanssa Uuden-Seelannin Rip It Up lehden kannessa! Numero on June/July 2010: No. 335. Lehden sivuilla on uusia kuvia ja haastatteluja. Uudessa-Seelannissa asuvat saavat lisäksi osallistua kilpailuun, jossa voi voittaa lehden Tammy Davisin nimikirjoituksella. Outrageous Fortune sarjaan voi tutustua myös Auckland Museumissa joulukuussa 2010. Siellä voi tutustua sarjassa esiintyvän Westin perheen elämään ja nähdä kulissien taakse. Katso upeat lehtikuvat Antoniasta täältä ja täältä.

Lähde: Tribe Heaven

GALLERIAN PÄIVITYSTÄ

14.6.2010 Postittanut Zipzu

Galleriasta löytyy jälleen paljon uusia kuvia! Lisäsin huimasti kuvia Michelle Angista ja tein uuden osion galleriaan musiikkivideoille. Lisäksi skannatuista jutuista löytyy nyt minun lisäämäni kuvat Jump Magazinesta ja Katharinen skannaamat jutut Demistä. Käykää ihmeessä katsomassa! Yllä muutama esimerkki, muut löytyvät galleriasta. Loppuviikosta on tulossa lisää gallerian päivityksiä!

Yhteistyöläisiä on jälleen lisätty ja päivitelty. Sen lisäksi fanitaide-osioon on lisätty muutamia blendejä Viltsulta, Siferalta ja minulta (muut).

UUSI HAUSKA VIDEOSARJA KLAANISTA

13.6.2010 Postittanut Jeanne

Olen aloittanut parodiasarjan Klaanista. Olen keksinyt hauskoja repliikkejä videolle ja liittänyt musiikkia, ja kyseessä on siis jonkunlainen parodia Klaanin hahmoista, johon olen keksinyt hieman oman juonensa. Siitä on ilmestynyt tähän mennessä kolme osaa.
[1. osa] [2. osa] [3. osa]
(Videot on ladattu Imageshackiin ja toimivat Quick time playerilla. Lataa ohjelma tästä .) Uutta videosarjaa voi kommentoida foorumilla, ja siellä voi laittaa myös linkkejä omiin fanivideoihin, mikäli toivoo niistä komenttia ja haluaa, että niitä laitetaan näkyviin sivuston yhteyteen. (Kaikki fanivideot löytyvät media-osiosta.)

KUUKAUDEN VALINNAT PÄIVITETTY

10.6.2010 Postittanut Zipzu

Olen palannut reissustani ja sain siis päivitettyä kuukauden valinnat. Uutuutena mukana on kuukauden lainaus ja lisäksi gallup-sivulta löytyy kaikki vanhojen galluppien tulokset. Niin ja onnea jälleen kuukauden sivulle, joka tällä kertaa on EmmaVogue.Net!

SHORTLAND STREET UUTISIA

4.6.2010 Postittanut Katriina

Ari Boyland (Klaanin KC) palaa takaisin Shortland Street sarjaan. Hän näyttelee pahaa poikaa nimeltään Brodie. Asiasta kerrottiin Voxyn artikkelissa, jossa mainittiin myös Klaani sarja. Arin mielestä sarjassa oleminen oli unelmien täyttymys. Hän kertoo opiskelleensa viime kesänä New Yorkissa koulussa nimeltään Neighbourhood Playhouse School of Theatre. Hänen mielestään New York on siistein kaupunki, jossa hän on käynyt. Ari muistaa, kuinka hän oli hermostunut, kun hän näytteli ensimmäistä kertaa Shortland Street sarjassa. Hän kertoo, että kaikki olivat mukavia. Hänen mielestään Brodien näytteleminen on hauskaa. Hän ei haluaisi näytellä mitään muuta hahmoa. Shortland Street sarjassa nähdään tällä hetkellä myös Beth Allen (Amber), Lee Donoghue (Spike) ja Sally Martin (Kandy). Lue sarjasta lisää näyttelijät muissa projekteissa sivulta.

Lähde: Tribe Heaven

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.